De dagen van de Deep State zijn geteld

 

Het einde van privé Central Banking

Volgens plan is wereldwijd het financiële systeem aan het instorten, valuta’s dalen, markten zijn op hol geslagen, binnen afzienbare tijd is het hele systeem neergehaald. Dit is het geheim dat president Trump het publiek heeft laten weten. Vervolgens zal een publieke verklaring worden gegeven waarom de Fed niet meer verantwoordelijk mag en kan zijn voor het financiële systeem. Dat is inmiddels geen geheim meer voor onze regelmatig terugkerende lezers.

 

De wereldeconomie is aan het instorten en kan zichzelf niet veel langer overeind houden. Het nieuwe QFS-systeem is ontworpen om de nieuwe wereldeconomie naadloos over te laten gaan naar het nieuwe kwantumfinancieringssysteem. – De RV zal op datzelfde moment beginnen, welke transacties de QFS zullen inluiden. Het nieuwe kwantumfinancieringssysteem – QFS – is inmiddels ingebed en is klaar om het huidige monetaire fiat-systeem te vervangen. Alle banken zijn intussen van het oude SWIFT-systeem naar het nieuwe CIPS-geldoverdrachtsysteem overgeschakeld.

 

Zodra de RV begint, zullen alle landen beginnen met het opnieuw uitgeven van nieuwe goud/asset-gedekte-valuta onder het nieuwe QFS-kwantum monetair systeem. Verwacht dat veel veranderingen tegelijk zullen plaatsvinden. Als de massa arrestaties beginnen zal een hele reeks dominostenen omvallen. GESARA wordt dan officieel gelanceerd. Bedenk, dat de waarheid onze bevrijder is!

 

Reeds, ongeveer 10 jaar geleden, werd een wereldwijde inspanning ondernomen om een ​​nieuw financieel systeem op te zetten, dat nu de globale reset wordt genoemd, waarin valuta’s gebaseerd zijn op hun soevereine rijkdom voor wereldwijde uitwisseling. De illegale macht van bankiers die overal oorlogen promoten, zal verdwijnen. Deze verandering wordt nu snel realiteit.

 

De beweging om een ​​eind te maken aan de dollar-dominantie werd tien jaar geleden geïnitieerd vanuit Azië, waar het eigendom berust van het merendeel aan harde activa die vanaf het begin de ruggengraat van het financiële systeem van de wereld vormden, zoals was overeengekomen en vastgelegd als het basiselement van het Bretton Woods-akkoord van 1944, en met opzet door de cabal nooit werd gerealiseerd.

 

Het initiatief om de dollaroverheersing te beëindigen kreeg meer betekenis toen Rusland toetrad, wat vervolgens resulteerde in de oprichting van de BRICS-Alliance, waarvan de rest bekende geschiedenis is. Zoals in het verleden in verschillende artikelen op de FWC-site is uitgelegd.

 

De nieuwe economie

Het economisch systeem van nu moet worden afgebroken, welk proces op een bepaalde manier wordt uitgevoerd om de mensen in staat te stellen verder te leven, nadat het centrale banksysteem is verdwenen. De centrale banken worden overgenomen en genationaliseerd om door het volk te worden beheerd. Dat betekent o.a. geen kredietgeld meer aan de overheid dat het volk moet terugbetalen. Dus ook geen inkomstenbelasting.

 

President Trump bereidt de economie van nu voor op de aankomende nieuwe economie, maar doet niets voor de bestaande economie. Daarom komt de industrie terug uit China en de rest van de wereld, en worden o.a. bilaterale handelsovereenkomsten afgesloten om van de WTO af te komen, dat een vals Globalistisch cabal gecontroleerd bedrog is.

 

De reden dat de bestaande economie zo goed presteert, is omdat Trump exact dezelfde benadering toepast die de centrale bankiers van de Deep State al die tijd hebben gebruikt. Kortom, door de gemanipuleerde cijfers te gebruiken. Omdat Trump niet kan verkondigen dat de economie dood in het water ligt, is alles nep, de aandelenmarkt zit in een bubbel, de woningmarkt gaat imploderen, de economie is niet voorbereid op iets goeds. Omdat het jaren zal duren de oude economie te herstellen. – Past het Trump-Team in plaats daarvan de benadering toe om dezelfde getallen naar omhoog te brengen om zo deze economie naar de rand van de afgrond te duwen, door precies hetzelfde te doen wat de bankiers van de Deep State in het verleden ook hebben gedaan.

 

Door gewoon, dezelfde cijfers te gebruiken en door te zeggen dat de economie fantastisch is! Dat stelt hem in staat geld van de centrale bank te lenen en te gebruiken voor de verbetering van de infrastructuur. En, de mogelijkheid biedt bilaterale handelsovereenkomsten te sluiten door te stellen dat het met de VS goed gaat. In deze omstandigheid is het mogelijk het nieuwe economisch systeem op te bouwen als voorbereiding op de overgang, weg van het waardeloze nep geld van de centrale banken. Maar voor die tijd gebruikt hij wel hun geld om de infrastructuur van het land weer op te bouwen, naar het niveau zoals die in het verleden is geweest. En dit is wat nu gebeurt voor onze ogen.

 

Bestaande schuld is nietig en ongeldig

Zodra de centrale banken instorten, is het eerste dat zal worden gezegd, ‘al deze schulden nietig’ te verklaren. Doordat de overheid accountants gaat sturen om de boeken van de centrale bank te controleren. Om erachter te komen dat de banken niet eerlijk zijn geweest tegenover het volk, en dat het grootste deel van de schuld en het grootste deel van wat ze hebben gedaan volledig in strijd is met hun mandaat, waardoor alle gemaakte schuld hoogstwaarschijnlijk nietig en ongeldig wordt. Het moet duidelijk zijn; wat er nu plaatsvindt, een indicatie is dat het spel op deze manier wordt gespeeld.

 

Hoogstwaarschijnlijk zal de Fed deze maand de rente verhogen, waardoor het systeem gaat instorten, veroorzaakt door de schuld van de Fed, zoals oorspronkelijk is bedoeld. De woningmarkt zal imploderen, de auto-industrie zal een heel moeilijke tijd doormaken, mensen zullen niet gemakkelijk studieleningen kunnen krijgen, en alles begint uit elkaar te vallen.

 

 

Houd in gedachten dat deze economie geen volkseconomie is, het is de economie van de centrale banken van de Deep State. Trump en zijn patriotten gebruiken de economie van de centrale bank en hun nep geld om ze in staat te stellen de nieuwe infrastructuur op te bouwen en deze tegen de cabal te gebruiken. Dat is wat op dit moment gebeurt.

 

De Economie heeft twee gezichten

De economie heeft twee-gezichten, de gemanipuleerde economie die al heel lang aan de gang is, meer dan honderd jaar, en de economie van het volk. De economie van het volk is de echte economie die mensen dagelijks voelen. Dat is het geld dat je op je bankrekening hebt, de baan die je hebt, of je genoeg geld hebt om de huur of de hypotheek te betalen, of je een ​​huis, auto of wat dan ook kunt kopen.

 

Wanneer de marktprijs van het eigen huis stijgt, voelen ze zich geweldig, alles komt goed. Ze hebben nog steeds een baan, maar ze voelen zich beter omdat hun huis hoger wordt gewaardeerd. Dit is wat de centrale bankiers regelmatig tegen ons gebruiken. Mensen profiteren van het voordeel hiervan, maar er zijn ook mensen die veel verloren hebben in ditzelfde proces.

 

De banksters passen deze manipulatie toe om mensen psychologisch te overtuigen dat het goed gaat met de economie. Zelfs de aandelenmarkt stijgt, dus mensen denken dat het goed gaat met de economie.

 

Maar wanneer gekeken wordt naar de reële economie, zijn er nog steeds meer winkelsluitingen. Zelfs als de online verkoop afneemt. Mensen verliezen nog steeds hun baan, zoals o.a. te zien is bij Toys “R” Us waar alle verkooppunten zijn gesloten. IBM legt 40.000 oudere werknemers af om 20.000 jongere en goedkopere terug te huren, zonder extra emolumenten. Dat is de economie van de echte mens. Desalniettemin zien de statistische cijfers er nog steeds goed uit, omdat deze worden gemanipuleerd en de reële economie niet weerspiegelt.

 

De Globalisten economie afbreken

Met andere woorden, Trump breekt stapje voor stapje de Globalisten economie af door het centrale banksysteem tegen de Deep State te gebruiken. Als de MSM zegt ‘hoe kom je aan deze cijfers’, omdat deze zijn vervalst? Kan het Trump-Team zeggen dat ze niks hebben vervalst, omdat Obama en daarvoor Bush en Clinton deze cijfers ook gebruikten. Dus de MSM zal Trump daarover niet lastigvallen. Dat betekent dat Trump en zijn team de mogelijkheid hebben dezelfde nummers tegen hen te gebruiken. Teneinde, Trump in staat te stellen het oude Globalisten systeem af te breken voordat het nieuwe systeem kan worden geïntroduceerd. In de nieuwe economie zal er geen schuldgeld zijn, geen particuliere centrale banken en geen nep geldleningen worden afgesloten.

 

Stijgende rentetarieven

Stijgende rentetarieven zullen de banken en het hele economisch systeem laten instorten. President Trump wil dat bedrijven hun productie terughalen naar het eigen land. Dit is de reden waarom handelstarieven op bepaalde industrieproducten worden geheven. Wereldwijd vertraagt de groei en alles bevriest, dit is expres gedaan en bedoeld om het hele systeem te laten instorten.

 

De oude economie zal en moet instorten, anders duurt het jaren en jaren om het oude systeem te recupereren. Verhoging van de rentevoeten zal de economie naar beneden halen. In werkelijkheid gaat alles zoals gepland.

 

Tegenwoordig worden de meeste aankopen gedaan d.m.v. het aangaan van schuld, bv. huisvesting, auto’s, collegegeld, noem het maar op, waardoor al deze sectoren uit elkaar zullen vallen. In de nabije toekomst zullen geen op schuld gebaseerde aankopen meer voorkomen.

 

Door deze benadering toe te passen, kan het Trump-Team het economisch systeem voorbereiden op de overgang, en ondertussen profiteren van het nep geld van de centrale bank om de economie op te bouwen tot waar het oorspronkelijk was.

 

De oude economie is vals en gemanipuleerd

De huidige economie is niet langer gebaseerd op kennis, hard werken en vrije marktprincipes – zoals prijsstelling en financiële rekenschap – welke de vrije markt sturen. In plaats daarvan is deze economie gebaseerd op de manipulatie van prijzen, speculatieve controle over grondstoffen, nodig als ondersteuning van de dollar m.m.v. de marionetten landen van Washington DC. Gemanipuleerde en vervalste officiële statistieken, valse berichtgeving – als propaganda – in de financiële media, en de inactiviteit van landen zoals Rusland en China die direct geschaad worden, zowel economisch als politiek, door het dollar betalingssysteem.

 

Onzichtbare machten dicteren het beleid en gebeurtenissen in opdracht van het Huis Rothschild, en controleren het mondiale financiële systeem; zij hebben hun macht verkregen door diefstal en uitbuiting. Hun hele systeem is gebaseerd op een gigantische fraude, omdat het geen geld is zoals mensen denken. Het geld dat je hebt verdiend wordt ondersteund door niets. De waarde is alleen dat getal waartoe de mensen kunnen worden verleid te accepteren. Het zijn waardeloze stukjes papier en stukjes muntmetaal, of cijfers op een computerscherm waarmee het volk wordt misleid, door ze als waardevol te aanvaarden. Geld wordt in omloop gebracht als ‘schuld’ van geld, met het geloof dat het geld echt bestaat. Banken lenen niets uit, maar de mensen betalen fortuinen door het te lenen.

 

Reeds gedurende eeuwen controleren de Rothschilds de banken en de overheden, en waren zodoende in staat de wetten voor het financiële stelsel te dicteren, door het ‘fractioneel reserve lenen’ in te voeren. Hierdoor kunnen de banken tien keer meer geld uitlenen dan ze op deposito hebben staan. Met andere woorden: ze lenen ‘geld’ uit dat ze niet hebben en ook niet bestaat – genaamd ‘credit’ oftewel, gewoon schuld – maar dat wel belast wordt met rente. Dus het banksysteem is een fantastische business, ze lenen geld uit dat ze niet hebben en belasten de lener met de betaling van rente op de niet bestaande lening. – Uitgevonden door Mayer Amschel Rothschild (1744-1812).

 

De heer Rothschild leende ‘waardeloze’ pandbrieven uit aan regeringen en particulieren. Wanneer de economie floreerde, maakte hij het geld schaars door de controle van het systeem aan te scherpen, om zo het onderpand van de leningen in beslag te kunnen nemen als gevolg van het niet nakomen van de contractuele verplichting. Op hun beslissing wordt deze cyclus herhaald – door o.a. druk uit te oefenen om een ​​oorlog te beginnen, – zoal recentelijk in Syrië en Oekraïne het geval is.

Dan controleren ze de beschikbaarheid van de valuta om te bepalen welke kant de oorlog mag winnen. De overheid die hen de controle over hun economisch systeem geeft, krijgt de steun. Inning wordt gegarandeerd door economische hulp aan de vijand van de schuldenaar te verlenen.

 

De winst verkregen uit deze economische methodologie maakte de Rothschilds meer dan schatrijk. Zij ontdekten dat de publieke hebzucht de extra valuta – in opdracht van de overheid gedrukt – meer dan de limiet van ondersteuning door edelmetalen toestaat, gewoon accepteert. Teneinde zo de productie van goederen en diensten te inflateren om het bbp zgn. te laten groeien.

 

Ter Herinnering: Rente over nep geld is de inbeslagname van je vrijheid

Er is nog een ander belangrijk aspect t.a.v. rente op nep geld dat moet worden begrepen; wanneer een lening met de bank wordt aangegaan, creëert deze wel het geld voor de lening, maar niet het geld voor de terugbetaling van de rente. Dit betekent dat er nooit genoeg geld in omloop is voor het terugbetalen van alle uitstaande leningen inclusief rente. Dit is een fatale fout, zeker m.b.t. de menselijke vrijheid, maar is bewust gedaan om ervoor te zorgen dat eigendommen en bezittingen bij faillissement als compensatie van het verlies aan nep geld naar de banken gaan. Dit is de reden waarom deze tekortkoming in het systeem is ingebouwd.

 

Het is allemaal onderdeel van de Rothschilds – energieconstructie opdat de rijkdom en de energie van de burgers in hun richting stroomt.

 

Een fantastische hoeveelheid geld van belastingbetalers gaat rechtstreeks naar de particuliere banken terug om de rente te betalen over het geld dat de overheid zelf rentevrij had kunnen scheppen.

 

‘Privatisering’ is de verkoop van staatsactiva als vergoeding aan de bank voor niet betaalde – onbestaande – schuld. De armste landen van de wereld overhandigen zo de controle over hun land en middelen als ze hun leningen aan de Rotschild banken niet kunnen terugbetalen, omdat die leningen werden gemaakt met de bedoeling hen in deze situatie te manoeuvreren. De derde Wereldschuld is gemaakt om kolonisatie door fysieke bezetting te vervangen, d.m.v. een gecreëerde financiële bezetting om zo de natuurlijke rijkdommen en/of strategische posities van die landen in bezit te nemen.

 

Tot slot dit bericht afkomstig van Q

“Wat je gaat leren, moet je niet alleen bang maken, maar je vastberadenheid vergroten om controle terug te nemen [Vrijheid]. De informatie die openbaar zal worden, zal verder het criminele en corrupte [pure kwaad] door machtsmisbruik demonstreren dat de regering Obama ondernam in gezamenlijke inspanningen met binnen- en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders.

De sneeuwbal begint te rollen – het is niet meer te stoppen. D5 (Trump). Blijf de koers volgen en vertrouw op het plan.

Beschermende maatregelen zijn aanwezig.

Blijf VERTROUWEN.

We wisten dat deze dag zou komen.

United We Stand (WW) (World Wide) WWG1WGA. Wij vechten.

Geen Samenzwering meer.”

 

De dagen van de Deep State zijn geteld

De afgelopen dagen is wereldwijd de invloed van de Deep State afgenomen, doordat de Alliantie de communicatie en satellieten van de Cabal offline hebben gezet. De bevolking zal worden beroerd door de waarheid en velen zullen niet kunnen omgaan met wat onthuld wordt. Het is belangrijk je hierop voor te bereiden, door te begrijpen dat je jarenlang bewust bent voorgelogen en bedrogen.

 

De beëindiging van de communicatie en satellieten van de Deep State kwam op tijd voor het offensief op Idlib. De stad Idlib is de laatst overgebleven grote stad van de rebellerende oppositie in Syrië. Het offensief van Idlib is een belangrijke geopolitieke gebeurtenis die een proxy-strijd tussen de BRICS-landen en de Cabal betekent.

 

De White Hats hebben maatregelen getroffen om een ​​onmiddellijke overgang van het huidige financiële systeem naar het nieuwe kwantumfinancieringssysteem (QFS) te bereiken. Deze procedure wordt gestart zodra de RV begint.