MH17 crashte twee maanden geleden en tot nu toe geen woord meer hierover, noch in de MSM noch vanuit regeringsbronnen – de EU en de VS met de hulp van de CIA en de Mossad proberen roekeloos valse vlag operaties te creëren met als doel anderen daarvan te beschuldigen, waarover het publiek wordt misleid. Al het bewijsmateriaal wijst ondertussen vierkant in de richting van westerse leiders. Na 9/11 Twin Tower destructie, de Massavernietigingswapens die niet bestonden in Irak, begint de wereld te ontwaken, veel mensen geloven niet langer de officiële overheidsverklaringen, een alarmerend bewijs van achteruitgang in het vertrouwen. Gekozen leiders zijn zo dom dat ze kiezen voor samenwerking met de cabal, – hun ziel aan de duivel verkopen – om doelbewust onschuldige mensen te doden, die ze pretenderen te helpen, om zo de geheime agenda en motief voor de WW3 aan te moedigen. Al met al een bejegening die hun volslagen minachting voor de mensheid en hun welzijn demonstreert.

 

Op 17 juli 2014, de dag van het ongeval – publiceerde BBC Olga Ivshina een videoverslag dat kort daarna werd verwijderd door de BBC. De zwarte dozen van het vliegtuig hebben de coördinaten en de positie van het vliegtuig op het moment van het ongeval geregistreerd, met het geluid van de explosie aan boord. Maar de experts onderzoeken nog steeds de dozen en komen niet met de ware feiten naar voren; eigenlijk is nog steeds geen officieel rapport ingediend. Bijna 2 maanden later komt het laatste –aangekondigd- bericht op 9 sept. – FT rapporteert: “MH17 werd geraakt door ‘hoge energie-objecten’. Bevindingen in overeenstemming met het type veroorzaakte schade door een geavanceerd surface to air luchtraket…” Het rapport vermeldt echter niet hoe het vliegtuig werd neergeschoten. – Letterlijk staat als conclusie vermeld. “De schade aan de voorste sectie van het vliegtuig lijkt erop te wijzen dat het vliegtuig is doorboord door een groot aantal voorwerpen met hoge energie van buiten het vliegtuig. Het is waarschijnlijk dat dit resulteerde in verlies van structurele integriteit van het vliegtuig en leidde tot het uiteenvallen van het vliegtuig tijdens de vlucht.” Natuurlijk weten ze beter d.m.v. de voice recorder. Bedroevend dat hoogopgeleide experts hun ziel aan de duivel verkopen om deze flagrante nonsens op papier te zetten!

 

Diverse lokale ooggetuigen geïnterviewd door Olga, direct na de ramp, in het gebied waar het vliegtuig naar beneden kwam, zijn overtuigd dat zij kort voor de catastrofe militaire vliegtuigen in de lucht zagen. Ze meldden dat twee straaljagers de Boeing hebben neergehaald. Olga’s video werd na de verwijdering van Firehet internet, vervangen door een video van de west-Oekraïense veiligheidsdienst, die naar hun mening, bewees dat de Boeing was neergeschoten door een “BUK” raket. Een poging om de gepresenteerde foto’s en informatie op locatie te verifiëren, toonde: “Na het rondcirkelen boven de nabijgelegen velden, waren we niet in staat om sporen van een raketlancering te vinden. Evenmin heeft de lokale bevolking die we tegenkwamen een “BUK” raket(installatie) waargenomen” rapporteerde Olga Ivshina van de BBC: “De commandant van de plaatselijke militie benadrukt dat ze geen wapens bezitten waarmee een [vliegende] straaljager op een aanzienlijke hoogte kunnen afschieten. Maar, zegt hij, dat als we over dergelijke wapens beschikken, het zeker geprobeerd zouden hebben.” Bekijk de vier minuten video van het interview gemaakt door Olga welke kort daarna werd verwijderd door de BBC, maar gelukkig van tevoren al was opgeslagen en nog steeds kan worden bekeken. Ondertitels in het Engels door onder recht aan te klikken.

Mr Bociurkiw van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) was een van de eerstebullets westerlingen op de ramp plek. Letterlijk zegt hij: “Twee van de drie stukken van de romp (cockpit) zijn pokdalig (doorzeefd) met gaten Het lijkt *bijna* alsof mitrailleurvuur​​, deze unieke sporen heeft achtergelaten.” Op de vraag of hij overblijfselen van een raket had gezien, antwoordde hij: Neen, – maar zelfs als die er waren, hebben we niet de ogen die getraind zijn om die op te merken; maar er zijn nu deskundigen aanwezig die daartoe in staat zijn” Als het woord bijna, en de rest in cursief na zijn ontkenning Nee, worden weggelaten berust het ooggetuigenverslag van de heer Bociurkiw op absolute waarheid!

 

Op 21 juli – werd het volgende bericht gepubliceerd: “De Russische militairen ontdekten op de dag van de ramp een Oekraïense SU-25 straaljager die hoogte won in de richting de MH17 Boeing. Kiev moet uitleggen waarom de militaire jet het passagiersvliegtuig volgde, zei het Russische ministerie van Defensie.” Dat rapport werd aangevuld met live updates met betrekking tot de Malaysia Airlines MH17 vliegtuigongeluk in Oekraïne. En vervolgde met: “Een militairstraalvliegtuig van de Oekraïense Luchtmacht werd ontdekt op dezelfde hoogte, op een afstand van 3 tot 5 km vanaf de Malaysia Airlines Boeing,” zei de chef van het Main Operations Directorate van het hoofdkwartier van de Russische strijdkrachten, luitenant-generaal Andrey Kartopolov, die op een persconferentie in Moskou sprak op de maandag na het ongeluk. “[We] willen graag een uitleg ontvangen over de vraag waarom de militaire jet in de burgerluchtvaartcorridor vloog op bijna dezelfde tijd en op dezelfde hoogte als een passagiersvliegtuig.” Bekijk deze video voor meer gedetailleerde bewijzen van de vliegbaan van MH17.

 

“De SU-25 straaljager kan een vlieghoogte van 10 km bereiken, volgens de specificatie,” voegde hij eraan toe. – “Het is uitgerust met air-to-air R-60 raketten en het kan een doelwit raken op een afstand van maximaal 12 km – op 5km zeker.” De aanwezigheid van de Oekraïense militaire jets wordt bevestigd door video-opnamen gemaakt door de Rostov meldkamer. Kartopolov vervolgde: “Op het moment van de MH17 crash vloog een Amerikaanse satelliet over het gebied van het oosten van Oekraïne, volgens het Russische ministerie van Defensie. Hij drong er bij de Verenigde Staten op aan de ruimte foto’s te publiceren met de relevante gegevens die werden geregistreerd. “Welke nog steeds niet werden vrijgegeven.” Het Oekraïense Buk raketsysteem (was) vervoerd naar militie-held gebied.” Trouwens, Moskou, heeft het bewijs van een Oekraïense SU 25 gevechtsvliegtuig dat werd waargenomen tot dichtbij de MH 17 en dat naderde op het moment voor de crash. Overtuig jezelf met de volgende video:

Nog belangrijker: “MH17 crashte in de operationele zone van het (west) Oekraïense leger, met selfpropelled, medium-range surface-to-air ‘Buk’ raketsystemen,” zei de Russische generaal. “We hebben ruimtefoto’s van bepaalde plaatsen waar de Oekraïne luchtverdediging was opgesteld in het zuidoosten van het land,” merkte Kartapolov op. Meer details vindt je hier.

 

ETN Global Travel Industry News ontving op 17 juli 2014, de volgende informatie van een Spaanse luchtverkeersleider in Kiev, die voor zijn eigen veiligheid later met zijn familie de Oekraïne ontvluchtte. Hij Part of planewerd samen met andere buitenlandse civiel luchtverkeersleider buitendienst gesteld onmiddellijk na het neerschieten van het Malaysia Airlines passagiersvliegtuig boven Oost-Oekraïne waarbij 298 passagiers en bemanningsleden aan boord werden gedood. De luchtverkeersleider suggereerde in een eigen evaluatie en gebaseerd op militaire bronnen in Kiev dat het (West)Oekraïense leger betrokken was bij het neerschieten. Radar beelden werden onmiddellijk in beslag genomen nadat het duidelijk werd dat een passagiersvliegtuig was neergeschoten. Hier het originele interview van de Spaanse controller:

Militaire luchtverkeersleiders in interne communicaties erkenden dat de militairen betrokken waren, en sommige militaire conversaties behelsden dat ze niet wisten door wie de opdracht was gegeven om het vliegtuig neer te schieten​​. Twee Oekraïense straaljagers begeleidden dit vliegtuig gedurende 3 minuten tot vlak voordat het van de radar verdween. De radar beelden tonen ook de onverklaarbare koerswijziging van de Malaysia Airlines Boeing. De koerswijziging stuurde het vliegtuig direct boven het Oost-Oekraïense conflictgebied. Terwijl alle grote luchtvaartmaatschappijen geadviseerd waren niet te vliegen over dat gebied, verklaart in een interview Camile Eurlings, President van de KLM in Amsterdam: “We wisten niet van deze BEPERKING. – M.a.w. Air France KLM is maar een kleine luchtvaartmaatschappij. Lees meer.

 

“Kiev moet de geregistreerde communicatie tussen de Oekraïense luchtverkeersleiding en de Malaysian Airlines vlucht MH17 in de uren voordat deze werd neergeschoten boven het woelige oosten van Oekraïne openbaar maken,” zei VN-gezant van Rusland. Een Russische TV uitzending, vertaald in het Duits, zond de volgende reportage op 18 augustus uit, waarin wordt uitgelegd dat het neerhalen van de MH-17 lang vooraf gepland was.

Binnen enkele uren en dagen direct na de crash, zonder een enkel spoor van bewijs, beweerden Amerikaanse functionarissen dat een SA-11 grond-luchtraket was afgevuurd vanuit het pro-Russische separatistische-bezette gebied in het oosten van Oekraïne en het passagiersvliegtuig had neergeschoten. Ze lanceerden een politieke campagne om harde economische sancties tegen Rusland te verkrijgen en versterkten de militaire NAVO posities in Oost-Europa.

 

In de VS en Europese media werd de schuld van de crash vierkant op de Russische president Vladimir Poetin geschoven. De cover van de op juli 28 gedrukte editie van het Duitse weekblad Der Spiegel toonde de beelden van MH17 slachtoffers omringend door rode vet gedrukte teksten; “Stoppt Poetin Jetzt!” (Stop Poetin Nu!). Een hoofdartikel op 26 juli in The Economist, verklaarde dat Poetin de auteur was van de MH17 vernietiging, terwijl het tijdschrift op haar frontcover over Poetin ’s gezicht morbide vergroot spinnenweb afdrukte, dat het web van leugens van Poetin werd genoemd.

Nadat de crash was opgebouwd in een ‘casus belli’ – Latijn voor een daad die de rechtvaardiging van oorlog provoceert – tegen Rusland, stopten de Amerikaanse media plotseling en brachten deze zaak tot stilzwijgen. De New York Times heeft sedert 7 augustus het niet nodig gevonden om nog een woord over de MH17 crash af te drukken.

 

Er is geen logische verklaring voor de plotselinge verdwijning van MH17 uit de media en de politieke schijnwerpers. De twee zwarte dozen van het vliegtuig zijn al bijna twee maanden voor onderzoek in Groot-Brittannië, terwijl op het moment van de crash Amerikaanse en Russische spionagesatellieten en de militaire radar intensief het oosten van Oekraïne surveilleerden. De bewering dat Washington geen gedetailleerde kennis van de omstandigheden van de crash heeft, en geen kennis heeft van verschillende militairen die daarbij betrokken zijn, is een flagrante leugen.

 

Vanaf het begin heeft de regering-Obama geen bewijs gepresenteerd om hun beschuldigingen aan het adres van Poetin dat hij verantwoordelijk was voor de MH17 crash waar te maken. In zijn persconferentie op 18 juli, de dag na de crash, verklaarde President Obama dat het nog “te vroeg was om de bedoelingen te raden de van degenen die wellicht deze grond-lucht raket gelanceerd zouden hebben.“

 

Obama waarschuwde Rusland: “dat waarschijnlijk verkeerde informatie zal worden verstrekt” betreffende feiten over de crash. Maar… de verkeerde informatie over de MH17 crash kwam van de regering-Obama zelf. Staatssecretaris John Kerry ging op een media-blitz op 20 juli, met het argument dat de pro-Russische separatisten en de Russische regering verantwoordelijk waren voor het neerschieten.

 

Na bijna 2 maanden heeft Washington nog steeds nagelaten de bewijzen vrij te geven om de beschuldigingen tegen Poetin te onderbouwen. Het is nu wel duidelijk dat de sancties tegen Rusland, het politieke offensief van de NAVO-regeringen, en de media frenzy tegen Poetin, gebaseerd waren op leugens.

 

Als pro-Russische separatisten een grond-lucht raket hadden afgevuurd, zoals de Amerikaanse regering beweert, zou de luchtmacht beelden in hun bezit moeten hebben die dat zonder enige twijfel bevestigen. De US Air Force’s Defence Support Program maakt gebruik van satellieten met infrarood sensoren om raketten te detecteren die waar dan ook ter wereld worden gelanceerd, en de Amerikaanse radarposten in Europa zouden de raket hebben gevolgd toen die in de lucht was geschoten. Deze satelliet- en radargegevens zijn niet vrijgegeven, want wat ze tonen past niet in de storylijn bedacht door de Amerikaanse overheid en de media.

 

De Russische militaire presenteerden radar en satelliet gegevens die erop wijzen dat een Oekraïense SU-25 straaljager in de directe omgeving was en de MH17 naderde, net voordat het vliegtuig werd neergeschoten. Op deze bewering is niet gereageerd, laat staan ​​weerlegd door de Amerikaanse overheid.

 

Op 9 augustus, publiceerde de Malaysian New Straits Times een artikel waarin het Kiev-regime wordt beschuldigd van het neerschieten van MH17. Zij verklaart dat het bewijs van de crash site bevestigd dat een Oekraïense straaljager het vliegtuig heeft neergeschoten met een raket gevolgd door zwaar mitrailleurvuur​​.

 

De veelheid aan bewijsmateriaal duidt direct op het West-Oekraïense regime, gesteund door de Amerikaanse regering en het EU politbureau. Zij creëerden de voorwaarden voor de vernietiging van MH17, met de steun aan de fascistisch geleide staatsgreep in Kiev in februari jl. dat het huidige prowesterse regime aan de macht bracht.

 

Na de moord op de 298 mensen aan boord van de MH17, waarin het westen een belangrijke doch onduidelijke rol speelde. Gebruiken Westerse regeringen, geheime diensten, en de media deze tragedie in een roekeloze en sinistere manoeuvre om WW3 bedreigingen tegen het Poetin-regime te escaleren. Echter het neerhalen van MH17 lijkt duidelijk op een valse vlag Attack!

Eind juli werd aangekondigd dat uiterlijk begin september – dat is nu – de Nederlandse autoriteiten met een verklaring zullen komen, dat alle passagiers zijn omgekomen bij dit ongeval, en meer details zullen bekendmaken – een zeer merkwaardige situatie dat de volwaardige betrokkenheid van de Nederlandse autoriteiten bevestigd! Terwijl een begrijpelijke reden niet werd gegeven waarom het rapport niet eerder kan worden gepubliceerd. Een of twee keer eerder, was deze officiële publicatie ook al uitgesteld, terwijl al geruime tijd het bekend was dat de gegevens van de vlucht- en voice- recorders konden worden teruggelezen. Als dat was gedaan, is een duidelijk inzicht in de mogelijke oorzaak van de crash verkregen, en zouden de echte waarheden gepubliceerd moeten worden. – Reken erop dat deze waarheden niet zullen worden gemeld!

 

Het door Nederland geleide onderzoek moet reeds lang in staat zijn om de eerste betrouwbare informatie van de voice recorder en de flight data recorders, betreffende de communicatie tussen de Oekraïense luchtverkeersleiding en de piloten van MH17 aan het publiek vrij te geven, dat is tot nu toe geweigerd. Waarom? Lees hierover in het Duits.

 

Er zijn duidelijke aanwijzingen dat Oekraïense gevechtsvliegtuigen het passagiersvliegtuig hebben aangevallen eerst met een raket, en daarna ​​vanaf beide zijden van MH17 met een salvo van 30 millimeter mitrailleurvuur: dit opmerkelijke verslag werd door de westerse media begraven. Lees meer in het Engels.

 

De vele kogelgaten in de MH-17 cockpit is het bewijsPart of plane2 dat deze verklaring op juistheid berust, het vliegtuig werd door een lang van tevoren ‘intensief’ voorbereide operatie en op westelijk initiatief opzettelijk neergehaald.

 

Waarom zwijgen de media en de regering-Obama over MH17? Omdat een lawine van bewijzen is ontstaan ​​die duidelijk aantonen dat het door de VS gesteunde regime in Kiev de MH17 heeft neergeschoten. De dag nadat Kerry zijn opmerkingen maakte over de Russische betrokkenheid, presenteerde het Russische leger radar en satelliet gegevens die erop wijzen dat een West-Oekraïense SU-25 straaljager in de directe omgeving was en koerste naar de MH17 waarop het werd neergeschoten. Deze bewering werd begraven, laat staan ​​weerlegd door de Amerikaanse overheid.

 

Nog een andere belangrijk aspect moet worden toegevoegd; het feit dat nano-satelliet-technologie met “nachtzicht” capaciteit beschikbaar was, en zelfs in het openbaar is besproken. Reeds in 1997 meldde het OctopusNational Reconnaissance Office (NROL), dat ze beschikken over deze apparaten, waardoor niets op de wereld buiten hun observatie bereik ligt. Maar nu waren ze niet in staat om een ​​spoor van het in maart MH370 neergehaalde vliegtuig te vinden, en cruciale details over de MH17 waar te nemen. Het zijn de meest bizarre incidenten in recente herinnering. Van de MH370 werd geen spoor van brokstukken gevonden, terwijl buitendien een dozijn landen full-time de oceaan hebben uitgekamd om tekenen van het vliegtuig of de 239 passagiers op te sporen. Dit gaat echt boven elk bevattingsvermogen…

 

Wat dan ook gebeurd moge zijn, het wordt minder en minder waarschijnlijk dat een mechanische storing, de MH370 neerhaalde, en meer en meer duidelijk dat een goed georkestreerd complot door ofwel terroristen of overheidsinstellingen achter zit… In ieder geval lijkt het erop dat ook dit onderzoek een cover-up is.

 

Mijn complottheorie is eenvoudig – MH370 is een kopie van de 9/11 ramp. Opzettelijk werden gelijksoortige nano-termiet units – toegepast zoals in de Twin Towers – op het laatste moment in de fuselage van het vliegtuig geplaatst. Kennelijk waren mensen aan boord die om de een ​​of andere reden moesten verdwijnen – in analogie met het Lockerbie ongeluk – waar zes CIA onderzoekers, met compromitterende documenten over geheime praktijken binnen het Vaticaan aan boord Amerika niet mochten bereiken.

 

Ogenschijnlijk heeft een hoge bewindvoerder binnen het kartel bevel voor de moord en de verdwijning van het vliegtuig gegeven – gedekt door een geënsceneerde cover-up over de oorzaak. De MH370 moet door dezelfde vrije energie elementen zijn verpulverd, zoals gebeurde met de Twin Towers van 9/11. Dat is de reden waarom geen sporen konden worden gevonden. Deze theorie verklaart tenminste waarom geen enkel fysiekspoor van het vliegtuig is teruggevonden. En weer hult de MSM zich in stilzwijgen.

 

Het Schaduw Gouvernement – de Cabal – kan niet toestaan ​​ dat de wereld kennis heeft van het feit de Federal Reserve op 13 maart 2014 voor meer dan $ 1 miljard een rechtszaak verloren heeft, en verplicht wordt al het gestolen goud terug te geven aan de rechtmatige eigenaren. Zo lang ze dit kunnen verzwijgen wordt de wereld geterroriseerd met valse vlag manoeuvres, om de dreiging van WW3 angst onder de bevolking te creëren en voort te zetten. In ieder geval probeert de cabal – het misdaadsyndicaat – spelen om tijd te winnen, omdat het niet van plan is het gestolen goud aan de rechtmatige eigenaars terug te geven. Want als dit gebeurt, zijn ze machteloos geworden en hebben de mensen hun echte vrijheid terug om van een gelukkiger leven te kunnen genieten.

 

Het moet nu wel duidelijk zijn dat de cabal Satanisten zijn, die geen respect hebben voor ons mensen en ervan genieten onschuldige burgers te doden ter bevorderen van hun geheime agenda – de invoering van de Nieuwe Wereldorde – met slavernij en moord.

 

De manier waarop de Nederlandse autoriteiten handelen in de nasleep van de MH17 ramp, toont duidelijk hun minachting aan voor hun volk, door het gegeven vertrouwen te misbruiken. Houd dit in gedachten om geen tijd en energie meer te verspillen bij de volgende verkiezing van volksverraders en zakkenvullers; ze zijn allemaal hetzelfde zoals dit vreselijk bedroevend ongeval heeft gedemonstreerd. De onprofessioneel CIA en Mossad moeten de incompetentie van Europese en Amerikaanse leiders verbergen. Het zijn allemaal marionetten van de cabal die illegaal hun bevoegdheden uitoefenen om het volk te onderdrukken.

Met erkenning en dank voor de research bijdrage van Peel.

 

Lees meer: http://www.opednews.com/articles/2/Why-have-the-media-and-Oba-by-World-Socialist-We-Media_Media-Blackout_Media-Corruption_Mh17-Airline-Crash-140818-32.html

 

9/11 WAARHEDEN Het Internet is inmiddels verzadigd met berichten hierover. Maar als je deze video van Richard Gage van de verenigde architecten en ingenieurs over de 9/11 WAARHEID nog niet hebt bekeken, dan zal het zien ervan, je overtuigen van de vele leugens die de overheid vertelt.

Gewoon; in het geval de voorgaande video nog niet overtuigend genoeg was, en nog steeds geloofd in het officiële Commissie Rapport – de overheidsversie over 9/11 – zijn hier nog een aantal uitstekende getuigenissen over deze gecontroleerde termite demolitie.