De Failliete wereld:

De wereld is failliet financieel, economisch en moreel, maar door manipulatie en bedrog worden mensen verteld te geloven dat alles goed is. Het is absoluut absurd dat alle bubbel activa op ongekende hoogtes staan, terwijl de rijkdom-conserverende activa volledig worden vernietigd. De elite en de media blijven de mensen voor de gek houden over de toestand van de wereld. Het wordt nu verteld om te geloven dat het probleem in Griekenland is opgelost en dus de dreigende ramp in de EU voorbij is.

 

BankruptcyDe situatie in de PIIGS-landen is zo slecht als altijd, ongeacht wat er wordt verteld. En het is niet alleen Griekenland, Spanje, Italië en Portugal – het is vrijwel elk land in de EU. Ze hebben allemaal schulden en tekorten die onhoudbaar zijn. Al deze landen hebben regeringen die afhankelijk zijn van schuld en schulduitgaven.

 

Frankrijk zal het volgende grote probleem voor de EU worden. De Franse economie is zeer zwak en de Franse vakbonden zullen ervoor zorgen dat het land wordt verlamd. Franse vakbonden houden regelmatig stakingen, en hebben reeds meerdere malen de ingang van de Eurotunnel afgesloten, teneinde al het particuliere en commercieel verkeer te verlammen. Waardoor de Franse economie verder verslechtert, en het land uiteindelijk tot stilstand zal komen als gevolg van de stakingen.

 

De wereld komt terecht in de grootste soevereine schuldencrisis ooit, en dat zal veel markten binnenste te buiten keren en ondersteboven zetten. – Verwacht geen vrijwillig rentestijging dit jaar. In plaats daarvan komt over de hele wereld de volgende QE-ronde om de dalende markten te stabiliseren. Het probleem is dat dit deze keer minimaal en alleen voor korte termijn resultaat oplevert. Gedurende de laatste jaren, hebben beleggers over de hele wereld het risico genegeerd. Dat is de reden waarom de komende paniek zeer brutaal zijn.

 

Doug Casey zegt: … als de rente onvermijdelijk omhoog gaat vanaf deze kunstmatig onderdrukte niveaus, zullen de obligatie- en aandelenmarkten instorten, en daarmee ook de vastgoedmarkt. Pensioenfondsen zullen worden weggevaagd. Dit is een zeer onplezierige situatie; omdat de wereld zich dieper en dieper in de schuld graaft.

 

Geen survival mogelijk:

No survivalDe Europese Unie zal deze slag niet overleven. Ze zal desintegreren. En nu, gaan alle sterke economische cycli convergeren gedurende oktober a.s., welke de Super Cyclus vormen wat de aanleiding vormt van de instorting van de EU.

 

Europese regeringen zijn wanhopig: In Spanje is de regering begonnen met het belasten van bankdeposito’s. Je betaalt een inkomstenbelasting op je salaris, en dan betaal je een nieuwe belasting wanneer je het geld in de bank deponeert.

 

In Frankrijk, onderzoekt de politie routinematig reizigers, op zoek naar grote hoeveelheden contant geld dat uit het land wordt gesmokkeld om de belasting te ontduiken. Maar de echte geld witwassers worden met opzet niet gepakt. Dat zijn de elite leden die duizenden biljarden aan zwartgeld op geheime rekeningen hebben geparkeerd. – Bestaat er werkelijk een financiële crisis; als zulke grote sommen geld beschikbaar zijn voor de elite bankiers bloedlijnen, waarom zijn paralyserende financiële bezuinigingen door nationale regeringen opgelegd aan de bevolking? – En waarom zwijgen de gekozen politici in de westerse democratieën en houden hun kiezers in het duister over deze grote verborgen rijkdommen, terwijl op hetzelfde moment, de belastingen worden verhoogd en op de overheidsuitgaven gekort voor diensten en infrastructuur? – Dit onderzoek moet worden gedaan: Is er echt een wereldwijde bankencrisis? Of is de “financiële crisis” slechts een georkestreerd media-evenement om de Elite dekking te bieden voor hun massale diefstal?

 

In Cyprus beroofde de overheid letterlijk haar eigen banken. Spaarders met een saldo van meer dan 100.000 € keken hulpeloos toe, toen de overheid tot 40% van hun geld in beslag nam.

 

Eerder in 2008 werd al uitgelegd dat de wereld door de kern van een financiële orkaan gaat, eerst het binnengaan van de kern, dan het oversteken van de kern, of het oog van de orkaan, waar in het midden ervan alles relatief rustig is, en nu wordt de kern verlaten aan de andere kant van het oog, en komt terecht in de orkaanstormen. Dit is veel ernstiger, dan de eerdere passages en zal langer duren dan wat werd gezien in 2008/9. – Het meeste van het gedrukte fiat geld bivakkeert nog in het bancaire systeem, maar niet in de economie. Deels in aandelen- en obligatiemarkten, die in beiden bubbels creëerden. Hoe hoger ze gaan, hoe harder ze vallen. Helaas zijn niet veel mensen onvoorbereid wanneer deze volgende crisis dit najaar begint. – Houd een oogje op China en de EU, verder luister voor serieuze problemen bij ‘too big to fail” banken. De komende maanden zullen zeer bepalend zijn, en wees verstandig om hiervoor klaar te zijn, nu het nog steeds mogelijk is.

 

Deflatie:

deflation-1024x440Deflatie is terug, en het zal alle zorgvuldig gearrangeerde centrale planning met aanverwante marktmanipulatie van de afgelopen zes jaar vernietigen. Duidelijke tekenen van de PIIGS tonen aan dat een destructieve deflatoire puls is losgelaten. De dalende grondstoffenprijzen bevestigd deze conclusie.

 

Hele groepen van ondernemingen die betrokken zijn in de mijnbouw en energiewinning staan op het punt te worden vernietigd. En de commodity-heavy landen zoals Canada, Australië en Brazilië staan een zeer brute toekomst te wachten.

 

Citibank en JP Morgan hebben wereldwijd de grondstoffenprijzen met grote verkopen in de futures-markten omlaag gemanipuleerd. Het resultaat is een enorme daling van de grondstoffenprijzen, met name olie, zilver, koper en goud. Deze daling heeft zich voortgezet, ondanks de fysieke vraag sterk bleef. Het feit dat er sprake is van illegale manipulatie in de goud futuresmarkt, gericht op het omlaagdrukken van de goudprijs, laat zien hoe wanhopig de Elite zijn om de prijs laag te houden.

 

Goud liquidatie was niet het gevolg van verkoop van fysiek metaal. In feite, het tegenovergestelde: volgens de Amerikaanse munt, werd in juli door de munt maar liefst 143.000 ounces fysiek goud verkocht – het meeste in meer dan twee jaar, sinds April 2013 – zelfs in de periode toen de prijs van goud nog lager gleed, tot op het laagste niveau sinds 5 jaar.

 

Dit lijkt te zijn gericht tegen China, omdat de Chinezen veel fysieke activa hebben aangekocht als onderdeel van hun voorbereiding op de controle van het financiële systeem om dit af te nemen van de Khazarian Maffia. De Chinezen hebben gereageerd op deze grondstoffen manipulatie door de dumping van meer dan $ 520 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties in de afgelopen 5 kwartalen volgens JP Morgan.

 

Goud repressie:

Dit alles is weer een teken van onderdrukking in de wereld. Als dit soort acties zouden plaatsvinden in de aandelenmarkt, zou een onderzoek het gevolg zijn. Maar in de goudmarkt, hebben investeringsbanken ‘carte blanche’ om te doen wat ze willen, omdat zij optreden als agent voor hun respectieve regeringen. Een hoge goudprijs weerspiegelt de bedrieglijke handelingen van de overheid, dat ze ‘bewust’ een verkeerd beleid voeren door hun economieën en de waarde van hun fiat valuta te vernietigen.

 

gold-backed-iraWesterse centrale banken hebben waarschijnlijk het grootste deel van hun goudreserves verkwanseld gedurende de afgelopen jaren met de verkoop of verhuur van goud om de goudprijs naar omlaag te drukken. Waarschijnlijk is er nu zeer weinig fysiek goud overgebleven om te verkopen. Maar de fraude in de goudhandel kan onmogelijk nog veel langer worden volgehouden. De aanleiding hiertoe zal een wereldwijde neergang zijn in de aandelen- en obligatiemarkten. Fysiek goud zal over de hele wereld opnieuw een hoge vraag ondervinden, als het papier goud wordt gemeden. “Als je geen goud hebt, ken je niet de geschiedenis, noch de economie.” Zegt Ray Dalio.

 

“Alles is in plaats om de meest massieve schokken dit najaar in de wereldeconomie waar te nemen. De paniek schijnt uit het niets te komen als de wereldwijde obligatie- en aandelenmarkten zich in een massale verkoopgolf storten. Deze keer zullen de edelmetalen, metalen en aandelen van de metaalmijnen niet met de markt omlaag gaan. Integendeel, ze zullen aanzienlijk stijgen. Goud en zilver zullen beleggers beschermen tegen de enorme rijkdom vernietiging die komt. Het is de vraag of het financiële systeem de vernietiging van aandelenmarkten en de implosie van schuldenmarkten die ongetwijfeld volgt, kan overleven.”

 

Onder de voorbereidingen die iedereen moet maken, is uit digitaal geld te stappen en dit om te zetten in edelmetalen. Het toevoegen van zilver en goud in je privé kluis is de enige manier om ervoor te zorgen dat je geld zal worden aanvaard na de ineenstorting. – Om de urgentie te onderstrepen, op 25 september a.s. zal de Paus tijdens de vergadering van de VN de definitieve implementatie van Agenda 21 aankondigen t.b.v. een ordelijke overgang van overgave van de nationale soevereiniteit van alle naties, dat zal uitmonden in de wereld gouvernement, terwijl het IMF de wereldmunt zal uitgeven, die alle bestaande fiat valuta’s met maximaal 90% devalueert. – Stel je voor dat je voor alles tien keer meer moet betalen, in plaats van € 2 nu, dan € 20 voor een brood. Jouw hypotheek van € 200.000 wordt dan een hypotheek van € 2.000.000! –

 

De cabal moet dit proces versnellen omdat het monetaire systeem volledig faalt, en dus uit hun controle loopt. – Volgende maand op 25 sept. op de VN in New York zal de Paus Agenda 2030 introduceren. Als je tegen Agenda 21 was, zul je zeker niet de plannen accepteren t.b.v. invoering van “duurzame ontwikkeling” als een excuus om het leven van ieder mens te micro-managen, vrouwen en kinderen over de hele wereld inbegrepen.

Het betekent letterlijk de opsluiting van de bevolking in reusachtige “mega-steden” onder argumenten de natuur te herstellen door alles wat de mensheid heeft bereikt tot nu toe weg te nemen. Dit is feitelijk een blauwdruk voor het om vergooien van de mondiale samenleving om de vrijheid van alle mensen af te nemen. – Het is van het grootste belang om NU uit beide mogelijkheden te kiezen en te handelen:

 

WAKE UP en SHAKEUP – OF accepteer een vroegtijdige dood, of definitieve slavernij.

 

Shake Up and wake Up

Als Europa onderuitgaat, zo gaat ook Japan. De EU is de tweede grootste handelspartner van Japan en zal na de EU zeker instorten later dit jaar of volgend jaar, de EU is het strootje dat de rug breekt van Japanse kameel. De Japanse economie zal uiteindelijk uit haar voegen barsten.

 

 “Kunnen de EU en Japan niet gewoon meer geld lenen?” Nee! Ze lenen nu al elke euro en yen die beleggers bereid zijn hen te lenen! En nu, beginnen de beleggers hun portemonnee te sluiten. Europese en Japanse staatsobligaties gaan dalen; rentetarieven gaan stijgen.”

 

Verandering van regime is dringend noodzakelijk:

De schulden zijn zo enorm, en volkomen onbetaalbaar dat beleggers die hun obligaties kochten nu beginnen te ontwaken.

 

Het creëren van geld uit lucht is geen oplossing. De ECB drukte geld alsof er geen morgen bestaat, terwijl de schulden zich sneller opstapelden dan ooit tevoren, waarom de economie uit elkaar valt.

 

Dit is de essentie van een soevereine schuldencrisis: Beleggers beseffen dat niet alleen de schuld nooit zal worden terugbetaald; de regeringen kunnen zelfs niet eens de rente op de schulden die ze al hebben betalen.

 

Als de aankopen van staatsobligaties vertragen of stoppen, zullen de obligatiekoersen dalen. De rente stijgt, waardoor het nog moeilijker voor regeringen wordt om de rente op het geld dat ze verschuldigd zijn te betalen. Wat faillissementen nog waarschijnlijker maakt.

 

Regime changeRegime verandering is dringend noodzakelijk. Alle criminele afdelingen van de private banking-systeem moeten worden gestopt en genationaliseerd. Er moet ook een terugkeer komen naar de historische norm van door de overheid gecontroleerde valuta, beslist geen Khazarian, of andere gangster gecontroleerde systemen.

 

“De overname van de centrale banken kan op een wijze geschieden zonder dat de reële economie wordt verstoord. Bovendien moeten alle illegaal geconfisqueerde activa van mensen door de Khazarian gangsters, worden teruggeven wat tot een ongekende hausse zal leiden.”

 

De Khazarian Maffia die zich hebben gemanifesteerd als centrale bankiers moeten voor de rechter worden gebracht.

 

“In het strafrecht is het een vaststaand feit dat gestolen activa moeten worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaars. De eigenaars zijn de doorsnee belastingbetalende burgers van de planeet. Politie en militaire instanties over de hele wereld hebben de plicht om de wet te handhaven en de criminelen te arresteren. Top centrale bankiers zijn bewezen criminelen. Dus, waarvoor wachten ze nog?”

 

Maar voor nu is de realiteit; valt nog te bezien of centrale banken al hun zorgvuldig gestutte aandelen- en obligatiemarkten overeind kunnen houden die gedurende dit deel van de cyclus enorm gestegen zijn. Ze zullen het zeker heel hard proberen. Ze zijn bereid enige of alle tools tot hun beschikking te gebruiken om de status quo voor zo lang als mogelijk te handhaven. Of het nu de:

 

“People’s Bank of China is die in de markt stapt om in een periode van enkele weken tot 10% van de belangen in alle grote Chinese bedrijven op te kopen, of de Bank of Japan welke reeds de grootste eigenaar is van de belangrijkste ETF belangen op de Japanse markt, of de Zwitserse nationale bank die met $ 100 miljard van diverse wereldwijd geregistreerde aandelen opkoopt, diezelfde wanhoop zal overal te zien zijn. Aandelenkoersen worden gestut, en naar hoger gedreven zonder rekening te houden met de risico’s of gevolgen.”

 

Na jaren van onderdrukking, dreigen de krachten van de werkelijkheid de wereldwijd de gemanipuleerde markten te overweldigen. En dat wordt tijd.

 

De politiestaat in Spanje is gearriveerd:

De Spaanse senaat keurde in maart jl. de burger Veiligheid wet goed, welke begin van juli jl. in werking is getreden. Er is hierop veel kritiek van mensenrechtendeskundigen vanuit de VN, waarin o.a. staat dat het “onnodig en onevenredig beperkingen geeft van fundamentele vrijheden.”

 

Het belangrijkste doel van de wet, lijkt, te zijn Rajoy te helpen om met zijn PP partij haar ijzeren greep op de macht te behouden door anti-bezuinigingen demonstranten te ontmoedigen, dat is geëscaleerd in brede steun voor de populistische partij Podemos.

 

Het ziet er naar uit dat Podemos grote winsten in de verkiezingen van december zal behalen. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg…

 

“Deze wetten maken het illegaal om ‘gebrek aan respect’ te tonen tegen een politieagent (of wat het betekent), schrijf iets op het internet, dat de ‘rust kan verstoren’, of een satirisch commentaar over de koninklijke familie – is nu een “misdaad tegen de Kroon”.”

 

The Independent publiceerde het verhaal van een jonge Spanjaard die een boete kreeg van € 600… en je zult niet geloven waarom: hij is beboet om de politie te lui te noemen in een Facebook-post – en werd de eerste burger die slachtoffer is, van deze reeks controversiële nieuwe ‘gag’ wetten. De 27-jarige man, die in de nationale media geïdentificeerd wordt als Eduardo D., beschreef de lokale politie als een ‘klasse van luiaards” in een reeks van online berichten, die hij beschreef als humoristisch.

 

Met betrekking op MH17:

 

Nog steeds gelooft 79% van de Nederlandse burger dat Poetin het neerhalen van de MH17 heeft veroorzaakt, ze geloven niet dat het westen de boosdoener is, terwijl 75% van mening is dat de waarheid nooit duidelijk zal uitkomen.

Ondertussen wordt steeds meer druk uitgeoefend op wittehuisslaaf president Barack Obama om niet alleen alle achtergehouden informatie vrij te geven over 9/11 en 3/11 (treinaanslag in Spanje), maar ook om informatie vrij te geven over Malaysian vlucht MH 17. De vrijgave van informatie over het neerschieten van vlucht MH 17 zal Israël, Jeb Bush en Obama zelf impliceren, melden recentelijk meerdere vertrouwensbronnen.

 

 

De laatste speelkaart door Dr. Carol Rosin:

De laatste kaart is de Alien-kaart, om wapens in de ruimte te plaatsen, maar dat is een pertinente leugen uit 1974, die Wernher von Braun aan zijn jarenlange vertrouwelijke assistent Carol Rosin vertelde vlak voordat hij stierf in 1977. Een uitgebreidere versie met meer details, waarin wordt onthuld hoe oorlogen worden gecreëerd, en in het bijzonder de oorlog tegen Saddam Hoessein al 20 jaar van tevoren was voorbereid. – Een dramatisch verhaal dat vele geheimen en leugens blootlegt, en onze mogelijkheden bevestigt om een veel beter leven te bouwen dan we tot nu toe genieten, is hier.

 

$ 40 biljoen verdwijnt in de volgende Crash

Een briljant exposé over wat er gaat gebeuren in de komende crash, zorg ervoor dat je geen schulden hebt, anders word je het slachtoffer van de grootste ‘illegale’ rijkdom afdracht, en eindigt in in armoede.

Chris Martenson zegt, kijk naar China, omdat de recente tekenen niet goed zijn. “Om tijdig de eerste signalen te krijgen van de plaats die het dichtst bij de werkelijke economische actie ligt, en China is het centrum. Dus voor mij, kijk naar grondstoffen die het eerst omlaaggaan, dalingen in de Chinese aandelenmarkt is tweede, en als derde, kun je beter voorbereid zijn op het grootste deflatoir evenement naar een grote crash. Dit is de moeder van alle crashes, omdat de crash van 2008 eigenlijk maar bijzaak was. We gaan nu ontdekken dat, alle andere bubbels tegelijk barsten, terug naar waar het begon. Dat betekent dat alleen al $ 40 biljoen wordt weggevaagd in de Amerikaanse markt.”

 

 

Gerald Celente voorspelt Global Stock markt crash voor het einde van 2015.

Overal paniek in de straten. – Als dit najaar geen renteverhoging komt, zal de dollar instorten en goud stijgen. Aandelenmarkten zullen vallen, omdat ze allemaal bubbels zijn geworden. – Zorg ervoor geen aandelen in financiële instellingen te houden of andere belangrijke activa bij banken en/of aandelen en obligaties in het algemeen, omdat deze enorm in waarde zullen verliezen.

 

De manipulaties in goud en zilver markten zullen eindigen en beginnen aan hun aanzienlijke stijging. Uiteindelijk zullen hun prijzen zich verveelvoudigen van wat nu genoteerd wordt voor goud en zilver. De wereld gaat donkere tijden en jaren tegemoet, mensen moeten zich voorbereiden op de komende onrust.

 

Als centrale bankiers beginnen met het afdrukken grote sommen geld om deflatie te bestrijden en om het afschrijven van slechte schulden te vermijden, groeit de onzekerheid de betrouwbaarheid van tegenpartijen in het mondiale financiële systeem, dan zullen goud en zilver prijzen met hun resp. aandelen stijgen.

 

Goud is het enig algemeen aanvaarde financieel actief dat niet de aansprakelijkheid is van iemand anders. Dat is een unieke eigenschap in een wereld die door schuld kapot is gemaakt.

Gerald Celente