Criminele Cabal Banken kunnen geen QFS-fondsen hanteren

 

Respect voor de waarheid

De Deep State heeft over de hele wereld aan macht verloren, evenals nu ook hun Washington DC –dictatuur wordt bedreigd. Hun controle lijkt snel tot een einde te komen. Ze hadden dit nooit verwacht, dus ze zijn er niet op voorbereid. Hun lakeien in regeringen over de hele wereld bevinden zich in de problemen. Ze worden niet meer geloofd. Ze worden blootgesteld en moeten de woede onder ogen zien van het volk wier leven ze met genoegen hebben onderdrukt. President – Trump bezocht het VK voor maar één reden: om de koningin te confronteren en haar teruggave te vragen van al het gestolen geld en goederen. De koningin gaf zich over, dat werd bewezen door het feit dat ze achter de President Trump liep bij het inspecteren van de erewacht, dat door de MSM werd uitgezonden.

 

Hij wilde geen pracht en praal van de koningin. Hij heeft het respect van iedereen die de waarheid zoekt. Het was echt een schande, dat in Engeland protesters erop uit waren hem te minachten. Ze toonden hun eigen onwetendheid. Terwijl ze hem eigenlijk veel succes zouden moeten wensen. Politiek is een vies spel. Trump is geen politicus, dus is hij vrij om zijn geweten te volgen. Dit is de reden waarom er zoveel moeite wordt gedaan om hem uit zijn ambt te verwijderen. De cabal is doodsbang voor hem omdat ze hem niet kunnen controleren. Nog nooit in de geschiedenis van de wereld is er zoveel ondernomen een ​​president uit zijn ambt te verwijderen.

 

De corrupten en hun helpers worden verwijderd

Wees voorbereid en wees op je hoede, want de zaken gaan in snel tempo vooruit. Banken sluiten en dit zal veel mensen doen stranden zonder de directe levensbehoeftes. De overschakeling naar het nieuwe financiële systeem kan ongeveer drie weken duren. De corrupten en hun helpers worden verwijderd zodat ze niet verder kunnen gaan. Ze werden een deel van de Cabal vanwege het vele geld voor het werk dat ze voor hen deden. Het maakte ze belangrijk, maar ze zullen een zeer hoge prijs hiervoor moeten betalen. De eindeloze oorlogen van de Deep State waren nooit duidelijk voor wat de uiteindelijke intenties betreft, behalve de vernietiging van historisch oude en moderne steden, en het maximaliseren van causaliteit en schade.

 

Om naleving in het belang van de NAVO en andere regeringen te bevorderen, moeten binnenlandse valse vlag aanvallen worden georganiseerd, zoals in de Verenigde Staten op 11 september 2001 heeft plaatsgevonden. De doelen, Canada, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België en Italië staan ​​bovenaan de lijst met beschuldigingen aan Iran. Natuurlijk zijn dergelijke aanvallen op dit moment in de planning, en worden de daders die vroeger door Kosovo naar Italië en verder naar het noorden werden gesmokkeld, nu als ‘helden’ in Europa en Noord-Amerika rechtstreeks binnengehaald.

 

Het door de Deep State gesanctioneerde Israël pest het inferieure Gaza, en de luchtaanvallen van de Saoediërs tegen de Jemenitische burgerdoelen gaan door. De aandacht van de wereldgemeenschap is ergens anders. Terwijl Amerika is verdoofd door het feit dat haar eigen regering medeplichtig is aan al deze genocidale misdaden die soms ook de eigen bevolking het slachtoffer maakt.

 

Desalniettemin is het nog steeds verstandig om degenen in autoriteit eraan te herinneren dat de wereld helemaal niets is- en zal vergeten. Omdat de Cabal aan het afbrokkelen is, zijn ze nu meedogenloos geworden in hun wanhoop om de macht en hun controle vast te houden. Bid dat Trump en de Alliantie in staat zullen zijn hun missie waarvan de hele mensheid zal profiteren, te voltooien. Enkele van de nieuw – onderdrukte – technologieën zullen worden vrijgegeven, die teruggaan tot 70 jaar of langer. Deze onderdrukte technologieën, zijn ‘nieuw’ voor ons, maar erg ‘oud’ voor anderen in het universum waar sommige van deze technologieën reeds miljoenen jaren geleden werden ontwikkeld.

 

Criminele Cabal Banken kunnen geen QFS-fondsen hanteren

Omdat geld en banken instrumenten zijn van de cabal om de bevolking te controleren, d.m.v. hun op schulden gebaseerde economie die nooit kan gedijen; zullen papiergeld en banken uiteindelijk verdwijnen. Munten zullen blijven.

 

Alle geldfondsen zullen rechtstreeks op je persoonlijke rekening worden gestort binnen het QFS – Quantum Financial Systeem – niet op een bank. In de deelname aan het omschakelingsproces fungeren de banken alleen als agent van de QFS. Ze zullen ook een informatiebron zijn voor en over de QFS, om uit te leggen hoe de QFS moet worden gebruikt, en zullen het benodigde softwarepakket voor je toegang tot de QFS verstrekken met aanvullende uitleg hoe je je geld kunt gebruiken.

Ze zullen ook een website-adres verstrekken ter verdere uitleg. Zodra de QFS in gebruik is genomen, heeft het volledige controle over elke banktransactie. De RV/GCR zal niet eerder plaatsvinden totdat de QFS de volledige controle heeft over alle fondsen. Zodra de QFS operationeel is, is de invloed van Deep State op de wereldeconomie permanent beëindigd!

 

Het QFS-systeem kan geen fiat-valuta’s verwerken, omdat deze deel uitmaken van het corrupte oude cabal-systeem. – Alle valuta’s van de 209 landen die de GESARA-overeenkomst hebben ondertekend, moeten gedekt zijn door goud of harde assets.

 

Uiteindelijk zullen mensen geen enkele vorm van geld nodig hebben vanwege nieuwe technologieën en ons vermogen te ruilen of mentaal over te dragen resp. te manifesteren wat gewenst wordt.

Verwacht de Galactics op tv te zien met hieraan voorafgaand wereldwijd vriendelijke luchtschepenshows die iedereen kan aanschouwen.

 

Het Galactisch Alliance Plan

Mensen kunnen toetreden tot de Interstellair Alliantie en zullen dan tussen andere wereld rassen leven; met hen handeldrijven; waarvoor het geheime ruimteprogramma (SSP) al tientallen jaren werkzaam is. Uiteindelijk zullen ze reizen kunnen maken naar andere planeten die bewoond worden door menselijk of buitenaardse wezens.

 

Veel mensen zullen behoorlijk schrikken als ze de omvang van de controle van de Cabal over ons gaan begrijpen. Ze zullen beseffen; hoe elk aspect van ons leven is inbegrepen. – Zelfs in de sportwereld, waar wordt geloofd, dat de beste sportsman/vrouw of team wint. Maar ook in de sport, is zelfs van tevoren al besloten wie zal winnen. De cabal laat niets aan het toeval over, opdat ze grof op de winnaar kunnen wedden, voor pure eigen winst. Ze controleren vrijwel alles; er is veel meer gecontroleerd dan ooit gedacht.

 

De echte verandering

De verandering kan niet plaatsvinden voordat de cabal overheden zijn verdrongen en vervangen door een door het volk gecontroleerde administratie. – Het gebruik van chemtrails om de mensheid en de gewassen te vernietigen waarvan mensen afhankelijk zijn om te overleven, wordt verledentijd. Niemand wordt gedwongen hun dierbare kinderen te vaccineren. Geneesmiddelen die uiteindelijk patiënten doden, moeten uit de handel worden genomen. De volledige omvang van het Satanisch Ritueel Misbruik en de moorden zullen worden ontmaskerd en voorgoed worden geëlimineerd. Respect voor elkaar wordt de norm.

 

Als onderdeel van de echte verandering, is de tijd dat je stem geen enkele betekenis had, voorbij. Dit alles zal deel uitmaken van de nieuwe wereld waar wij, de burgers van deze wereld, opnieuw voor onszelf gaan beslissen wat er gaat gebeuren. – Met gelijke stemmen en gelijke rechten.

 

Laten we onze energie, onze aandacht en onze gedragslijn op iets zinvols richten – op het creëren van een wereld waarin iedereen wordt bevrijd en met respect behandeld, met name de ouderen en jonge kinderen. Alle mensen en rassen kunnen samen in vrede en harmonie leven!

 

Het plan van de Galactische Alliantie de mensheid te bevrijden, is het meest extraordinaire dat in de geschiedenis van de planeet Aarde gebeurt. Helaas hebben velen onder ons geen idee wat er staat te gebeuren; ze zullen een hevige schok ondergaan!

 

Alles is met elkaar verbonden

Huichelarij en corruptie zijn ongebreideld in overheden, hun instanties en het rechtssysteem. Bewijs wordt genegeerd en feiten worden bewust verkeerd geïnterpreteerd en verdraaid om te voldoen aan de agenda van de controleurs die geen behoefte hebben om het volk te dienen, hun lijden te voorkomen of hun kwalen te verlichten.

 

Het is gevaarlijk aan te nemen dat alles zwart of wit is, en het zal verstandig zijn om elke situatie apart te onderzoeken in plaats van te proberen om informatie of gebeurtenissen in vaststaande feiten te classificeren. Alles is met elkaar verbonden. Maar het verkeerd verbinden van gebeurtenissen en feiten kan tot een schadelijk eindconclusie leiden.

 

Totdat alles voorbij is, en we volledig vrij zijn, moeten we waakzaam en kritisch blijven. Als we onze analyserende vaardigheden gebruiken, kunnen we evenwichtig en toch ruimdenkend verder gaan, en moeilijk voor de gek worden gehouden.

 

Verwacht grote veranderingen in de wereld zoals we die nu kennen. Mensen zullen geschokt zijn over het aantal bekende elites die verantwoordelijk worden gesteld voor hun gruwelijke misdaden. Enorme ondernemingen die afhankelijk zijn van het oude monetaire systeem voor contracten, zullen naar verwachting onderuitgaan. Het is verstandig je hierop voor te bereiden.

 

De Grote Ontwaking is voor Iedereen

De elite heeft biljoenen op het spel staan, dus ze willen hun controle niet verliezen. Ze hebben niets goeds voor ogen. Trump is hun existentiële thread. We zijn nu op het kruispunt in de geschiedenis van onze beschaving aangekomen, dat zal bepalen of wij, ‘het volk’ de controle over onze regering terugnemen.

 

 

Het politieke establishment is dezelfde groep die verantwoordelijk is voor onze rampzalige economische toestand, massale illegale immigratie, oorlogen en catastrofaal buitenlands beleid. Het heeft ook de vernietiging van fabrieken en banen veroorzaakt. Kortom, het is de mondiale machtsstructuur die verantwoordelijk is voor onze economische vernietiging. Dit betekent dat je wakker moet worden om de patriotten in de frontlinies te helpen voorkomen dat deze oorlog ook jou bereikt. Begin met het lezen van de informatie voor dit doel samengesteld in mijn boek De Grote Ontwaking, dat de waarheid vermeldt over de Deep State waarvan ze niet willen dat iemand deze kent. Dit boek zal blijken een van de verstandigste investering te zijn in je eigen toekomst en die van je kinderen.

 

Het is de strijd voor het voortbestaan ​​van onze natie, en onze laatste kans om deze te redden. Het zal bepalen of we in echte vrijheid of slavernij zullen verder leven.

Bedenk; Waar wij Een zijn, zijn we Allemaal!