We zullen winnen!
De wereld wordt geleid door overbetaalde pluimstrijkers die anders niet gekwalificeerd zouden zijn om een normale baan te hebben of voor iets anders gekozen te worden. Hun posities zijn hen gegeven zodat ze de globalisten kunnen dienen, niet soevereine naties. Het zijn het soort lakeien die in overheidsdienst gaan om snel rijk te worden, individuen die gemotiveerd worden door geld en geneigd zijn hun integriteit te verkopen aan de hoogste bieder.

De wereld heeft te maken met mensen als Kissinger, Bush, Clinton en Soros. Zeer zichtbare voorstanders van het NU. Soros in het bijzonder gebruikt zijn illegale rijkdom om vele organisaties te subsidiëren die zijn opgezet om samenlevingen over de hele wereld te ontwrichten via zijn non-profit ‘Open Society Foundations’.

Als we het geld volgen, zien we dat Soros een van de belangrijkste bronnen is voor het richten en financieren van groepen die fractionerende elementen vormen over de hele wereld om afleiding en polarisatie te creëren. Kissinger gebruikte zijn politieke macht om de NWO-agenda op even gevaarlijke en fractionerende manieren te bevorderen.

Er wordt aangenomen dat Soros een van de belangrijkste geldbronnen is die verantwoordelijk is voor de migratie van zoveel moslimimmigranten die Europa binnenstromen en enorme problemen veroorzaken voor de mensen in Europa.

Wat nog walgelijker is, is dat de leiders van veel Europese landen, vooral de door de cabal gesponsorde-prime-lakei voormalig Duitse kanselier Angela Merkel. Dit zijn de facilitators voor het dwingen van landen ontheemde moslims op te nemen, moslims die geen interesse hebben om te integreren in gepolariseerde westerse culturen.

Dit leidde tot de misselijkmakende maar tragische valse vlag terroristische aanslagen in Frankrijk en Duitsland. Alle daders werden ter plekke gedood door de politie om te voorkomen dat de waarheid aan het licht zou komen bij latere vervolgingen.

Deze aanslagen werden georkestreerd door de overheid om meer angst te creëren en zo de mensen meer vrijheden te ontnemen. Mensen moeten begrijpen dat hun eigen regering hierbij betrokken is en daarom hun grootste vijand.

Dit is de waarheid en totdat dit algemeen begrepen wordt, zullen de verschrikkelijke aanvallen doorgaan, elke keer met een grotere frequentie.

De enige manier om het doden van onschuldige mensen te stoppen is door wakker te worden.

Mede dankzij de geweldige hulp die we ontvangen van onze buitenaardse broeders en zusters is het einde van onze eeuwenlange onderdrukking nu in zicht, bereid je voor op de grote doorbraak in onze strijd tegen de cabal!

DE “ARK VAN NOACH” VAN DE MENSHEID

Hallo mijn geliefden!
Ik ben vandaag naar jullie toegekomen om vrede te brengen in jullie zielen die pijn lijden door wat jullie waarnemen. Onrecht, hebzucht, agressie, wreedheid, menselijke pijnen en lijden, en allerlei perversiteiten – dit alles is de laatste tijd zo toegenomen dat het lijkt alsof er geen einde aan komt.

Maar het einde is nabij, geliefden.
Alles wat nu op jullie planeet gebeurt is daar het bewijs van. Zoals jullie kunnen zien, verbergen de Satanisten die nu in veel landen van de wereld aan de macht zijn niet langer hun gezichten en hun ware bedoelingen. Ze hebben er de tijd niet meer voor.

Als ze in het verleden geleidelijk hun programma’s introduceerden die vernietigend waren voor de menselijke ziel – waarbij de meerderheid van de mensen het addertje onder het gras niet opmerkten – spelen ze dit nu openlijk.

Iedereen met een zuivere menselijke ziel ziet al de hele achtergrond van deze programma’s en weet wat de mens te wachten staat in het geval van de uiteindelijke introductie van regels en wetten die onnatuurlijk zijn voor de mens in de samenleving.

Als gevolg daarvan is verzet tegen de acties van de marionetten van de Diepe Staat het verenigend doel dat de mensheid in staat zal stellen haar “schip” in de tegenovergestelde richting van deze inspanningen te draaien. Dit is reeds begonnen in veel landen over de hele wereld.

Het “stuur” van dit “schip” wordt al in handen genomen door Rusland – het enige land dat haar diepe wortels en puur morele principes heeft weten te behouden, ondanks de jarenlange pogingen van de globalisten dit van binnenuit te vernietigen.

Het is Rusland dat het toevluchtsoord zal worden voor alle zuiver menselijke zielen op Aarde – het is de “Ark van Noach” die hen zal redden van fysieke en morele vernietiging die de vonk van God in zichzelf hebben bewaard en bereid zijn, zelfs ten koste van hun leven, hun menselijke waardigheid en het recht hun eigen lot te bepalen te verdedigen.

Nu wordt ieder mens meer dan ooit getest op de kracht van hun geest en hun vermogen de krachten van het kwaad te weerstaan. Dit geldt in het bijzonder voor hen die zich aan beide kanten van militaire acties bevinden die dood zijn of lijden onder dat wat de mens werd gebracht.

Ik wil dat je weet, mijn geliefden, dat alle menselijke zielen die hun leven hebben gegeven in de strijd tegen de krachten van het kwaad te behoeve voor een betere toekomst op Aarde, in vrede rusten. Alle Krijgers van het Licht, alle burgers die geleden hebben onder de handen van de Satanisten – mannen, vrouwen, ouderen en kinderen – staan nu onder onze bescherming en ze zijn zich bewust van de grote missie die voor hen op Aarde is weggelegd.

Al deze zielen hebben zichzelf opgeofferd tijdens hun fysieke incarnatie om miljoenen anderen te redden – degenen die, dankzij hen, tot het Licht zullen komen en de Waarheid zullen herkennen die de marionetten van de Diepe Staat zo druk bezig was te verbergen achter de valse toespraken die overal vandaan werden uitgestort over de politiek onervarene en goedgelovigen.

Spoedig zal alles worden onthuld, mijn geliefden, alles zal tot het uiterste worden blootgelegd – tot in de diepste diepten.

Zoals de zon de Aarde verlicht – elke hoek ervan – zo zal de waarheid op jullie planeet triomferen en de eeuwenlange leugens ontmaskeren waarmee de Draco-Reptielen en Reptielachtige die de mensheid in slavernij hebben gehouden nu naar hun uiteindelijke vernietiging leiden, nadat ze hun verborgen duistere aard hebben geopenbaard.

Vrees niets en niemand, mijn geliefden, en weet dat het kostbaarste in het universum zelfrespect en liefde voor jezelf en je naaste is: Ware liefde is grenzeloos en onvoorwaardelijk.

Jullie huidige incarnatie geeft jullie een unieke kans: om wijsheid, liefde en mededogen te tonen, waardoor jullie jezelf naar de nieuwe aarde van de vijfde dimensie kunnen verplaatsen teneinde duizenden andere zuivere en heldere zielen te leiden.

Dit is precies waarom jullie op dit noodlottige moment naar de Aarde zijn gekomen.

Ik zegen jullie en hou heel veel van jullie!
De Maagd Maria heeft tot jullie gesproken
Ontvangen van Marta op 13 september 2024

Help deze boodschap wijd en zijd te verspreiden.

Of dat de cabal verlamd is door

  1. Een massaal ontwaken
  2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
  3. Verwijdering door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.

PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-Boek:
https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …

Bekijk deze video om volledig te begrijpen wat er gaat gebeuren;
Grote Zonneflits: Volledig geheugen hersteld, totale beschaving stort in, mensen en klonen verdwijnen!