Belangrijke Update onderaan:

Het laatste hoofdstuk is begonnen – Goud en Zilver naar $10.00 en $ 400 rond eind 2017

Financiële ineenstorting is nabij

 

Gebrek aan munitie:

Het is duidelijk dat de Khazarian maffia steeds banger begint te worden door gebrek aan munitie. Het feit dat de Khazarian maffia gecontroleerde Bank of Japan, evenals de ECB in Europa, werd gedwongen om haar toevlucht te nemen tot negatieve rente bewijst dat hun nep fiat geld nog minder waard is dan niets. De Amerikaanse Federal Reserve Board zal binnenkort worden gedwongen om hetzelfde te doen. Hoe meer mensen hun geld op de bank zetten of laten staan, des te meer geld verdwijnt.

 

Het is nu een opmerkelijke tijd. Dit alles gebeurt voordat het mogelijk is te bepalen waar de wereld naar toe wordt geleid. Mensen die wakker zijn hebben al lang zien aankomen waarin de wereld nu verkeert. Het zijn twee convergerende werelden – waar de vibratie van daarbuiten verandert en de Khazarian maffia-controllers aanvalt die deze energieën blokkeren, om de overgebleven positieve signalen naar de mensen toe te verstoren door het opwekken van angst en onzekerheid, terwijl ze ons bombarderen met een giftige cocktail van elektromagnetische, chemische, genetische, nucleaire, en techno-trans menselijke inducties.

 

De Illuminati:

IlluminatieDe Khazarian Maffia alias de Illuminati hebben reeds gedurende vele decennia de wereld gemanipuleerd. In het jaar 1924 verscheen hierover een artikel in de Joplin Globe krant waarin hun sinistere plannen tegen de mensheid werden blootgelegd, om uiteindelijk de wereld te veroveren en te vernietigen. De mensen waren toen al erg ongerust. Ze hadden inmiddels al de moedwillige creatie van onrust waargenomen, gevolgd door wantrouwen, en ten slotte klasse haat, dat laatste wordt nu met opzet nog eens versterkt en versneld met de hedendaagse grootschalige opkomst van vluchtelingen.

 

 

Ter verduidelijking hun doelen zijn de afschaffing van de

1) Overheid

2) Patriottisme

3) Rechten op bezit

4) Erfrechten

5) Religie, en ten slotte

6) Familiebanden.

 

Lezers die wakker zijn en onze huidige sociale omgeving hebben geobserveerd zien hoever deze doelstellingen inmiddels zijn gevorderd.

 

bush obama-surpriseWie controleren de wereld van achter de schermen? Al deze geheime samenzwering acties zijn geconcipieerd in de kleine hechte bloedverwante cirkel van Archon familiedynastieën, zoals Rothschild, Rockefeller, Harriman, Bush, Dulles, Clinton en anderen, door middel van hun geheime financiële relaties binnen de internationale bancaire kringen waartoe zij behoren.

 

Het is van het grootste belang dat het volk deze criminelen herkent, omdat hun criminaliteiten als misdaden tegen de mensheid moeten worden gekwalificeerd, en een situatie is ontstaan die vergelijkbaar is met wat IJsland reeds heeft gedaan. – Deze criminelen willen Wereld Oorlog 3 beginnen, om het menselijk ras uit te roeien. Begrijpen jullie dat? – Wij, het volk, hebben te maken met de machtigste satanische topcriminelen. – Alaska State Hoogste Gerecht Judge Anna von Reitz formuleert haar aanklacht als volgt:

 

Gedurende de jaren 1910 en 1920 hebben hun overgrootvaders de Grote Depressie geëngineerd. Met het gevolg dat Amerika van de goudenstandaard afging, en daarna in 1971 van de zilverenstandaard. Van beiden moet je je afvragen, waarom? Wat was eigenlijk gaande?

 

De Emergency Banking Act (1934) en HJR 192 en andere acties waren opgezet t.b.v. een vaste wisselkoers van de (waarde gedekte) “dollar tegen (schuld) dollar” te vestigen waardoor de criminelen de “Federal Reserve System” konden opzetten op basis van hun Promissoire Notes bekend als “Federal Reserve Notes” voor de US Dollar gedefinieerd als een ounce fijn zilver. Ze ruilden hun papieren beloften voor het echte zilver en goud van het volk…

 

Als gevolg van deze verlakkerij, leugens en bedrog, werd al het goud uit Fort Knox gestolen, en ook al ons zilver werd afgenomen, dat belandde in de zakken van de banken die samenspanden om deze criminaliteit mogelijk te maken: de Federal Reserve, de Wereldbank, IBRD (Internationale Bank voor Reconstructie en Development), en het IMF zijn de belangrijkste complicen.

 

Schuldreflatie nu onmogelijk:

De Illuminatie bedachten en implementeerden de eeuwigdurende groeiende schuldspiraal om het volk in eeuwige schuld slavernij te houden. Maar nu is er iets veranderd. Een grote verandering van dit soort is een enorme gebeurtenis die een trend creëert t.w. het uit de schulden komen. Afbouw van schuld door het betalen ervan. Dat is uiteraard een contractie. En contractie betekent depressie. De wereld gaat in een depressie, en dat gaat zeer vervelend worden. Het eindresultaat is; dat in alle naties de overheden hun goudreserves zullen moeten herwaarderen, want dat is het enige wat nog voor ze is overgebleven. Zij zullen gedwongen worden hiertoe hun toevlucht te nemen om de handel draaiende te houden. Geen enkel land is economisch volledig onafhankelijk. Alle naties moeten dingen kopen die anderen produceren. En om de wereldhandel draaiende te houden, is er geen andere oplossing dan terug te gaan naar goud.

 

 

Gedurende tenminste honderd jaar is het financiële systeem tot het uiterste gemanipuleerd, en is de wereld op haar knieën gebracht d.m.v. hun Reflationfinanciële engineering dat al lang alarmerend had moeten zijn voor elk goed opgeleide expert. Maar de meerderheid is meesterlijk in het duister gehouden over de verborgen agenda, ondanks dat iedere keer wel de alarmklokken luidden. Een zorgvuldig uitgevoerde analyse leert dat het hele monetaire systeem – bewust of onbewust – zelfvernietigend is. Het overmatig currency drukken van schuldgeld is aangeland in haar definitief ‘reflatie’ eindstadium van zelfvernietiging, omdat de schuld in de hele wereld zo overdreven is toegenomen dat het kredietsysteem in reverse-modus is gegaan, zodat paradoxaal geen liquiditeit over is om alle schulden terug te betalen.

 

Reflatie is niet langer meer mogelijk en de deflatie voorspellers zijn bewezen correct. Ze zijn in zoverre juist voor wat betreft het creditsysteem in omgekeerde richting werkt met een negatieve feedback loop die de deflatoire doodsspiraal aansteekt.

 

Er is slechts een klein probleem, wat gaat gebeuren met de valuta’s die uitgegeven zijn door de centrale banken, inclusief en vooral door de Fed, die ook gevangen zit in de negatieve feedback loop?

 

Valuta instandhouding:

Dit is het belangrijkste en meest dringende financiële vraagstuk die mensen ooit hebben meegemaakt in hun leven. Zullen de valuta’s overleven en gedijen in de deflatie of zullen ze zien voor wat ze zijn, schuldbekentenissen van failliete emittenten in het midden van het kredietcrisis moeras? Als je deze vraag niet goed beantwoordt, heb je je eigen financiële doodsvonnis geveld.

 

De hamvraag is, tegen welke activa zal de munt “deflateren“? Het antwoord is natuurlijk zoals altijd is geweest ‘goud’. – Terwijl de experts je zullen doen geloven dat “goud werd gedevalueerd ten opzichte van de dollar gedurende de laatste depressie in 1934”, is dit honderd procent zeker precies het omgekeerde. Alhoewel sommige experts van naam je deden geloven dat de “dollar” de beste investering was in de jaren 1930, en nu ook weer, zijn ze daarin ook fout!

 

Goud:

Dollars waren toen “derivaten” – afgeleid – van goud. Ze waren tot 1933 vrij inwisselbaar tegen goud bij de banken, nadat de dollar werd gedevalueerd van $ 20,67 tot $ 35 dollar, waren 35 dollars nodig om een ​​ounce goud te kopen. Met andere woorden, de dollar devalueerde tegen goud omdat bijna 75% meer dollars nodig waren om een ounce goud te kopen – einde verhaal, goud was koning tijdens de laatste en enige deflatie, daarom zullen nu dollars en alle andere valuta’s versus goud opnieuw worden gedevalueerd.

 

De twee belangrijkste aspecten van goud zijn; het kan niet “failliet” gaan, noch kan het vrij worden ‘geprint’. Degenen die zeggen dat de VS nooit “failliet kan gaan”, omdat de schuld in dollars is en ze gewoon meer zullen drukken, zijn 100% correct, maar vreselijk mis!

 

Inderdaad, kan de VS elk bedrag aan dollars afdrukken dat nodig is om haar schuld af te betalen. Maar dit betekent nog niet dat ze geen “default” ondergaan. Ter verduidelijking in andere bewoording:

 

Als McDonalds er niet in slaagt om een ​​beloofde hamburger volgende week dinsdag te verstrekken, maar in plaats daarvan belooft een hamburger elke dinsdag voor de rest van je leven te geven, waar is dan het rundvlees? Dat komt er nooit, net zoals er nul waarde in een dollarbiljet zit, indien de Verenigde Staten of enig andere centrale bankier besluit de Zillion eenheden te drukken die nodig zijn om wanbetaling te voorkomen.

 

En dit valt dan onder de categorie VRAAG versus AANBOD! In het geval je niet begrijpt wat hier geschreven staat – “oude” dollars zullen waardeloos worden naarmate er steeds meer van gedrukt worden om “default” te voorkomen – maar devaluatie betekent in haar eigen recht faillissement.

 

Hyperinflatie:

In this photo taken with a fisheye lens, flames from a fire set alight in a container by activists with the Frankfurt Occupy movement are seen in front of the European Central Bank and a sculpture of the euro symbol in Frankfurt, Germany, Monday, Nov. 21, 2011. (AP Photo/Michael Probst)

In de tussentijd kun je wachten op het valutaevenement dat aangeduid wordt als “hyperinflatie” dat gaat gebeuren; als debiteuren in een deflatoire omgeving moeten navigeren waar het krediet overal opdroogt waar ze ook maar kijken. Het moet iedereen verbazen en het lijkt bijna onmogelijk ‘​​gebrek aan liquiditeit’ nietwaar? – en dat nu de wereld wordt geconfronteerd met een liquiditeitscrisis na alle biljarden digitale valuta-eenheden die sinds 2008 aan het systeem zijn toegevoegd? Maar dit is het feit; debiteuren worden wereldwijd geconfronteerd met gebrek aan liquiditeit, en dat dreigt het monetaire systeem op te blazen!

 

Neem dit twee stappen verder dan de deflationists doen, wat gaat er precies gebeuren als het credit instort en de valutakraan dicht is? In de U.S., – maar ook in andere landen – zullen de centrale banken waarschijnlijk “gelddrukken” tot het punt van volledige – in plaats van partiële schuld monetarisatie.

 

Dit gelddrukken gebeurt door een failliete entiteit met meer Schuldbrieven over de hele wereld dan de mensheid ooit kan tellen. Hoe kan deze massale toevoer van dollars uitgegeven door een failliet en frauduleuze uitgever eventueel een “goede zaak” zijn voor de waarde van de dollar?

 

Dit proces hoe eenvoudig het ook lijkt te zijn, is twee stappen te ver voor de deflationisten! Het uiteindelijke resultaat van kredietbevriezing zal neerkomen op een nationale en waarschijnlijk wereldwijde hongersnood. Het lijkt ongelooflijk dat het aspect van krediet bijna nooit wordt verbonden met “distributie”. Vergeet de oorspronkelijke landbouw of productie waar de functie van krediet ook een rol speelt, maar hoe komt het product in de winkels zonder krediet zelfs als het kan “groeien”?

 

De economische ineenstorting gaat zich versnellen:

Dr. Jim Willie: Het Versnellen is begonnen. Interessant te beluisteren en zeker vanaf 49e min. en verder:

 

Hoe Rothschilds & Goldman Sachs Griekenland hebben vernietigd:

In het Nederlands ondertiteld.

 

Documentaire over de rol van Goldman en een opzetje van de EU om gezamenlijk met de U.S. ”een crisis” te creëren, om op deze manier ons een totaal dictatoriale Unie op te dringen, die vervolgens wordt uitgebouwd naar één wereld regering met één wereld munt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

UPDATE 26 februari 2016
Het laatste hoofdstuk is begonnen – Goud en Zilver naar $10.00 en $ 400 rond eind 2017

 

Deze Final Wake Up Call is voor jullie allemaal, het eindspel is begonnen!

Interessante tijden liggen in het vooruitzicht, want het Amerikaanse reserve muntsysteem loopt teneinde, en dan is de Verenigde Staten gelijkwaardig aan alle andere naties. Nieuwe goud gedekte valuta’s zijn in aantocht, evenals grondstoffen geprijsd in Amerikaanse dollar verleden tijd is geworden.

 

Op de korte termijn is $ 2500 – $ 5000 voor goud een veilige gok, omdat wereldwijd de volledige financiële reset begint. – Versluierde onthullingen in de MSM zijn reeds begonnen middels diverse tv-programma’s; volledige openbaarmaking van de verschillende aspecten zullen binnenkort plaatsvinden. Schrik niet. Goud en zilver zullen deel uitmaken van het nieuwe financiële systeem. De cabal probeert nog zich overeind te houden in hun laatste dagen met dreigende taal om de wereld door middel van angst en slavernij te onderdrukken, maar dat is voorbij. Allen worden geprezen en beloond voor hun aankopen van edelmetalen om zichzelf en dierbaren te beschermen!

 

Het centrale punt van de reset is de verwijdering van de corrupte Amerikaanse dollar en regime. De cabal zal niet meer in staat zijn om oorlogen te financieren zoals die in de Oekraïne, Syrië, en het ondersteunen ​​van Turkije tegen Syrië en Saudi-Arabië tegen Jemen die allen effectief de flash punten zijn van WO III. Het enige geld dat de cabal nog ter beschikking heeft zijn de inkomsten uit verdovende middelen, alhoewel deze geldstroom voor een groot deel reeds is afgesneden.

 

Goud en andere grondstoffen zullen de valuta’s met hun waarde ondersteunen, wat een gigantisch effect zal hebben op de prijzen van goud en zilver, deze edelmetalen zullen vele malen stijgen. Reken, in huidige dollars, op resp. $ 10,000 en $ 400 voor het einde van 2017. – Bijvoorbeeld de Mexicaanse Peso zal volledig worden gesteund d.m.v. zilver, andere Zuid-Amerikaanse valuta’s worden gesteund d.m.v. koper. De Verenigde Staten heeft geen goud meer het is allemaal gestolen.

 

Al deze veranderingen zijn in gang gezet gedurende de afgelopen drie maanden, de eindfase is nabij. Deze kan worden veroorzaakt door de ineenstorting van de Deutsche Bank die daarmee de instortingen in beweging zet van RBS, Barclay, Soc. Generaal in Frankrijk, Intesa in Italië, en Santander in Spanje. Al deze banken zijn van binnen naar buiten totaal verrot. Het hele bancaire systeem moet worden geherkapitaliseerd op basis van edelmetalen of grondstoffen. Goud en zilver zijn de top tier activa voor het nieuwe gesteunde monetaire standaard systeem en beiden zullen worden gebruikt voor de internationale handel. Nu kan een echte kapitalistisch maatschappij beginnen, na vele decennia afwezigheid en is er ruimte voor de vrije markt als de ruggengraat van het nieuwe monetaire systeem. Om voor eens en voor altijd de markt manipulaties uit te sluiten.

 

Veel grote banken hebben reeds hoeveelheden goud en zilver opgeslagen noodzakelijk voor hun herkapitalisatie. Verwacht dat de prijzen van goud en zilver met 3-4 keer omhoog gaan in de komende manden, zegt Jim Willy in onderstaand interview.