En alle andere Centrale Banken van de wereld

 

Financiële Fraude:

Vanaf het moment de Federal Reserve Board in 1914 tot stand kwam, moet elke dollar om te bestaan ​​worden geleend van particuliere centrale banken. Elke dollar die de Fed ooit heeft gemaakt is verschuldigd aan die bank, met rente. Geen enkele regering mag zelf haar eigen valuta creëren; particuliere instellingen genaamd ‘centrale banken’ – lenen het door hen uit het niets gecreëerde geld uit aan overheden tegen rente. Wanneer alle schuld is terugbetaald is er geen munt overgelaten om de rente te betalen, want die moet eerst worden geleend om te kunnen bestaan. Dit is de reden waarom de nationale schuld eeuwig blijft groeien. Deze kan nooit worden afbetaald. Het is onmogelijk. Met andere End-the-Fedwoorden, het is FRAUDE gepleegd door onze eigen overheid!

 

Het Rothschild-Rockefeller-Morgan trio maakte zichzelf eerst de meesters van Europa en later van Amerika, door de invoering van eigen centrale banken, door de overheid gesanctioneerd  in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Oostenrijk. Ze duldden niemand die in de weg stond bij het binnenhalen van hun hoofdprijs, om daarna hetzelfde te doen in Amerika. – De ondergang van de Titanic in 1914 werd opzettelijk gecreëerd en georkestreerd door het Fed-kartel om de luide oppositie tegen hun plannen van 400 Europese financiële experts aan boord onder aanvoering van Benjamin Guggenheim, Isa Strauss en Jacob Astor, die allemaal opzettelijk werden vermoord, doordat de omgekochte kapitein vooraf was opgedragen dat ze dit ongeval niet mochten overleven.

 

De Fed verstrekt leningen aan de overheid of aan het banksysteem door het schrijven van een ongedekte cheque. – De Fed koopt ook dingen met een ongedekte cheque. Maar volgens hun eigen woorden, gepubliceerd in 1977 – onder de sub tittel; ‘eenvoudig gesteld’ staat geschreven: “Als je een cheque uitschrijft moet voldoende op de rekening staan ter dekking van de cheque.” Maar als de Fed een cheque uitschrijft is er geen bankdeposito waarop die cheque kan worden getrokken. Wanneer ze een cheque uitschrijven creëren ze in diezelfde handeling het geld. Nauwkeuriger; ze creëren valuta en geen geld. En zodra de nieuw gecreëerde valuta wordt gestort in een bank, is die bank in staat het wondermiddel van ‘fractionele reserve banking’ toe te passen.

 

Omgekeerde piramide:

Deze banken lenen niet daadwerkelijk de valuta uit die wordt gestort op rekeningen. In plaats daarvan creëren ze nieuwe fiat valuta vanuit het niets en dan lenen ze deze uit tegen rente, dat betekent dat ook dit geld d.m.v. lenen in bestaan is gecreëerd. Met andere woorden: wanneer je 1000 euro op de bank stort, kan met inachtneming van de verplichting een ​​reserve aan te houden van 10%, de bank 900 gloednieuwe krediet euro’s uitgeven door niets anders te doen dan vermelding van deze boeking en deze uitlenen tegen rente. Opnieuw wanneer deze gloednieuwe munten op een bankrekening worden gestort, is de bank toegestaan ​​om nog eens 90 procent van de waarde van dat deposito uit te geven, en vervolgens weer opnieuw voor 90 procent van dat gestorte bedrag, enz.

 

Inverted PyramidVoordat de Fed bestond ​​was er geen inkomstenbelasting, tarieven en heffingen op invoer en accijnzen op aankopen zoals alcohol sigaretten en benzine betaalden voor alle overheidsuitgaven. Deze belastingen genereerden genoeg inkomsten voor de overheid om naar behoren te functioneren. Echter toen rente moest worden betaald vanwege het geleende geld drukken door de Fed en de Centrale Banken, werd de inkomstenbelasting gecreëerd om de mensen verder financieel te plukken.

 

Fractionele reserve banking is een omgekeerde piramide, onder een 10% reserveverplichting, zodat een dollar aan de onderzijde, laag voor laag kan worden uitgebreid tot 10 dollar bovenaan, en vervolgens weer opnieuw worden herhaald en zo weer een nieuwe omgekeerde piramide worden gezet bovenop de voorgaande, wat een uiterst instabiele situatie veroorzaakt, maar regeringen doen alsof hun valuta even waardevol is als voordien, dat uiteindelijk is voorbestemd om te falen.

 

Bank Failure:

Met een kleine hoeveelheid aan ‘verplichte’ reserves kunnen de banken de dag-tot-dag fluctuaties afdekken met het balanceren van stortingen en opnames. Maar als er veel meer opnames zijn dan stortingen, kunnen ernstige problemen ontstaan. Zodra de verplichte reserves zijn opgebruikt, gaat de fractionele reserve banking in een precaire ommekeer. Om 1 euro uit te betalen moet de bank voor 9 euro aan leningen liquideren. Dit gebeurde in 1931, en dat werd de grootste oorzaak van de ineenstorting van het aanbod van de munt; het startte een bank run, dat een kettingreactie in bankfaillissementen veroorzaakte.

 

Goud is katalysator en stabilisator:

Om deze kettingreactie van implosies in het banksysteem te stoppen of zelfs beter te voorkomen, en het vertrouwen van de mensen terug te winnen, had goud dit kunnen voorkomen, door de mogelijkheid de overheid tijdig te dwingen de munt te devalueren, in plaats van het volk te bestelen door inflatie als gevolg van overtollige valuta binnen het bankwezen.

 

Goud was en is de ongeslagen kampioen van de wereld, dat alle pijn en lijden had kunnen voorkomen. Goud en zilver vereisen discipline en gold-513062_1280beperkt t banken en de overheid, en dat is de reden waarom ze het haten. In feite wat in 1930 gebeurde, en de oorzaak van de Grote Depressie was het bedrog en de niet-bestaande goud discipline als de belangrijkste oorzaak, hetzelfde is nu weer het geval. – Hoewel in de jaren 1930 nog een gouden standaard bestond was de macht van het goud afgezwakt als gevolg van het fractionele reserve banking systeem, waar uit 1 goud gedekte dollar 10 x meer nieuw geld werd gecreëerd en daarmee de macht van het goud als dekking werd afgezwakt zodra fractionele reserve banking werd toegepast. Deze omgekeerde piramide zwendel, eindigt in een implosie zoals alle Ponzi schema’s dat doen.

 

Deze situatie kan als eerste stap alleen worden opgelost met een open en eerlijk transparant financieel systeem, volledig gesteund door echt goud of andere activa. Eenmaal, zonder de waanzin van ‘fractionele reserve’ geld, kan met succes het mondiale economisch systeem worden geïmplementeerd, en zullen de mensen weer het vertrouwen terugkrijgen in het monetaire systeem, terwijl alle inkomstenbelastingen zullen worden afgeschaft. – Voor de goede orde, de gemiddelde persoon betaalt 35% van het inkomen aan directe belastingen aan de overheid, alhoewel de cumulatief samengevoegde belastingen in totaal 80% van het inkomen kunnen zijn, als gegenereerde belastingen, zijnde deel van de kostprijs in productie en service ketens, hieraan worden toegevoegd.

 

Onverantwoordelijkheid en incompetentie:

Het bestaande geldsysteem wordt gebruikt om onze eigen ondergang te financieren, maar in het nieuw beoogde systeem zullen de fondsen beter worden aangewend. – Er zijn reeds plannen voor een nieuw systeem waarin uitsluitend ​​omzetbelasting wordt geheven die ruimschoots alle Debt slavekosten en uitgaven dekt van overheden.

 

Anders beschouwd, toont de ‘waarde’ van fiat of papiergeld de mate van onverantwoordelijkheid en incompetentie van regeringen. Wanneer ze gezonde monetaire en fiscale principes zouden toepassen, kunnen ze alleen voor een zeer beperkte tijd aan de macht blijven. Al snel moeten ze hun toevlucht nemen tot excessief grote leningen en gelddrukken om stemmen te kopen. – Voltaire zei het al in 1729:

 

“Goud onthult economisch wanbeheer.”

 

Aangezien een hoge goudprijs economisch wanbeheer weerspiegelt, zullen centrale bankiers en overheden alle mogelijke middelen gebruiken om de prijs van goud te onderdrukken. Dit is het geval wat sinds 2011 gebeurt. Terwijl de vraag naar fysiek goud toeneemt en veel sterker is dan ooit te voren, vooral vanuit China en India, is de prijs van goud omlaag gegaan een kunstmatig laag, waardoor een stagnerende goudproductie is ontstaan, terwijl de kosten aanzienlijk zijn gestegen.

 

Met een financieel-economische overhang, is de reële economie gekrompen door meer schulden dan ooit eerder is waargenomen. Minder inkomsten en minder cash flow zijn beschikbaar om meer schuld af te betalen, dan ooit in de hele geschiedenis is voorgevallen. De situatie van nu is veel erger dan die in 2007. Alle macro-economische munitie om economische neergang te bevechten is vrijwel opgebruikt.

 

Criminelen blootgelegd:

De Federal Reserve en de centrale banken van de wereld hebben geen andere opties over, zij hebben in de afgelopen zeven jaar met het drukken van geld en nul rente niets bereikt, geen enkele economische verbetering, behoudens een enorme zeepbel in aandelen. Ze zitten nu gevangen in het QE mijnenveld dat zij zichzelf hebben aangedaan. Ze hebben hun eigen schuldvalstrik gecreëerd.

 

Met name gedurende de laatste 100 jaar van het nep-westerse financiële systeem dat tegenover de wereld regelrechte fraude en bedrog is. Nu deze criminelen worden blootgelegd zichtbaar voor alle mensen op deze planeet en ze beginnen te begrijpen dat dit kwaad echt is, ziet het volk dat ze door deze schurken volledig misleid zijn.

 

Wereldhandel in elkaar gestort:

Bewijs dat Wereldhandel absoluut is ingestort, wordt bewezen door de Baltic Index, dat kosten van verscheping tot ongekende diepten zijn gedaald. – De 200 biljard dollar van de wereldwijde schuld piramide begint nu overal om ons heen in te storten, hoewel rijkelijk laat, waarschuwt Imploding global tradede voormalige chief economist van de Bank voor International Settlements (BIS) dat we binnenkort zullen worden geconfronteerd met ‘een lawine van faillissementen”…

 

Inmiddels vertelt de mainstream media aan iedereen niet in paniek te raken. In plaats van tijdig te verkopen, raadt de mainstream media de mensen aan te kopen en nu in de markt te springen om te profiteren van alle “grote voordelen” die de aandelenmarkt op dit moment biedt. Zoals lezers inmiddels weten, zegt de media: Zwart is Wit en Omhoog is Omlaag.

 

Er bestaat geen zero som game in de economie – het economisch systeem is explosief uitgedijd, vervormd, en gedestabiliseerd door roekeloos, financieel ongedisciplineerde toename van de schuld gedurende meer dan twee decennia. Het is onmogelijk op deze weg verder te gaan; duidelijk moet een verandering van regime worden doorgevoerd om de mensen op de wereld te redden.

 

Amerika’s best bewaard geheim: – Het clandestiene fonds dat alles controleert:

Rob Kirby zegt:

“We hebben het over iets dat erg duister is. Dit is een zeer duistere entiteit. Dit is één van de best bewaakte geheimen die Amerika heeft.”

De mannen achter het gordijn manipuleren reeds gedurende bijna 100 jaar met behulp van deze topgeheime clandestiene state-financieringsbron alle gebeurtenissen in de valutawereld.

 

De Clandestiene Staat Bank ESF – Exchange Stabilisatie Fonds, kocht recent voor 1 biljoen dollar in contanten Staatsobligaties die op de markt werden gedumpt door een entiteit. De minister van Financiën van de Amerikaanse overheid bestuurt het ESF. Zo zijn al voor 8 T dollar in T-Bonds verdwenen.

 

De ESF is zo machtig het kan zelfs alle Amerikaanse schuld opkopen wat dan wel leidt tot hyperinflatie. Met de Olieprijs onder de $ 30/b is het einde van de petrodollar in zicht. Veel landen stappen massaal uit de dollar omdat ze olie in andere valuta’s kunnen kopen. Terwijl ze minder dollars nodig hebben voor de goedkopere olie van nu.

 

Het eindspel: Systemische instorting is in de komende 2-3 maanden te verwachten. Venezuela, Argentinië en Canada zijn al in hyperinflatie. De sterkte van de Canadese dollar is gebaseerd op hun oliereserves o.a. uit de teerzanden die nu zo laag is als 2-3 dollar per vat olie. De kan is nu te lang en veel verder langs de weg getrapt dan in 2008. – Er is recent een elektronische bank run geweest, waar 500 miljard binnen een uur werd opgenomen. De Fed probeerde dit te stoppen, maar kon niet meer injecteren dan 120 miljard dollar. Het is nu urgenter dan ooit dat je je geld in goud en zilver omzet! Volg het interview met Rob Kirby hier:

 

De ESF moet de munt stabiliseren vanwege het ontbreken aan goudsteun, dit is een strafbaar gedrocht zegt Jim Willie, ze manifesteren zich onder het mom van de nationale veiligheid. De hele financiële wereld staat op zijn kop, boven is onder en onder is boven. De wereldwijde monetaire crisis is zich nu aan het opwarmen. Volg hier zijn interview.

 

Nieuw mondiaal financiële systeem:

 Precies om diezelfde reden heeft Neil Keenan in augustus 2011, een bijeenkomst gearrangeerd die werd bijgewoond door een groep van financiële vertegenwoordigers uit 57 verschillende landen, die zich verzamelden voor de kust van Monaco t.b.v. de oprichting van een nieuw wereldwijd financieel systeem als de oplossing om de Khazarians met hun centrale banken en hun NWO-plan onderuit te halen.

new financial system

 

Landen die deze bijeenkomst bijwoonden waren naast Rusland, China, Zwitserland, Nederland, Brazilië, Venezuela nog vele anderen, waaronder diverse grootmacht spelers; zoals de ‘GOOD GUYS’ fracties (non-NWO) van het Pentagon en de CIA.

 

Het Oosten bezit het meeste goud van de wereld en de documentatie om legaal de cabal maffia onderuit te halen met hun corrupte instellingen die illegaal gebruik maken van de Global Collateraal Accounts, waarvoor de ‘alliantie’ besloten heeft deze te gebruiken voor het creëren van het nieuwe door goud en assets gedekte financieel systeem. In deze bijeenkomst werd dit plan aangekondigd als het “schot gehoord rond de hele wereld” voor degenen “die ervan afweten”, een aantal andere landen traden later toe en hebben het memorandum van erkenning van deze overeenkomst met documentatie ondertekend, waardoor de alliantie is gegroeid tot 182 deelnemende landen.

 

De Alliantie:

Nu, zal het duidelijk zijn dat er inderdaad een groeiende ‘alliantie’ bestaat, die de frauduleuze banken cabal onderuithaalt. Neil Keenan, de leider van de alliantie is bijna gereed met de opening van de Global Collateraal Accounts, met dat als onderpand, wordt dit zeker de belangrijkste gebeurtenis van alles wat op financieel en politiek gebied op deze planeet heeft plaatsgevonden – dat wil zeggen, dat de controle en de poging tot geheimhouding over de Global Collateraal Accounts de cabal wordt afgenomen. De laatste twee updates van Neil Keenan in dit verband zijn zeer positief met veel aanvullende informatie. Update 1 and update 2.  – Wat nu gaat gebeuren is wat JFK en Soekarno van plan waren te doen en in 1963 bijna hadden afgerond: nl. het gebruik van de Global Collateraal Accounts als onderpand om de wereld compleet en voor beter te veranderen.

 

Het onderpand met activa in goud zou aan Kennedy worden uitgeleend, om hem in staat te stellen deze activa en accounts te gebruiken om Amerika de mogelijkheid te gegeven haar eigen goud gedekte munt genaamd ‘Treasury Notes” uit te geven, om ​​Amerika te laten ontsnappen uit de valse US Corporation en de Federal Reserve – misdaad kartel – om vervolgens het misdadige CIA agentschap te ontmantelen.

 

Als Kennedy en Soekarno succesvol waren geweest, zou Amerika in 1963 zijn bevrijd van de het op schuld gebaseerde slavensysteem en de geheime cabal regering. Dit zou ook het geval geweest zijn voor de G20-landen die worden gecontroleerd door de respectieve centrale bankensystemen. En bovendien zou de oneerlijk overeenkomst van Bretton Woods zijn geannuleerd.

 

Moord op John F. Kennedy:

Kennedy assissinationNeil herinnert eraan dat toen John F. Kennedy terug kwam van zijn laatste ontmoeting met president Soekarno in Indonesië, betreffende de laatste voorbereiding een ​​nieuw Amerikaans financieel systeem in te voeren, waarvoor JFK toen al twee feiten tegen zich had.

 

Ten eerste, dat Kennedy de teruggave van West Papua, uit Nederlandse handen, aan de Indonesiërs had gerealiseerd; dat tegen de belangen van Big Oil was, en de zakelijke grootmachten die aanzienlijke controle over strategische locaties met bekende gouddeposito’s wilden behouden.

 

Ten tweede, Kennedy het bedrog over het hoofd zag met betrekking tot zijn eigen vicepresident Lyndon Johnson, die alle ontvangen informatie betreffende de procedure in Indonesië doorstuurde naar zijn cabal superieuren inclusief de info iz. ontbinding van zowel de CIA als de Federal Reserve Banken.

 

Dit werd de direct aanleiding tot de moord op John F. Kennedy in 1963. – Beide presidenten Kennedy en Soekarno waren bezig met tal van projecten om hun land sterker en groter te maken; een van die projecten in het bijzonder was het nieuwe Amerikaanse financiële systeem; de eliminering van alle particuliere Federal Reserve en de Banken – het FIAT geld drukken – en de teruggave van de macht tot geld uitgifte van het land aan de overheid zelf, onder publieke controle te waarborgen.

 

 

Het wakker worden:

De samenleving begint langzaam te evolueren in het collectief bewustzijn, dat ontkoppeld is van valse verhalen die in ‘waarheden’ gemanipuleerd Awakeningzijn als officieel voor het volk. Allemaal zijn we misleid en hebben nu de verantwoordelijkheid deze puinhoop te onderzoeken en effectief anderen te informeren, in het belang van onze toekomstige generaties.

 

Het goede nieuws is dat individuelen in toenemend tempo de stekker uit deze matrix van misleiding trekken, dat zal leiden tot een omslagpunt waardoor in principe de hele wereld wakker wordt vanwege het domino-effect. Deze wereldwijde ontwaking is reeds een lange tijd aan de gang en wordt gekenmerkt door twee even belangrijke aspecten.

 

Ten eerste ontstaat de behoefte van mensen om samen te komen t.b.v. de sociale veranderingen die dringend nodig zijn, zoals vereenvoudiging en de vereniging met diverse culturen, de tragische realiteit te begrijpen dat het milieu en onze collectieve gezondheid op een wijdverspreide schaal lijdt, door de vergiftiging van ons voedsel, chemtrails, farmaceutische producten, onnodige en giftige vaccinatie die bewust ziektes veroorzaken, veel anderen meer. Vooral t.b.v. humanitaire projecten zullen GCA middelen beschikbaar worden gesteld, zoals projecten, t.b.v. benutting van ‘vrije energie’ en vele andere onderdrukte technologieën, reiniging van ons water, het herstel van onze oceanen en het land, wederopbouw van de infrastructuur, educatieve programma’s, etc.

Ten tweede een filosofische verschuiving noodzakelijk om het in ons aanwezige bewustzijn als kern factor te begrijpen en te benutten.

 

Tijd voor actie:

Time for ActionBelangrijk, miljoenen meer mensen zullen moeten WAKKER WORDEN, als iedere lezer bereid is dit artikel aan anderen door te geven wordt dit een grote sprong voorwaarts in het publieke bewustzijn dat zal volgen. Beschouw dit als onze individuele en belangrijke bijdrage aan de vele en gevaarlijke inspanningen van Neil Keenan en zijn K-Team. Om een ​​indruk te krijgen en te begrijpen wat reeds hiervoor is ondernomen teneinde nu de eindfase te voltooien, bestudeer deze tijd lijn.

Bedenk, mensen zijn kudde beesten. Dit kan zowel pro als contra worden benut. Wanneer een slechte trend werkt zoals ongezond eten zijn de gevolgen duidelijk negatief. Maar door het gebruik van ‘slim en cool’ zullen ze als groep het goede volgen. Het goede nieuws is dat met het gebruik van het internet deze berichten van ‘gedachten en ideeën’ veel gemakkelijker te verspreiden zijn, zodat geen onmiddellijke noodzaak bestaat om met pamfletten de straat op te gaan.

 

Het is belangrijk te onthouden dat je bewustzijn een soort van zeepbel is die alleen van binnenuit kan worden opgeblazen, dus probeer te onthouden dat het argumenteren met mensen om ze te overtuigingen alleen het tegenovergestelde effect oplevert. In plaats van ze te “winnen” door ze te laten zien wat je probeert te zeggen, zul je ze eerder afschrikken. Wees verstandig om succesvol te worden in de strijd voor regimeverandering.

 

Overwinning van de Cabal is ons hoofddoel.

 

Wie zijn de Cabal?

twofaced“Mensen”; zoals Barack Obama in de VS, David Cameron in het Verenigd Koninkrijk, Angela Merkel in Duitsland, Hollande in Frankrijk, Rajoy in Spanje, Rutte in Nederland, Malcolm Turnbull in Australia, John Key in Nieuw-Zeeland, en al diegenen die leiding geven in cabal gecontroleerde landen op aarde – handelen uitsluitend in opdracht van Cabal leiders die hen instrueren.

 

De Cabal zijn de Khazarians, de elite satanisten, zonder empathie die ons allemaal willen doden. Bekijk dit overzicht om re zien waar de meeste van deze corporate-criminelen zich bevinden. Ze willen alles op de wereld voor zichzelf hebben, de gehele planeet, letterlijk alles. Ze vergiftigen ons voedsel; maken oorlog, bestelen ons arm, terroriseren om mensen in angst te laten leven en onderdanig te maken. Het is nu tijd dat we onszelf verdedigen onze planeet, en alles op aarde, en alle mensen te verenigen om deze gevaarlijke criminelen, vermomd als politici met twee gezichten te bevechten, te arresteren, in te sluiten en te berechten om ze te laten boeten voor hun wandaden gepleegd tegen de mensheid.