De dam staat op springen:

Kerstmis 2015

De tijd voor actie is nu.christmas

De verbinding van feiten door de alternatieve Internet media heeft een krachtig effect geleverd om insiders te laten zien hoeveel en wat bekend is over hen, en deze informatie vervolgens te vergelijken met wat anderen weten, geeft een uiterst sinister beeld en stramien van de werkelijkheid over de situatie waarin we leven. – De compartiment-muren worden als gevolg afgebroken, en dat is de reden waarom de RK maffia nu in paniek is geraakt. Bange insiders breken de gelederen, velen meer zullen volgen, want zwijgen is voor hen geen optie meer gezien de richting en de hoedanigheid dit over de hele wereld heeft genomen.

 

Mensen zien hun wereld veranderen, ze willen beter begrijpen en meer weten over wat er gebeurt en waarom. Ze willen worden geïnformeerd en geprepareerd. Ze willen de vrijheid om gefundeerde keuzes te maken, in plaats van te worden verteld wat te doen door de overheid en de instellingen die voortdurend liegen en bedriegen, en hebben geleid tot de verschrikkelijke economische chaos van nu.

 

Take Action NowDe ontwaking is losgebarsten. WAKKER WORDEN komt met een prijs; het werken eraan kan moeilijk zijn. Het is een moeilijke opgave anderen aan de hand van gebeurtenissen te overtuigen, maar wel noodzakelijk om hun ogen en geest te openen. Om al deze onrechtvaardigheden te zien die gemakkelijk vermeden hadden kunnen worden, is dit uitgegroeid tot een strijd tegen de tijd.

 

Het is triest ‘on-ontwaakte’ mensen te zien, die van alle kanten worden gemanipuleerd zonder een idee te hebben wat er werkelijk gaande is. Maar zelfs dat is een “gemanipuleerde” actie die bewust ontworpen is door de RKM, maar anderzijds ieder van ons moet helpen om tot onderkenning te komen en deze valse werkelijkheid te overwinnen. – Miljoenen mensen gaan massaal naar alternatieve nieuwsbronnen om te proberen te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is, ze struikelen over realiteiten die ze nooit eerder hebben overwogen of ooit over hebben gedacht.

 

Als de waarheid bekend is, is de WAKKERE verantwoordelijk dit met vuur en vlam te delen, maar ook van te genieten. Niet altijd een plezierige taak, maar een plicht die gedaan moet worden. Het uur is laat en de epoque waarin wij leven is afschuwelijk, optimale bewustwording en snelle acties zijn vereist. Er is geen alternatief.

 

De bewustwording moet met elke gebeurtenis groeien. Het is heel simpel; ZIJ of WIJ; leven of dood; waarheid of leugen; vrijheid of de slavernij. – Niet alleen voor onze geliefden, maar ook voor ons nageslacht, het gehele menselijke ras, en onszelf.

 

De waarheid komt met een kostprijs – het is het einde van de leugens en de illusies waarop mensen zich in het verleden hun hele leven hebben gebaseerd. En dat is een groeiend proces. – Velen over het hele spectrum van de mensheid voelen zich verloren en onzeker op het moment van de ontdekking. – Het bewust scheppen van chaos is ontworpen en bedoeld juist dat te doen. – Echter, binnen het psychotisch plaatje parallel en gelijktijdig ontstaat een geweldige emotie in de menselijke geest, aangespoord als gevolg van de bewustwording, met een diep gevoel van groeiende persoonlijke voldoening en empowerment.

 

Velen zullen deze toenemende schijnbaar verwarrend energetische veranderingen niet herkennen als het creatieve proces dat gaande is, maar het is het wel. Het WAKKER WORDEN is in de eerste plaats een destructief proces, dat alles vernietigt wat onwerkelijk en remmend is in de persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang. Deze twee dynamieken werken gezamenlijk.

 

De RK Maffia manipuleert de westerse samenleving van achter de schermen, uitgevoerd door prominente, buitengewoon vermogende particulieren, politici en grote bedrijven. De zogenaamde democratieën, waar monopolies onwettig zijn verklaard, geldt niet voor de elite, zij regelen de dingen zoals zij het willen en zijn niet te stoppen. Deze onzichtbare hiërarchie is alleen verantwoording schuldig aan zichzelf en helemaal niet aan de hiërarchie die wordt gezien als overheid, inlichtingendiensten, justitie, politie, en leger. Of wat ze allemaal ook mogen worden genoemd, al deze functionarissen zijn marionetten van de RKM, en mind gecontroleerde slaven die bewust bedacht gewoon te veel macht hebben, zoals keer op keer in eerdere artikelen op deze site werd beschreven en toegelicht. – Ter lering; bekijk onderstaande video voor een beter begrip van democratie binnen de EU.

 

 

Valse vlaggen:

HOUSEOFCARDS1Elke dag blijkt dat de Khazarian maffia meer en meer wordt onthuld door de Alternatieve Media op het Internet en door mond tot mond informatie. De extreme macht en de hegemonie die de Globalist Nieuwe Wereldorder occulte groep over de laatste 100 jaar wisten te realiseren, werd bereikt met omkoperij en door het kapen van alle belangrijke instellingen zoals bijna alle Centrale Banken in de wereld, TBTF – ‘to big to fail’ banken, overheden, enz.. ten diensten van de creatie van hun Empire van Leugens en Kaartenhuis economie. Als de waarheid hun leugens steeds verder openbaren en de massa’s beginnen te begrijpen wie de maatschappij controleert en hoe ze gebruik maken van gewetenloze ‘criminele middelen’ ter verwerving en behoud van macht, worden ze immens kwetsbaar voor onverhoedse ineenstorting als gevolg van de bekendheid van hun flagrante leugens, die met de dag steeds duidelijker worden.

 

De geschiedenis staat bol met hun valse vlag operaties, sommigen van deze zijn inmiddels al toegegeven door overheden, een lijst is hier te vinden. Anderen zijn inmiddels bekende feiten, zoals het zinken van de Titanic op haar eerste reis in 1912 t.b.v. de oprichting van de Federale Reserve Bank, het zinken van het luxe cruiseschip Lusitania in 1915, t.b.v. US deelname aan WW1, en de Pearl Harbour aanval in 1941, t.b.v. US oorlog tegen Japan, zijn enkele van de eerdere valse vlag operaties. Meer recent zijn de 9/11 Twin Towers destructie in 2001, t.b.v. oorlogen in Afghanistan en het Midden Oosten, waarvan namens de RKM uitgebreide CNN en BBC media publiciteit werd gegeven om doelbewust veel ANGST onder het publiek te creëren, ze stelden zichzelf bloot met hun leugens, zoals bijvoorbeeld George W. Bush die schoolkinderen voorlas uit een op zijn kop gehouden boek in zijn handen; het neerhalen van de vlucht MH-17 in 2014, t.b.v. sancties tegen Rusland om dat land te isoleren, waarvan Mark Rutte voorkennis moet hebben gehad, en de VS categorisch weigert als bewijs satellietbeelden te verstrekken; de Parijse aanval afgelopen 13 november waarvan Hollande voorkennis moet hebben gehad, toen hij een voetbalwedstrijd in het stadion ernaast bekeek.

 

Het eerste wat een gekozen president van een natie doet als hij of zij wordt benoemd, is het afleggen van de eed ter beschermen, behoud, en verdediging van de grondwet van het land. – Al deze drie presidenten werden beëdigd voor de vervulling van hun belangrijke taak ter “behoud, bescherming en verdediging van het volk”, maar in feite zijn ze bewezen godgeklaagd en onthutsend nietsontziende misdadigers. Ze pleegden Hoog Verraad! Deze feiten zouden de ogen van de mensen moeten openen, en hun zienswijze over de overheid moeten veranderen.

 

Gelukkig zijn velen het beu van valse vlagmisdaden met massale schietpartijen, oorlogsdrums, complete media onzin, en ‘angst zaaiende’ berichtgeving doorzeefd met nog meer pathologische leugens van de psychopaten in het nieuws. Als dit eenmaal wordt (h)erkend en begrepen, is dat de bevestiging van het wakker worden, en dan het meer dan genoeg hebben van de MSM om die de rug toe te keren. De essentie van onafhankelijke en alternatieve nieuwsbronnen is dat die betrouwbaarder zijn om te volgen, tenminste wanneer met gezond verstand geselecteerd wordt. Het gebruik van empowerment-bronnen die de ziel voeden en inspireren in communicatie met de ondersteuning van gelijken, wordt aanbevolen om de strijd voort te kunnen zetten.

 

Mensen moeten zich bewust worden om te ontdekken wie ze werkelijk zijn, en in staat te zijn om te helpen bij het uit de weg ruimen van de RK Maffia, dat zal moeten, zal kunnen, en kan en zal gebeuren. Verkondig en verspreid de waarheid en verenig met anderen die in staat zijn het ook te zien. Alles wat WAKKERE mensen nodig hebben, is steun vanuit hun omgeving en het vermogen zichzelf te worden en uit te groeien tot volledig ontwaakte sterke persoonlijkheden.

 

 

Er zijn nog steeds te veel mensen die als domme schapen door het leven gaan die niet begrijpen wat de “war on terror” eigenlijk betekent, nl. een oorlog die begonnen is door hun eigen regering om TERREUR en ANGST te zaaien onder de bevolking, en zowel in eigen land wordt gebruikt, maar ook wordt geëxporteerd naar islamitische gebieden in Rusland en China om deze landen te destabiliseren en onder de controle van de RKM te brengen, m.m.v. de door RKM gecontroleerde dominante macht in Washington.

 

Blijkbaar opzettelijk, voeren de Verenigde Staten een beleid dat het einde van het leven op aarde betekent. Ondertussen is de meerderheid van de westerse marionetten overheden verplicht dit beleid te ondersteunen, terwijl het onbezorgde schapen-volk geen idee heeft wat de bedoeling ervan is.

 

Maar Poetin heeft het begrepen. Rusland is niet van plan dit te accepteren. China zal binnenkort ook gaan begrijpen dat de Amerikaanse afhankelijkheid van de Chinese beroepsbevolking voor de levering van producten geen bescherming biedt tegen de agressie van Washington. Zodra China verder kijkt dan de Chinese MIT en Harvard (mis) opgeleide neoliberale economen, zullen ze de tekens aan de wand zien, en dan verkeert Washington echt in grote problemen.

 

Wat zal Washington doen? Geconfronteerd met twee krachtige nucleaire strijdkrachten, zullen dan de krankzinnige neo-conservatieven zich terugtrekken? Of zal hun vertrouwen in hun ideologie ons de laatste oorlog brengen? Dit zijn serieuze vragen. – De Amerikaanse regering plaatst op het internet provocerende berichten die dergelijke vragen en hun auteurs belachelijk maken.

 

Rusland heeft genoeg van de Amerikaanse arrogantie. Het Russische volk heeft een leider zoals ze altijd willen hebben, en zelden het geval is in westerse landen, als het ooit al eens is voorgekomen. Het Westen heeft gezegevierd door technologie, niet door leiderschap. Maar Vladimir Poetin is de Russische keuze als echte leider, en hij is een ware leider. Rusland heeft ook de technologie en een gevoel over zichzelf dat in het gediversifieerde Westen niet bestaat.

 

Opgesloten in de Matrix:

Locked in the MatrixIn het Westen is niemand zoals Poetin, daar leiden een verzameling van gekochte en betaalde-poppen die rapporten aan particuliere belangen groepen, zoals de grote banken, Wall Street geldhandelaars, het militair-industrieel complex, de Israëlische Lobby, Agro-business en de Big Oil energie-industrie.

 

Op de 70e verjaardag van de Verenigde Naties – ook eigendom van de RKM – afgelopen 28 september, gesteund door de president van China, kondigde Poetin aan dat de helft van de wereld niet langer het Amerikaanse unilateralisme accepteert. Bovendien, zei Poetin dat Rusland niet langer de huidige stand van zaken in de wereld kan tolereren, dat het resultaat is van de dominante infiltratie van Washington, in hun voornemen de één wereld regering, t.w. werelddictatuur te verwezenlijken. Twee dagen later nam Poetin de strijd over tegen de ISIS in Syrië.

 

Amerikanen en Europeanen zijn te onverschillig. Ze zitten stevig opgesloten in de Matrix, waar de onmondige wezens tevreden zijn meet hun leven, zonder moeite te doen de werkelijkheid onder ogen te zien.

 

Poetin realiseert zich dat het zinloos is te proberen met de westerse EU sheeple te communiceren, die sowieso geen inbreng in het beleid van hun regering hebben. Poetin stuurt nu zijn boodschap direct naar Washington.

 

De boodschap van Poetin is luid en duidelijk, met zijn opdracht om elke VS/NAVO-operatie gericht tegen Rusland t.b.v. zijn Syrische acties tegen ISIS:

 

“Elke doel dat een bedreiging is voor de Russische militairen of de infrastructuur, zal onmiddellijk worden vernietigd.”

 

 

De VS en de NAVO zijn dezelfde bloeddorstige oorlogsmisdadigers die zeven landen hebben vernietigd, grote aantallen van de bevolking hebben vermoord, verminkt, en miljoenen islamitische volkeren hebben ontheemd, en miljoenen oorlogsvluchtelingen naar Europa sturen, gefinancierd door George Soros, t.b.v. het creëren van chaos. Geen van deze oorlogsmisdadigers wordt bedreigd door terroristische aanslagen. Als de vermeende “islamitische dreigingen” echt waren, zou elk van deze oorlogsmisdadigers nu dood zijn, en niet de onschuldige mensen die in Parijse cafés zitten of een concert bijwonen.

 

Deze vluchtelingenstroom – niet alleen uit Syrië – die thans plaatsvindt is door de elite gepland en uitgevoerd – lees hierover meer in het interview met Robin de Ruiter waarin hij in detail toelicht hoe onze eigen marionetten overheid – hieraan meewerkt. Het is het bekende proces waarbij de heersende elite een probleem creëert, waarvan zij van tevoren weten wat de reactie van de bevolking zal zijn. Hoe meer oorlogen, hoe meer verwarr­ing, rassendiscriminatie, economische problemen en destabilisatie van landen, des te sneller nadert de totale mensheid het punt waarop zij een wereldregering accepteert die met ijzeren vuist onze vrijheid voor altijd beëindigt.

 

De RKM leden zijn inhumaan zonder enige empathie, die met opzet de “oorlog tegen het terrorisme” hebben gecreëerd ter bevordering van Agenda 21, met uiteindelijk Wereld Dictatuur geleid vanuit Jeruzalem door Koning Rothschild.

 

Leugens en bedrog zijn de werktuigen in het besturen van de wereld die met uitsterving wordt bedreigd. Eén fout en het duurt slechts 30 minuten voordat al het leven op aarde is vernietigd. Zelfs de kleinste mogelijkheid op een foutje is een te hoog risico! Het zal het leven op planeet Aarde gedurende vele eeuwen beëindigen. De wereld kan binnen 30 minuten zijn vernietigd. Een nucleaire oorlog kan niet worden gewonnen! Wees ervan verzekerd dat onze leiders niet kunnen worden vertrouwd, zoals ze in het verleden vele malen hebben bewezen met hun jarenlange opzettelijk misleidingen van het publiek, en het zal nog erger worden als de mensen nu niet massaal WAKKER WORDEN!

 

De enige wijze en conditie succesvol te zijn in de overwinning op de Khazarian Maffia wordt bereikt, is als 50% van de westerse bevolking wakker is en de aanval ondersteunen. Door gebrek aan voldoende support van het publiek kon de moedige President John F. Kennedy door de Elite worden vermoord toen hij een serieuze poging ondernam de RK Maffia uit te roeien, en daarmee het volk en de planeet aarde te redden van vernietiging. Sindsdien hebben vele andere goedbedoelde en invloedrijke helden het geprobeerd en verloren om dezelfde reden hun leven. Gebrek aan voldoende bekendheid met de feiten en support van de bevolking was in alle gevallen de overwegende oorzaak van de mislukking.

 

HET ONTWAKEN IS NU OF NOOIT.

 

Verzamel support voor actie;  stuur deze Kerstmis-uitgave naar iedereen die bezorgd is over zijn of haar vrijheid en de toekomst, met het verzoek om mee te doen in onze gezamenlijke strijd tegen de TIRRANIE.

 

Atomic Armageddon is slechts 30 minuten van ons verwijderd

zegt de voormalige US Navy adviseur.

Aanbevolen dit zeer interessant interview te bekijken.

 

Democratie is een misleiding:

Farage stelt, dat: De EU de Brezjnevdoctrine in gebruik heeft genomen. – met Nederlandse ondertiteling.