Spoedig kan de wereld bevrijd zijn van de RK Maffia clan.
Werk hieraan mee door dit artikel naar vrienden te sturen.
Hieronder wordt hardgemaakt dat onze leiders deel uitmaken van deze clan.
Ze zijn niet te vertrouwen!

 

Wie zijn de terroristen?

Intensief onderzoek leert dat terroristische groeperingen genaamd; ISISI, IS, ISIL of Deash of hoe ze ook worden genoemd – in wezen onder een andere naam dezelfde zijn – zij zijn het Islamitisch proxy leger van de RK maffia. – Daesh is een kunstmatige creatie van een ander politiekinstrument door verschillende staten en multinationals. In 2012 bestond ISIS niet eens. Het Westen, de Golfstaten, en Turkije ondersteunen ISIS, terwijl Rusland, China en Iran ondersteunen de legitieme regimes van de aangevallen landen.

terrorist21Ongeveer vijf weken geleden werd een Israëlische legerkolonel, genaamd Yusi Oulen Shahak in Irak gevangen genomen, en ondervraagd door de Iraakse inlichtingendienst werd uitgebreide informatie verstrekt over de rol van het IDF van Netanyahu die op grote schaal deze terroristen groepen ondersteunt, volgens een hoge Iraakse inlichtingenofficier werd bevestigd dat de kolonel gedetacheerd was bij het ISIS Golani Bataljon. – Hij verklaarde:

 

“… de IDF-kolonel” had deelgenomen aan terroristische activiteiten van de Takfiri ISIL groep. “Hij zei dat de kolonel werd opgepakt samen met een aantal ISIL terroristen, waarover hij details verstrekte:” De naam van de Israëlische kolonel is Yusi Oulen Shahak met de rang van kolonel in de Golani Brigade… voorzien van militaire veiligheidscode Re34356578765az231434.”

 

Sinds de zeer effectieve bombardementen van Rusland tegen ISIS op geselecteerde doelen in Syrië begonnen op 30 september, komen steeds meer details over de uiterst smerige rol die wordt gespeeld, informatie voor de eerste keer beschikbaar toont dat niet alleen Washington, maar ook Israël, het NAVO-lid Turkije onder president Erdogan – Mossad handlanger – die onlangs z’n herverkiezing heeft gestolen, Qatar en andere staten, hieraan deelnemen. Inlichtingenbronnen meldden dat Erdogan, Benjamin Netanyahu, de misdaad familie Bush/Clinton, en de Saoedi koninklijke familie, leden zijn van dezelfde Khazarian maffia-clan, belast is met de invoering van de Nieuwe Wereld Orde.

 

Het is nu duidelijk dat de regering-Obama een uiterst vieze rol achter de schermen speelt v.w.b. de ondersteuning van ISIS, met als belangrijkste doelen de verwijdering te bevorderen van de Syrische president Bashar al-Assad, en Syrië te vernietigen op dezelfde wijze zoals Libië in vernietigende chaos werd gevoerd. Waardoor, in vergelijking de huidige Syrische vluchtelingen crisis in Europa dit slechts een warming-up is voor veel erger.

 

De “pro-IS fractie” in Washington omvat de zogenaamde neo-conservatieven aangevoerd door John McCain, het voormalig CIA-hoofd en beul van de Iraakse “coupe” generaal David Petraeus, de Amerikaanse generaal John R. Allen, die sinds september 2014 President Obama’s speciale presidentiële gezant is in de ‘Global Coalitie to Counter ISIL’, en dan ook niet te vergeten de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton. 

 

De rol van Israël:

Bekend is dat de Likud partij van Netanyahu en de Israëlische militaire IDF nauw samenwerken met deze neoconservatieve haviken in Washington die perse oorlog willen, evenals de fervente oppositie door premier Benjamin Netanyahu tegen de nucleaire deal van Obama met Iran. Israël beschouwd de door Iran gesteunde sjiitische islamitische militante groep Hezbollah, gevestigd in Libanon, als aardsvijand. En wel alleen omdat Hezbollah actief meevecht met het Syrische leger tegen ISIS in Syrië.

 

Zoals Rusland Poetin en minister van Buitenlandse Zaken Lavrov herhaaldelijk op hebben gewezen is de Amerikaanse strategie van het “bombarderen van ISIS” verre van het vernietigen van ISIS in Syrië, maar heeft als doel de vernietiging van de Syrische infrastructuur. De VS ondersteunen effectief ISIS om hun territoriale controle over het land te laten uitbreiden. En nu blijkt zonneklaar dat dit juist de bedoeling van Washington was.

 

Onderzoek toont aan dat in feite Israël doelen van het Syrische leger en Hezbollah aanvallen die moedig tegen ISIS en andere terroristen vechten. De facto is Israël feitelijk ondersteuner van ISIS, alzo ook generaal John Allen jarenlange heeft gedaan met z’n zgn. “anti-ISIS” bomaanslagen.

 

De rol van het Pentagon:

Het Pentagon met de hulp van de CIA en Mossad – beide agentschappen staan onder de controle van de RKM – heeft achter de schermen in het geheim gewerkt aan de training, bewapening en financiering van ISIS of IS in Syrië, wat inmiddels een publiek geheim is geworden. – Als resultaat van de initiatieven van de Amerikaanse NGO ‘Judicial Watch’, heeft het Pentagon geheime documenten vrijgegeven met informatie over de opkomst van wat de Islamitische Staat of ISIS in Irak is geworden. Waaruit blijkt dat het westen ISIS ondersteunt om het Syrische regime te isoleren, dat wordt gezien als een strategisch diepe expansie van de sjiieten in Irak en Iran.

 

De geheime Pentagon document verder onthuld:

 

“… er bestaat de mogelijkheid van de oprichting van een verklaarde of niet-verklaarde Salafistisch Vorstendom in het oosten van Syrië. … en dit is precies wat de ondersteunende machten aan de oppositie (tegen Assad) willen, met als oogmerk de isolering van het legale Syrische regime, dat wordt beschouwd als de strategisch diepte expansie van de Shia.”

 

De ondersteunende machten tegen Assad waren in 2012, Qatar, Turkije, Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten, NAVO, met achter de schermen Netanyahu van Israël. Hier is de door Rusland gegeven alles verklarende reden waarom Obama niet in staat is ISIS te verslaan.

ISIS-works-for-IsraelTerwijl de voormalige Amerikaanse minister van Defensie Hagel zegt duidelijk en luid: ISIS is de echte bedreiging, de VS moet samenwerken met de anti-ISIS spelers t.b.v. gemeenschappelijke belangen.

 

Onder meer verklaart Rusland publiekelijk aan het naïeve Amerikaanse publiek; ‘Waarom Obama ISIS niet kan verslaan.’

 

De Islamitische Staat heeft geen geldproblemen:

How ISIS makes moneyDe Islamitische Staat of ISIS verschilt van andere terroristische organisaties omdat hun fondsen uit meerdere en verschillende bronnen komen, in plaats van een paar kleine donoren. Een nauwkeurig onderzoek naar hoe ze hun geld krijgen, leert dat hun voornaamste financiële middelen komen uit clandestiene olie verkopen en Afghaanse drugs, waarvan de Franse de gevolgen op hun eigen grondgebied nog niet beseffen of hebben begrepen. Iedereen is het erover eens dat de gestolen olie Turkije vrij doorkruist alvorens te worden verkocht in West-Europa. Gezien de grote betrokken hoeveelheden, is geen twijfel mogelijk over de Turkse steun aan Daesh.

 

Rusland was reeds gedurende langere tijd op de hoogte dat olie uit Syrië wordt verscheept onder de controle van de terroristen naar Turkije, zei Poetin. De opbrengsten financieren de terroristische groeperingen. Poetin zei:

 

“IS heeft heel veel geld ter beschikking, honderden miljoenen of zelfs miljarden dollars, uit de verkoop van (clandestiene) olie. Daarnaast worden ze (de smokkelaars) beschermd door het leger van de hele (Turkse) natie. Nu kan men begrijpen waarom ze zo brutaal en schaamteloos handelen. Waarom ze mensen doden op zulke gruwelijke manieren. Waarom ze terroristische daden verrichten over de hele wereld, onder meer in het hart van Europa.”

 

De IS gebruik de miljoenen dollars aan olie-inkomsten om haar macht uit te breiden en de uitgestrekte gebieden onder haar controle te beheren, die de thuisbasis is van ongeveer vijf miljoen burgers. – IS verkoopt Iraakse en Syrische olie voor een zeer lage prijs aan Koerdische en Turkse smokkelnetwerken en de maffia, die het weer doorverkopen onder veranderde etiketten als vaten afkomstig van de Regionale Regering van Koerdistan. – Waarna de olie wordt vervoerd vanuit Turkije o.a. ook naar Israël, volgens het onderzoek verricht door al-Araby’s.

 

Het is ook gebleken dat de Franse Republiek, en de Britse HSBC bank in Hong Kong inmiddels bekend staan, als hun belangrijkste financiers evenals de British Petroleum (BP) en de Britse Intelligence, in de functie van crisismanagers t.b.v. terroristische groepen die bekend staan als ISIS. Kortom Wereld Banken als HSBC en JP Morgan zijn financiers van terrorisme.

 

Derivaten handel:

Uit verder onderzoek is gebleken dat ISIS wordt geleid door de private door de overheid gecontroleerde Britse Blackwater Company; zij innen de opbrengst van de verkoop van de ‘zwarte olie’ aan Turkije. Dit is uitgegroeid tot een gigantisch financiële zwarte markt, een ‘olie Ponzi schema’ gecreëerd met de hulp van de Amerikaanse CIA en de Israëlische Mossad, die de Amerikaanse-Turkse Raad in Istanbul gebruiken als clearinghouse.

 

Nog belangrijker om te weten; de wereldwijde verkoop van zwarte olie op de markt door ISIS, helpt ​​de Verenigde Staten en de Europese Unie de gegenereerde miljarden opbrengsten van deze olie te gebruiken als onderpand om wereldwijd de corrupte bankderivatenhandel voort te zetten.

 

Tegenwoordig overleven wereldwijd de financiële markten op het vermogen van ISIS hun zwarte olie te verkopen en te leveren. Dit is op grote schaal financieel BEDROG, dat mede wordt mogelijk gemaakt door de betrokkenheid van Bank of America, JP Morgan Chase, de Saoedi-gecontroleerde New York Citibank, Bank of New York Mellon, Barclays Bank of England, ABN AMRO, het Britse eigendom HSBC, en last but not least de Deutsche Bank die $ 75 biljoen aan derivaten in haar boeken heeft staan, die het witwassen van deze enorme hoeveelheid zwartgeld coördineert.

 

Dit is de ernstigste vorm van bedrog, criminaliteit en corruptie die bankiers en onze gekozen overheden plegen!

 

Uit VN-documenten blijkt dat de Israëlische strijdkrachten (IDF) sinds mei 2013 regelmatig contact onderhouden met leden van de zogenaamde islamitische staat. Waarnemingen tonen aan dat militaire hardware van het IDF werd overgebracht naar ISIS strijdkrachten.

 

Bloomberg meldt de bronnen van de financiering in nog meer detail:

De Islamitische Staat, of ISIS, verschilt van andere terroristische organisaties in dat haar gelden uit vele verschillende bronnen komen in plaats van een paar kleine donoren. Hier is een overzicht hoe ze aan hun geld komen…

 

Geen westerse hulp voor Syrië:

Binnen een paar weken nadat een Syrische generaal zijn pleidooi maakte voor internationale hulp tegen de rebellen, begonnen de VS, de Saoediërs, Jordanië, Qatar, Turkije en Israël met het verstrekken van wapens, training en geld aan deze rebellen, zoals o.a. het Vrije Syrische Leger dat aangesloten is bij ISIS. In september 2013, meldden zelfs de Amerikaanse media dat wapens werden gegeven aan de Syrische rebellen. CNN meldde dat de wapens niet “American Made” waren, maar dat ze “gefinancierd en georganiseerd werden door de CIA.” 

 

In een speciale reportage, onderzoekt RT-Amerika de oorsprong, macht en uitbreiding van de terroristische groep die bekend staat als ISIS – de Islamitische Staat. – RT ‘s Ben Swann duikt tot in de wortels van de organisatie, terwijl Ameera David uitlegt hoe de groep de miljoenen dollars vergaart, vereist voor hun activiteiten. Tenslotte onderzoekt Manuel Rapalo hoe het Iraakse leger uit elkaar viel, ondanks dat ze profiteerden van miljarden dollars in geld, en militaire hardware van de VS – bedoeld om de veiligheid te waarborgen.

Freedom and expressionHet is eerlijk om te concluderen dat ISIS de Amerikaanse belangen dient; de Amerikaanse regering wil ISIS daadwerkelijk aan de macht helpen in het Midden-Oosten, om nog preciezer te zijn; dat wil de Rothschild Khazarian Maffia om vandaar uit de VS en andere westerse landen te controleren.

 

Het belangrijkste doel van de RKM is nu, ondersteund ​​door goed georganiseerde terreuraanslagen, ANGST te zaaien en daardoor de vrijheid van de mensen in te perken. Ze willen hoe eerder hoe beter het hele Midden-Oosten in beslagnemen om vandaaruit het RKM wereld Koninkrijk te vestigen, t.b.v. de invoering van de werelddictatuur en de ontvolking van de planeet uit te voeren! De haviken in overheden verkopen hiertoe ANGST, en Global Warming! De economische crisis is georganiseerd om de economieën van de EU en de VS te vernietigen, om zo honger en armoede te creëren teneinde de ontvolking van de wereld te bespoedigen.

 

 

De ware reden waarom Poetin ISIS bevecht, bekijk deze video.

 

putin reasonHet bewijs is geleverd; de Amerikaanse regering wil ISIS ​​in Syrië het werk laten doen. Na de aanval in Parijs, lekte een lokale CBS nieuwsanker genaamd Ben Swann documenten van de overheid, waarin hij beweert bewijzen te vinden dat het Pentagon eigenlijk de Islamitische Staat van begin af aan wilde creëren om invloed te krijgen in de regio, en te bewerkstelligen Assad in Syrië omver te werpen. Hij presenteert een interessante case.

 

En vraag jezelf ook af waarom de VS en andere landen ISIS niet kunnen stoppen, en nog belangrijker of mensen hun leiders wel kunnen vertrouwen? – Ben Swann onthult geheim DOD documenten die bewijzen dat de VS wilde dat ISIS ​​in Syrië werd opgericht. Bekijk zijn presentatie.

Rusland bevestigt terroristische explosieven de A321 Metrojet omlaag bracht:

Andere geopenbaarde informatie geeft duidelijk aan dat de Qatar ministerie van Defensie regelde via Bulgarije en Turkije de levering van luchtverdediging systemen uit de Oekraïense aan de in Syrië gevestigde terroristische organisaties. Amerikaanse officieren in Qatar gingen akkoord met deze deals. Rekening houdend met het feit dat een “Pechora 2D” racket lanceerinrichting in staat is vliegtuigen tot op hoogten van 21 km neer kan halen, kan het onderzoek naar de ondergang van de A321 Metrojet boven de Sinaï een nog onverwachte wending krijgen…

 

Een onderzoek naar A321 crash toont sporen aan van explosief materiaal in persoonlijke voorwerpen en delen van het vliegtuig, het hoofd van de Russische Federale Veiligheidsdienst, Alexander Bortnikov voegde het volgende hieraan toe:

 

“Onderzoeken zijn afgerond op de persoonlijke bezittingen, bagage, en delen van het vliegtuig dat neerstortte in Egypte op 31 oktober. Als resultaat van deskundig uitgevoerd onderzoek op alle vernoemde items, zijn sporen aangetroffen van buitenlands explosief materiaal.”

 

Vertelde Bortnikov de Russische president tijdens een bijeenkomst over de officiële conclusie dat het vliegtuig in de lucht is ontploft door een ‘zelfgemaakt’ explosief. Lees meer: ​​

 

De rol van Frankrijk:

Shariah 4 FranceIn principe ontkennen overheden altijd hun deelname aan terroristische groeperingen. Echter, de Franse minister van Buitenlandse Zaken, Laurent Fabius, verklaarde in december 2012, dat de Syrische tak van Al-Qaida “goed werk” had geleverd. De heer Fabius, is een marionet van de RKM geleide Obama clan, zodoende wist hij dat hij niet het risico liep zich voor een rechtbank te verantwoorden ter zake van z’n ondersteuning van een organisatie die ‘terrorist’ is verklaard door de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties – de VN is ook eigendom van de RKM. Toch nam hij met z’n verklaring een zeer ernstig risico voor zijn land, door het Franse volk in de smeltkroes van het terrorisme te storten.

 

In ieder geval is Frankrijk in werkelijkheid sinds het begin van 2011 betrokken geweest met activiteiten t.b.v. Al-Qaeda. Op dat moment had het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk de toestemming ondertekend voor deelname aan het Amerikaanse project genaamd ‘Arabische Lente.” Het doel van deze actie was om alle seculiere Arabische regimes omver te werpen en te vervangen door dictaturen, geleid door de Moslim Broederschap.

 

Natuurlijk hebben mensen nooit iets over dit alles gehoord, want hoewel Frankrijk democratische instellingen heeft, is haar huidig beleid in de Arabische wereld nooit in het openbaar besproken. In strijd met de Franse grondwet, werd besloten een oorlog met Libië en Syrië aan te gaan, na slechts enkele uren van oppervlakkige parlementair debat, zonder enige stemming.

 

Frankrijk is dus een huurlingen staat geworden die optreedt voor multinationals. Op de ochtend van de 13e november in Nanterre, presenteerde de minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve, een 20-delig plan om de wapenhandel te beperken. Het is duidelijk dat de regering het ergste verwachtte, wat impliceert dat Frankrijk in onderhandeling was met de organisatie die hen ging aanvallen! Frankrijk had overeenkomsten gemaakt die ze niet respecteerden, en is vast en zeker het slachtoffer geworden van chantage door de terroristische leiders die ze hebben bedrogen.

 

De opeenvolgende Franse regeringen hebben allianties gemaakt met landen waarvan de waarden in tegenstelling zijn, tot die van de Republiek. Ze zijn achtereenvolgens actief geweest in geheime oorlogen namens hen, en hebben zich vervolgens teruggetrokken. President Hollande, zijn privé-stafchef, generaal Benoit Puga, zijn minister van Buitenlandse Zaken, Laurent Fabius en de voorganger van Fabius, Alain Juppé, zijn tegenwoordig de slachtoffers van chantage geworden, waaruit ze zichzelf niet kunnen bevrijden, zonder de openbaring van de rotzooi waarin ze hun land hebben geïmpliceerd, zelfs als dit hen blootstelt aan hoogverraad voor het High Court of Justitie.

 

De rol van Poetin:

Op 28 september in zijn toespraak bij de Verenigde Naties, richtte president Poetin, zich tot de Verenigde Staten en Frankrijk, en waarschuwde:

 

“Ik zou graag aan degenen vragen die verantwoordelijk zijn voor deze situatie; “Bent u zich tenminste bewust van wat u heeft gedaan?” Maar ik vrees dat deze vraag onbeantwoord zal blijven, omdat deze mensen geen afstand hebben gedaan van hun beleid, dat gebaseerd is op een overdreven zelfvertrouwen en de overtuiging van hun uitzonderlijke positie van straffeloosheid.”

 

Gulf DictatorsNoch de Verenigde Staten noch Frankrijk heeft naar hem geluisterd. Het is nu te laat. De oorlog heeft zich nu verspreid naar Parijs, het is onbegrijpelijk voor de Franse burgers die onwetend zijn van vrijwel alle geheime activiteiten van hun regering in de Arabische wereld, van haar onnatuurlijke allianties met de Golf dictators, en de actieve deelname aan het internationale terrorisme. Dit beleid werd nooit besproken in het Europees Parlement, en de publieke media heeft het zelden aangedurfd hierover te publiceren. Lees meer over de werkelijkheid hoe Frankrijk sinds ten minste 2011, een terroristische staat is geweest, en nu wordt gechanteerd.

 

De verschillende Arabische Lentes zijn feitelijk allemaal operaties verricht door de CIA en Mossad, zoals reeds vele malen werd uitgelegd in de alternatieve media, en ISIS is gecreëerd in nauwe samenwerking met NAVO-bondgenoot Saoedi-Arabië. Met andere woorden, de Syrische confrontatie is net zoals die in Irak, Libië en Afghanistan plaats vond. Gecreëerd en in stand gehouden door Westerse subversie. Het zijn onze Westerse leiders die de oorlog in Syrië willen dat leidde tot het geweld Syrië.

 

Turkije heeft bewust de Russische Su-24 neergeschoten:

Wat ook duidelijk is, is dat Vladimir Poetin wordt gemanoeuvreerd in een antagonistische houding. Dit is het gevolg van een reeks duidelijk Downed Russian SU.24subversieve militaire excitaties, eerst in Georgië, daarna in Oekraïne, en nu in Syrië.

 

Poetin heeft geen enkele reden om oorlog met het Westen te willen. Poetin zou graag met rust worden gelaten. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hij speelt al een zorgvuldig spel, maar de bewuste provocatie van Turkije heeft Poetin aangegrepen, want het neerhalen van de jet is een “dolkstoot in de rug door de handlangers van het terrorisme” genoemd. Turkije heeft Rusland in de rug aangevallen met het neerhalen van het Russische gevechtsvliegtuig, en trad op als handlanger van de terroristen, zei de Russische President Vladimir Poetin.

 

“Dit incident steekt af tegen de gebruikelijke strijd tegen het terrorisme. Onze troepen zijn heldhaftig in het vechten tegen terroristen, ze riskeren hun leven. Maar het verlies dat we nu lijden kwam aan als een dolkstoot in de rug geleverd door handlangers van de terroristen.”

 

De Russische Su-24 militaire jet werd neergeschoten door een Turkse F-16 boven Syrisch grondgebied, terwijl deze terugkeerde naar hun vliegbasis in Khmeimim, zo heeft het Russische ministerie van Defensie bevestigd. Het Twitter account van het ministerie meldt dat “de analyse van objectieve meetgegevens” aantoonde dat de neergehaalde SU-24 jet het Turkse luchtruim niet heeft geschonden.

 

Het neerhalen van het Russische gevechtsvliegtuig gebeurde ondanks het feit dat Rusland een overeenkomst met de VS ondertekende om dergelijke incidenten in Syrië te voorkomen, benadrukte Poetin. Turkije beweert deelgenoot te zijn van de door de VS geleide coalitie tegen IS in Syrië, voegde hij eraan toe. Het incident zal ernstige gevolgen hebben voor de betrekkingen van Rusland met Turkije, waarschuwde Poetin.

 

Mensen worden in het algemeen boos als ze zich bedreigd voelen, en Poetin heeft veel reden om zich hierover bedreigd te voelen. Hij moest wel naar Syrië gaan om ISIS te bombarderen, omdat de VS het niet deden. Anders zou bondgenoot Assad de “Oorlog” verliezen.

 

Gebrek aan competentie in het Westen:

Zodra Poetin begon ISIS te bombarderen werd in slechts korte tijd door Rusland de onmacht van het Westen blootgelegd, of was het regelrechte Lack of Competencemisleiding met de door hen uitgevoerde bombardementen. De Russen kwamen er al snel achter dat de NAVO ISIS niet bombardeerden, maar alleen erop uit waren de Syrische infrastructuur te vernietigen.

 

Zodra Rusland feitelijk ISIS begon te bombarderen, gingen de zogenaamde terroristen op de vlucht. Russische functionarissen verkondigden de overwinning terwijl ambtenaren in het Pentagon, duidelijk woedend waren, en hun twijfels uitten over de Russische luchtaanvallen. In een bewuste opruiing, werd Turkije blijkbaar bevolen een Russisch vliegtuig neer te schieten. Om dan bijna onmiddellijk daarna een vergadering van de NAVO te verkondigen. Turkije is lid van de NAVO. Het lijkt vrij duidelijk te zijn dat deze escalatie vooraf is gepland. De NAVO kan Rusland niet toestaan door te gaan met bombarderen, omdat anders Assad snel de oorlog zou winnen.

 

De Rol van de UK:

De stroman van Washington, David Cameron steunt de oorlog tegen Syrië: “Vechten in Syrië is in het belang van het Verenigd Koninkrijk”, verkondigde hij. – Maar gelukkig heeft Farage ernstige twijfel over de “coherente strategie” van Cameron in Syrië.

 

“Ik wil bombardementen in Syrië onder de huidige voorwaarden niet ondersteunen,” zei hij. “Of we nu wel of niet bombarderen we ondervinden nog steeds bedreiging in de straten van Londen.” – “Ik denk voordat we oorlog gaan voeren dat het nodig is dat uw doelstellingen absoluut duidelijk zijn voor wat betreft de doelen ervan zijn … Er een langdurig wereldwijde strategie is vereist.”

 

Farage vervolgde; de oorlog tegen IS vereist een “grote coalitie” om succesvol te zijn. Op de vraag of dat betekent dat Rusland hierin betrokken is, antwoordde hij: “Hoe kan dit onmogelijk zijn?”

 

Cameron moet ook de terreur financiering aan ISIS door Golf bondgenoten onderzoeken – verklaarde Lord Ashdown. En de voormalig VN-functionaris, adjunct-secretaris-generaal, Hans von Sponeck heeft in een brief, mede ondertekend door 30 andere vips, premier David Cameron verzocht Syrië niet te bombarderen. En Jeremy Corbyn, de oppositie Labour leider zal zijn opstandige Kamerleden een vrije stemming geven over het wel of niet uitvoeren van bombardementen in Syrië, teneinde een opstand in de belangrijkste oppositiepartij van Groot-Brittannië te voorkomen.

 

RKM at losing endRKM aan de verliezende kant:

Op een meer ‘vreugdevolle’ noot; de RKM staat duidelijk aan de verliezende kant van het spel. Onderzoek leert dat nog veel meer ontwikkelingen worden verwacht die de geheime oorlog die achter de gordijnen woedt, zullen onthullen. Mensen kunnen aan de uiteindelijke oplossing bijdragen, die moet komen door te leren en te begrijpen wat gaande is, dat deze verschrikkelijke terreuraanslagen worden uitgevoerd om een hernieuwde greep naar de macht te genereren d.m.v. massa-effecten zoals is gedemonstreerd in Parijs op 13 november jl.. Massale fataliteiten dienen als afleiding, en zorgt voor meer ANGST met opzet meer van de persoonlijke vrijheid van mensen te confisqueren. – Maar laten we nu samenwerken voor een harmonieuze en vreedzame toekomst waarop de wereld zit te wachten.

 

Lezers die denken dat de hier verstrekte informatie te veel is om te verteren, wordt aangeraden een ​​second opinion van een andere onderzoeker te lezen met uitgebreidere kennis van zaken over dit onderwerp: David Wilcock onthult in zijn artikel de openbaarmaking: Zijn visie over de oorlog voor de Waarheid.

 

Belangrijke Conclusie:

Inmiddels zal het de lezer duidelijk zijn dat onze leiders niet te vertrouwen zijn, gedurende vele eeuwen hebben ze het publiek bewust voorgelogen, en dat kan nog jaren doorgaan, tenzij VOLDOENDE mensen WAKKER ZIJN! Geschat wordt dat inmiddels 30% van de westerse bevolking zich bewust is van wat werkelijke gaande is. Laten we proberen dit tot meer dan 50% te vergroten, als voorbereiding onszelf te bevrijden van de onrechtmatige onderdrukking door onze overheden, en alle westerse regeringsleiders eruit te gooien, want zij zijn feitelijke de criminelen achter de verschrikkelijke terreuraanslagen.

 

Als je het eens bent met dit onrecht, neem dan de moeite dit artikel te delen met je vrienden, want als ook zij eenmaal begrijpen hoe verwrongen de wereld is, is de RK maffia gemakkelijk zonder chaos en opstanden uit hun macht te verwijderen, en naar de gevangenis gebracht.

 

stealing-of-palestinian-land-by-israel-with-the-help-of-the-westRothschild zionisme:

Het is belangrijk dat mensen hun vijand kennen; David Icke een veteraan expert op dit gebied, onthult een aantal feiten over het Rothschild zionisme in Amerika en over de hele wereld. – Onderstaande video is van harte aanbevolen. De 27 minuten durende samenvatting is gemakkelijk te begrijpen en geeft een duidelijk beeld van de situatie waarin de wereld nu verkeerd.