Het Immuunsysteem:

Wanneer je een infectie oploopt, identificeert het immuunsysteem uiteindelijk de specifieke kenmerken ervan en verdedigt het lichaam hiertegen. Ironisch en niet per ongeluk, wordt verondersteld dat vaccins juist helpen dergelijke aanvallen van de ziekte te onderdrukken, maar feitelijk wordt de afweer van het lichaam ondermijnd door de overweldigende hoeveelheid vreselijk giftige chemicaliën in deze vaccins, zoals o.a. DNA uit het weefsel van dieren en geaborteerde foetussen, vreemde eiwitten van dode of levende virussen en bacteriën.

Dan te bedenken dat baby’s en peuters vóór de leeftijd van twee jaar, met hun immuunsysteem nog in de

Baby injectiongroei, zo’n 25 vaccins worden toegediend, waaronder ook cocktailcombinaties. De door de Illuminatie-gecontroleerde Big Pharma verdient miljarden dollars per jaar aan deze vaccins en nog veel meer aan de medicijnen die mensen innemen als ze door die vaccinaties last hebben van de veroorzaakte schade aan hun immuunsysteem. De giftige cocktails, genaamd vaccins verstoren de genetisch decodering via de hersenen, wat ook het geval is met de voorgeschreven farmaceutische geneesmiddelen om de zogenaamde ontstane bijwerkingen te verhelpen. Dit zijn helemaal geen bijwerkingen het zijn met opzet gemaakte bijverschijnselen. De bloedlijnfamilies beschadigen met opzet het immuunsysteem om het menselijk lichaam te destabiliseren vanaf de jongst mogelijke leeftijd en dat verklaart de motivatie achter de ideeën van verplichte inenting.

Als alle mensen gezond zouden zijn, kunnen ze geen geneesmiddelen aan ze verkopen en behandelingen uitvoeren, ze kunnen die alleen maar verkopen als mensen ziek zijn. Homeopathische middelen zijn relatief goedkoop en zonder recept verkrijgbaar, waarom de cabal zich ermee bemoeit, om die te vervangen door geneesmiddelen op doktersrecept. Het systeem is daardoor een monopolie voor artsen en Big Pharma geworden.

Tegenwoordig controleert de cabal alle facetten in de medische wereld – zoals al vanaf haar oprichting de WHO (wereld gezondheidsorganisatie), alle gezondheid beschermende openbare instanties, zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration (USFDA), de Centrales voor Controle en Preventie van Ziekten, het farmaceutische kartel, en de organisaties van artsen. Door het bezit van de media verkregen ze zo volledige controle over de hele gezondheidssector.

Wereldwijd sterven aan kanker acht miljoen mensen per jaar – meer dan 500.000 in de VS. De voorspelling is 12 miljoen in 2030. Kanker is de belangrijkste doodsoorzaak voor mensen onder de leeftijd van 85 jaar, in de VS is dit één op de vier. Met de dag wordt de vrijheid van mensen meer ingeperkt om ze te beschermen tegen het terrorisme, met opzet veroorzaakt door de bloedlijnfamilies en hun Big Pharma, die systematisch weigeren om mensen te genezen – terwijl genezing beschikbaar en mogelijk is.

Voor de ​​Rockefeller gecontroleerde eugenetica organisatieBalanced immune Planned Parenthood, verklaarde Dr. Richard Day (Rothschild Zionist) in 1969 aan artsen: “We kunnen op dit moment bijna elke vorm van kanker genezen. Alle benodigde kennis hiervoor is in het archief van het Rockefeller instituut beschikbaar, voor het geval besloten wordt dat het moet worden vrijgegeven.” Day vervolgde, ” om de bevolkingsgroei af te remmen laten we mensen aan kanker of aan iets anders sterven.” En vervolgde: “het plan is om de bevolkingsgroei te controleren en te ruimen door middel van medicijnen, voedsel, laboratoriumgemaakte ziekten o.a. Ebola), en de onderdrukking van een medicijn tegen kanker.”

De bloedlijn families – Illuminatie of hoe ze worden genoemd, hebben geen geweten en dat is waarom ze doen wat ze doen. Big Pharma heeft geen behoefte om kanker te genezen wanneer ze ondenkbare fortuinen kunnen verdienen aan de behandeling van de symptomen d.m.v. alles verwoestende medicijnen en celdodende vergiften, door uiteindelijk de patiënten te doden met kostbare chemotherapie behandelingen van gemiddeld $ 500,000 per patiënt. De bloedlijn families willen dat mensen lijden en eerder dan nodig sterven als hun manier om veel geld te verdienen, en het ruimen van de bevolking.

 

OPMERKING:

Alles bepalend is de conditie van je immuunsysteem, je kunt eenvoudig je infectieweerstand verbeteren door elke dag één deel vers geperst citroensap toegevoegd met twee delen flessenwater, te drinken. In het begin wat extra water toevoegen om aan de smaak te wennen.

 

Kanker kan worden genezen:

Iemand van buiten de cabal, zoals de Italiaanse arts Tullio Simoncini, is een briljant en moedig arts die weigerde te buigen voor de enorme druk waarmee hij te kampen kreeg, en nog steeds mee wordt geconfronteerd – nadat hij zich realiseerde wat kanker is, en hoe het kan worden genezen. Zijn misdaad, waarvoor hij drie jaar in de gevangenis werd opgesloten, was te ontdekken dat kanker eigenlijk een schimmel is die veroorzaakt wordt door Candida, een gistachtig organisme dat in kleine hoeveelheden leeft in het lichaam, zelfs bij gezonde mensen. Het immune systeem houdt dit normaal gesproken onder controle, maar wanneer Candida verandert in krachtige schimmel kunnen een aantal ernstige gezondheidsproblemen worden veroorzaakt – waaronder kanker.

“Kwaadaardige cellen ontsnappen en zijn de initiators voor kanker welke zich verspreiden naar andere delen van het lichaam (metastase)” wordt beweert. Simoncini zegt echter dat dit niet het geval is. “De verspreiding van kanker wordt veroorzaakt door de echte Candida schimmel, die ontsnappen uit hun oorspronkelijke bron, als gevolg van een zwak immuunsysteem. Wanneer het immuunsysteem efficiënt werkt wordt het probleem behandeld voordat dit uit de hand loopt. De stijgende aantallen van mensen die aan kanker overlijden zijn het gevolg van een bewust beoogde strijd tegen het menselijk immuunsysteem dat verzwakt en aangevallen wordt door eten, drinken van additieven, chemische landbouw, farmaceutische drugs, chem-trails, vaccinaties, frequenties uit elektromagnetische en microgolf technologie, maar ook door stress in het moderne leven, en nog meer.”

Dit is hoe de Illuminatie families proberen de massa afslachting van de bevolking te veroorzaken – door de verzwakking van het immuunsysteem van het lichaam – die de natuurlijke weerstand tegen ziekten levert. En wat vernietigt het immuunsysteem nog sneller en beter? Dat is chemotherapie en bestraling. Vergiften ontworpen om cellen te doden – het toppunt van reguliere kankerbehandeling – vergiftigen het slachtoffer. Het doodt de cellen van het immuunsysteem, terwijl de Candida blijft bestaan. Het verwoeste immuunsysteem is niet meer in staat om effectief te reageren op de Candida en die verspreidt zich naar andere delen van het lichaam om hetzelfde proces opnieuw te beginnen – simpelweg: kanker veroorzaken en dat verspreiden. Zelfs patiënten die hersteld lijken te zijn en gezond zijn verklaard, zijn na hun operatie en chemotherapie behandelingen, in feite gewoon tikkende doodsklokken. Met andere woorden: Chemotherapie doodt de mensen dat geacht wordt ze te genezen. Natuurlijk kunnen ze niet genezen, want het ingespoten gif vernietigt hun leven.

De kanker industrie is authentiek een andere fraudeCarbonate, niets meer dan een moordwerktuig. Bijvoorbeeld demammogrammen voor vrouwen veroorzaken veel meer kanker dan het voorkomt. Is dat niet walgelijk? Dr. Tullio Simoncini, gespecialiseerd in oncologie, realiseerde zich dat kanker een schimmel infectie is: Hij ontdekte dat natriumbicarbonaat de schimmel doodt en dus ook de kanker. Anti-schimmelmedicijnen werken niet, omdat de schimmel om zich te verdedigen nog sneller muteert. Natriumbicarbonaat is een krachtige schimmelvernietiger, waaraan Candida zich niet kan aanpassen. De patiënt krijgt een vloeibare vorm van natriumbicarbonaat oraal toegediend, of eventueel voor interne behandeling via een endoscoop. Hierdoor kan het natriumbicarbonaat rechtstreeks op de kanker worden geplaatst – t.w. de schimmel – het is eigenlijk een alkaline van sterke potentie. Kanker kan zich nl. niet manifesteren in een alkalisch milieu – het doodt de schimmel.

De oude Egyptenaren kenden de helende eigenschappen van antischimmelstoffen, en Indische boeken schreven hierover al duizend jaar geleden en adviseerden ‘alkaline van sterke potentie’ voor de behandeling van kanker. Dit is de reden waarom de enorme stijging van kankers de toenemende zuurgraad in de menselijke voeding weerspiegelt; aanbevolen is om een ​​PH bloedtest te doen om de zuurtegraad van je lichaam te bepalen.

Voldoende bewijs is verzameld in de afgelopen twintig jaar dat Simoncini’s behandelingen met succes worden toegepast. Opmerkelijke successen werden zelfs gescoord met toepassing van natriumbicarbonaat zelfs in vergevorderde stadia van kanker. In 1983 behandelde Simoncini een Italiaanse man, Gennaro Sangermano, die met z’n longkanker slechts nog maanden had te leven. Maar een paar maanden later was hij niet dood, hij was weer gezond en de kanker was verdwenen. Hij leefde nog twintig jaar langer. De werkelijke behandeling kan maanden of slechts dagen duren, afhankelijk van het type en de locatie van het kankergezwel, bijvoorbeeld bij borstkanker, waar de tumor gemakkelijk toegankelijk is, kan deze in enkele dagen worden genezen.

Meer successen volgden en Simoncini presenteerde zijn bevindingen aan het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid, in de hoop dat ze zouden beginnen met wetenschappelijk onderzoek om aan te tonen dat zijn behandeling goede resultaten opleveren. Maar in plaats daarvan leerde hij de ware omvang van de medische manipulatie en bedrog kennen. De autoriteiten negeerden niet alleen zijn documentatie, hij werd zelfs geroyeerd uit de Italiaanse Medische Orde voor het voorschrijven van behandelingen die niet waren goedgekeurd. Hij werd onderworpen aan een wrede campagne van spot en veroordeling door de pathetische media en vervolgens tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld voor het veroorzaken van ‘dood door schuld’ aan patiënten die hij behandeld had. Vanuit uit alle hoeken kwam het woord eruit – pak Simoncini.

De medische wereld verkondigde dat zijn beweringen over natriumbicarbonaat ‘belachelijk’ en ‘gevaarlijk’ waren. Een ‘toonaangevende arts’ noemde zelfs natriumbicarbonaat een gevaarlijke ‘drug’.

Al die tijd stierven miljoenen mensen aan kanker die effectief had kunnen worden behandeld. Gelukkig is Dr. Tullio Simoncini geen opgever en is hij doorgegaan met het circuleren van zijn werk via het internet en middels openbare lezingen.

Professor Gerry Potter, en Professor Dan Burke, van de Cancer Drug Discovery Group ontdekten dat Kankercellen een unieke ‘bio marker’ hebben die normale cellen niet hebben, een enzym genaamd CYP1B1 (uitgesproken sip-een-bij-een). Enzymen zijn eiwitten die als katalysator fungeren – verhoging van frequentie – van chemische reacties.

fruitDe CYP1B1 verandert de chemische structuur van de zogenaamde salvestrols die van natura in veel groenten en fruit voorkomen. Dit chemisch bestanddeel verandert de salvestrolen in een middel dat kankercellen doodt, maar niet schadelijk is voor gezonde cellen. De synchroniciteit is perfect. Het CYP1B1 enzym is alleen aanwezig in kankercellen en het reageert op de salvestrolen in groenten en fruit dat een chemische stof creëert die alleen kankercellen doodt.

En hierin ligt de bevestiging m.b.t. kanker een schimmel is. Salvestrolen zijn het natuurlijk afweersysteem in groenten en fruit tegen schimmelaanvallen en dat is waarom je ze alleen kunt vinden in die soorten waarvoor schimmel schadelijk is, zoals aardbeien, bosbessen, frambozen, druiven, zwarte bessen, rode bessen, bramen, veenbessen, appels, peren, groene groenten, vooral broccoli en alle koolsoorten, artisjokken, rode en gele paprika’s, avocado’s, waterkers, asperges en aubergines.

Wat meer is, de Big Pharma/Big Biotech cartels weten dit allemaal en hebben twee belangrijke stappen ondernomen tegen deze natuurlijke verdediging van de schimmelaanval welke kanker ondermijnt. De chemische fungicide sprays die gebruikt worden in de moderne landbouw doden deze schimmel kunstmatig en dit betekent dat de planten en gewassen geen eigen verdediging hebben om de salvestrolen te activeren. Je kunt ze tegenwoordig in elk hoeveelheid alleen nog vinden in biologisch geteeld voedsel.

De meest gebruikte fungiciden zijn zeer krachtige blokkers van CYP1B1 en dus als je genoeg chemisch geproduceerd voedsel eet, maakt het niet uit hoeveel salvestrolen je consumeert ze worden niet geactiveerd, – de kankervernietigende agent die ze van oorsprong waren is dus ook vernietigd. Dit is geen toeval, maar een berekende opzet, zoals alle pogingen waren en nog zijn, door het establishment om de behandelingen ontwikkeld ​​door Dr. Tullio Simoncini te boycotten.

De bloedlijn families willen dat mensen sterven aan kanker, en daarvan niet worden genezen. Deze lieden zijn mentaal en emotioneel zo ziek als je je maar kunt voorstellen, en behandelen mensen als schapen en runderen. Het kan ze niet schelen hoeveel leed geleden wordt. Hoe meer lijden hoe liever. Hoe meer doden worden veroorzaakt met hun manipulatie en onderdrukking – hoe beter vanuit hun krankzinnig perspectief. En dat is wat deze lieden zijn – krankzinnig.

Maar Simoncini weigert zich in te binden en blijft campagne voeren voor wat hij heeft gezien als een effectieve behandeling tegen kanker, terwijl in de ‘echte’ wereld, het aantal sterfgevallen door kanker onophoudelijk blijft stijgen, vanwege de behandelingen die niet werken, op basis van veronderstellingen die niet waar zijn. Het is inderdaad een gekke, hele gekke maatschappij waarin wij leven. Maar vanuit het perspectief van de bloedlijn families, is het de bedoeling dat het zo is. Gelukkig door moedige en toegewijde mensen zoals Dr. Tullio Simoncini is genezing van kanker weldegelijk mogelijk.

Een andere entree voor behandeling en informatie over genezing van kanker is via de Shen Health Clinic van Mike Lambert.

 

Extra informatie:

Shen Clinic Website Shen Clinic Website

Dr. Tullio Simoncini’s Website Tullio Simoncini Website

 

Video’s

Part 1/3

Part 2/3

Part 3/3