Alternatief monetaire system:

De vorige essay beschreef de gevaren van ongedekte valuta’s; de vraag rijst of Bitcoin een meer betrouwbaar alternatief is?

Bitcoin is wat de centrale bankiers niet graag zien. Ze kunnen het niet controleren. Ze kunnen het niet gebruiken om van de mensen te stelen. En Alternative Monetary structureze kunnen het niet gebruiken om hun vrienden te subsidiëren – t.w. zombie banken overeind houden – of zinloze oorlogen te financieren. Of te gebruiken om hun tekorten te dekken, of om de economie te manipuleren.

 

Waarom kunnen de FED en centrale banken niet hun enorme computermacht aanwenden om de Bitcoin te manipuleren? Om op deze manier Bitcoin de rijksmunt te maken, die ze wel kunnen manipuleren – met een enorme stapel eigen reserve munten.

 

Bitcoin heeft een tweevoudige bescherming; tweemaal fijngehakt en doorelkaar gedraaide algoritmische encryptie, een mix van bits en bites. Fiat geld is beschermd door slechts één algoritmische mix van bits en bites. Wanneer hackers inbreken, zal het mondiale banksysteem instorten, voordat een dubbele algoritmische bescherming in de problemen komt. Dat wil niet zeggen dat Bitcoin zal overleven als het internet niet meer functioneert, maar de rest van de wereld heeft wel een groter probleem als de enkele encryptie is gekraakt. Dan zijn de autoriteiten gewoon uitgespeeld. Bitcoin is nog steeds een magnitude veiliger vanwege de dubbele zekerheid. Een ander pluspunt van Bitcoin is haar onafhankelijke transferinfrastructuur. Het is een anonieme alternatieve currency, en de beste manier om geld te verdienen. Betalingen blijven anoniem omdat geen clearinghouse wordt gebruikt waardoor een digitaal papierenspoor is gecreëerd.

 

Het wordt gezien als een ​​groot succes in technologie, dat de rechten beschermt van individuen v.w.b. hun eigendom en privacy. Maar, maakt dit de Bitcoin een nieuwe betrouwbare vorm van geld? Het regelrechte antwoord is “Nee”. – Bitcoin is nl. ook een currency, en is geen geld, zoals goud of zilver.

 

Toen meer dan een eeuw geleden, een huis werd verkocht voor gouden munten, was het enige wat de verkoper moest controleren de hoeveelheid goud in de aangeboden munten en of die hoeveelheid genoeg was of niet. Goud werd erkend als geld, zonder enige vorm van tegenrisico!

 

Als nu een koper voor je huis aanbiedt in Bitcoins te betalen. Betekent de hoeveelheid Bitcoins – in tegenstelling tot een hoeveelheid goud in het verleden – absoluut niets. Je moet eerst de hoeveelheid Bitcoins vergelijken met iets anders, namelijk je vertrouwde fiat valuta. Omdat het nog steeds belangrijk is, te weten hoeveel euro; dollars of ponden in ruil voor deze Bitcoins zijn, want dat aantal bepaalt of je het huis wel of niet verkoopt.

 

Het is hiermee duidelijk dat Bitcoin alleen kan streven een afgeleide te zijn van de euro of andere fiat munten, met andere woorden deze munt is verbonden met de bestaande monetaire valuta’s. Het biedt geen grotere grootheid dan dat: Bitcoin heeft geen onafhankelijke, soevereine waarde van zichzelf, zoals goud. Bitcoin in tegenstelling tot goud is niet fysiek – iets van substantiële fysieke waarde.

 

Bijvoorbeeld vandaag stijgt de dollar in haar ruilwaarde tegen alle andere valuta’s. Maar niemand kan ontkennen dat de dollar zelf een fiat munt is, en dat gedurende de hele geschiedenis, absoluut alle fiat valuta’s eindigden in totale ineenstorting v.w.b. de ruilwaarde.

 

Dus, wat is de toekomst van Bitcoin wanneer de fiat dollar en alle andere papieren valuta uiteindelijk crashen? Zonder een erkende waarde, wat is dan de waarde van een Bitcoin?

 

Bitcoin is een ‘niet-eenheid’. Het zal nooit in staat zijn om een ​​onafhankelijke, soevereine waarde te houden, omdat het niet wordt gesteund door iets van erkende waarde, het is evenals alle huidige valuta’s in de wereld niet gedekt.

 

Kenmerken van geld:

De makers en promotors van de Bitcoin zijn waarschijnlijk te goeder trouw, maar het zijn freaks gefascineerd door technologie. Bitcoin is Money Characteristicsinderdaad een technologisch hoogstandje, maar de makers en promotors kennen blijkbaar niet de kenmerken van geld waaraan Bitcoin moet voldoen, en waarschijnlijk begrijpen ze niet dat de creatie van geld niet kan worden bereikt door pure technologie, hoe geavanceerd deze ook moge zijn.

 

Tegenwoordig raakt het onwetende publiek snel betoverd door de wonderen van technologie en beseffen niet hoe grondig ze worden bedrogen door oneerlijke economen die leugens vertellen over wat geld is en moet zijn, en dat opent de weg voor een fantasie als Bitcoin is.

 

Waarschijnlijk niet met opzet, maar eigenlijk is Bitcoin een fraude, tenminste als het beheerd wordt door verkeerde handen; het is een poging om de enorme oplichting van het fiat geld te vervangen, dat mensen vervloeken, maar in feite is het hetzelfde. Zeer waarschijnlijk zal Bitcoin eindigen in dezelfde vuilnisbak van de geschiedenis samen met alle andere fiat valuta’s wat uiteindelijk zeker zal gaan gebeuren.

 

De reden waarom Bitcoin enige mate van succes verkreeg: is dat alle Bitcoins moleculaire magnetische velden op computers zijn, net als tegenwoordig alle bestaande “currencies”, die de banken rond de wereld in omloop brengen, al deze valuta’s bestaan ook alleen uit moleculaire magnetische velden op computers. Dus technisch is Bitcoin gewoon een andere zwendel met een nieuwer gezicht, voor het fictieve digitale “geld”, in concurrentie met de gevestigde zwendel van het ander denkbeeldige digitale “fiat money”.

 

Schijn bedriegt:

Shine BetraysConcluderend, Bitcoin is slechts een nieuwe verschijning binnen hetzelfde oplichtingsverhaal, als een alternatief voor het gevestigde uitsluitend digitale fiat geld in alle banken ter wereld.

 

Voor het moment heeft de gevestigde zwendel van het fiat geld de overhand, dat al meer dan honderd jaar gebruikt wordt over de hele wereld in ongeveer 174 soorten, nadat in 1913 het echte geld werd afgeschaft. Zo zijn mensen gedurende meer dan een eeuw gewend geraakt aan het gebruik van fiat geld. Evenals met fiat geld, zullen de bezitters van Bitcoins in een deceptie eindigen wanneer ze ontdekken dat het bezit van Bitcoins ook zwendel is als ze ondervinden dat hun geaccumuleerde rijkdom een droom was die in rook is opgegaan.

 

Goud heeft gedurende meer dan 5000 jaar geschiedenis bewezen een betrouwbare opslag van waarde te zijn, omdat het niet zo maar kan worden vermenigvuldigd met “afdrukken” om meer ervan te maken, terwijl digitale bestanden meestal deze beperking niet hebben. Indien bitcoin-minergewenst kan een oneindige hoeveelheid kopieën van digitale bestanden worden gemaakt, zoals in alle fiat valuta. Echter, de Bitcoin makers namen deze ‘beperking’ in aanmerking en bouwden die in het systeem. Hun filosofie is, deze virtuele valuta deflatoir te maken. Nieuwe Bitcoin creatie is geprogrammeerd om over tijd te vertragen – langzaam maar zeker – totdat dit uiteindelijk stopt. Zodat elke resterende Bitcoin meer waard wordt als die een toenemende hoeveelheid goederen najagen, wat reden is de virtuele valuta bredere acceptatie te geven. Als het waar is dat een computerprogramma de beschikbaarheid van Bitcoins beperkt, is het ook waar dat de komst van Bitcoin-achtige opvolgers zich snel zal uitbreiden als het universum groot is, wat een extra negatief aspect is voor de levensvatbaarheid van niet gesteunde digitale valuta’s.

 

 

Wat is geld?

De meeste mensen denken dat valuta of currency geld is. Als iemand je met cash betaalt, wordt gedacht dat het geld is. Dat is niet zo. Cash is gewoon currency of valuta, een ruilmiddel dat wordt gebruikt om iets dat waarde heeft te kopen, genaamd actief. Het woord currency is afgeleid van het woord stroom – elektriciteit – een stroom moet bewegen anders is deze levenloos. Een currency heeft geen opgeslagen waarde van zichzelf. Het is eerder een medium van waarde dat stroomt van het ene actief naar een ander actief.

 

Geld heeft in tegenstelling tot currency waarde van zichzelf. Geld is altijd een currency, valuta, of ook wel munt genoemd, welke worden gebruikt om andere dingen van waarde aan te schaffen, echter currency is niet altijd geld zoals hierboven is uitgelegd; het biedt geen waarde van zichzelf. Geld is een ruilmiddel en een opslag van waarde; de belangrijkste waarde is andere producten te vertegenwoordigen.

 

Ter illustratie, het papier van een € 100 biljet is geen € 100 waard! Het papier vertegenwoordigt de waarde van € 100, dat ergens anders is opgeslagen; dat was alleen het geval in het verleden, toen het monetaire systeem gebaseerd was op de gouden standaard. Sinds 1913, meer specifiek 1971, is elk biljet gesteund door niets anders dan lucht of wat gewoonlijk wordt genoemd ‘goed vertrouwen’ in de kredietwaardigheid van de centrale bank. Met andere woorden autoriteiten hebben de mogelijkheid om geld te creëren zonder dat het gesteund is door iets van waarde, in duidelijkere taal bedrog, maar de overheden noemen dat ‘fiscaal beleid’, en dit geheel heet ‘fiat munt’, en dat is geen geld.

 

Goud is echt geld; in 1913, kocht $ 1000 bijna 50 ounces goud nu slechts 0,75 ounce. Zo tegenover echt geld – GOUD – is de dollar 98% gedaald sinds in 1913 de Federal Reserve Bank van New York in de Verenigde Staten werd opgericht. Maar het is niet alleen de dollar, die in waarde is gedaald; alle belangrijke valuta’s zijn 97-99% gedaald ten opzichte van goud sinds 1913. Tot 1971 was de Amerikaanse dollar min of meer gedekt door goud, het jaar waarin Nixon de marginale gouden steun afschafte, en het geld drukken in alle ernst begon.

 

RKM DEFEAT PROGRESS UPDATE:

Khazarian financieel system onder attack:

Alle markten zijn volledig gemanipuleerd; het is moeilijk om te weten hoe slecht de economie werkelijk is. Daar bovenop ligt nog steeds een enorme vastgoedzeepbel in China die nog moet barsten. Tijdens de eerste week van 2016 is wereldwijd voor ongeveer $ 2,5 biljard aan rijkdom verdwenen. De Grote TBTF Khazarian maffia banken gaan in dit proces failliet doordat zijzelf met hun manipulaties de financiële problemen van de wereld veroorzaakten. De Khazarian Centrale bankiers hebben geen andere opties meer nu ook de olieprijzen instorten, hun drugsgeld inkomsten zijn afgesneden en de aandelenmarkt manipulatie wordt gestopt. – Richard Fisher, voormalig hoofd van de Dallas tak van de Federal Reserve Board misdaadsyndicaat, gaf toe dat “Wat de Fed deed, en ik was deel ervan, was front-loading een enorme marktrally teneinde een Wealth effect te creëren … en voegde eraan toe, “De Fed is een gigantisch wapen dat nu geen munitie meer heeft.”

 

De Fed heeft deze fout begaan. Simpel gezegd, concludeert hij, “er kan niet veel meer gemanipuleerd worden.” Met andere woorden: de Khazarian Maffia kan niet meer kunstmatig de waarde verhogen van aandelen en obligatie op de beurs. Dit is nu gestopt waarom de markten instorten.

 

De RKM en de grote TBTF aandeelhouderfamilies weten dat hun systeem is gedoemd. Ze willen nog zoveel mogelijk rijkdom binnenhalen als ze kunnen, voordat het nieuwe Wereld Financiële System wordt ingevoerd voor wat dat ook moge zijn, elektronisch, een nieuw mandje van SDR wereldvaluta’s, of goud gesteund geld.

 

Een andere interessante aantekening: De vangst van de Mexicaanse drugsbaron Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán betekent dat hij zal worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten om zijn kant te vertellen over de drugshandel en daarmee de Bush en Clinton drugsbaronnen te verraden, de TBTF banken, ISIS en de regering-Obama onderuit haalt, aldus vertrouwde Intelligence bronnen.

money_black_holeDe VS is nog steeds de belangrijkste economische speler in de wereld; vele malen in het recente verleden, moesten Europa en Japan economisch lijden, terwijl de Amerikanen daarvan nauwelijks iets merkten.

 

Een paar slechte dagen voor aandelen zegt niets bijzonders, of geeft geen trend, maar wees voorzichtig voor wat nog staat te gebeuren. En als er een aanzienlijke teruggang in de economie komt, behoeven mensen voor antwoorden niet naar China te kijken.

 

Polny zegt: De klok van de manipulators is van slag af, als tot en met december 2015 de lage prognose voor goud aanhoudt, wat het geval was, dan zullen de gevolgen explosief worden. Bekijk zijn betoog hieronder.

 

Wereldvrede is dit jaar mogelijk! Maar we kunnen niet op onze lauweren gaan rusten en afwachten wat er gaat gebeuren. De geopolitieke situatie is rijp voor regimeverandering, vooral in het Midden-Oosten, Europa, Japan en de Verenigde Staten. De val van de RK maffia kan dit jaar de belangrijkste gebeurtenis worden, hopelijk nog op tijd voordat de Khazarians in staat zijn om de stekker eruit te trekken en de wereld in chaos veranderen. De eliminatie van de RKM zal de weg naar vrede in de wereld openen. Dit kan niet passief geschieden; iedereen moet hieraan meewerken d.m.v. uiterste inzet naar vermogen om volledig succes te garanderen.

 

Nog miljoenen mensen meer moeten WAKKER WORDEN om te begrijpen dat onze overheden, politici en mainstream media ze niet de waarheid vertellen. Op het moment dat de Jezuïet Khazarian maffia is verslagen, moet m.b.v. onze inzet en initiatief, al deze lieden worden gearresteerd en berecht. Voor degenen die zijn voorbereid is de tijd gekomen de wereld te bevrijden, genegenheid en vriendschap aan anderen te bieden om iedereen te helpen de WAARHEID onder ogen te zien.

 

Het wordt nu belangrijk dat wij ‘het volk’ ons organiseren om de marionetten van de Maffia binnen onze eigen overheid te laten arresteren en veroordelen voor hun kwalijke daden jegens de mensheid. Om STEUN voor deze ACTIE te mobiliseren; stuur dit artikel door naar iedereen die bezorgd is over vrijheid en gezonde toekomst, met het verzoek mee te doen in onze collectieve strijd de wereld te bevrijden van onderdrukking door de Jezuïet Khazarian maffia, en deze voor goed uit te roeien.

 

De 2015 Shemitah Crash die niet gebeurde zal spoedig gebeuren! – Zegt Bo Polny

 

We zijn erg dicht bij het einde zegt Rob Kirby:

“Op een gegeven moment, zullen de beschikbare edelmetaal voorraden in het Westen verdwenen zijn, en als ze beginnen te verdwijnen, lijkt dat als een bliksemschicht bij heldere hemel, omdat in een mum van tijd alle edelmetalen verdwenen zijn.”

 

Rob Kirby’s voorspelling voor de prijs van goud en zilver tegen het einde van 2016 is dat die een veelvoud van de prijzen van nu zal zijn. Kirby meldt: “Ze zeggen dat we heel dicht bij het einde zijn aangeland. Ik wil het einde niet zien, want het zal geen prettige tijd zijn, niet voor mij, niet voor jou, niet voor iedereen. De manier waarop we gewend zijn te leven zal drastisch veranderen.”