Zilver is onontbeerlijk:

Van alle elementen, is zilver het onmisbare edelmetaal. Het enige metaal op aarde dat het meest elektrisch en thermisch geleidend en reflecterend is. Het moderne leven van nu, zou ​​zonder zilver niet kunnen bestaan. Door wetenschappelijke ontdekkingen wordt het industriële gebruik van zilver toegepast in fotografie, batterijen, elektronica, en in nog vele andere producten. Begonnen sinds WW2, explodeerde het gebruik van zilver na 1960. In tegenstelling tot zilver heeft goud slechts twee fundamentele toepassingen; geld en sieraden, beiden t.b.v. het hamsteren van rijkdom, waardoor goud niet opgebruikt wordt. Slecht minder dan 10% wordt aangewend in industriële toepassingen. Negentig procent van al het goud ooit in de geschiedenis gedolven is nog steeds ergens op aarde aanwezig. Er is zelfs twaalf keer meer goud off-market opgeslagen dan de officieel verklaarde hoeveelheid van 180.000 ton. – Deze enorme hoeveelheden goud zijn nog steeds eigendom van oude rijke dynastieën. – Ook overheden houden goud, maar zilver bijna niet.

silver barsGoudvoorraden groeien, terwijl die van zilver dramatisch afnemen. Tegenwoordig zijn investeerders net zoals in 1979 netto kopers van zilver nu de voorraden bijna verdwenen zijn, terwijl technisch de zilverprijs, die net zo wordt gemanipuleerd als de goudprijs, omhoog zou moeten gaan. Als alle mijnbouw activiteiten zouden staken, is de tijdsspan voor bovengronds zilver slechts 4 maanden. Het is verbazingwekkend dat het publiek zich nog niet massaal heeft gerealiseerd hoeveel zilver tegenwoordig is ondergewaardeerd; dit zou de tijd voor zilver moeten zijn om te stralen!

 

Als de zilverproductie voortgaat op het huidige niveau, is voor het mijnen van zilver minder in de aardkorst over dan voor alle andere metalen, waaronder goud. Volgens het US Geological Survey instituut zijn bij de huidige productie hoeveelheid van zilver de reserves binnen vijfentwintig jaar uitgeput en voor goud in dertig jaar. Wees ervan verzekerd dat de aankomende verschuiving van rijkdom voortvloeit uit het bezit van edelmetalen en andere grondstoffen. Een van de grootste katalysatoren voor de groei in edelmetalen komt van zilver. Als zilver schaarser wordt dan goud, staat de wereld waarschijnlijk op het punt de grootste zilverboom in de geschiedenis te beleven. Dat is de reden waarom uiteindelijk de zilverprijs meer dan die van goud zal exploderen.

 

Als ruilmiddel met waarde bestaat nog steeds slechts één feit dat de tand des tijd heeft doorstaan. En dat zijn goud en zilver welke binnenkort je redder zullen zijn als de wereld verder gaat in het grote monetaire experiment van roekeloos gelddrukken door alle centrale bankiers in de wereld. Het is als plassen in het bed, in het begin voelt het opgelucht, maar naarmate de tijd verstrijkt, begint het ongemakkelijk te worden.

 

De markten worden wakker:

Als de markt eindelijk ontwaakt uit haar coma zal deze zich realiseren dat $ 50 zilver zich gemakkelijker verdubbeld dan $ 2,000 goud. De meeste mensen denken dat het goedkopere edelmetaal minder waarde heeft dan het duurdere goud, maar dat is de verkeerde perceptie in het geval van zilver. Als fysiek zilver concreet schaars wordt zal de zilverprijs in ondenkbare proporties omhoog schieten. En in dit opzicht betekent prijs niets, het is verstandiger naar de waarde te kijken.

 

Market Wake UpDe huidige prijsverhouding tussen goud en zilver is 80-1, met andere woorden vandaag kopen 80 ounces zilver 1 ounce goud, terwijl de historische koers gedurende 2000 jaar 12 ounces zilver is geweest voor 1 ounce goud. Al meer dan honderd jaar is de goud / zilver ratio uit haar koers getrokken, meer dan elk andere grondstof op de markt. Wees ervan verzekerd dat de markten altijd terugkeren naar hun gemiddelde, zoals onlangs werd bewezen met de woningmarkt. Dus, een terugkeer naar 12-1, en als er minder zilver beschikbaar is om te kopen, kan zelfs de prijs van zilver verder omhoog gaan, zelfs tot boven de prijs van goud.

 

Wordt je eigen Centrale Bank:

Nu zullen lezers begrijpen dat zilver inderdaad een echt edelmetaal is. Bedenk dat zilver veel schaarser is dan goud. En als het om de koopkracht gaat, blijft zilver alleen, onbemind en genegeerd door de meesten, terwijl het nu ongelooflijk is ondergewaardeerd.

In de grondwet van de Verenigde Staten en de meeste andere landen wordt gesteld dat alleen gouden en zilveren munten geld kan zijn, toch hebben al deze overheden geld verboden en veranderd voor valuta. Gedurende vijfduizend jaar zijn goud en zilver de enige activa geweest die nimmer hebben gefaald, hun koopkracht is gebleven en zal ook nooit verdwijnen door te dalen naar nul. Nog belangrijker; deze edelmetalen zijn de meest particuliere financiële activa welke geen deel uitmaken van het ‘maffiose’ financiële systeem, en erger dat nog gelijktijdig de aansprakelijkheid is van iemand anders. Edelmetaal activa kunnen volledig in eigendom zijn, als safe-haven investering die stijgt tijdens economische onrust, oorlog en natuurrampen, hun duurzaamheid en prestaties hebben bewezen middels hun trackrecord tijdens inflatie en deflatie, en bovendien hoge waarde dichtheid bezitten, omdat een kleine hoeveelheid goud en zilver aanzienlijke koopkracht bieden. En daarnaast eenvoudig elk grammetje dezelfde waarde heeft; aan de andere kant elke diamant of verzamelaarsmunt heeft een andere waarde en vereist deskundige beoordeling. Fysiek goud en zilver zijn geld op zichzelf.

 

Wealth Transfer:

Ongeacht wat het prijskaartje is voor goud en zilver, wanneer de valuta’s van de wereld instorten, verschuift de koopkracht van de mensen die geen goud en zilver of andere edelmetalen bezitten naar degenen die dat wel hebben, en dat zal een verbijsterende hoeveelheid rijkdom zijn. Wealth TransferMeer dan op enig ander moment in de menselijke geschiedenis, kunnen mensen die nu eigenaar zijn van edelmetalen hun levensstandaard exponentieel verhogen tijdens de aankomende crash zonder blootstelling aan grote risico’s.

 

Alle experts vertellen je dat edelmetalen geen investering is, slechts een veilige haven is – genaamd rijkdom verzekering. Dat is waar, maar er zijn korte perioden in de geschiedenis waar goud en zilver zowel een veilige haven als de best presterende belegging is voor het behalen van echt enorme winsten in absolute koopkracht.

 

Op dit moment, verkeert de wereld in het vroege stadium van de volgende grote bullmarket in goud en zilver, en als NU snel gehandeld wordt, heb je de mogelijkheid om spoedig en eenvoudig, triple-digit winst te behalen! In 2016 zal Goud dubbel en Zilver triple in prijs, zo wees er snel bij voor het te laat is.

 

De aankomende overdracht van rijkdom vindt plaats tegen de achtergrond van mondiale onevenwichtigheden die elk eerdere catastrofe een kleintje maakt. En dit in combinatie met het feit dat alle wereldvaluta’s ter gelijker tijd als tekenen van zwakte fiat stress vertonen, waardoor het financiële systeem zich te pletter zal scheuren. Met andere woorden: deze situatie is zeer zeldzaam en is nog nooit eerder op een dergelijke schaal voorgekomen. Dit is NU een ‘once in a lifetime’ kans voor edelmetaal eigenaren die nooit meer zal plaatsvinden!

Aangezien er geen scenario bestaat waarin fiat valuta’s ooit hebben overleefd, zullen goud en zilver de echte winnaars worden, maar deze keer door overdracht van absoluut gigantische proporties aan rijkdom.

 

Het gezegde: Kennis is macht die kan worden gedragen als een harnas, en de Waarheid het wapen is dat kan worden gebruikt als het zwaard dat snijdt door de propaganda van desinformatie, bedrog, en leugens die daardoor worden bloot gelegd, tenminste voor ons allemaal die wakker zijn, is er geen angst meer, alleen maar enthousiasme om de maffia cabal voor eens en voor altijd te verslaan.

 

Het Zwarte Paard:

Dark HorseEric Sprott stelt, dat de wereldvoorraad aan zilver “in een nanoseconde” verdwenen is zodra mensen zich realiseren dat er niet zoveel van dit metaal beschikbaar is als ze denken, “want het betreft relatief een zeer kleine hoeveelheid aan geld.” Hij merkte ook op, dat er een tekort is in aanbod van goud in de wereld. De boodschap is duidelijk: Koop nu goud en zilveren munten of baren, voor zoveel als je liquiditeit het toelaat en blijf kopen zo lang de prijs nog niet escaleert. De wereld is running uit zilver. Waardoor zilver het zwarte paard is geworden.

 

Er ontstaat een tekort op de markt, terwijl de centrale bankiers geen munitie over hebben, dus uiteindelijk zal het keerpunt worden bereikt, waarbij het investerende publiek het geloof in de US dollar volledig verliest. Tenslotte zal de dag komen dat mensen zich realiseren dat het houden van een contract voor goud en zilver niets inhoudt, en niet meer waard is dan het papier waarop het gedrukt staat, evenals dat het geval is voor de dollar, geldt dat voor de euro en al het andere papierenvaluta’s. Dan zal PANIEK en CHAOS uitbreken. Bereid je voor op een kettingreactie collaps van banken, dat iedereen met geld in bank zal vernietigen!

 

Goud en zilver hebben zich door de eeuwen heen geherwaardeerd, en alle papieren fiat valuta’s verslagen door het frauduleuze geld voor de rechter te brengen. Dat het nu weer gebeurt is zo zeker als de zonsopgang in de ochtend. De trouwe fysiek edelmetaal investeerders zullen worden beloond met winsten die de gestolen rijkdom van de Khazarian dieven zal overschaduwen.

 

Het Wakker Worden van de massa wordt gevolgd door chaos:

Goud en zilver analist Bix Weir zegt dat de volgende grote financiële ramp begint met “het ontwaken van de massa, gevolgd door chaos.” – “Mensen blijven zich afvragen hoe het volk wakker zal worden? – Het moment waarop dat gebeurt is wanneer de banken onderuitgaan, en ze naar hun geldautomaat rennen. – Ze zullen heel boos zijn. – Ze zullen geloven dat deze banken hun spaargeld hebben gestolen. Dat gebeurt wanneer mensen in grote aantallen wakker worden.”

 

Market ChaosVoor wanneer dit allemaal gebeurt moet je fysiek goud en in het bijzonder zilver hebben. Legt Weir uit: “Zilver is gedurende 5.000 jaar als geld gebruikt, zelfs nog langer dan goud in gebruikt als geld. De bovengronds zilver en goud hoeveelheid zijn in totaal ongeveer 6 miljard ounces voor elk. Waarom is er een 80-1 verhouding in prijs van zilver t.o.v. goud? Het zijn de computers van de markt manipulators, welke sinds de jaren 1970 worden toegepast. – Silver zal de laatste zijn die zich van deze manipulaties bevrijd, omdat het metaal strategisch zo belangrijk is. Het is een nationaal veiligheidsprobleem. – De prijs van zilver in Amerikaanse dollars zou nu 1 : 1 moeten zijn met de prijs van goud. Na de crash zal dat een 4 op één verhouding zijn.”