De Landverraders voor de “Deep State” 

 

De Luciferiaanse revolutie tegen God en de natuur

De rijken en machtigen, preciezer de bankiers, misbruiken hun macht om de zwakken te onderdrukken en te vernietigen samen met de hele economie. Het gordijn wordt nu opgetrokken om de Khazarian maffia volledig bloot te leggen met hun gemene plannen alles te infiltreren, om de hele wereld te tiranniseren en alle Abrahamse religiën uit te roeien. Opdat alleen hun Babylonische Talmudism ook bekend als Luciferianism, de oude Satanische Baalaanbidding, zegeviert!

Om de Nieuwe Wereldorde te vestigen, ondersteund door de Luciferiaanse revolutie tegen God en de Natuur, is het satanisch geleide moeras het resultaat van een zeer goed georganiseerde langdurige samenzwering.

 

De financiële instituten hebben geleidelijk bijna de gehele heerschappij verkregen over het geldmedium en daarmee de bevoegdheid om de prijs van onroerend goed te verhogen of te verlagen, extra belastingen te heffen over de verdiensten van het volk in de vorm van premies en extra lage rente, tot elk bedrag dat slechts wordt beperkt door de hoeveelheid papiergeld ze kunnen uitgeven.

 

De bron van al dit kwaad komt voort uit de Rothschild Khazarian Maffia (RKM) die dit kwaad aanjaagt. Het is afkomstig van de Babylonische Talmoed, gebaseerd op religieuze waanideeën van raciale superioriteit.

 

De Rothschilds ontwierpen hun eigen fiat-banksysteem dat zich specialiseerde in het maken van vals geld uit het niets, en dat te belasten met verraderlijke woekerrente aan overheden en burgers, dat feitelijk het eigen geld van het volk had moeten zijn, vrij van rentelasten.

 

Het nep-geld-idee kwam voort uit de zwartekunst van de Babylonische geldmagie. Insiders beweerden dat deze technologie en geheime geldkracht door Baal aan hen was gegeven, vanwege hun frequente kinderoffers en rituelen voor Baal.

 

Eenmaal geïnfiltreerd kaapten ze het banksysteem. Ze vermenigvuldigden zich met de Royals en infiltreerden en veroverden zodoende heel Engeland met al haar grote instellingen. Sommige deskundigen geloven dat de Rothschilds de leden van de oorspronkelijke Koninklijke Familie uitroeiden, door heimelijk georganiseerde illegale en overspelige fokkerij te organiseren door hun eigen Khazarische mannen, om zo doende de Royals op de troon te vervangen met hun eigen helden.

 

Helaas, de massa onder ons is nog steeds in ontkenning. De heersende klasse is volledig medeplichtig in de ondermijning van de beschaving. Mensen die al gewend zijn aan hun slavernij zijn gehersenspoeld, gestoord of te stom om de realiteit onder ogen te zien. Velen hebben geen idee noch perceptie hoe ze steeds verder onderdrukt worden. Ze negeren liever de werkelijkheid door ontkenning van de waarheid die inmiddels overduidelijk werkelijkheid is geworden. Nog liever vertellen ze elkaar dat ze de vrijheid van de mensen nooit zullen beperken door ons slaven te maken.

 

De mensheid heeft op grote schaal afstand genomen van haar denkvermogen en verantwoordelijkheid – denk aan de verstrekkende gevolgen van dit gedrag voor het menselijk voortbestaan.

Wanneer we onze geest en verantwoordelijkheid weggeven, geven we ook onze vrijheid en in wezen ons leven weg.

 

De Schoonmaak van het Deep State Moeras

Ondanks de gigantische operatie ‘schoonmaak’ van het moeras, zijn velen ongeduldig geworden omdat dingen niet snel genoeg gebeuren. Maar, om het hele systeem grondig uit te roeien zodat het later niet weer tot leven kan komt, wordt het gevecht hoog in de machtsstructuur gevochten.

 

Als we praten over mensen als de Clintons, Obama, de Bush familie, gaat het over mid-level figuren. Dit zijn marionetten van het Globalistische syndicaat. Deze mensen bevinden zich op de Rothschild – Rockefeller lijn. – Teneinde de wereld weer op de been te krijgen, is het niet genoeg de Bushes, Clintons, Obama en Soros neer te halen, want het Deep State-stelsel kan zo weer tot leven komen. De entiteiten boven deze spelers op het middenniveau moeten eerst geïsoleerd worden. En dat kost tijd, en dat is de reden waarom het zo lang duurt.

 

De Deep State doet er alles aan om de mensheid in slaap te sussen. Ze zijn wanhopig en trekken alle stoppen open om Het Moment van wereldwijde bevrijding te voorkomen. Ze haten de mensheid, omdat ze bang zijn voor de mensheid vanwege onze ware capaciteiten, waarom ze alles hebben ondernomen ons dom te houden met de hulp van Big Pharma, giftig water, eten, drinken, chemtrails, onderwijs vol leugens en voortdurende misleiding. Ze willen dat we volgers en geen leiders zijn. Ze willen niet dat we iets in twijfel trekken, terwijl we ons alles moeten afvragen! – De Deep State verraders en misdadigers zijn inderdaad bezorgd geworden en voelen zich in het nauw gedreven.

 

“Dit is niet hetzelfde als het verslaan van een harde maffiose clan. Deze mensen zijn mid-level figuren als het criminelen betreft. Ja, ze nemen deel aan criminele activiteiten. Ze wilden meer macht en geld, maar deze mensen zijn geen geharde criminelen. Deze mensen zullen snel doorslaan als ze in het nauw worden gedreven, ze zullen niet stoppen anderen te verraden. Ze halen zoveel mogelijk andere collega’s mee naar beneden om zichzelf te redden. Geen van allen kan op de ander vertrouwen. Het uiteindelijke doel is om dit naar het niveau te sturen om de Obama’s, Clintons, Bush-familie te ontmantelen en vervolgens de nodige druk uit te oefenen om door te stoten naar de top.”

 

President Trump blijft werken aan het droogleggen van het moeras in Washington D.C., maar de klus is gigantisch en dat kost tijd.

 

“Veel mensen zeggen dat ze nog niemand hoog op de totempaal in een oranje gevangenispak hebben zien lopen en in een show presentatie zijn voorgeleid. Ze hebben gelijk als ze dat zeggen, maar dat betekent niet dat het niet zal gebeuren. Het is niet alleen wishful thinking. Uiteindelijk gaat het gebeuren.”

 

Er is een nieuw rapport van de inspecteur-generaal over het Ministerie van Justitie en de FBI. Het is feitelijk een erg uitgebreid rapport van 1,2 miljoen pagina’s. Het Congres heeft kopieën en het beschrijft en bewijst de criminele fraude en handelingen door de FBI en het Ministerie van Justitie. Het zal waarschijnlijk de basis zijn die velen op hoog niveau in beide departementen naar de gevangenis stuurt voor hun misdaden.

 

“Je moet begrijpen waar het rapport van de inspecteur-generaal over gaat. Het rapport van de inspecteur-generaal gaat over het herstel van de rechtsstaat in het land dat al decennialang ontbreekt. Daarom zijn ze zo gepetrificeerd van dit rapport. Al deze spelers – laag, midden en hoog – brachten het systeem op het punt waarop de rechtvaardigheidsregels tegen hun tegenstanders konden worden gericht en om te worden beschermd voor hun criminele activiteit. Wat het daglicht in dit syndicaat schuwt is het herstel van de rechtsstaat. – Wanneer er een volledige restauratie van de rechtsstaat is, is het dit wat hun Globalist Syndicaat-systeem uit elkaar blaast.”

 

De Khazarians zijn de gemeenschappelijke vijand

Het succes dat President Trump in Helsinki had tijdens de ontmoeting met President Poetin en de verklaring van hun gemeenschappelijke Khazar vijand, en de bevrijding van Noord-Korea van haar banden met de Deep State, zijn slechts een paar opvallende feiten die geen enkele president van de VS ooit eerder heeft bereikt. Dit zijn dus positieve ontwikkelingen op het vredesfront. Enig uitvloeisel van de handelsoorlog met China kan het volgend succes zijn. Hoogstwaarschijnlijk zal de heer Trump hetzelfde model gebruiken dat hij ontwikkelde in Noord-Korea en toepassen op Iran? Kijk bijvoorbeeld naar de handelsbedreigingen tussen Iran en de VS, die sterk lijken op de tactiek die werd gebruikt in Noord-Korea. De volgende stap zou een vredesovereenkomst kunnen zijn.

 

Wees ervan verzekerd dat president Trump en de Alliantie altijd volledige controle hebben over het plan. Trump ‘s controle over de Q-shirt-manifestatie tijdens zijn rally in Tampa bewees dat hij de MSM kan overtreffen. Het was een meesterlijk voorbeeld van zijn invloed. De mainstream media van de cabal heeft haar grip op het ‘verhaal’ verloren – en dat weten ze inmiddels. Ze zijn over de kantlijn geschoven.

 

Volledige zichtbaarheid heeft inderdaad vele voordelen. Het ‘Q-leger’ van president Trump zal hem stevig steunen tijdens de veranderingen die de wereld ondergaat – zoals Q in een recente post beloofde. De wereldwijde valuta-reset; Militaire tribunalen; Space Force en het eerste Kosmische Contact, zijn een paar van de spannende gebeurtenissen die gaan komen. Het wordt de meest opwindende en geschiedkundige tijd voor de mensheid!

 

Als resultaat van de ontmoeting tussen Trump en Poetin is voor de Deep State alles gekeerd. Hun laatste kans is de economie naar beneden te halen om ervoor te zorgen dat Trump in 2020 niet herkozen wordt. Ze weten dat als hij herkozen wordt, dat zeker het einde van hun spel zal zijn. Dankzij de reeds geïmplementeerde wijzigingen door Trump is de hele globalisering nu onderhevig aan discussie. Trump verzamelt nu informatie om tegen de elite te gebruiken.

 

Beiden Trump en Poetin, en hun teams waren bezorgd dat de Deep State zou luisteren naar wat gaande was. Om die reden werden ze in Helsinki naar Air Force One gebracht omdat dit de veiligste omgeving was waar geen spionage kon worden verricht. Tijdens deze bijeenkomst werd informatie uitgewisseld tussen beiden over de Deep State-spelers en de activiteiten die plaatsvinden in hun respectieve landen, en over de hele wereld.

 

“Er zijn 12 pogingen gedaan President Trump van het leven te beroven. Dit is informatie welke niet is vrijgegeven naar de MSM-pers. De allerhoogste mensen in de Nieuwe Wereldorde beweging, zoals de Rockefellers en de Rothschilds, zullen niet ontkomen aan hun gerechtigheid. Als dat niet gebeurt, is er niets veranderd.”

 

Beëindig de Fed en alle Centrale Banken

De Fed verbergt de belangrijkste economische gegevens. Want de centrale bankiers zijn van plan om de economie naar beneden te halen, opdat zij deze opnieuw kunnen opstarten op hun eigen voorwaarden, wat zinloos is, omdat dan de wereld op precies hetzelfde punt terechtkomt. Dus, Trump doet het tegenovergestelde en dat zal tegen hen worden gebruikt om uiteindelijk een einde te maken aan de centrale bank van de Federal Reserve.

 

De Deep State is hierover erg ontstemd. Ze werkten vele jaren aan de creatie van hun ‘Een Wereldregering’ via hun eigendom van het mondiale monetaire systeem en de industriële globalisering, dat nu door Trump wordt verscheurd.

 

Het feit is dat het geld dat je in je portemonnee hebt niet is wat je denkt dat het is. Het is niet echt geld. Het is een schuldbekentenis t.w. het enig meest effectieve hulpmiddel voor onze collectieve onderwerping aan de Deep State Crime Cabal.

 

 

Het hele monetaire systeem is misleidend omdat het gebaseerd is op eeuwigdurende schuld. Er is nooit genoeg geld in omloop om de schuld af te betalen, omdat elk nieuw uitgegeven euro wordt uitgegeven tegen rente, terwijl het geld dat nodig is om de rente te betalen niet wordt uitgegeven!

 

 

Bekeken vanaf de andere kant; Zodra alle nationale schuld is terugbetaald, is er geen geld meer in omloop, dit bewijst dat het monetaire systeem corrupt, disfunctioneel, en illegaal is.

 

Er is geen andere uitweg dan via de reset. De wereld zal een grote verandering doormaken, omdat de economie van nu niet kan worden gerepareerd, en dus opnieuw moet worden opgestart en wel op een degelijke basis. Waarin betrouwbare monetaire signalen de markten leiden – dat natuurlijk een vrije markt is, waar ‘vraag en aanbod’ de basis is, op grond van beslissingen gemaakt door miljarden mensen. Het is een markt zonder verstoringen, die opzettelijk zijn veroorzaakt door manipulatie van valutawaarden over de hele wereld, en onvermijdelijk valse monetaire signalen afgeeft.

 

Het beëindigen van de Centrale Banken is de belangrijkste en enig juiste oplossing voor verbetering. De wereld is lang genoeg geïndoctrineerd geweest om te geloven dat papiergeld het symbool van rijkdom is en tegelijkertijd alle voordelen van de vrije markt oplevert. Dat is natuurlijk onzin.

 

Het is de aansporing voor President Trump om Amerika op een nieuw, stabiel door goud ondersteund monetair systeem te plaatsen, wat inhoudt dat het wereldwijde financiële systeem op weg is naar een reset. De reset zal niet alleen de schulden verwijderen, maar tevens de corruptie opheffen en “de rechtsstaat herstellen”. Zodra alle marktmanipulaties zijn beëindigd, zal de reset een escalatie van de prijs van goud en zilver tot gevolg hebben.

 

De allerlaatste ontwikkeling is dat Trump “in het geheim” is teruggekeerd naar de goudstandaard (USN) door het terugdraaien van de Executive Order van Nixon. Dit werd bereikt rond eind maart 2018 toen de HR 5404-bill werd geïntroduceerd. Deze wet blijkt de zachte openbare onthulling te zijn geweest, en is een ‘indicatie’ dat de Republiek America in het geheim is teruggekeerd naar de goudstandaard. De publieke bekendmaking van de goudstandaard (USN) zal plaatsvinden nadat GESARA volgens de GESARA-wet is afgekondigd.

 

Goud en zilver zullen weer gaan schijnen omdat ze worden verhandeld op een vrije markt waar vraag en aanbod o.a. de prijs van edelmetalen bepaalt, zoals het behoort te zijn. De voorspellingen variëren van tien- tot vijftigduizend hedendaagse dollars per ounce voor goud en tot vijftienhonderd voor zilver per ounce. Terwijl vele andere positieve dynamieken een enorme welvaart zal brengen die de wereld nog nooit eerder heeft beleefd. Zonder de gedurende honderden eeuwenlang van inbeslagname, die een steeds groter wordend deel van alle humane energieopbrengsten van het volk werd gestolen door de elite.

Het is nimmer de bedoeling geweest van de Schepper dat mensen moesten betalen voor rekeningen die verband houden met hypotheken, autoleningen, creditcards, universiteitsleningen, rekeningen van openbare nutsbedrijven, enzovoort. Ze werden daartoe gedwongen om het volk verder uit te knijpen – en te dwingen hiervoor te betalen. – Het Hof van Eden zal werkelijkheid worden.

Je kunt meehelpen met de bevrijding van onze planeet Aarde door je aan te sluiten bij de Q-ANON-patriotten die de duisternis veranderen in licht. Lees hier hoe je kunt helpen, en waar je kunt beginnen, om goed geprepareerd te zijn voor deze geschiedkundige taak van wereldformaat.