Hoe de wereld kan worden gered:

 

Betalingsrevolutie:

Lang geleden, kochten en verkochten mensen dingen face-to-face. Een paar schoenen werd gekocht in de schoenenwinkel, betaald met contant geld en later d.mv. een plastickaart. Toen kwam de online retailer, waardoor het mogelijk werd dingen van ver weg te kopen zonder te weten wie de verkoper is.

 

Technologische vooruitgang veranderde dit. Vandaag de dag kun je iets uit China kopen zonder ooit de verkoper te ontmoeten, dat opende wel de deur voor fraude. Bijvoorbeeld wanneer je een aandeel koopt, hoe weet je dat de verkoper daadwerkelijk de eigenaar is van dat aandeel? Hoe weet je dat hij je geld niet voor wat anders gebruikt en ermee vandoor gaat? En hoe weet hij dat je wel betaalt voor dat aandeel?

 

Het financieel transactiesysteem van vandaag is niet zo veilig als mensen denken dat het is, al deze transacties ondergaan een clearing procedure. Blockchain kan deze procedure vervangen, waardoor transacties sneller verlopen, goedkoper en veiliger zijn.

 

Blockchain-Trade-SettlementHet blockchain betalingssysteem is het dichtste bij digitaal cash geld, blockchain is de technologie achter Bitcoin. Bitcoin kan mislukken, maar de blockchain zal blijven, want blockchain is geen Bitcoin. – In tegenstelling tot Bitcoin, is blockchain geen currency, en het is ook geen geld. Het is een technologie die gericht is om de manier waarop mensen dingen kopen en verkopen te verbeteren. Het is veiliger, goedkoper en veel betrouwbaarder dan elk ander systeem van betaling dat tegenwoordig bestaat – waaronder contant geld, cheques en credit cards.

 

Binnenkort zullen mensen blockchain gebruiken om een ​​auto, tv-set, aandelen, obligaties of vastgoed te kopen. Blockchain is een “open grootboek.” Het registreert transacties, net als in een ouderwets grootboek van de eigenaar op de winkeltoonbank. Maar zijn grootboek is alleen door hem te bekijken, maar niet door de betalende klant, met andere woorden niet gelijkwaardig voor beide transactiepartners.

 

Een open grootboek is anders. Het is zichtbaar voor iedereen die betrokken is bij een transactie. Kopers, verkopers, toezichthouders, en iedereen die toegang is verleend kan het grootboek inzien. Terwijl, iedereen die betrokken is bij de transactie zijn eigen exemplaar heeft van het grootboek op eigen computer, waarin alle kopieën moeten overeenstemmen. Dit voorkomt diefstal of fraude.

 

Als voorbeeld, wanneer een paar schoenen gekocht worden met behulp van blockchain, ‘verzenden’ zowel koper als verkoper de transactie via het internet. Iedereen registreert dat op zijn of haar exemplaar van het grootboek t.z.v. deze transactie, waarna alle partijen hun grootboeken vergelijken. Als er onenigheid over de inhoud is, wordt de meest voorkomende registratie in de resp. grootboek exemplaren geaccepteerd als de ‘waarheid’, en daarmee wordt de transactie permanent. Het grootboek record kan niet worden gewijzigd, tenzij alle partijen bij de transactie betrokken hiermee instemmen; dit hele proces kan minder dan een minuut duren.

 

Gedecentraliseerd betalingssysteem:

Blockchain is een gedecentraliseerd betalingssysteem, omdat het de macht uit de handen van een ‘single’ instelling verwijdert, zoals een bank. En networkok w trustlegt die macht in handen van de mensen die de transactie verrichten.

 

Met blockchain, kan geen centrale autoriteit of groep een transactie manipuleren of domineren. En niemand kan iets stelen dat door blockchain beveiligd is. Geen dieven, hackers, of zelfs de overheid. Dit blockchainsysteem is ongelooflijk veilig, dat het zo bijzonder maakt.

 

In 2013, probeerde de Amerikaanse regering meer dan 600.000 Bitcoins te confisqueren met een waarde van meer dan $ 100 miljoen. Het ministerie van Justitie beweerde dat de eigenaar van deze Bitcoins de wet had overtreden. Maar, omdat Bitcoins gebouwd zijn op blockchain technologie, waren die Bitcoins waardeloos voor de Amerikaanse overheid. Alleen de eigenaar kan ze verkopen of uitgeven. Als hij het niet eens is met de transactie, kunnen ze niet worden verkocht of uitgegeven.

 

Openbaar grootboek:

Public LedgerSamenvattend; een blockchain is een openbaargrootboek van alle verrichtte transacties ooit uitgevoerd. Het groeit mee in omvang als ‘voltooide’ blokken worden toegevoegd aan een nieuwe reeks van registraties. Al deze blokken worden toegevoegd aan de blockchain in een lineair, chronologische volgorde. Elke aangesloten cliënten computer op het netwerk voert de validatie taak uit van gedane transacties en krijgt van de blockchain een kopie, die automatisch wordt gedownload bij toetreding tot het netwerk. De blockchain heeft volledige informatie over de adressen en hun saldi vanaf de oorsprong van een blok tot aan het meest recent gecompleteerde blok.
Een blok is de “bouwsteen” van een blockchain, die sommige of alle van de recente transacties registreert, en na voltooiing in de blockchain gaat als permanente database. Elke keer dat een blok wordt voltooid, wordt een nieuw blok gegenereerd. Er zijn een ontelbaar aantal van dergelijke blokken in de blockchain.

 

Blokken worden niet willekeurig ingedeeld in de blockchain; ze zijn met elkaar verbonden – als een keten – in de juiste lineair chronologische volgorde is elk blok via een kenmerk van het vorige blok verbonden. – De blockchain is openbaar; een transparant grootboek dat de keten van transacties weergeeft waardoor het veilig en betrouwbaar is.

 

Verschil met het conventioneel systeem:

Current payment systemIn analogie met de conventionele banken, biedt blockchain een volledig overzicht van alle banktransacties. Transacties worden chronologisch in een blockchain opgenomen op dezelfde wijze als bij banktransacties. Blokken zijn feitelijk hetzelfde als individuele bankafschriften. Alle deelnemers aan het systeem delen de blockchain database. De complete kopie van de blockchain geeft de registratie weer van elke transactie die ooit is uitgevoerd. Het biedt dus inzicht in details zoals de hoeveel van iets toebehoord aan een bepaald adres op elk moment in het verleden. Omdat een blok alleen kan verwijzen naar een voorgaand blok, is het onmogelijk twee blokkettingen te fuseren.

 

Verschillende instellingen overwegen het gebruik, en bestuderen deze technologie t.b.v. de uiteindelijke applicatie. Zo heeft de Commonwealth Bank van Australia zich reeds aangesloten bij een consortium van internationale banken die een blockchain uittesten om de transferwaarde onder elkaar te bepalen.

 

“Het is duidelijk, in zeer klare bewoording, dat het sneller, goedkoper en transparanter is dan een aantal van de bestaande processen die nu worden gebruikt,” zegt CBA chief information officer David Whiteing.

 

blockchain-secure and easyVoorts bouwt de Australian Securities Exchange een blockchain om de technologie te testen of deze de bestaande transfersystemen kan vervangen, teneinde die te verbeteren in ‘real time’ transacties.

 

“Zo af en toe wordt iets ontwikkeld dat misschien wel alles veranderd. En dit is een van die momenten”, zegt ASX chief executive Elmer Funke Kupper. De potentiële kostenbesparingen van blockchain zijn dus reeds erkend op het hoogste niveau van de Australische financiële industrie.

 

 

Bitcoin kan mislukken, maar het blockchain zal blijven:

Bitcoin kon uiteindelijk het MySpace van crypto currencies worden, maar de onderliggende technologie is bruikbaar t.b.v. nieuwe betaalmethoden en zal dus blijven.

In deze video, legt Brock Pierce het systeem uit aan de hand van de praktijk. De eerste 5 min geven reeds een duidelijk beeld van de praktische waarde van het blockchainsysteem.

 

 

Hoe de wereld kan worden gered:

 

De vloedgolf van boze Amerikanen staat in contrast met wat iedereen ooit in zijn leven heeft waargenomen. Verwacht een soort van waarheidsbom en als die valt brengt dat de onderste steen boven v.w.b. de dollar en het financiële systeem.

 

De ‘waarheid’ kan betrekking hebben op één of alle onderwerpen. Zoals; bezit het Westen nog goud en hoeveel is er nog van over? Wie zijn de ware moordenaars van President John F. Kennedy? Zijn het valse vlaggen, of was het echt terrorisme? Is het Westen financieel failliet? Het geboortecertificaat? 911? MH-17? MH-370? Waar zijn de financiële papiersporen gebleven naar bijna van alles, waaruit blijkt wie omgekocht en ervoor betaald is? Welke bemiddellaars waren betrokken? Wie controleert de Fed? Wie controleert de schatkist? De bodemlijn is dat het hele systeem een Ponzi schema is, en de mensen dit beginnen in te zien, wat gebeurt er als een ‘waarheidsbom” inslaat en dit direct of indirect bewijst, en het hele systeem instort?

 

Dan vormt Donald Trump een groot risico voor de “gevestigde elite” hij is de enige buitenstaander in de verkiezingscampagne in de Verenigde Staten. Hij vormt een absolute bedreiging voor de status quo in een land dat dagelijkse wordt uitgemolken en beroofd van alle waardevolle bezittingen. De “elite” zullen het hem zo moeilijk mogelijk maken om president te worden, zo niet voortijdig de dood in jagen. Iedere “buitenstaander” die komt en dit proces onderbreekt is puur slecht voor hun “winst”!

 

 

De Cabal zal alles uit de kast halen om Trump te vellen, nu nog meer nadat Trump het leiderschap van de Republikeinse partij heeft overgenomen en een leidende positie in de presidentsverkiezingen heeft behaald. In wezen heeft de elite verloren. – Aan de jaren lange oplichting, en bedrog van het volk kan nu een einde komen om een nieuw tijdperk van groei en welvaart in te luiden.

 

Als Donald Trump geen 1237 gedelegeerden heeft vóór de conventie, dan wordt het Amerikaanse volk opgezadeld met wat bekend staat als een ‘bemiddeling conventie“. De regels zijn erg ingewikkeld, maar het belangrijkste om te onthouden is dat de deelnemers alleen gehouden zijn de party lijn te volgen voor de eerste stemming. Daarna kunnen zij stemmen op wie ze maar willen. Om alsnog Trump te torpederen.

 

Aan alle Amerikanen Wordt Wakker “sta-op”, en ga een stem voor TRUMP uitbrengen, want hij is de enige die geen lid is van de cabal – de RK Maffia – en hij heeft het vermogen en de kennis om dit van A tot Z aan te pakken.

Watch the real Donald Trump, another view as presented by the mainstream media.

Na het bekijken van deze en de volgende video, als jij en je vrienden niet begrijpen hoe belangrijk het is een stem voor Trump uit te brengen – ben je geen Amerikaan, noch een Patriot – je bent een verrader.

 

Als je nog niet overtuigd bent door wie en hoe de wereld wordt gemanipuleerd gedurende honderden jaren, neem de tijd om deze instructieve video te bekijken.

Khazarian Power centres

De strijdlijnen zijn getrokken voor het maken van een ‘al-uit’ inspanning om de wereld te bevrijden van deze kwade, verachtelijke satanisten die niets om het volk geven.

 

De verkiezingen in Amerika zijn deze keer van belang voor de gehele wereld, want als daar schoonschip wordt gemaakt geldt dat voor de rest, vooral Europa en Japan, ook! Bekijk in ieder geval de twee korte video’s dan heb je begrepen wat het volk gedurende honderden jaren heeft moeten verduren. – Nu moet het voor iedereen duidelijk zijn dat wij de burgers een echte kans hebben om dit alles weer terug te nemen. – Doe het en neem het NU terug in het belang van de mensheid en alle komende generaties.

 

“Hij hoort niet bij het geheime genootschap.”

Zegt Newt Gingrich over waarom de gevestigde order Trump haat.

Donald Trump behoort niet tot de leden van de Illuminati bekent Newt Gingrich! Hij “heeft de initiatieriten niet gehad.”

Newt Gingrich, is de voormalige voorzitter van het Huis van Afgevaardigden zegt dat Donald Trump als een bedreiging wordt gezien, want: “Hij is een buitenstaander. Hij is geen deelgenoot van de cabal. Hij is voor de elite oncontroleerbaar. Hij is niet door de initiatieriten geweest. Hij behoort niet tot het geheime genootschap.” – Media-analist Mark Dice verklaart in onderstaande video de implicaties van deze verrassende onthulling.

 

George Herbert Walker Bush zei in 1992:

“Als het Amerikaanse volk er ooit achter komt wat we hebben gedaan, zullen ze ons in de straten achtervolgen en lynchen.”

 

Nu heeft het volk de kans dit te doen!