3-Stadstaten controleren de wereld

 

Octogon is het Rijk van de Duisternis

Velen zullen denken dat ze behoorlijk goed geïnformeerd zijn over alle belangrijke spelers in het “complot” van de Onzichtbare Regering, met betrekking tot de verschillende elementen in de samenleving die onze wereld vanachter de schermen bestuurt. Maar de organisatiestructuur bestaande uit acht lagen is veel ingewikkelder dan vaak wordt gedacht.

 

De echte top van de piramide is de Luciferiaanse Faraonische heerser van Octogon, gevestigd in Zwitserland en lijkt de kern te zijn van de wereldwijde octopus van de heersende elites, met tentakels die zich uitstrekken tot in elke niche van onze samenleving.

 

Het zijn de Pharaonic Templar Bankiers uit Zwitserland met hun 5e Colonne Maconnieke volgelingen die de heersende Oligarchie over de hele wereld vormen. Deze heersende farao’s zijn afkomstig uit Lucifers occulte mysterie-godsdiensten, die uit Babylon en Egypte kwamen. Ze worden nu geïdentificeerd als de Global Elite of kortweg ‘cabal’, die ons beschouwen als hun slaven in eigendom, waarmee ze kunnen doen en laten wat ze willen.

 

Octogon is de naam van een zeer gesloten Naziorganisatie, die tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog al hun rijkdommen aan geroofd Nazi-goud en goederen in Zwitserland hebben opgeborgen, om voor toekomstige oorlogen en illegale acties te gebruiken.

 

Een bekend Duits schandaal uit de jaren 90 ging over zwarte fondsen waarmee de politieke verkiezingscampagne van Helmut Kohl en de CDU werden gefinancierd met behulp van nazi-goud, witgewassen in Zwitserland en georganiseerd door de geheime naziorganisatie Octogon met het geheim codewoordTempeliers van Zwitserland‘.

 

 

Aan de top van de piramide hiërarchie zitten de Zwitserse OCTOGON Tempeliers, gevolgd door Soros en de nazi’s in de tweede laag. Eigenlijk vormen de nazi’s een geïntegreerd onderdeel van de Octogon en behoren ze ook enigszins tot de top.

 

Volgens de aanbevolen documentaire “De Farao Show” viel het laatste bolwerk van de kruisvaarders op 18 mei 1291, nog geen 2½ maand later werd Zwitserland gesticht op 1 augustus 1291. Volgens de documentaire; werd de schat van de Tempeliers verborgen in Zwitserland, waarmee de Zwitserse banken werden gesticht. De Vrijmetselaars kwamen voort uit de Tempeliers. “De farao’s zijn er nog steeds en regeren de wereld via geheime genootschappen, alsof de Farao en zijn leger in het niets is verdwenen.” In het oude Egypte was de Farao de machtigste persoon. De farao was de politieke en religieuze leider van het Egyptische volk, met de titels: “Heer van twee landen en Hoge Priester van elke Tempel”.

 

Als ‘Heer van de Twee Landen’ was de Farao de heerser van Boven- en Beneden-Egypte. Hij bezat al het land, maakte wetten, haalde belastingen op en verdedigde Egypte tegen buitenstaanders.

 

Als ‘Hoge Priester van elke tempel’ vertegenwoordigt de Farao de goden op aarde. Hij voerde rituelen uit en bouwde tempels om de goden te eren. Veel farao’s gingen ten oorlog toen hun land werd bedreigd of wanneer zij andere landen wilden veroveren. Als de Farao de slag won, moesten de overwonnen mensen de Egyptische Farao als hun heerser erkennen en hem de beste en meest waardevolle goederen van hun land aanbieden.

 

Door zich onder ons te vermengen middels de volkeren massa staan zij op alle belangrijke posities, terwijl Zwitserland hun grootste basis is en het huis is van de Tempeliers. Dit is waarom de Zwitserse vlag een vereenvoudigde vlag van de Tempeliers is en precies dezelfde kleuren heeft.

 

Bewaard door de Knights Tempeliers in het Magisch Priesterschap van Melchizedek, als onderdeel van het oude Priesterschap van Salomon, verbindt de Orde zich rechtstreeks met de oudste beschavingen, het oude Faraonische Egyptisch Priesterschap, het Priesterschap van de Bijbelse koning Melchizedek en Koning Salomon, evenals de Essenes die de Dode Zee Rollen hebben geschreven, inclusief de Verloren Evangeliën en het Boek van Enoch.

 

 

Het Magisch Priesterschap van Melchizedek binnen het oude Priesterschap van Salomo is verbonden met de praktijken van het gereformeerde Katholicisme. Dit oudere deel van het Salomons-priesterschap vindt zijn oorsprong in het Egyptische Djedet-priesterschap als de vroegste grondlegger van het christendom, zoals gebruikt door de Tempeliers in de 12e eeuw binnen het rooms-katholicisme. Het bevat elementen die later de 15e eeuws Rozekruisers werden, met het Gnostisch Protestantisme en Hermetische Theosofie van de 16e eeuw als onderdeel van het Liberaal Katholicisme.

 

Deze lijn van priesterlijke opvolging verbindt het Tempeliers-priesterschap ook met enkele van de belangrijkste leiders met de beschaving in de menselijke geschiedenis waaronder Koning Khufu – de architect van de Grote Piramide van Egypte, Amenhotep III – vader van Koningin Nefertiti en grootvader van Koning Toetankhamon, Sheshonq I – die de Ark des Verbond heeft teruggebracht van de Tempel van Salomo naar Egypte, en Cleopatra – de Hogepriesteres van Isis.

 

De Farao’s werden de adel, aristocratie en vrijmetselarij. Uit de vrijmetselarij kwam de nieuwe wereldorde. Alle politici zijn gemengde afstammelingen van de adel en allen zijn gemengde afstammelingen van hun voormalige ridderorde genaamd Octogon van de Tempeliers. Het is de faraonische bloedlijn die de hele wereld regeert waarin wij, de mensen, hun slaven zijn.

 

Het Zwitsers federale instituut (SFI) in Zürich heeft een onderzoek gepubliceerd met de titel “Het netwerk van wereldwijde industriële controle”, dat bewijst dat een klein aantal consortia van bedrijven – voornamelijk banken, de wereld controleert.

 

Slechts 147 bedrijven vormen een ‘superentiteit’, die de controle hebben over 40% van de rijkdom van de wereld; wat de echte economie is. Deze mega-corporaties staan ​​in het middelpunt van de wereldeconomie. De banken die de meeste invloed blijken te hebben, zijn onder meer:

Barclays PLC.

Capital Group Companies Inc.

FMR Corporation

AXA

State Street Corporation

JPMorgan Chase & Co.

Legal & General Group plc.

Vanguard Group Inc.

UBS AG

Merrill Lynch & Co

 

Deze top tien transnationale ondernemingen hebben de belangrijkste controle over de wereldeconomie – en als jij tot een van de miljoenen behoort die ervan overtuigd is dat Big Banks de wereld controleren, moet je een huiverend gevoel van onrechtvaardigheid uit deze lijst krijgen.

 

Enkele van de andere gebruikelijke spelers vormen de top 25 waaronder JP Morgan, Credit Suisse en Goldman Sachs. Wat je niet zult vinden zijn Exxon Mobil, Microsoft of General Electric, wat vreemd is. In feite is alleen China Petrochemical Group Company op nummer 50 het eerste bedrijf in de rij dat iets creëert.

 

De top 49 bedrijven zijn financiële instellingen, banken en verzekeringsmaatschappijen – met uitzondering van Wal-Mart, die op nummer 15 staat. De rest schuift in wezen gewoon geld naar elkaar toe. Dit is de onderlinge verbondenheid van de topspelers in het internationale kader:

 

“Vanwege de connecties met controlegroepen over de hele wereld zijn ze met elkaar verbonden, en zijn ze de katalysator voor wereldwijde financiële instorting.

 

James Glattfelder, een complex systeemtheoreticus bij het SFI legt uit: “In feite kan minder dan één procent van de bedrijven, 40 procent van het hele netwerk controleren.”

 

De derde laag is de Palantir, de machtigste structuur voor spionage ooit bedacht. Palantir heeft lang geprobeerd regeringen een ongeëvenaarde macht te geven om informatie van welke aard dan ook te ziften en te exploiteren. Peter Thiel presenteert een perfecte samenhang van regeringsgehoorzaamheid met het soort corporate swagger waarop Trump dol is. De Interceptie kan nu onthullen dat Palantir jarenlang heeft gewerkt om het wereldwijde sleepnet van de NSA te stimuleren met haar internationale partners. En in feite werd gecreëerd met de hulp van Amerikaanse spionnen.

 

De 4e laag wordt gevormd door de Zwarte Jezuïet Paus Adolfo Nicolas Pachón, die de Overste Generaal is van de Sociëteit van Jezus, met het duivels plan voor een nieuwe wereldorde volgens het Romeinse rijk. Hij controleert de 5e laag met de geheime genootschappen die op hun beurt de CIA controleren en via de JTTF – de Joint Terrorisme Taak Force – de FBI en de Amerikaanse Intel-agentschappen die de drugshandel beheren, de inmiddels beruchte uraniumwapenleveringen, de illegale witte fosforwapens, de organenoogst, de pedofilie ringen, de autodiefstal bendes, het illegale gebruik van diplomatieke containers, enz. zoals o.a. menselijke offers en mensenhandel.

 

De geheime genootschappen zijn de marionetten van de Zwarte Paus, terwijl de Zwarte Paus een marionet is van de CIA. – De Clinton Foundation dient de CIA en haar agenda bestuurt het Amerikaanse Congres. Het ministerie van Defensie wordt door de CIA leeggezogen en geroofd en heeft spionnen in het Congres. Aan de andere kant is de CIA de marionet van de Zwitserse Octogon Tempeliers. Ze verbergen hun geld in Bitcoin, dat is ontwikkeld door Alice in de CERN LHC-laboratoria in Genève. Bitcoin wordt gecontroleerd door AI.

 

De voetsoldaten van de Zwarte Paus zijn Jacob en Evelien Rothschild, die volledig ondergeschikt zijn aan het door Jezuïeten geleide Romeinse rijk. Dat orkestreerde onder vele anderen ook de moord op John F. Kennedy, uitgevoerd door de CIA. Ze hebben nu hun zicht gezet op het vermoorden van Trump. De Zwarte Paus werkt ook samen met de geheime genootschappen en de CIA als ook met de FBI en alle VS-inlichtingendiensten. – Q Anon onthult de Vaticaan Rothschild Reptielen Connection achter de Deep State.

 

De zesde laag bestaat uit de Khazarian maffia die nep-joden zijn. Het Vaticaan – Paus Franciscus – en Koningin Elizabeth II met onder andere de Nederlandse en Spaanse royalty’s, hebben de leiding. Ze vormen het drievoudig staatsbestel van de geheime regering en zijn marionetten van het Vaticaan.

 

3-stadstaten besturen de wereld.

De 7e laag is het Romeinse Rijk – met drie belangrijke stadstaten; t.w. in het Vaticaan, de stad Londen en Washington DC. Zij zijn de marionetten van de zes hogere lagen in de hiërarchie. https://youtu.be/dOI6I4_Yhio

 

Het Vaticaan is de machtsstructuur die alle religies tot één wil samenvoegen, de City of London, de financiële afdeling, en Washington DC controleert het leger.

Dit zijn drie soevereine corporate – ‘stadsstaten’ die de hele wereld controleren en geen deel uitmaken van het land waarin ze zich bevinden. Ze hebben hun eigen wetten, heffen geen belastingen, en hebben hun eigen identiteit zoals aangegeven door hun respectieve vlaggen.

 

 

De 8e laag wordt gevormd door het bankkartel en wordt bestuurd door The Knights of Malta. Een militaire orde waarvan de leden de top van de westerse elite vormen en die gehoorzamen aan de gegeven bevelen. De ledenlijst bevat o.a. voldoende senior Amerikaanse militaire officieren en agenten om het militair-industriële complex (MIC) te controleren. De oudste leden zijn George Bush Sr. en Jr., Jeb Bush, Prescott Bush, Henry Kissinger, David Rockefeller, Koningin Elizabeth, Koningin Beatrix der Nederlanden, Koning Juan Carlos van Spanje, wijlen prins Bernhard van Nederland, Joe Biden, Tony Blair, Pat Buchanan, James Buckley, William F. Buckley, Jr., Frank Capra, William Casey, Bill Clinton, William Colby, Cardinal Terence Cooke, Kenneth Copeland, senator John Danforth, Roy E. Disney, Allen Dulles, aartsbisschop Edward Egan , Rudy Giuliani, Dr Lawrence Gonzi, Sir John Gorman CVO, Thomas K. Gorman, J. Peter Grace, Alan Greenspan, William Randolph Hearst, Baron Conrad Hilton, J. Edgar Hoover, Daniel Imperato, Lee Iacocca, Alex Jones, Francis L Kellogg, Joseph Kennedy, Senator Ted Kennedy, wijlen Nelson Mandela, Rupert Murdoch, Oliver North, Thomas ‘Tip’ O’Neill, Dr. Ron Paul, president Ronald E. Reagan, William Westmoreland, Nelson Rockefeller, David Rockefeller, Amschel Mayer von Rothschild, Rick Santorum, Antonin Scalia, Joseph Edward Schmitz (Blackwater), televangelist-dominee Robert Schuller, Frank Sinatra, kardinaal Francis Spellman, Ted Turner, aartsbisschop Desmond Tutu, generaal William Westmoreland. Robert, president van de Wereldbank Robert Zoellick.

 

De Rothschilds, Rockefellers, Warburgs en Schiffs zijn de belangrijkste spelers van in totaal 13-Archon-bloedlijnfamilies. Ze bezitten de particuliere Amerikaanse Federal Reserve en bijna alle andere centrale banken in de wereld. Waaronder The Bank of England, de Deutsche Bank, en de Octogon Bank of International Settlements – BIS in Bazel Zwitserland.

 

De Bilderberg-groep, de Counsel of Foreign Relations, en de Trilaterale Commissie, vormen een integraal onderdeel van het bancaire kartel dat absoluut een Scam is. Zoals in de essay van volgende week wordt aangetoond.

 

De Bilderberg-groep en de CFR zijn belast met de uitvoering van de agenda voor de NWO, en hebben het commando over bevolkingscontrole, vaccinaties, Chemtrails-spuiten, voedsel-, water- en luchtvergiftiging en de drugskartels.

 

Al met al is dit de GLOBAL SWAMP die nu wordt leeggezogen door het TRUMP-team, met de hulp van vele ontwaakte patriotten. Houd er rekening mee dat alle landen eigendom zijn van de cabal, door het bankkartel failliet zijn gegaan, en de dertien Archon bloedlijnfamilies omvat.

 

Hun rijkdom en dat van alle bankfamilies wordt inbeslaggenomen door de milities van het volk op planeet Aarde, in opdracht van de 188 leden van de raad van gouverneurs van de Wereldbank, onder toezicht van het Global Overseer mandaat van de Global Schuld Facility door alle leiders is goedgekeurd om de nieuwe wereldwijde vrijheidsbeweging te leiden, onder leiding van The Power Transition Rule.

 

Het moeras wordt leeggezogen

Om de Nieuwe Wereldorde te vestigen, ondersteund door de Luciferiaanse revolutie tegen God en de Natuur, is het satanisch geleide moeras het resultaat van een zeer goed georganiseerde langdurige samenzwering.

 

De rijken en machtigen, preciezer de bankiers, gebruiken hun macht om de zwakken te onderdrukken en te vernietigen samen met de hele economie. Het gordijn wordt nu opgetrokken om de Khazarian maffia volledig bloot te leggen met hun gemene plannen alles te infiltreren, de hele wereld te tiranniseren en alle Abrahamse religiën uit te roeien, opdat alleen hun Babylonische Talmudism ook bekend als Luciferianism, de oude Satanische Baalaanbidding zegeviert.

 

Uit de verborgen geschiedenis van de ongelooflijk kwaadaardige Khazarian maffia wordt geleerd:

 

“De mensenmassa heeft meer te vrezen van de collectieve rijke en professionele klassen – van een aristocratie die door de invloed van rijkdom en talenten, sluipend is toegepast, nu erin slaagt middels goed geadapteerde politieke instellingen de vrijheid van het volk in te perken.”

“De Bank heeft geleidelijk bijna de gehele heerschappij verkregen over het geldmedium en daarmee de bevoegdheid om de prijs van onroerend goed te verhogen of te verlagen, extra belastingen te heffen op het volk in de vorm van premies en rente, tot elk bedrag dat slechts wordt beperkt door de hoeveelheid papiergeld het kan uitgeven.”

 

Het privébezit van de centrale banken werd eerder reeds fel bestreden

President Andrew Jackson de 7e president van de VS van 1829 – 1837 was waarschijnlijk de meest onverschrokken man van zijn tijd door nadrukkelijk tegen een particuliere centrale bank te zijn omdat hij voorzag dat uiteindelijk woekeraars het gewone volk zouden bedriegen.

 

Hij wist ook dat fractioneel reservebankieren een verfijnde manier was om vals te spelen, dat altijd leidt tot het doden van de economie. Jackson wilde de economie herstellen. Maar sommige van zijn tegenstanders, zowel in het heden als in het verleden, hebben geprobeerd hem als onnozel te kwalificeren, en zeiden dat hij weinig wist van de economie. Niets is verder van de waarheid verwijderd. Ze waren niet tegen alle bancaire systemen, maar tegen roekeloze bankiers, die Jackson ‘tentakel-kop’ monsters noemde die het vlees van de gewone man eten.

 

De Illuminati gebruiken pedofilie om hun marionetten te chanteren en te controleren dat door de massa als onwaarschijnlijk wordt beschouwd. Corruptie en seksueel misbruik worden echter overvloedig toegepast, maar niemand vermeldt de betrokkenheid van de Jezuïeten en de Vrijmetselarij. Het rechtssysteem en de politie zijn volledig medeplichtig aan de ondermijning van onze beschaving. De massa lijdt aan het Stockholmsyndroom en hoopt dat de psychopaten hen niet zullen schaden als ze hun hoofd maar laag houden en meespelen. Volledig opgaand in hun slavernij, zijn mensen te slap, laf of dom om de realiteit onder ogen te zien, terwijl de slaven inmiddels van hun slavernij zijn gaan houden!

 

 

De Rothschild Khazarian Maffia (RKM)

De bron van het kwaad dat de Rothschild Khazarian Maffia (RKM) motiveert, is afkomstig uit de Babylonische Talmoed. Het is gebaseerd op religieuze inbeelding van raciale superioriteit.

 

De RKM heeft een goed ontwikkeld spionagenetwerk waardoor ze voorafgaand worden gewaarschuwd. Ze vluchtten uit Khazaria met hun enorm fortuin naar verschillende Europese landen, met name Duitsland. In het geheim zetten ze hun satanische kinderbloed- en offerrituelen voort en vertrouwden op Baäl dat hen de hele wereld en al haar rijkdommen zou worden geschonken, zij beweerden dat het hen was beloofd zolang ze kinderen en baby’s voor Baal bleven offeren.

De Rothschilds ontwierpen het eigen fiat-banksysteem dat zich specialiseerde in het maken van vals geld uit het niets, dat ze belasten met verraderlijke woekerrente aan overheden en burgers, dat feitelijk het eigen geld van het volk had moeten zijn, en vrij van rentelasten is. Het nep-geldidee kwam voort uit de zwartekunst van de Babylonische geldmagie. Insiders beweerden dat deze technologie en geheime geldkracht door Baal aan hen was gegeven, vanwege hun frequente kinderoffers en rituelen voor Baäl

 

Eenmaal geïnfiltreerd kaapten ze het banksysteem. Ze plantten zich voort met de Royals en zo infiltreerden en kaapten ze heel Engeland met al haar grote instellingen. Sommige deskundigen geloven dat de Rothschilds de leden van de oorspronkelijke Koninklijke Familie uitroeiden door heimelijk georganiseerde illegale en overspelige fokkerij te organiseren d.m.v. hun eigen Khazarische mannen om zo doende de Royals op de troon te vervangen met eigen helden.

 

De noodzaak van DE GROTE ONTWAKING

De massa’s zijn nog steeds in ontkenning. De heersende klasse is volledig medeplichtig in de ondermijning van de beschaving. Mensen die al gewend zijn aan hun slavernij zijn hersen gespoeld, idioot en te stom om de realiteit onder ogen te zien. Velen hebben geen idee noch perceptie hoe ze steeds meer onderdrukt worden. Ze negeren liever de werkelijkheid door ontkenning van de waarheid die inmiddels werkelijkheid is geworden. Nog liever vertellen ze elkaar dat ze de vrijheid van de mensen nooit zullen beperken door ons slaven van de elite te maken.

De mensheid heeft reeds op grote schaal haar geest en verantwoordelijkheid weggegeven – het is nuttiger de bredere gevolgen van dit gedrag voor het menselijk bestaan ​​te beschouwen. Als we onze geest en verantwoordelijkheid weggeven, geven we onze vrijheid van leven ook weg.

Als we niet massaal ontwaken, zullen we spoedig worden gedegradeerd totdat van de mensheid niets meer overblijft. Dan worden we onder een of ander voorwendsel geruimd als goddelijke vergelding. Dat is de manier waarop Satan optreedt. Het satanisch bezit is het product van een zeer georganiseerd langdurige samenzwering om de Nieuwe Wereldorde te vestigen, gebaseerd op de Luciferiaanse revolutie tegen God en de Natuur. DE GROTE ONTWAKING moet nu plaatsvinden, het IS ONZE PLICHT de mensheid te redden in het belang van toekomstige generaties.

 

Opmerking:

De Commentaar box op deze site is bedoeld om op de inhoud van het artikel te reageren en daarover een discussie op gang te brengen, zoals vroeger het geval was.

Bij uitzondering kunnen ook andere aanvullende bijdragen worden geplaatst als een korte synopsis over de inhoud ervan wordt toegevoegd. Bij voorkeur geschreven in het Nederlands op de NL-site. Deze box is niet bedoeld om allerlei goed bedoelde links te dumpen, die volgens de ervaring toch niet worden bekeken of gelezen. Probeer je als gast hierin aan te passen.