Laat je niet misleiden:

 

De Revolutie is begonnen:

Olieprijzen crashen terwijl Goud omhoog gaat. Het is de eerste zichtbare stap om de mensheid te bevrijden van de schuldslavernij. De Global macht verschuift zich onder sterke druk door olie en alle andere internationale grondstoffen te waarderen en te verhandelen in andere valuta’s, zoals de Chinese Yuan of Russische Roebel, maar niet in Khazarian US dollars.

 

Goud omhoog, terwijl het meeste van al het andere omlaag gaat. Waarom? Meer kwantitatieve versoepeling – QE – is de goedkoop geld-Oil down Gold uppompregeling die, in het beste geval tijdelijk opnieuw leven blaast in falende aandelenmarkten maar niets doet om de steeds dieper wordende wereldwijde recessie trend te keren. Zo zal goud, maar ook zilver worden gekoesterd als veilige haven grondstoffen in een klimaat waarin de valuta’s van centrale banken zichzelf vernietigen en sociaaleconomische en geopolitieke opstand veroorzaken.

 

Met goedkope benzine aan de pomp, en gestegen rente, zouden mensen kunnen denken dat de economie zich aan het herstellen is van de ergste financiële kater in de geschiedenis, maar iets veel sinisterder is op zijn plaats. – Maar geen paniek; er komt een happy einde. – De revolutie gebeurt voor je ogen. De revolutie gaat door met de bevriezing van de vrachtscheepvaart, kelderende beurzen, de dumping van de Amerikaanse dollar, totdat olie uiteindelijk US $ 20 / b heeft bereikt, goudmijn aandelen gaan omlaag, en nog veel meer.

 

 

Petrodollar:

Alles wat wordt waargenomen is gecentreerd door en op de “petrodollar”. Zal deze overleven of vervangen worden? Het is niet langer “OF“, maar “WANNEER” en “WAT” de dollar zal vervangen? President Xi van China had onlangs een ontmoeting met de Iraanse leiders en de volgende dag king_dollar_rgbmet de Saoediërs. Speculatie over wat werd besproken leidt tot het onderwerp olie als belangrijkste subject. China wil haar olietoelevering diversifiëren door van beiden te kopen. President Xi kan de Saoediërs hebben verteld dat wordt verwacht dat ze voor afwikkeling de Yuan zullen accepteren in plaats van dollars.

 

Zo juist is bevestigd; dat de Saoediërs hebben toegegeven aan de eis van Ruslands Poetin, ‘ofwel jullie worden geconfronteerd met totale vernietiging door economische ineenstorting, of neem alle actieve Amerikaanse CIA-agenten die betrokken zijn bij terrorisme gevangen. De Saoediërs hebben hieraan voldaan door 9 CIA agenten te arresteren en waarschijnlijk zullen ze nu ook alle andere eisen inwilligen, met betrekking tot de ondermijning van de petrodollar om te bereiken de US dollar als wereld reserve valuta te elimineren.

Het bezoek van Xi signaleert een verschuiving van de “verdeel en heers” koloniale erfenis naar die van economische ontwikkeling.

 

De Chinezen en de Russen hebben alle voorbereidingen die binnen hun invloed liggen ondernomen, om de dollar te dumpen als ‘s werelds reserve valuta. Dit zal zeker een belangrijke rol in de discussie hebben gespeeld, nadat China en Rusland het niet westerse clearingfaciliteiten systeem hebben opgezet, vergelijkbaar met SWIFT, maar zonder westerse inmenging, handelsakkoorden, valuta-hubs, handelsbanken, en zelf goud en olie beurzen hebben opgericht waar de dollar niet welkom is.

 

Rusland en China weten dat het Westen failliet is, maar ze wachten totdat dit gebeurt nu de fractionele reserve banking het onderliggende financiële systeem snel laat krimpen en niet meer genoeg schuldgeld kan leveren aan verse liquiditeit. – Dat moet het voor de Saoediërs aannemelijk maken om hun olie aan China in Yuan te verkopen, terwijl Iran haar geld uit Amerikaanse instellingen zal terugtrekken om dat om te zetten in goud.

 

 

Gemanipuleerde Markten:

Alle markten zijn gemanipuleerd en frauderend geworden. Het Amerikaanse ministerie van Financiën, het ESF, en de Fed kopen alles dat omlaag gaat, met inbegrip van hun eigen schuldpapier zijn zij de grootste kopers in de markt. Zo werd onlangs tegen $ 1biljard aan contant geld aan buitenlandse reserves – T-Bonds – teruggekocht die waren gedumpt, terwijl daarvan geen administratie of registratie bestaat die ​​bevestigt “wie” de koper is geweest van deze gedumpte Treasury-Bonds. Het is gewoon boekhoudkundige fraude zonder gerechtelijk toezicht, er wordt niets geregistreerd, alleen geldt ‘houd je mond’! Heb geen twijfel dat Saoedi-Arabië zich nooit naar het Oosten zal keren, vooral nu ze in een uiterst moeilijke financiële situatie verkeren. Wanneer Westerse markten instorten is er geen alternatief voor de Saoediërs om hun steun aan de Amerikaanse dollar vol te houden.

Rigged marketsDe Saoediërs weten ook al dat ze geen goud meer hebben omdat de Khazarians dat hebben gestolen! Ze weten ook dat van een failliete US overheid weinig kan worden verwacht. Ze kennen ook de situatie rond de derivaten die een gigantische berg dynamiet is, en wacht op een vonk. Zij weten ook dat de VS geen rechtsstaat is; hun woord of overeenkomst heeft geen enkele waarde omdat ze nooit de intentie hadden die te honoreren. Iedereen weet dat het Westen failliet is, ondanks dat ze luid vertellen; “De overheid zal dat nooit laten gebeuren.”

 

De aanval op het oliekartel en de controle van de petrodollar, is niet omdat er overaanbod is, dat is niet de echte reden waarom olieprijzen kelderen naar $ 20 per vat, en in het geval van bitumen, de laagste kwaliteit Canadese olie, al $ 2 per vat heeft bereikt. Wat gebeurt, is dat China erop aandringt in Yuan te betalen voor haar olie. Bovendien, nu de sancties tegen Iran zijn geëindigd, en Iran de laagste productiekosten in de wereld heeft, zullen zij de markt overspoelen met een extra miljoen vaten olie per dag. China helpt zowel Iran als Rusland om door te gaan met lage olieprijzen, via de levering van Chinese goederen tegen lage prijzen in ruil voor hun olie. India vermijdt ook het gebruik van de petrodollar als het Iraanse en Russische olie koopt. – China heeft grote belangstelling voor Iraanse olie, waarom haar invloed het land kan helpen naar vrede in het Midden-Oosten.

 

Deze campagne zal doorgaan totdat Saoedi-Arabië, de Raad van Samenwerkende Golf Staten en de grote Khazarian banken ten onder gaan, volgens de ‘Good Guys’ in de Pentagon. De eerste Khazarian Mega bank domino die verwacht wordt te vallen, is de Saoedi eigendom Citibank die op ongeveer $ 58 miljard aan verliezen zit in verband met de lage olieprijzen. Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg.

 

Kelderende beurskoersen:

De wereldwijde marktinstorting, de crisis in opkomende markten en de kelderende grondstofprijzen waren te voorzien – en voorspelbare trends. Dat is de bekende implicatie als gevolg van de wereldwijde recessie. Reële getallen vertellen het ware verhaal. Van luxe goederen tot aan big-box winkels, zijn de verkoopcijfers zwak. Over de hele wereld dalen de fabricage-indexen, sombere BBP cijfers, dalende lonen, dramatische dalingen in het vervoer van grondstoffen en afgewerkte producten, zowel ter land als op zee, afnemende industriële productie en negatieve inkoopmanager-indexen – alle leidende indicatoren signaleren falende economieën en verdieping van de recessie. Goud en Zilver zijn en blijven je veilige haven.

 

De rol van Big Oil:

Big Oil is overal en heeft de macht veroverd over Financiën, Geneeskunde en Landbouw. Hoe dit gematerialiseerd is, verklaart James Corbett, die in z’n artikel onthult in welke de mate de olie-industrie zich heeft gevormd en de wereld regeert.

 

“Van agricultuur, tot medicijnen en farmaceutica, diesel trucks, het eten op je bord, pijpleidingen, kunststof producten, het is onmogelijk een sector te bedenken in onze moderne samenleving die niet wordt beïnvloed door de petrochemische industrie.

 

Het verhaal over olie is het verhaal van de moderne wereld. En dit is het verhaal van de mensen die geholpen hebben de wereld vorm te geven en hoe zij de oligarchie creëerden, en nu op het punt staan het leven zelf te monopoliseren.”

 

 

Big Oil gebruikt “transfer pricing” om te voorkomen dat ze belastingen betalen, door de creatie van de illusie van nul winst. Big Oil's problemDochterondernemingen van Oliemaatschappijen ontwijking belasting door het kopen van olie tegen lage prijzen van de producenten in zgn. Tax havens, waar geen belasting op de winst wordt geheven, vervolgens wordt de olie verkocht aan de raffinaderijen in het Westen tegen opgeschroefde prijzen om de winst te elimineren. Wat resulteert dat de winsten wordt geboekt in de dochterondernemingen van de oliemaatschappijen in niet-fiscale rechtsgebieden. – Als criminaliteit kan worden gebruikt ter ondersteuning van de Amerikaanse dollar, dan is de hele Amerikaanse regering crimineel!. Lees meer over criminele activiteiten van de overheid, geanalyseerd door Michael Hudson, waarschijnlijk de meest oprechte econoom van vandaag.

 

De olie-industrie is in chaos, door het produceren van olie voor $ 60 en te verkopen voor ongeveer $ 30 lijden ze onthutsende verliezen, met de derivaten bom op scherp, hebben alle banken met olie-kredietverliezen enorme schade, bovenop alle andere verliezen, hun instorting is nabij en staat voor de deur, zorg ervoor dat je niet te veel geld op je bankrekening hebt, anders zal dat binnenkort ook verdwenen zijn. – Want de hoeveelheid aan slechte leningen is geëxplodeerd door de verliesgevende olie opbrengsten. Vanwege het karakter van het fractionele reserve banking in het mondiale banksysteem, zijn waarschijnlijk alleen al de slechte olieleningen genoeg om alle onderliggende waarborgen aan kredietverstrekkers te vernietigen.

 

De dollar staat op instorten:

Nog velen hebben groot vertrouwen in de Federal Reserve en de mainstream media, ze willen die zelfs letterlijk volgen tot over de klif. – Tot nu toe, hebben alleen de mensen die geloven dat ze zich moeten voorbereiden op de komende crisis dat ook gedaan, en alle anderen die geloven dat alles uiteindelijk weer op z’n pootjes terecht komt, zullen zich nooit voorbereiden. – Wat staat te gebeuren gaat gebeuren, en tientallen miljoenen mensen zullen uiteindelijk bitter spijt krijgen niet te hebben geluisterd naar de waarschuwingen toen ze de kans nog hadden zich voor te bereiden. Het onvermijdelijke gevolg zal zijn dat alle valuta’s naar nul gaan en de inflatie naar oneindig of te wel hyperinflatie wordt. Alleen mensen die goud en zilver bezitten hebben een goede kans dit te overleven!

 

Goud zal de redder zijn:

Gold the SaviourHet is belangrijk altijd te onthouden dat onder alle omstandigheden, geen enkel scenario bestaat waarin goud en zilver niet zullen stijgen. Of het nu deflatie, inflatie stagflatie, of hyperinflatie is.

Ter verduidelijking; Geld is een opslag van waarde, terwijl Valuta – currency – geen enkele waarde heeft. Het is essentieel dat mensen het verschil tussen geld en valuta goed begrijpen. In commentaren onder artikelen, worden deze twee verschillende aspecten vaak verwisseld en door elkaar gebruikt. – Goud en zilver hebben blijvende waarde – currency daarentegen heeft geen eigen waarde.

 

Om uit de puinhoop van krimpende markten en verminderde economische groei te komen, is herwaardering van goud een absolute noodzaak, want credit-creatie om tekorten te financieren werkte niet; begrotingstekorten gefinancierd door credit-creatie leidden tot excessieve invoer en de noodzaak van devaluatie van de importerende valuta.

 

De herwaardering van goud zal een gunstig effect leveren aan het herstel van de wereldeconomie en aan een ​​gezondere maatschappij, met evenwichtige handelsbalans en nationale begrotingen. De discipline van goud als ‘Reserves steun’ van valuta tegen een herwaardeerde prijs zal orde herstellen in een wereld die geweigerd heeft de nodige discipline te handhaven om te evolueren. Totdat ze worden gedwongen juist dat te doen in de huidige uitzichtloze situatie. Er zal geen ander alternatief zijn, dan de gehate fiscale en financiële discipline opgelegd door goud te accepteren.

 

Gold for world tradeDe herwaardering van goud zal de invloed van de huidige schuld-overhang op de wereld verminderen. Dat betekent niet dat noodzakelijk prijzen van goederen en diensten in tandem zullen stijgen met de hogere prijs van goud. Het huidige prijsniveaus zal hetzelfde kunnen blijven als vóór de herwaardering. Echter, zullen de prijzen opnieuw moeten worden aangepast om de nieuwe economische realiteit te weerspiegelen. Veel goederen die als vaststaand goedkoop werden beschouwd zullen verdwijnen, wanneer hun kunstmatig lage prijs verdwijnt.

 

Internationale handel met goud gedekte valuta als geld laat het goud stromen van het ene land naar het andere land, waardoor een vermindering van de goud voorraad in het importerende land ontstaat, en een toename van goud in het exporterende land t.w. het land van uitvoer. Uiteindelijk zal het goud de neiging hebben zich op te stapelen in het exporterende land, waardoor anderen met een te kort aan goud zullen zitten, dat weer na verloop van tijd automatisch moet worden geëgaliseerd.

 

Zodra valuta “goud-gedekt” is, zal het goud in handen van particulieren, pensioenfondsen, bedrijven, etc. in stapels levenloos blijven liggen. Maar nu al dat goud weer geld is geworden zal dat tot leven komen ter ondersteuning van economische activiteiten.

 

Voor China, zal de herwaardering van goud het einde betekenen van haar omvangrijke goedkope export door haar fabrikanten, met het onvermijdelijke gevolg van een zeer intensieve herstructurering van haar economie. Misschien verklaart dit wel, waarom de Chinese overheid bij de Chinese bevolking heeft aangedrongen goud te kopen.

 

Eveneens zal de Amerikaanse economie onder de nieuwe situatie lijden en een veelomvattende en ook pijnlijke herstructurering moeten ondergaan in deze veranderde wereld, waar evenwicht in het handelsverkeer en evenwichtig in begrotingen meedogenloos worden opgelegd door de nieuwe status van goud als internationaal geld. – Met aan de positieve kant, dat de Amerikaanse productie onmiddellijk weer tot leven komt om de Amerikaanse markt te voorzien; t.w. toename van werkgelegenheid en inkomen met de wedergeboorte van de Amerikaanse productie industrie.

 

Zodra alle valuta’s “goud-gedekt” zijn, is goud weer het internationale geld, terwijl de Amerikaanse dollar niets meer is dan de nationale munt van de VS. Als goud uitgroeit tot het internationale medium t.b.v. de afwikkeling van handel, zijn alle prijzen van goederen en diensten over de hele wereld gebaseerd op de goudprijs, omdat alle valuta tegen ‘face value’, inwisselbaar zijn in goud.

 

Twee essentiële elementen voor het creëren van vertrouwen in het goud gedekte systeem zijn; een sterk juridisch regime en de verplichting om via open-markttransacties de goudprijs te stabiliseren. Dat zijn de twee pijlers waarop omstandigheden kunnen worden overwogen waaronder het is toegestaan ​​om overtollig papiergeld te creëren door het plafond van de dekkingsgraad te overschrijden.

 

Wat zal de dollarprijs in goud moeten zijn onder flexibele goudenstandaard? Het kiezen van de verkeerde prijs was de grootste oorzaak van de mislukking van de goudstandaard in de jaren 1920. Op grond van het niveau van schulden in de wereld, en de bestaande geldhoeveelheden M1, M2, enz., is het belangrijk dat in aanvang het goudsteunaandeel een 100% dekkingsgraad heeft; waardoor de goudprijs zal variëren tussen US $ 50.000 tot US $ 80.000/ounce. De juiste prijs-peg vereist bijzondere overweging om de gemaakte fouten in de jaren 1920 te vermijden.

 

Om discipline op te leggen, moet naast de officiële goudprijs een vrije markt voor goud bestaan. Teneinde de vrije marktprijs op of in de buurt van de officiële goudprijs te handhaven wordt via open-markttransacties de marktprijs ondersteund.

 

Collectief Bewustzijn:

Collective ConsciousnessDe samenleving evolueert langzaam naar een collectief bewustzijn, dat is losgekoppeld van de valse verhalen die in het gunstigste geval niets anders zijn dan gemanipuleerde halve ‘waarheden’ als ‘officieel’ gevoed aan de bevolking. Ieder van ons is in vele opzichten misleid, en nu hebben we allemaal de verantwoordelijkheid dit verder te onderzoeken en onze bijdrage te leveren onze medeburger te informeren in het belang van onze toekomstige generaties. – Het goede nieuws is dat reeds veel mensen de stekker uit deze matrix van misleiding hebben getrokken en dat neemt toe in een steeds hoger tempo, dat leidt tot het omslagpunt waarop in principe vanwege dit domino-effect de hele wereld wakker is geworden.

 

Forwarding documentsBegin met het doorsturen van deze essay aan al je contacten, en kijk of ze gemotiveerd reageren, wat waarschijnlijk niet allen zullen doen, maar in ieder geval veel meer dan je misschien denkt, zoals reeds velen op dit moment, misschien nog wat latent, de onrechtvaardigheden bemerken die plaatsvinden met bijvoorbeeld de toestroom van vluchtelingen, met als enig doel onze samenleving te vernietigen voor de komende jaren en generaties, zo niet voor de eeuwigheid.

 

Helaas laten nog te veel mensen het denkwerk over aan anderen. En in het algemeen, vertellen onze politieke, religieuze en culturele leiders dat er echt geen reden is om bezorgd te zijn over de toekomst. Zij verzekeren ons dat ze alles onder controle hebben, en dat het leven alleen maar beter zal worden in de komende jaren. Dat is een flagrante leugen! – Onbetrouwbare overtuigingen leiden tot verkeerde beslissingen, die op hun beurt leiden tot verkeerde acties, en zo hebben nog te veel mensen ervoor gekozen om te geloven wat de elite hen vertellen op dit punt. Daardoor is nog steeds een te klein deel van de maatschappij fysiek, mentaal, emotioneel en geestelijk voorbereid voor de zeer harde tijden die snel zullen naderen.

 

Hoe Wall Street omgaat met verder dalende olieprijzen:

“Wall Street probeert gewoon de schuld van het bloedbad op de aandelenmarkt in de schoenen te schuiven van lage olieprijzen. Maar dat is niet echt de reden waarom aandelen naar beneden gaan. De realiteit is dat om dezelfde reden zowel de olieprijs als aandelen omlaag gingen, en omdat de Federal Reserve met de rente verhoging de dollar hoger liet stijgen. Iedereen denkt dat aandelen en de olieprijs de aanpassing aan de hogere rente en de sterkere dollar weerspiegelt. Maar ik denk dat dit onjuist is, omdat ik denk dat de Amerikaanse economie al opnieuw in recessie is. Ik denk dat de huidige recessie slechter zal worden dan die van 2009, en ik denk dat de Fed teruggaat naar haar oude trucs van 0% rente en een nieuwe ronde van kwantitatieve versoepeling.”

Kijk naar de uitleg door Peter Schiff’s in deze 4 min. video.

 

Ontrafeling van de Credit Structuur vindt plaats voor je ogen: Zegt Bill Holter:

Tussen 1913 en nu, zijn een groot aantal vingerwijzingen geweest, die samen met de massieve criminele operaties grote sommen aan rijkdom Credit Structure Unwindinghebben overgedragen van de velen naar de weinigen – Elite. Te beginnen in 1933 stal de Federal Reserve, in samenwerking met het Congres en de Schatkist, het goud van de bevolking. Wilson tekende Executive Order 6102 waarmee de natie werd bevolen hun gouden munten, baren en al het ander goud in hun bezit in te leveren. Gelukkig, gaven de meeste mensen hieraan geen gehoor, het meeste goud dat werd gestolen werd bewaard in bankdeposito’s en individuele kluisjes in banken. Mensen die hun rijkdom toevertrouwden aan de banken verloren dat. Ik hoop dat je aandacht besteed aan deze laatste regel!

De volgende massale overdracht van rijkdom kwam in 1965 toen zilver werd verwijderd uit Amerikaanse munten. Dubbeltjes, kwartjes en halve dollars bevatten 90% aan zilver en dat was de basis van echt geld. Dat zilver werd vervolgens van de mensen afgenomen en deze rijkdom van de velen werd overgedragen aan de weinigen – Elite.

 

“Wat nu gebeurt heeft een doel. Er bestaat niemand die zonder voorafgaand overleg en duidelijk doel het beleid van nu voert, het doel is het volk in de sloot te jagen. Het is niet alsof we per ongeluk van de weg afgaan in de sloot.” Zegt Bill Holter.

 

Dat brengt ons bij vandaag. In 2008 werd ons verteld dat tenzij de mensen van deze natie de Federal Reserve (die haar financiering krijgt van de mensen via de Schatkist) niet terzijde stonden om “de banken te redden” met de overdracht van tientallen miljarden van onze rijkdom aan de banken, zouden de “tanks door de straten rijden” en een “staat van beleg” worden afgekondigd. Natuurlijk, was dit gewoon een leugen van de liegende dieven. Wat we in 2016 gaan beleven is het uiteindelijke resultaat van het samenkomen van al deze feiten vanaf het “begin met in gedachten het einde.”