Het publiek wordt een leugen verkocht

 

De waarde van Bitcoin

Bitcoin heeft geen onafhankelijk bestaan ​​zoals fiatgeld. Als je geld op een bankrekening hebt staan, weet je dat je een bepaald bedrag aan fiat geld op die rekening beschikbaar hebt waarover je min of meer vrij kunt beschikken, afhankelijk van de aard van de overeenkomst met je bank. De besteedbare waarde van het account hangt af van de waarde van het fiat-geld dat het vertegenwoordigt.

Bitcoins hebben geen waarde. Je kunt de totale waarde van je Bitcoins niet kennen, tot het moment dat je ze allemaal hebt ingewisseld voor een hoeveelheid fiat geld.

Op dit moment denkt de eigenaar van 1000 Bitcoins dat hij de eigenaar is van meer dan $ 4 miljoen dollar. Maar hij vergist zich; hij zal slechts $ 4 + miljoen dollar hebben als hij ze allemaal heeft verkocht voor $ 4 + miljoen dollar.

 

Bitcoins kunnen niet worden gebruikt om iets rechtstreeks bij iedereen te kopen; om iets met Bitcoins te kopen, moet je iemand vinden die bereid is om ze te accepteren als betaling voor wat je wilt kopen en waarvoor die persoon bereid is Bitcoins in ruil te accepteren.

 

Bij een dergelijk theoretische afhandeling berekent zowel de persoon die Bitcoins bij een aankoop aanbiedt als de persoon die Bitcoins in een verkoop accepteert, elk hun wisselkoers in termen van fiat geld, niet in termen van Bitcoins.

 

Bitcoin heeft dus geen onafhankelijk bestaan ​​zoals fiatgeld. De waarde van Bitcoin hangt af van het bestaan ​​van fiatgeld om de uitwisseling af ​​te handelen. Zolang er meer kopers dan verkopers van Bitcoin zijn, zal de waarde van de Bitcoin blijven stijgen, en dat zal nog meer kopers opleveren zodat de waarde ervan naar de hemel kan stijgen.

 

Maar wanneer het moment komt – zoals ongetwijfeld zal gebeuren – dat er meer verkopers zijn dan kopers, dan zal de waarde van de Bitcoin dalen; wanneer de houders van Bitcoins een trend naar dalende waarde beginnen te zien, zal er niets of niemand zijn om de trend te stoppen: eigenaren van Bitcoin zullen in paniek raken om hun holdings te verkopen aan andere houders van Bitcoins – voordat de waarde verder daalt. Met steeds meer eigenaren die proberen te verkopen, zullen spoedig geen kopers meer zijn: niemand zal het vallende mes willen vangen! De waarde van Bitcoin zal dan vrijwel nul worden. Toen de beroemde Tulpen Mania van de jaren 1600 voorbij was, hadden de verliezers op zijn minst nog hun tulpen om naar te kijken.

De ‘waardestijging’ van Bitcoin die maanden – of misschien jaren – heeft geduurd, zal in een kwestie van uren voorbij zijn. Bitcoin wordt dan een geschiedenis van massale speculatie die in spijt is geëindigd.

 

De advocaat van de duivel

Wat als dit slechts een truc is om iedereen naar een geld-loze samenleving te brengen? Dat zou een van de mogelijkheden kunnen zijn. De BRICS-aanpak van cryptocurrencies zou een uitgebreide machinatie kunnen zijn om de wereldwijde verzetsbeweging in het volgende slavernij-programma te brengen dat het Vaticaan en de Bilderbergers voor ons in petto hebben.

 

Als dat is wat er echt gebeurt, is de volgende vraag; moeten we toestaan ​​dat het gebeurt en onze kinderen overlaten aan de genade van deze pedofielen en psychopaten?

 

Desalniettemin is het een echt gevaarlijke weg voor elk land om haar volk te laten investeren in een zeer volatiele Deep State cryptocurrency-markt. Ongecontroleerde kapitaalvlucht is iets waar elk land zichzelf tegen moet beschermen. De waarde van de cryptocurrency daalde tot de helft van die van drie maanden eerder, toen het maar liefst $ 20.000 per munt bereikte. Maar blijft volatiel terwijl de bitcoin-prijs snel reageerde snel op waarschuwingen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commissie (SEC) dat ‘mogelijk onwettige’ handelsplatforms binnenkort zouden worden gedwongen zich te registreren anders zouden juridische stappen worden ondernomen, dat resulteerde in een daling tot $ 9.520.

Inmiddels, is de prijs nog verder gedaald, van oorspronkelijk bijna $ 20.000 tot minder dan $ 6.500 nu, waardoor enthousiaste bandwagon beleggers zwaar worden bestraft.

Bovendien, geen elke valuta mag onderhevig zijn aan speculatieve manoeuvres. Het is een hulpmiddel voor de uitwisseling van goederen en diensten, en geen handelsartikel op zich.

 

Het feit dat de fiat-dollar en Bitcoin et al hetzelfde gedrag vertonen, is voldoende bewijs dat beide systemen door dezelfde banksters worden beheerd en slechts letterlijk en figuurlijk de twee zijden van dezelfde medaille zijn.

 

Op zijn minst dient Bitcoin nu als een veilig toevluchtsoord voor diegenen die willen ontsnappen uit het fiat-dollarstelsel dat op het punt staat te sterven, en als gevolg daarvan is de cryptocurrency op zichzelf een de facto fiat-valuta geworden. De echte waarde ervan is verwaterd zoals het papiergoud dat overblijft, en waarvan het goud in de afzichtbare toekomst nooit leverbaar wordt.

 

Er is geen vervanging voor logisch denken. Het hele financiële systeem, zoals eerder hier uitgelegd, is overbodig geworden. Op een dag zullen we allemaal terugkijken naar deze periode en de absurditeit en tragedie van alles inzien.

 

We staan op het kruispunt van wegen waar de keuze een grote impact voor de mensheid zal hebben v.w.b. onze vrijheid en welvaart, dan welk andere gebeurtenis in de geschiedenis dan ook. De keuze iz. de in 2008 geïntroduceerde nieuwe technologie is belangrijk omdat daarin het lot en de bestemming van de mensheid onlosmakelijk met elkaar is verbonden. Het is zo machtig dat het, als het wordt geconfisqueerd en gecontroleerd, de hele mensheid tot slaaf heeft gemaakt.

 

Er is een reden waarom China, Rusland en Zuid-Korea binnenkort Bitcoin-operaties op hun grondgebied verbieden. Bitcoin is vanaf het begin een CIA-project geweest. Dat verklaart waarom er geen transparantie is over wie het daadwerkelijk heeft gemaakt, en de dreigende ‘shut down’ heeft de marktwaarde van bitcoin vooralsnog met zo’n 40% gereduceerd.

 

Natalya Kaspersky, bekend om haar belangrijke rol in de oprichting van Kaspersky Labs, presenteerde aan de ITMO-universiteit in Sint-Petersburg enkele interessante beweringen over Bitcoin. – Ze beweerde dat Bitcoin werd ontworpen om over de hele wereld financiering te bieden voor Amerikaanse en Britse inlichtingenactiviteiten. De expert noemde de cryptocurrency “dollar 2.0”.

 

De cryptocurrency Bitcoin is ontwikkeld door ‘Amerikaanse inlichtingendiensten’, zei Natalya Kaspersky, CEO van de InfoWatch-groep van bedrijven en specialist in cyberbeveiligingssystemen, tijdens haar presentatie aan de ITMO-universiteit in St. Petersburg.

 

Ze beweerde ook dat het pseudoniem Satoshi Nakamoto, gebruikt door de oprichter of oprichters, de naam is voor een groep Amerikaanse cryptografen.

 

The Deep State heeft geen andere keuze dan hetzelfde plan te blijven gebruiken om met deze slimmigheid ambitieuze investeerders te lokken, met het feit dat Bitcoin het vermogen heeft om in 2022 een prijs van $ 125.000 te behalen. Alleen om het dan naar beneden te halen zodat de cyclus opnieuw kan beginnen. Natuurlijk heeft de echte economie daar niets mee te maken.

 

Het publiek wordt een leugen verkocht

Een vooraanstaand fellow aan de Carnegie Mellon University, Vivek Wadha, legt uit waarom hij denkt dat Bitcoin het grootste Ponzi-schema in de geschiedenis van de mensheid is. De meerderheid van de mensen begrijpt Bitcoin niet, er lijken veel mensen in te zitten – die onmogelijke fortuinen behalen – terwijl vele anderen het Ponzi-alarm laten horen.

 

Het verhaal gaat dat geen enkele door de overheid uitgegeven valuta te vertrouwen is, en daarom Bitcoin de toekomst van het geld is. En als bovendien ook de prijs van Bitcoin blijft stijgen; is dat dan niet de ultieme investering? Sommige beleggers hebben het zelfs al het nieuwe goud genoemd.

 

Het punt is, dat de stijgende prijs gebaseerd is op pure speculatie en de verhalen over de stijging de speculatie op prijsstijging van de Bitcoin automatisch verder doet stijgen, zegt Wadha.

 

“Maar het is bijna zeker dat de marktprijs van Bitcoin op een gegeven moment zal crashen en verbranden, net zoals de dot-coms om dezelfde reden deden: omdat het allemaal een hype is. En er zal niemand zijn om verhaal op te halen als het gebeurt, omdat geen enkele regering of bank het steunt; en de mensen die Bitcoin hebben gepromoot hun fiat geld al hebben geïncasseerd en al lang eruit zijn verdwenen,” zegt hij.

 

Het is niet moeilijk om zijn argument te begrijpen. De prijs stijgt niet omdat Bitcoin in waarde toeneemt – het stijgt omdat mensen verhalen horen over hoe beleggers hun geld hebben verdubbeld of verdrievoudigd in een korte periode en zij hetzelfde ook willen doen. Wadha zegt dat veel gewone mensen leningen afsluiten om Bitcoins te kopen.

 

 

Wat gebeurt er als Bitcoin onder de productiekosten valt?

In alle economische systemen waar de wet van vraag en aanbod functioneert, is het heel goed mogelijk dat grondstoffen onder de productiekosten zakken. Het gebeurt met alle grondstoffen en het is volkomen normaal. Wanneer de prijs van een grondstof daalt tot onder de productiekosten, stoppen telers, mijnwerkers en fabrikanten gewoon totdat de prijs zich heeft hersteld.

Vorige week daalde Bitcoin meer dan 20 procent, mede vanwege het feit dat ontdekt werd dat Bitcoin oplichterij is. Nouriel Roubini zegt zelfs, dat Bitcoin nog erger is dan de Tulpen Manie.

 

“Zwakke handen willen absoluut verkopen. Zeker nu Mt. Gox zo’n $ 400 miljoen Bitcoin heeft gedumpt en nog miljarden meer heeft om te dumpen, is de angst aangeslagen voor als de grote druppel komt.”

 

De curator van Mt. Gox Nobuaki Kobayashi, onthulde vorige week in Tokio dat hij sinds eind september ongeveer $ 400 miljoen aan Bitcoin en Bitcoin Cash heeft verkocht, een deel van de overgebleven voorraad toen de beurs vier jaar geleden instortte. Kobayashi bestudeert verdere verkoop van de resterende $ 1,8 miljard.

 

Erger nog, is de fatale fout in Bitcoin-mijnbouw die nog maar weinigen hebben opgemerkt. De wiskunde voor de blockchain vereist dat mensen Bitcoin uit de mijn verkrijgen. Wanneer mensen stoppen met de mijnbouw, daalt de waarde. En wanneer de prijs daalt tot onder de productiekosten, zal overal je bitcoin-waarde in het riool verdwijnen.

 

Maar hier is het echt angstaanjagende deel van de Bitcoin-saga

Bitcoin is nóg meer gebonden aan de bestaande financiële markt dan de meeste mensen zich realiseren. Onlangs werden de Bitcoin-futures gelanceerd. Dat betekent dat Bitcoin een directe link heeft om over te slaan naar de wereldwijde derivatenmarkt. Dat is een markt die meer waard is dan een belachelijk $ 1,2 biljard. De derivatenmarkt is veel groter dan alle wereldmarkten voor aandelen, obligaties en goud tezamen.

 

De wereldwijde derivatenmarkt is uitgedrukt in dollars, zelfs twintig keer meer gewaardeerd dan het bbp van Planeet Aarde. Dus wanneer Bitcoin crasht tot $ 200, wat slechts een kwestie van tijd is voordat deze schade de derivatenmarkt zal treffen, wordt het een complete financiële chaos.

 

De benauwende waarheid over Bitcoin | De donkere toekomst van 2018