Is Cryptocurrency het stempel van het Monster?

 

De Oorsprong:

Raak niet verdwaald in het verraad, crypto is ook een privésysteem, hoewel op papier met beperkt aanbod totdat het uitgroeit. Cryptos zijn tot nu toe private-sectorfondsen, maar zonder asset backing. Bovendien, genereren de ‘Bitcoin-vorken’ samengevoegd een oplopend aanbod aan eenheden, dat gemakkelijk kan veranderen in een situatie welke de Duitse Weimar-republiek weerspiegelt.

 

Cryptos zoals o.a. Bitcoin zijn een technologische creatie, als er iets anders komt dat Bitcoin gemakkelijk vervangt door een geavanceerdere technologie die het werk beter doet, zal massale migratie plaatsvinden naar dat betere. Omdat er voortdurend innovaties zijn, is het verkeerd te denken dat er niets komt dat beter is. De voorwaarde van een beperkte hoeveelheid is dus feitelijk relatief en in wezen niet waar.

Ondertussen zijn er meer dan vijftienhonderd verschillende crypto-versies op de markt, je weet niet welke de meest getalenteerde in crypto-land is, of wordt. Desondanks kan crypto zeker het fiatgeld van het speelveld verstoten.

 

De Cryptos hebben zeker een plaats en kunnen de toekomst hebben, naargelang de ontwikkelingen stijgen of dalen de individuele spelers in aantal, maar het kan niet worden voorspeld. Dus voor nu is het moeilijk om te voorspellen en te begrijpen wat er gaat komen. – Goud echter met haar 5000-jaar betrouwbaarheidsrecord is ongetwijfeld nog steeds beter. Misschien komt er ooit een crypto met gouddekking langs, wat een angstig idee kan zijn? Voorlopig zijn cryptos geen valuta vanwege de beperkte algemene acceptatie.

 

Bitcoin

Het grootste probleem met Bitcoin, en om dezelfde reden met veel van de andere cryptos, dat ze echt niet zoveel verschillen van een typische fiat-valuta. Het is beter in de zin dat het aanbod privé is en onder bepaalde voorwaarden beperkt is, en niet uit het niets kan worden gecreëerd voor politieke doeleinden, maar het wordt nog steeds niet ondersteund door iets van waarde. Deze beperking doet veel van de aanvankelijke aantrekkelijkheid van cryptos verliezen, en om een ​​goede reden zoals wordt ervaren.

 

Digitale Munt met Gouddekking is onvermijdelijk

Aan de andere kant is er geen enkele reden waarom je geen goud of een andere grondstof als een vorm van geld kunt benutten zonder het daadwerkelijk te gebruiken in dagelijkse transacties. Je kunt net zo gemakkelijk creditcards en bankrekeningen hebben met cijfers ondersteund door goud of zilver.

 

Dit idee van een digitale munt met gouddekking is onvermijdelijk. Alhoewel het misschien onwaarschijnlijk lijkt met de technologie van vandaag in combinatie met een bizarre centrale bank politiek over de hele wereld. Er is geen reden waarom je niet meerdere digitale valuta’s zou hebben die door goud of zilver worden ondersteund. Dit zou eigenlijk logisch zijn. Dan zou je niet afhankelijk zijn van een bepaalde onderneming of bron. Je zou veel verschillende bronnen kunnen benutten, elk met hun eigen door goud of zilver gesteunde valuta’s.

 

Goud gedekte digitale valuta’s

Wanneer je een supermarkt binnenloopt, in plaats van te kiezen tussen welke creditcards om mee te betalen, kun je kiezen met welke goud gedekte valuta je wilt betalen. Dit zal in eerste instantie een traag ontwikkelingsproces kunnen zijn. Uiteindelijk zou het zelfs wel populairder kunnen worden in andere delen van de wereld met minder stabiele valuta’s?

 

Terwijl goud gedekte digitale valuta verder ontwikkeld kan worden, moet je heden nog steeds rekening houden met het inflatiebeleid van de Centrale Banken. Om deze reden is het altijd een goed idee om je eigen goud te hebben. Je hoeft hiervoor geen digitale valuta te hebben. Hoewel je in de meeste winkels niets kunt kopen door betaling met een gouden munt, kan een gouden munt tenminste je koopkracht gedurende lange tijd beschermen.

 

Niettemin, vanwege het internet met zijn onmiddellijk wereldwijde communicatie en toegankelijkheid voor bijna iedereen, heeft de uitvinding van Bitcoin in de vorm van verbeeldingskracht de wereld veroverd. De populariteit wordt waarschijnlijk ondersteund door haar spectaculaire financiële speculaties van ondenkbare omvang.

 

Bovendien mag in geen enkele valuta een speculatieve handeling worden verricht. Geld is een hulpmiddel voor de uitwisseling van goederen en diensten, en op zich geen handelsartikel. Het feit dat de fiat-dollar en Bitcoin et al hetzelfde gedrag vertonen, is voldoende bewijs dat beide systemen door dezelfde banksters worden beheerd en letterlijk en figuurlijk slechts twee zijden van dezelfde medaille zijn.

 

De naam Bitcoin, hoewel elegant, is zeer misleidend. Het presenteert het beeld van een niet-bestaande munt die totaal denkbeeldig is, maar gepromoot wordt als ‘n zogenaamd gouden munt die een hoofdletter B draagt. Dit is een versluierde misleiding die berekend is om het aspect van authenticiteit aan het concept, van monetaire eenheid toe te voegen. Wat het niet is.

Verder geeft het ‘mijnverhaal’ de indruk van kostbare arbeid die betrokken is bij mijnbouw om meer nieuwe Bitcoins te creëren die grote investeringen in computers en elektriciteit vereist. Om te profiteren van het verkeerde idee dat hoge kosten en zwaar werk betrokken zijn bij de creatie van Bitcoin om zo de hoge waarde te verantwoorden, dat volkomen onjuist is. Evenals de voorstelling die een gouden munt weerspiegelt met een hoofdletter B erin.

 

Geld moet op grondstof zijn gebaseerd

In de uiteindelijke betekenis is echt geld goud. Terwijl zilver ook wordt gezien als echt geld, alhoewel niet zo algemeen erkend als goud. Geld is een grondstof, en zal dat altijd blijven om handel mee te drijven. Bitcoins, evenals dollars en alle andere papieren valuta’s en cryptos van vandaag, zijn en kunnen geen geld zijn omdat het geen grondstoffen zijn. Bitcoins en Dollars – en alle valuta – zijn geen grondstoffen; ze zijn niets anders dan nummers op een scherm zonder inhoud.

 

De mensheid van nu worstelt om zichzelf te handhaven, om de industriële en commerciële activiteit van de wereld te bevorderen die werd gevestigd toen goud nog geld was. Om te beseffen dat wat we vandaag hebben, feitelijk en opzettelijk totale chaos is. Kijk naar onroerend goed- en aandelenprijzen, deze zijn volledig losgeslagen van de realiteit. Deze chaos heerst omdat de mensheid niet langer in contact staat met de realiteit van de fysieke wereld: de rationele menselijke activiteit is losgekoppeld van de werkelijkheid, vanwege valse impressie in geldcijfers die tussen ons en de fysieke wereld liggen waarop mensen dienovereenkomstig moeten handelen, wat een onmogelijkheid is.

 

Het enige speciale kenmerk van Crypto-nummers is, dat ze binnen een zorgvuldig gecontroleerd systeem over het internet bewegen en ongeoorloofde toegang tot het systeem voorkomt. Alleen de eigenaar van het Bitcoin-cijfer kan het veranderen door het naar iemand anders te sturen.

 

Het vals monetair systeem heeft het redelijk denken geblokkeerd

Bitcoin geniet van een spectaculaire stijging in “waarde” ten opzichte van de Dollar, doordat Dollars worden betaald om een ​​Bitcoin te bezitten. Is dit redelijk? Mensen gedragen zich niet redelijk omdat het vals monetair systeem hun gezond denken heeft geblokkeerd.

 

En als, door een bijna wonderbaarlijke verandering, goud opnieuw in gebruik zou komen als geld van de wereld, hoe moet dan een totaal verwarde wereld met die verandering omgaan? Zou het misschien kunnen zijn dat grootschalige zelfmoord de mensheid vernietigd, in plaats van aanpassing aan de nieuwe omstandigheden, nieuwe werkgelegenheid en her rangschikking van prioriteiten dat het rationele begrip van de wereld vereist, zodra het mentale blok van “getallengeld” is verwijderd?

 

Is Cryptocurrency het stempel van het monster? – Kent Lewis denkt van wel, hij vat zijn boodschap over deze rode pil in drie minuten samen om vast te stellen welke illusies zullen worden verbrijzeld. Zijn antwoord; cryptocurrencies zijn heimelijk ontworpen om een ​​cash-loze maatschappij te faciliteren dat uiteindelijk het kenmerk van het monster blijkt te zijn.

 

Blockchain is Cabal geketend

Blockchain is volgens insiders reeds verouderd. Een sneller en efficiënter systeem dan blockchain-technologie is de volledige consensus gedistribueerde grootboektechnologie, het is meer superieur, veiliger, sneller, gedecentraliseerd, energie-efficiënt en winstgevender dan blockchain.

 

Mensen willen privacy, zonder dat iemand hen bespioneert en niet door advertenties wordt gefinancierd. Gewoon iets dat verschijnt uit het niets dat op je computer leeft. Je in staat stelt deel te nemen op meerdere niveaus in een verenigde wereld, een netwerk dat iedereen met elkaar verbindt

 

Het heet hashgraph platform van Hedera dat een nieuwe vorm van distributieconsensus is; een manier voor mensen die elkaar niet kennen of vertrouwen toch veilig online kunnen samenwerken om transacties uit te voeren zonder de noodzaak van een vertrouwde tussenpersoon.

 

Het platform is bliksemsnel, veilig en betrouwbaar, in tegenstelling tot sommige blockchain-gebaseerde platforms. Het vereist geen computer-zwaar bevestigingsfunctie. Hedera biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om een ​​geheel nieuw formaat van gedistribueerde applicaties te creëren, iets dat nooit eerder mogelijk was.

 

Om ongewilde invloeden en manipulatie van het Deep State Monster te elimineren, wordt het systeem bestuurd door de Hedera Hashgraph Council als een waarborg voor goed management van het open, snel en betrouwbaar gedecentraliseerd grootboeksysteem op basis van hashgraph-consensusalgoritme. Het bestuur zal worden gevormd door een raad van maximaal 39 bekende en gerenommeerde internationale organisaties, die zich inzetten voor de ondersteuning en de evolutie voor een stabiele, voorspelbare grootboekinfrastructuur.

 

Het systeem heeft een enorm potentieel, als verkeerde handen hierover de macht verkrijgen zou het de hele mensheid tot slaaf kunnen maken. Maar als het vrij blijft zal het bloeien, en expanderen naar ondenkbare niveaus van vrede en welvaart.

 

Nieuw monetair systeem ter beëindiging van corruptie, woeker en manipulatie

Dit nieuwe Quantum Financiële Systeem – QFS wordt gerealiseerd door een kwantumcomputer gestationeerd op een satelliet en is beschermd door geheime ruimteprogramma’s om het hacken te voorkomen. De kwantumtechnologie werd geleverd door de mensvriendelijke Galactics. Het doel van het nieuwe financiële systeem is om een ​​einde te maken aan corruptie, woeker en manipulatie door de Cabal en de bankwereld.

 

De kracht ligt in de beperking die voorkomt dat corrupte bankiers importante winsten behalen.

 

Alle activa van de Cabal zijn inmiddels grotendeels door de Alliantie geconfisqueerd en zullen opnieuw worden verdeeld, en ten goede komen aan alle volkeren op planeet Aarde, via QFS.

 

Alliantietheoretici zijn dagelijks in de weer om de timing van de RV-release te bepalen met behulp van wiskundige formules op basis van meerdere factoren. Deze meervoudige factoren zijn de huidige staat van de geopolitieke arena, wereldeconomie, de niet-ontwaakte massa, huidige gebeurtenissen en geplande gebeurtenissen.

 

Hiermee kan de Alliantie het meest geschikte moment bepalen om de RV vrij te geven. Het moment van vrijgave voor de RV nadert snel, omdat alle dominostenen op hun plaats liggen om deze gigantische gebeurtenis te onthullen.

 

De RV is inmiddels verder geëvolueerd tot meer dan een eenvoudige currency herwaardering. En zal worden afgehandeld via het Quantum Financial System (QFS). De QFS heeft inmiddels rekeningen aangemaakt voor elke burger op onze planeet. Compensatiefondsen zullen aan elke burger worden verstrekt, alles wat de Cabal heeft gestolen, wordt rechtstreeks in individuele QFS-accounts gestort.

 

Het Quantum Financial-systeem zal volledig worden uitgelegd nadat GESARA – t.w. Global Economische Security Reformatie Act – (proces) inwerking is getreden. Activa worden gekoppeld met een fysiek algoritme dat marktprijzen voorspelt op basis van vraag en aanbod, waardoor marktmanipulaties zijn beëindigd. Gevolgd door:

 

  • Goudstandaard
  • Schuldkwijtschelding
  • 14% vaste omzetbelasting op alleen nieuwe goederen
  • Afschaffing van alle inkomstenbelasting
  • Afschaffing van door de overheid gesubsidieerde drugskoeriers

 

Vertrouw op het plan, alles wordt gecompenseerd. Het wiel is in beweging gezet. De Gouden Eeuw is in aantocht. De Galactische Eeuw is voorbereid.

 

De Alliantie heeft bevestigt dat hun doel om de Deep State te verslaan veel complexer, tijdrovender en moeilijker is dan in eerdere plannen was overwogen. Het is duidelijk dat wereldwijd grote veranderingen zullen plaatsvinden, waarschijnlijk eerder dan verwacht. Dit zal gepaard gaan met massale arrestaties. Er liggen letterlijk meer dan veertig duizend verzegelde strafrechtelijke aanklachten klaar om te worden uitgevoerd. Zodra deze reeks van gebeurtenissen begint, is het aan de wakkere lezers om iedereen te helpen met het begrijpen van wat er aan de hand is, en uitleg te geven over de positieve aard van de veranderingen die worden ondernomen.

 

Q – Het plan om de wereld te redden

Dit is een geweldige video en een uitstekend stuk werk. Het kan je tot tranen beroeren. En is de optimale educatie voor het leven. Het nieuwe boek, DE GROTE ONTWAKING, gaat dieper in op de meest relevante onderwerpen van deze video, zowel qua betekenis als de samenhang ervan. Wees verzekerd dat het een gigantische ontwaking zal zijn. Uitgelegd wordt hoe de Elite de wereld bestuurt om iedereen in elk land in slavernij te houden. Dat oorlogen voor hun eigen gewin worden gevoerd met onvoorstelbare hoeveelheden aan slachtoffers waarvan je over je toeren kunt raken. Wees elke dag dankbaar dat Trump de Amerikaanse president is geworden. Het is ieders plicht om over de hele wereld als Patriot hierin mee te vechten.