De Schuld welke geen Schuld is

 

De zwendel zit in de illusie van geld dat ons in slavernij houdt:

De meeste mensen hebben geen flauw benul dat hun geld geen waarde heeft en dat de centrale bank, het gehele banksysteem en de overheid totaal corrupt zijn. Let op, wij, de mensen en ons land zijn één natie onder God, evenals alle andere 208 soevereine naties op de wereld. Helaas hebben de meeste mensen hun stralend licht verloren als het baken van zelfvertrouwen. Om hierin verbetering te verkrijgen; dient elke burger kennis te nemen van de onderliggende kwalijke opzet om te begrijpen hoe en waarom wij mensen meer dan 13.000 jaar zijn gemanipuleerd in eeuwigdurende schuldslavernij.

 

De meeste mensen weten niet wat geld is, en wat het niet is. Het wordt beschouwd als een gegeven maar dat is echter niet het geval. Een van de belangrijkste denkfouten is, dat geld hetzelfde is als schuld, hetgeen evenmin het geval is. Te denken dat geld gelijk is aan schuld is een van de voornaamste fouten. Geld kan niet gelijk zijn aan schuld, want schuld wordt afgelost met geld. Het hele monetaire systeem van de wereld is echter gebaseerd op schuld, dat is een tegenstrijdigheid op zichzelf! Omdat Geld geen Schuld kan zijn. Dus, onvermijdelijk zal het monetaire systeem rampzalig falen. Er bestaat geen manier het systeem te redden, omdat schuld niet als geld kan worden gebruikt.

 

In tegenstelling; Geld gecreëerd uit energie door mensen die elkaar vertrouwen creëert vertrouwensgeld. Door dit geld wettelijk gelijk te stellen met het schuldgeld gecreëerd door de centrale bank verkrijgt het schuldgeld het vertrouwen van het vertrouwensgeld. Het resultaat hiervan is inflatie, dat diefstal van het volk is! Deze inflatie ontstaat door het opblazen van de geldhoeveelheid tot ver voorbij het écht sociaalvertrouwen, dat geldontwaarding veroorzaakt, oftewel verlies aan koopkracht. Het conflict tussen beide geldsoorten – vertrouwen versus schuld – is duidelijk: omdat een euro maar één keer kan worden uitgegeven – in principe voor de privétransactie tussen burgers, maar diezelfde euro is nog een keer door de overheid beloofd aan de centrale bank voor de afbetaling van de aangegane publieke schuld, zonder de toestemming van de burgers.

 

Om het analytisch simpel te houden: de schuldeiser van het terug te betalen geld – de Centrale Bank –  is dezelfde die het geld in de eerste instantie uit het niets creëert en het uitleent aan de overheid, terwijl de overheid dit geld zelf vrij van rente kan creëren! Tussen de Centrale Bank en de gedupeerde burger is een rookgordijn opgetrokken: Namelijk, dat de overheid haar burgers VERPLICHT hun belastingen in de munt van de centrale bank te betalen.

 

En, deze verplichting bepaalt de essentie van het schuldgeld.

 

Inflatie, is dus niets anders dan het injecteren van fiat geld – schuldgeld – in de bestaande hoeveelheid vertrouwensgeld. Dat is feitelijk misbruik van vertrouwen jegens de burgers, en is dus een ernstige fraude. Terwijl iedereen heeft geleerd dat een gemaakte schuld altijd moet worden afbetaald, zo betaalt het volk gezamenlijk een schuld af, waarvoor geen verplichting is aangegaan, en dat is OPLICHTING met voorbedachten rade.

 

Dit levert de volgende consequentie: als alle staatsschuld is terugbetaald, is er geen geld meer in circulatie. Omdat het vertrouwensgeld dient als onderpand voor de aankoop van het schuldgeld, scheppen beiden de illusie van geld. M.a.w. de Staatsschuld is noodzakelijk om geld te kunnen creëren. En het volk wordt verteld dat hun geld nodig is om de staatsschuld af te betalen. Hetgeen een complete leugen en pure onzin is!

 

Synopsis:

Het onderpand van vertrouwensgeld is een belofte. Het onderpand van schuldgeld ontstaan uit ‘schuld’, gaat op zoek naar een onderpand, waarvoor belasting wordt geheven, door de overheid geïnd om de eeuwigdurende schuld’ af te betalen aan de Centrale Bank, in de valuta die de centrale bank zelf heeft gedrukt uit niets. En, dat zich daarna in omloop vermengt met het vertrouwensgeld, zodat de burgers de OPLICHTING niet opvalt.

 

De Waarheid over het geldsysteem voor de doordenker!

Deze geldoplichting vindt zijn oorsprong in het begrip van eeuwigdurende leningen, opgelegd door centrale banken aan overheden, die met borg van belastinggelden geld lenen dat vóór de lening niet bestond.

 

Geld dat overheden zelf renteloos hadden kunnen maken.

 

Maar omdat ook de overheden een onderneming zijn gemaakt, welke eigendom is van de Khazarian Maffia, zijn ze verplicht van de centrale banken te lenen.

 

De waarheid is zo gemanipuleerd, dat iets bestaat uit níéts.

 

Staatsschuld is vereist om schuldgeld te creëren en het volk wordt verteld dat hun belastinggeld nodig is om de staatsschuld af te betalen. Deze verklaring is een grof verzinsel, en pure absurditeit! Want de consequentie is: ‘als alle staatsschuld is afbetaald, er ook geen geld meer in omloop is. Daarom bedachten de Centrale Banken de ‘eeuwigdurende schuld’ die niet kan worden afgelost.

 

Zoals Henry Ford I, honderd jaar geleden zei:

 

“Als het volk vandaag het geldsysteem begrijpt, breekt morgen de revolutie uit.”

 

Tegenwoordig bevindt de wereld zich in het proces van die revolutie, omdat inmiddels duidelijk is geworden dat al deze misères samenhangen met het feit dat het westerse financiële systeem sinds 1933 insolvabel is. Bovendien heeft de USD sinds 1971 geen logische basis die deze valuta enige duurzame waarde geeft, vanwege het gebrek aan onderpand door harde activa. Het is gewoon lucht! Dat betekent dat al je ‘geld’ in je accounts gewoon niet echt is! En nooit is geweest!

 

Net zoals de USD, de Euro, Yen, etc., evenals staatsobligaties, junk bonds, ETF’s en alle bedrijfsaandelen, en obligaties, zijn gebaseerd op complete leugens, en dat is wat deze chaos veroorzaakt en nog gevaarlijker de dreiging is van ineenstortende markten en het geldsysteem.

 

De Chinese afkeer jegens de petrodollar mag echter niet worden gezien als een afkeer tegen de Amerikanen. Het is een actie tegen de ongeveer 700 Khazarian Maffiosi die hun controle over de petrodollar hebben gebruikt als onderdeel van hun plan om de mensheid tot slaaf te maken.

 

In feite vechten nu westerse patriotten samen met hun Aziatische bondgenoten om het volk te bevrijden van hun slavernij. Dat is de reden waarom “ondergrondse bases” over de hele wereld worden vernietigd. Het Amerikaanse leger elimineerde onlangs de Khazarian onderwaterbasis die de recente mysterieuze branden in Noord-Californië heeft veroorzaakt.

 

Bovendien zorgden Amerikaanse militairen ervoor dat alle Khazarian maffiabazen werden verwijderd uit de raad van gouverneurs van de Federal Reserve Board. De nieuwe president van de New Yorks Federal Reserve Bank, John Williams, heeft al publiekelijk verklaard dat Amerika’s geld creatie waarde dekking krijgt en nieuwe targets zijn gezet zoals mediaan inkomen. Die zullen worden gebruikt in plaats van alleen het geld over te dragen aan private banken die worden gecontroleerd door Khazarian oligarchen. Het “mediane inkomen” doel, betekent in feite het geld geven aan de burgers in plaats van aan de esoterische satanische elite.

 

Eveneens, is een wetsvoorstel ingediend bij het Amerikaanse Congres om als onderdeel van de actie tegen de Khazarians en hun ‘geldcreatie uit het niets’ te eisen dat de Amerikaanse munt wordt gedekt door goud. Op dit front zijn volgens insiders die betrokken zijn bij de geheime onderhandelingen, worden “tientallen biljoenen” dollars ter beschikking gesteld om te helpen bij de wederopbouw van de Amerikaanse industrie en infrastructuur.

 

Het einde en een nieuw begin

Dus wanneer de USN later dit jaar gedwongen is te worden geactiveerd en de omstandigheden zich kenteren, zullen in snel tempo, dramatische gebeurtenissen en veranderingen plaatsvinden, abrupter dan men denkt, terwijl de grote illusie van de westerse dominantie zal eindigen.

 

Het einde van de cabal gebeurt nu in real time, als het einde van hun wereld nadert maar niet die van ons. Eigenlijk is het voor ons het begin van een gouden opleving van menselijke soevereiniteit over de hele wereld en in het heelal. De situatie wordt dat het buitenaardse misdaadsyndicaat van de cabal na meer dan dertien millennia niet langer meer de controle heeft over planeet Aarde en de mensheid.

 

Denk aan de opkomende schade voor het cabal-controlemechanisme als er geen USD meer is om voor iets te betalen, want er zal letterlijk geen USD meer zijn, punt uit! Denk niet dat dit verhaal de wereldwijde MSM zal bereiken. Natuurlijk niet. De MSM zal praten over onmiddellijke en catastrofale verwoesting! Psychologisch bloedvergieten zal aan beide zijden van de waarheid naar nieuwe hoogten worden gedreven. Veel mensen zullen gewoon in paniek raken of erger nog zichzelf opblazen.

 

Aangezien verkiezingsstemmen nooit de ‘gekozen’ Clintons, Bushes, Obama, Reagan, Carter, Nixon, Johnson, Eisenhower, Truman en Ford hebben gekozen; ze waren allemaal pionnen in het basisplan van de cabal om niet alleen de mensheid in slavernij te houden, maar ook genetische DNA-strengen van de goddelijkheid van de mens regelrecht van de planeet te euthanaseren. Om een een uniseks-multi-gekleurd slaven ras te creëren dat in volledige armoede leeft alleen voor het delven van de harde activa uit moeder aarde voor de cabal.

 

Elk aspect in de moderne samenleving is gecreëerd voor de mensheid om hun collectieve perceptie van de mogelijkheid zich te veranderen, en om de aangeboren dorst naar het zoeken naar de waarheid kunstmatig te lessen. Gewoon om het publiek in slaap te houden door hun verbeeldingskracht te verlagen.

 

Media praathoofden, beroemdheden en sociale-mediawebsites houden de meester leugen staande om zich te legitimeren d.m.v. valse vlaggebeurtenissen zoals de moordaanslag in Sandy Hook, de moord op JFK en de aanslag op Reagan, plus de Boston Marathon Bombing en Parijse Nacht Club Schietpartij. Zodat jullie vals “verkozen” politici kunnen doen alsof ze problemen oplossen en de samenleving beschermen/verbeteren. Maar dat is natuurlijk volslagen onzin!

 

De maatschappij is nooit echt verbeterd, net zoals de schuld die nooit wordt terugbetaald, of het opgeslagen goud dat nooit wordt gecontroleerd in Fort Knox, maar de problemen blijven en worden naar voren geschopt voor de volgende generatie om dan tegen die tijd ook niet te worden opgelost.

 

Dan belasten ze ons elke keer met meer, om nog meer van het volk af te pakken en hun vrijheden verder te in te perken. Wat verklaart dat in de loop der eeuwen de cabal heimelijk een patstelling heeft gecreëerd, allemaal op basis van het basisontwerp, net zoals ze hebben geprobeerd de bewust gemanipuleerde ineenstorting van het westers financiële systeem omstreeks 1933 te verhullen, in de hoop wereldwijd de middenklasse tot hun slaaf te maken, zodat ze permanent nooit de middelen of de wil zullen hebben terug te vechten.

 

Het leegzuigen van het moeras

De schoonmaak van het Globalisten moeras is al meer dan honderd jaar aan de gang. Als bekend is dat aan zo’n operatie wordt gewerkt, wordt iedereen ongeduldig omdat dingen niet snel genoeg gebeuren.

 

Om het hele systeem naar beneden te halen, zodat het niet weer tot leven komt, moeten ze echt hoog op de totempaal beginnen. Wanneer het gaat over mensen als de Clintons, Obama, de Bush-familie, Blair, May, Merkel, Macron, Rajoy en Rutte, hebben zijn dat mensen op het middenniveau. Zij zijn de marionetten van het Globalisten-syndicaat. Deze mensen bevinden zich op de lijn met Rothschild en Rockefeller.

 

Om het land weer op de been te krijgen, is het niet genoeg om de Clintons, Obama en Soros, etc. neer te halen omdat het wezen weer tot leven zal komen. We moeten de entiteiten boven die spelers op het middenniveau verwijderen. Dat is wat zo lang duurt. Het kan nog maanden duren voordat het wezen is uitgeroeid. Zegt Bob Mazur, voormalig undercover DEA-agent, die een van de mensen was die verantwoordelijk waren voor het neerslaan van drugs King Pablo Escobar en het uitschakelen van de BCCI Bank die ze gebruikten voor het witwassen van drugsgeld. – De verraders en misdadigers van de “Deep State” zijn nu bezorgd en in het nauw gedreven.

 

“Dit is niet hetzelfde als een harde capo van de maffia proberen te verslaan. Deze marionetten zijn kleintjes als het gaat om criminelen te vangen. Ja, ze namen deel aan criminele activiteiten. Ze wilden meer controle en meer geld, maar deze mensen zijn geen geharde criminelen. Als deze mensen in een klap doorslaan, zullen ze niet stoppen met zingen. Ze trekken zoveel als mogelijk mensen mee naar beneden om zichzelf te redden. Geen van deze lieden kunnen op dit moment elkaar vertrouwen. Het uiteindelijke doel is om dit naar een hoger echelon te tillen voordat je de Obama’s, Clintons, Bush-familie en Soros uitschakelt en vervolgens de nodige druk uitoefent om naar de top te gaan.”

 

Vergeet niet dat de globalisten Luciferians zijn. Ze ondersteunen mensenhandel, vooral in kinderen. Ze controleren onze politici met vieze details over misbruik en molestatie van kinderen. Helaas kunnen te veel mensen dit niet begrijpen. Ze denken dat het een complottheorie is.

 

Dit is het – Vertrouw op het plan!

Het begin van de lawine van de Waarheid is aangebroken. Deze gaat rollen met immense snelheid en kracht, en zal niet stoppen totdat de cabal volledig is uitgeroeid op planeet Aarde. Het zal zeker ruim vóór 11 november 2018 gebeuren. Dat is de datum van de grote Victorie Parade beloofd door Q Anon/president Trump.

 

President Trump waarschuwt ons voor de enorme lawine die op het punt staat door te breken in de harten en geesten van de VS-bevolking en uiteindelijk de rest van de wereld. President Trump zei op 18/5/2018 in een Tweet: ‘Het is omvangrijker dan Watergate …’

 

“Een spoedig verschijnend rapport van de inspecteur-generaal (IG) zal bevestigen dat de FBI en het ministerie van Justitie de wet hebben overtreden met hun behandeling van het e-mailonderzoek van Hillary Clinton”.

 

Q zegt;

 

“We hebben onze kruishoogte van 40.000 voet reeds lang geleden bereikt. Terwijl we ons nu klaarmaken om te landen, maak je veiligheidsgordels vast en zorg ervoor dat je rugleuning en klaptafel volledig rechtop staan.”

 

Q Anon heeft in verschillende eerdere posten naar 40.000 verwezen. Het heeft betrekking op het belang van de ‘big picture view’ van het plan van de Alliance. Mensen zouden altijd alles moeten zien vanuit een veel hoger, breder perspectief. Zoals Q Anon vaker zegt: ‘De toekomst bewijst het verleden”.

 

De Grote Ontwaking:

Ondanks de vele particuliere initiatieven van bloggers, onafhankelijke journalisten, waarheidsdienaren, revolutionairen, en alternatieve nieuwsbronnen, die gedurende vele jaren voor de gevaren waarschuwden, gebeuren onwaarschijnlijkheden. Zoals de van hoog tot laag uit de hand gelopen financiële en bestuurlijke corruptie, overeind gehouden d.m.v. leugens en bedrog, het onnodig lijden van miljoenen mensen als gevolg van overbodige bezuinigingsmaatregelen, culminerend in de huidige ‘met opzet’ gecreëerde economische crisis, enz. Te veel mensen zijn nog steeds onverschillig en onwetend van deze waarschuwingssignalen die overal waarneembaar zijn. – Als geen actie wordt ondernomen; zijn wij, de mensen die nú leven, verantwoordelijk voor het toestaan ​​van het doden van miljarden mensen, om het menselijk ras van de aardbodem te verwijderen. Veroorzaakt door nu niet alert en competent te zijn geweest, door de noodzakelijke tegenactie te ondernemen om de Nieuwe Wereldorde agenda te stoppen. Doe mee aan de Grote Ontwaking en informeer je door het boek te lezen.