Door gastauteur Peel – 19 september 2014

Herdenking slachtoffers 911,  en dan te bedenken dat deze lui weten dat Amerika samen met Israël deze ramp georganiseerd heeft!

President swear

 

Bedenk dan ook dat hetzelfde staat te gebeuren in Nederland  op 17 juli 2015 twin towers. Dat dan Rutte en Timmermans hun act op staan te voeren met de wetenschap dat ze alles aan elkaar gelogen hebben. Dat ze als regering mede verantwoordelijk zijn aan deze ramp.

 

Je vraagt je af hoe het bestaat dat er nog steeds zoveel Nederlanders zijn die de ramp van 911 nog steeds slikken als zoete koek terwijl er zoveel bewijzen zijn van een groot complot ( De meeste mensen willen niet de tijd nemen zich ook maar een beetje in de waarheid te verdiepen. Het zijn vaak deze domme mensen die met hun vingertje naar ons wijzen en roepen Alu-hoedjes). Momenteel wil 66% van de Amerikaanse bevolking een onafhankelijk onderzoek omdat ze de hele toedracht niet langer geloven.

 

Wil je meer antwoorden krijgen op al je vragen rond 9/11 neem dan de tijd om alles wat ik hier aandraag aandachtig te lezen en te bekijken.

 

*Vragen deze mensen zich nooit af waarom er die dag “toevallig” aan beide kanten waar de vliegtuigen de gebouwen binnenvlogen filmploegen bezig waren om de Twin Towers te filmen?

*Vragen deze mensen zich nooit af hoe een vliegtuig gemaakt van aluminium in 6 verdiepingen ( gemaakt van staal en beton) totaal kan verdwijnen zonder dat daar vleugels,  motoren of staart van afbreekt en naar beneden storten ?

*Vragen deze mensen zich nooit af dat van deze 4 vliegtuigen nooit een spoortje is teruggevonden ? De motor en de koelring die is gevonden kwamen niet overeen met onderdelen van het Amerikan airlines toestel maar lag wel bij het WTC …. hoe kunnen die daar terecht zijn gekomen?

* Vragen deze mensen zich nooit af waarom er nooit geen lichamen of zelfs lichaamsdelen zijn gevonden of persoonlijke spullen van de passagiers van deze 4 vliegtuigen ?  MH17 kwam van 30.000 voet omlaag en zie hoeveel wrakstukken en lichamen daar zijn geborgen.

* Vragen deze mensen zich nooit af hoe een Boeing bestuurt door  mensen die amper een klein vliegtuigje kunnen besturen een Boeing kunnen besturen en het voor elkaar krijgen dat vliegtuig in de 1ste verdieping van het Pentagon te vliegen zonder dat daar een enkel spoor van een vliegtuigcrash op de grond aanwezig is. Hoe een grote Boeing totaal in het Pentagon kan verdwijnen en er amper brand is geweest terwijl het volgetankt was voor een internationale vlucht. Dat het gat wat geslagen is in het Pentagon met geen mogelijkheid van een Boeing kan zijn gezien de kleine afmeting.

*Explosions before planes hit WTC 911 9/11

*Vragen deze mensen zich nooit af hoe WTC 7 zonder dat daar een vliegtuig in is gevlogen 7 uur na het instorten van beide Twin Towers in een vrije val instort terwijl daar alleen een binnenbrandje woede?  The Death of Controlled Demolition Expert Danny Jowenko after Speaking about 9/11 WTC 7 Building 7

 

Danny Jowenko is Dead, 3 Days After Sabrosky Interview Implicates CIA/Mossad in 911 .

 

Volgens Dr. Sabrosky had de Project for a New American Century (PNAC.) Amerikaanse denktank, plannen klaar voor een aanslag op 911 .

 

Een citaat van Dr. Sabrosky :   Only two intelligence agencies had the expertise, assets, access and political protection to execute 9/11 in the air and on the ground: our CIA and Israel’s Mossad.”

suspicious                                                                                                                     

Waarom komt toch telkens CIA en Mossad terug in beeld als het gaat om terreuraanslagen? Van alle politieke aanslagen op  ambassades, vals vlag operaties, alle politieke moorden en terreurorganisaties als Al Qaida en ISIS kun je voor 90% toeschrijven aan de CIA en Mossad . Ga je eens verdiepen wie Al-Qaida en ISIS of IS opgeleid en gefinancierd hebben en je zal zien dat je weer bij CIA en de Mossad uit gaat komen. Kijk voor de aardigheid eens op volgende sites en bekijk de foto`s en video`s hoe Mc Cain  in gesprek is met de meest gruwelijke terroristenleider van ISIS . Bekijk de video van deze  Mossad agent en leider van ISIS die van Joodse afkomst is.   Nooit een afgevraagd waarom Al-Qaida of ISIS Israël nooit aangevallen hebben? Misschien wordt het duidelijk na het bekijken van volgende sites !

 

http://www.wanttoknow.nl/overige/wie-isis-aan-de-macht-bracht-en-hoe/          http://www.veteranstoday.com/2014/08/04/french-report-isil-leader-mossad/

attack israel

Richard Perle was voorzitter van Bush Defensiebeleid Raadgevend Comite tot 2004. Douglas Feith was Bush staatssecretaris van Defensie . Voor vele was er de wens op een Pearl Harbor-achtige aanval op Amerikaanse bodem, zoals die aanval Amerika toegang heeft verschaft voor een gerechtvaardigde deelname aan de Tweede Wereldoorlog , PNAC zei in “Rebuilding America’s Defenses”:

 

citaat:

“Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event, like a new Pearl Harbor” – Project for a New American Century, Sept. 2000

 

Pieczenik diende als plaatsvervangend adjunct-minister van Buitenlandse Zaken onder Nixon , Ford en Carter, terwijl hij ook werkte onder Reagan en Bush senior. Pieczenik zei in een radio-interview:

Citaat:

“It (9/11) was called a stand-down and false flag operation in order to mobilize the American public under the false pretence that we had been attacked by Al Qaeda and bin Laden which is an absolute unmitigated lie. I was even told by a general on the staff of Wolfowitz, I will go in front of a federal committee and swear on per jury who that name was so we can break this open…”

 

Paul Wolfowitz was een van de kliek in de regering-Bush, die openlijk de behoefte  verkondigde aan “een nieuw Pearl Harbor”, als lid van de Project for a New American Century (PNAC).  Hoeveel meer duidelijk wil je hebben?

 

bush crime

?                           

Bekijk volgende video aandachtig waarin u een lesje krijgt over smerige Amerikaanse zaken:

Direct na 911 zien we alle Amerikaanse leiders maar ook buitenlandse leiders gelijk met de vinger wijzen naar Al-Qaida en Bin Laden, wat verdacht veel gelijkenis heeft met de crash van MH17 waar gelijk iedereen met de vinger wees naar Rusland en Putin.

Maar als Bin Laden er iets met 911 te maken heeft , hoe verklaart u volgende video dan ?

 

***

Een half jaar voor 911 maakte Larry Silverstein de deal van zijn leven. Zakenman Larry Silverstein sluit een leasecontract van 99 jaar op de Twin Towers voor een bedrag van $ 3,2 biljoen.

Hier een stukje uit The New York Times van die tijd : In de Twin Towers bevond zich een enorme hoeveelheid asbest en men zat met de handen in het haar hoe dat op te lossen ( zie alle mensen die momenteel leiden aan asbestkanker door 911).

 

It was well-known by the city of New York that the WTC was an asbestos bombshell. For years, the Port Authority treated the building like an aging dinosaur, attempting on several occasions to get permits to demolish the building for liability reasons, but being turned down due the known asbestos problem. Further, it was well-known the only reason the building was still standing until 9/11 was because it was too costly to disassemble the twin towers floor by floor since the Port Authority was prohibited legally from demolishing the buildings.

 

Other New York developers had been driven into bankruptcy by the costly mandated renovations, and $200 million represented an entire year’s worth of revenues from the World Trade Towers.

 

Under a pending agreement, a developer and his investors will get back most of the down payment that they made to lease the World Trade Center just six weeks before a terrorist attack destroyed the twin towers. Developer Larry Silverstein and investors Lloyd Goldman and Joseph Cayre are nearing a deal that would give them about $98 million of their original investment of $124 million.

 

Instead of renovation, Silverstein is rebuilding, funded by the insurance coverage on the property, which ‘fortuitously’ covered acts of terrorism. Even better, Silverstein filed TWO insurance claims for the maximum amount of the policy, based on the two, in Silverstein’s view, separate attacks. The total potential pay-out is $7.1 billion, more than enough to build a fabulous new complex and leave a hefty profit for the Silverstein Group, including Larry Silverstein himself.

As reported in The Washington Post, the insurance company, Swiss Re, has gone to court to argue that the 9/11 disaster was only one attack, not two and that therefore the insurance pay-out should be limited to $3.55 billion, still enough to rebuild the complex. Update: WTC Leaseholder May Collect Up To $4.6B [Forbes.com 12/06/04]

***

Dan blijft er nog het volgende :  9-11 WTC Biggest Gold Heist in History: $300 Billion in Bars

 

***

Waar is onze vrijheid en privacy gebleven?

Door 911 zijn regeringen over heel de wereld een War on Terrorisme begonnen en die terroristen zijn u en ik ! Wij zijn onze vrijheid en privacy voor het overgrote deel kwijt geraakt ( en dat proces gaat nog steeds door). Maar wie zijn nu écht de terroristen , wel lees en kijk dan vooral naar volgende stukken.

 

De woorden van G. Bush waren en ik citeer :

” Either you are with us or you are with the terrorists”

 

Zou er een verband kunnen zijn tussen de verdwijning van de MH370 en de crash van de MH17, beide vliegtuigen van Malaysia en de veroordeling door Malaysia tribunaal van G Bush en T Blair wegens oorlogsmisdaden. De MH17 werd dankbaar gebruikt voor een vals vlag operatie tegen Rusland en de MH370 zou me niet verbazen als die gebruikt gaat worden voor een volgende vals vlag operatie ( zie video The Blair & Bush War Memo, hieronder geplaatst ) met misschien een atoombom aan boord om die ergens te droppen om bevolkingen achter hun regering te krijgen om een nieuwe grote oorlog te kunnen starten.  Bush, Blair found guilty of war crimes in Malaysia tribunal  

 

Om nog duidelijker te maken hoe dit soort lui overal lak aan hebben even goed naar volgende video kijken :  The Blair & Bush War Memo

Het gaat van kwaad naar erger en mensen blijven alles maar pikken.

 

Zelfs vrij denken mag niet meer want dan ben je een terrorist volgens de FBI

FBI calls half of populace with 9/11 doubts potential terrorists

A Department of Justice memo instructs local police, under a program named “communities against terrorism,” to consider anyone who harbors “conspiracy theories” about 9/11 to be a potential terrorist

Lees verder…: http://www.digitaljournal.com/article/358624#ixzz3Ckdt2j3H

patriot act