Bitcoin-eigenaren zullen nooit

in staat zijn hun Bitcoins

in te wisselen voor de exchange-waarde:

 

Bitcoin derivaten:

Op dit moment is Bitcoin een van de meest speculatieve financiële instrumenten op de markt. Geloof het of niet, Bitcoin heeft zelfs een futures derivaten markt. Dat zijn producten die nog meer risico bieden. Bijvoorbeeld; Met haar langlopende-Bitcoin/USD-swapcontracten, biedt BitMEX tot 100x hefboomvergroting!

Maar, om echt te begrijpen waarom Bitcoin uiteindelijk op weg is naar een crash, denk dan aan de beroemdste marktbel in de geschiedenis.

 

De Hollandse Tulpen Manie:

In de 17e eeuw ontwikkelden zich formele futures-markten in de Hollandse republiek, dat de infrastructuur leverde voor een enorme bel in de prijs van tulpenbollen.

De tulp werd eerst in Frankrijk modieus, waar aanvankelijk chique dames van de aristocratie de bloem op hun jurken begonnen te dragen. Van daaruit, werd de tulp de bloem om sociale status en rijkdom aan te tonen. Vervolgens, ging de vraag naar bollen omhoog, en de prijzen volgden mee. Op het hoogtepunt van Tulip Manie in 1637, kon een enkele tulpenbol zoveel als 10.000 gulden kosten, dat overeenkwam met de prijs van een mooi middenklasse herenhuis in Amsterdam. Volgens een auteur, werd ooit voor een zeldzame tulpenbol zelfs 5 hectare grond aangeboden. En dat voor een bloembol!

 

Natuurlijk barstte uiteindelijk de bubbel. De prijs van tulpenbollen stortte in, en de waarde ervan verdween van de ene dag op de andere. Beschouw eens, wie de mensen waren die deelnamen aan de Nederlandse Tulpen Manie, en vergelijk ze met de meerderheid van Bitcoin-eigenaren van nu. Het lijkt erop, dat beide groepen dezelfde tekortkomingen hebben. Beide groepen zijn speculanten, die wedden op het zo geroemde nieuwe product. Een goede beschouwing is de vergelijking van de beleggingskennis van de Nederlandse tulpenbeleggers, en de huidige Bitcoin-kopers. Nadat de formele futures markt voor Bitcoin pas onlangs werd ontwikkeld. Waren de Nederlandse tulpenkopers elementair onervaren beleggers? Allemaal. Ze hadden gewoon niet de ervaring.

 

De meerderheid van de huidige Bitcoin-kopers is over het algemeen jong, zodat ze dezelfde onervarenheid delen. Voor veel Bitcoin-kopers betekent het waarschijnlijk hun eerste echte investering. Ze hebben gewoon geen ervaring in risicomanagement. Dat wordt duidelijk wanneer men producten koopt met 100x hefboomwerking!

 

Bitcoin kan de tulpen manie van de 21ste eeuw worden met de ontwikkeling van een tekstboek bubbel, die zichzelf opzet voor een uiteindelijke crash. Maar er is nog een gelijkenis met het Nederlandse tulpenverhaal welke vaak over het hoofd wordt gezien, en dat geeft eigenlijk een positief vooruitzicht, t.w. voor de – blockchain-technologie. 

 

Blockchain technologie:

De waarheid is, dat de Nederlandse tulpenbubbel nooit echt is geëindigd, het evolueerde. De prijs van tulpenbollen in de 17e eeuw stortte in. Maar de bloemenindustrie in het algemeen kwam uiteindelijk terug, en is nog nooit zo groot geweest. De wereldwijde bloemen-productiewaarde wordt momenteel geschat op 55 miljard euro.

 

Mensen betalen duizenden voor zeldzame bloemen. In feite heeft een anonieme koper in 2005 meer dan 200.000 euro betaald voor een zeldzame orchidee. En dat wordt niet eens beschouwd als de duurste bloem ter wereld. De tulp als individueel product verloor de gunst. Maar de ineenstorting van de tulpenmarkt heeft de bloemenmarkt niet volledig vermoord. Op dezelfde manier, verwacht niet dat de ineenstorting van de Bitcoin-prijzen, de op blockchain-gebaseerde valutamarkt, om zeep zal brengen. Bitcoin is simpelweg een product onder vele andere blockchain gebaseerde valuta’s.

 

Een crash in Bitcoin zal de blockchain-revolutie niet vernietigen, want er is geen twijfel dat blockchain technologieën de toekomst zijn. Inmiddels onderzoeken diverse bankketens en grote financiële instellingen, hoe ze blockchain in hun eigen systeem kunnen toepassen. Het heeft inmiddels al bewezen dat geen verificatie noodzakelijk is, beveiliging is verbeterd, terwijl elke dag nieuwe applicaties worden toegevoegd en getest. Dus, Bitcoin zelf zal uiteindelijk in een crash kunnen verdwijnen, de blockchain technologieën die al deze digitale valuta ondersteunen, lijken een ongekende groei tegemoet te gaan.

 

Het echte gevaar voor Bitcoin:

Hier is de wiskundige benadering, waarom 99% van de huidige Bitcoin-eigenaren nimmer hun Bitcoins kunnen verkopen voor iets dat dichtbij de veronderstelde wisselwaarde ligt.

 

  • Bitcoins momenteel in omloop: zijn ongeveer 16.350.000
  • Huidige Bitcoin-prijs tegen de USD: ongeveer $ 2500
  • 1.000 Bitcoins vertegenwoordigen ongeveer 0,006% van het totale aantal Bitcoins die bestaan.

 

De gemiddelde daling van de Bitcoin-prijs van de verkoop van slechts 1.000 Bitcoins bedraagt ​​$ 30 – zie de rauwe data van de prijsverplaatsingen op Bitcoincharts.com.

 

Geschatte daling van de Bitcoin-prijs die optreedt bij de verkoop van 10.000 Bitcoins – overeenkomend met slechts 0,06% van de Bitcoin-voorraad – is $ 300.

Geschatte daling in Bitcoin-prijs bij verkoop van 100.000 Bitcoins – slechts 0,6% van de Bitcoins – in omloop: $ 3000. Maar wacht, de Bitcoin waarde is slechts $ 2500, dus zou bij verkoop van 100.000 Bitcoins de prijs dan niet naar nul dalen? Ja dat doet het zeker.

 

Dus, als slechts 1% van de huidige Bitcoin-eigenaren al hun Bitcoins proberen te verzilveren, is de ‘waarde’ van Bitcoin; praktisch núl.

 

Welk percentage van de huidige Bitcoin-eigenaren denkt dat hun Bitcoins de huidige hoge prijs waard is? Dat is 100%.

Het feitelijke percentage van huidige Bitcoin-eigenaren, die Bitcoins kunnen inwisselen zonder de Bitcoin-waarde in de richting van nul te crashen, is misschien 1% – 2%, en dat kan al aan de te hoge kant zijn.

Bijgevolg is het percentage huidige Bitcoin-eigenaren die een zeer dure les van de “tulpenbol manie” gaan leren; Mogelijk 98% – 99%.

 

Conclusie:

Bitcoin-waarden zijn illusoir, en vertegenwoordigen geen echte waarde wanneer je het systeem wilt verlaten. Daarbij, volgens een insider waarvan de naam om veiligheidsredenen niet kan worden vermeld; zegt:

 

“Bitcoin is het zwarte geldsysteem van de cabal voor betaling van narcotica.”

 

De stijgende prijs van Bitcoin in een korte tijdsperiode; Van $ 1.000 tot $ 2.500 komt doordat de Federal Reserve inmiddels eigenaar is van de meerderheid van Bitcoins in omloop, en besloten heeft zich te ontdoen van een concurrerende valuta door de prijs op te drijven met aankopen, om een steeds grotere positie op te bouwen, en die dan plotseling te dumpen om Bitcoin te crashen. Teneinde de markt, en potentiële gebruikers van Bitcoins en andere crypto currencies, af te schrikken. Bedenk; de Fed kan al het geld dat het wenst creëren, en hoeft zich geen zorgen te maken over verliezen.

 

Het probleem en contradictie met crypto-valuta’s is dat Bitcoin, e.a. niet kan toenemen in aanbod, wat bij stijging ervan, zoals hierboven aan getoond, uiteindelijk de ondergang zal betekenen, terwijl bovendien ook andere crypto-valuta’s kunnen worden gecreëerd. Om vertrouwen te wekken, heeft elke crypto-valuta echter een beperkt aanbod. Maar er kan een eindeloos aantal crypto-valuta’s worden gecreëerd, die het aanbod van crypto-valuta’s in het algemeen sterk vergroot.

 

Het is duidelijk dat Bitcoin, e.a. zich alleen kunnen vestigen als een afgeleide van de dollar, ofwel een andere fiat valuta. Met andere woorden; Het is gekoppeld aan de bestaande monetaire valuta’s. Het heeft geen eigenschap groter dan dat: het heeft geen zelfstandige, soevereine waarde van zichzelf, zoals goud. Bitcoin, in tegenstelling tot goud of zilver, is niet fysiek, of iets substantieels van eigenwaarde.

 

Niemand kan ontkennen dat de dollar zelf een fiat munt is, en dat gedurende de hele geschiedenis absoluut alle fiat valuta’s eindigden in totale ineenstorting v.w.b. de ruilwaarde. Dus, wat is de toekomst van Bitcoin e.a. wanneer de fiat dollar en alle andere papieren valuta uiteindelijk crashen? Zonder een erkende waarde, wat is dan de waarde van een Bitcoin? núl.

 

Bitcoin is een ‘niet-eenheid’. Het zal nooit in staat zijn een ​​onafhankelijke, soevereine waarde te onderhouden, omdat het niet wordt gesteund door iets van erkende waarde. Het is, evenals alle bestaande valuta’s in de wereld, ongedekt.

Alleen door goud- of zilver gedekte crypto-valuta’s zijn levensvatbaar en duurzaam. In een vervolgessay wordt de digitale cash valuta Dash besproken.

Goed Nieuws is in aantocht:

De wereld is binnen het bereik van de nieuwe goudstandaard die het corrupte Khazarian geldsysteem vervangt, genaamd Federal Reserve Monetair System, gebaseerd op de Amerikaanse dollar.

Reken op een veelvoudige prijsverhoging voor edelmetalen. Als je jezelf en je familie wilt redden, probeer deze dan nu te kopen. Dit kan je laatste kans zijn!

De man die het nieuwe financiële systeem in de weg staat en het gebruik van het Aziatische goud ten behoeve van de redding van de planeet wil voorkomen, is Baron Jacob Nathaniel Rothschild. Hij is het hoofd van de Khazarian maffia octopus die de uitgifte van de Amerikaanse dollar, de euro, de Japanse yen en vele andere valuta’s regelt, met uitzondering van de Chinese Yuan en de Russische roebel. Hij was degene die reeds een aantal maanden geleden in de weg stond toen de Aziatische oudsten goud met een korting van 13% aanboden, om de globale munt reset uit te voeren. Alhoewel dit plan wel de steun kreeg van de meerderheid van de RKM gecontroleerde agentschappen en Archon bloedlijn familieleden.

Rothschild is op een steenworp afstand, van z’n overtuiging dat hij een verliezende strijd vecht.

Luister naar Jim Willy die in duidelijke taal verklaart wat er is bereikt, aan de gang is, en wat in aantocht is. Reken op een zware rit naar Paradijs.

Goud zal $ 10.000 en Silver zal $ 400 zijn aan het einde van dit jaar!