Fake schulden aan de Banken behoeven

niet te worden terugbetaald

 

Geopolitieke veranderingen die hebben plaatsgevonden:

Dankzij Hillary Clinton is Iran nu de dominante macht in het Midden-Oosten. Het is al lang bekend dat Hillary Clinton in het geheim werd gefinancierd door de radicale Wahhabi’s in Saoedi-Arabië en Qatar, om voort te gaan met de veranderende machtsstructuur in het Midden-Oosten. Haar falen om van president Trump te winnen heeft de hele wereld aan de rand van oorlog gebracht – en dat is te wijten aan het feit dat iedereen weet dat Trump nooit een oorlog tegen Iran zal lanceren, zoals de ‘Deep State’ had gepland – en die kans is nu ingestort en heeft de Saoedi-Israëlische as in beroering gebracht door de groeiende machtsinvloed van Iran.

 

 

Kroonprins Mohammed bin Salman en president Donald Trump hebben de vernietiging van de ‘diepe staat’ gepland. Het Midden-Oosten stond aan de rand van oorlog, de elites in Davos waren daarover volkomen van streek, absoluut geschokt, terwijl de MSM-propagandamedia te dom was om ooit deze waarheid te begrijpen.

 

“Een ding dat je hebt gezien op de top die president Trump in het voorjaar had, is dat de Verenigde Staten niet bereid zijn meer mensen te tolereren in het Midden-Oosten die de export van radicaalislamitisch terrorisme in West-Europa en de Verenigde Staten financieren… ”

 

Dat werd gezegd door President Trump’s engste bondgenoot, en voormalig adviseur van het Witte Huis, Steve Bannon. Bannon vervolgde met te zeggen dat tijdens de topbijeenkomst van president Trump met tientallen Arabische landen in Saoedi-Arabië vorig jaar, “modernisering en hervorming” een groot deel van de agenda vormde. Begrijp goed dat we leven in een smerige en gevaarlijke wereld.

 

De grootste misleiding over schulden:

Vertel het publiek dat er een “staatsschuld” is, en op de uitgaven gekort moet worden. Deze truc impliceert legitieme boekhouding. Het volk mag echter niet weten dat een fiat-geldsysteem al vanaf aanvang; ‘het in gebreke blijven van betaling’ inhoudt.

Kan schuld wel bestaan als iedereen weet dat fiat geld kosteloos in oneindige hoeveelheden wordt geschapen en dan zgn. ’door schuld als waarde’ wordt gedekt? Denken we echt dat de overheid miljarden euro’s te kort komt? Dit is het verkeerde uitgangspunt dat gepromoot wordt door de media. Het geld is niet verloren. Het werd alleen besteed aan precies wat de elites en de Deep State het wenste te besteden, zonder medeweten van het publiek.

 

Een bank geeft je een ‘lening’ om een ​​huis of ander duur artikel te kopen en noemt het jouw schuld, maar is dat wel zo? De bank heeft zojuist het geldbedrag uit het niets gecreëerd. Het hoeft niet eens zoveel geld in haar kluizen te hebben om de lening te maken. Het heeft de bank niets gekost, maar de bank noemt het jouw schuld of jouw hypotheek en jij gelooft dan dat je schuld hebt.

 

De bank belegt zonder risico in jou. Als jij je hypotheek niet kunt betalen, sluit de bank je af. Ondertussen heeft de bank het onroerend goed dat je als onderpand had gegeven, gegrepen onder het mom dat de schuldenaar de lening niet heeft betaald, zonder een cent van het eigen geld van de bank in gevaar te brengen. Zo bezitten de banken het merendeel aan huizen en landerijen, en dit wordt dan economische vrijheid genoemd, sorry maar het is gewoon slavernij!

 

Wanbetaling van schuld

Er kan geen echte verandering in de economische gevangenisnaties komen, totdat de nepschuld die verschuldigd is aan Centrale Banken en alle andere banken in gebreke wordt verklaard. Al deze banken moeten boekhoudkundig worden gecontroleerd en alle activa van de naties moeten worden teruggenomen van deze frauduleuze regeling die mensen permanent in nepoorlogen en schulden heeft gevangen.

Het zal zorgvuldige aandacht vereisen in het onderzoeken, checken in de verkrijging van controle over het monetaire systeem, dat eigendom is van een particuliere onderneming en haar centrale banken over de hele wereld.

Tegelijkertijd moet een volledige audit worden gecoördineerd van alle goudposities bij alle centrale banken. Want dit goud is eigendom van het volk. Nadat de centrale banken zijn gecontroleerd en al hun activa zijn bevroren door de respectieve Schatkist van het land, verdient het de aanbeveling dat de U.S. Inc. en alle andere corporate naties hun schulden aan hun corrupte privé-houders nalaten.

 

Het plan is; dat de Fed en alle Centrale Banken hun faillissement aanvragen en de respectieve Ministeries van Financiën namens de burgers alle activa van de Federal Reserve en alle andere Centrale Banken in beslag nemen.

 

Al deze biljoenen aan schulden vallen ofwel in het faillissement, of de respectieve overheidsschuld wordt verrekend met gedrukt waardeloos fiat-valuta om daarmee de schuld af te boeken.

Het is belangrijk om te onthouden dat het beëindigen van de Centrale Banken de valuta-obligatie- of aandelenmarkten niet zal ruïneren. Alle drie markten worden momenteel beheerd door het Exchange Stabilisatie Fund via een backdoor handel uitgevoerd in samenwerking met de Amerikaanse Schatkist. Het is reeds bewezen dat sowieso het ESF alle drie zgn. “vrije” markten controleert.

 

Zoals blijkt uit de dagelijkse manipulaties van de prijs van goud, zilver, en de laagte van de rente waarover rechtszaken tegen grote internationale banken zijn aangespannen door het Amerikaanse ministerie van Financiën, de Amerikaanse Security and Exchange Commissie en de Amerikaanse Commodity Futures Handel Commissie, die zich ervan bewust zijn dat de markten worden gemanipuleerd. Miljarden boetes werden uitgevaardigd tegen deze grootbanken voor het onrechtmatig manipuleren van markten. Het Amerikaanse ministerie van Financiën zal niet toestaan ​​dat markten ‘in chaos’ geraken.

 

Grote schoonmaak en uitroeiing van globalisme:

Uiteindelijk kan Trump de Amerikaanse fiat-valuta beëindigen en een nieuwe valuta creëren met een combinatie van grondstoffen om de valuta te ondersteunen, inclusief goud, zilver, andere edelmetalen en grondstoffen. De oude “Federal Reserve-bankbiljetten” zullen ongeldig worden verklaard na het terugroepen van de oude ongedekte valuta, waardoor al het zwarte geld onbruikbaar wordt dat op buitenlandse rekeningen is geparkeerd in zgn. belastingparadijzen.

 

Met deze actie wordt onmiddellijk al het illegaal belastingvrije offshore-geld uitgeroeid zoals, drugsgeld, gestolen en witgewassen geld en buitenlandse valuta’s van naties dat het land illegaal heeft verlaten. De nieuwe valuta zal worden geïntroduceerd nadat de verborgen CIA-goud en activa zijn gecontroleerd en in beslag genomen door de Amerikaanse Schatkist.

 

Niemand weet hoeveel duizenden tonnen gestolen oorlogsgoud de CIA – in werkelijkheid de Barrick Gold Corporation van George H.W. Bush – heeft vergaard, maar naar verwacht wordt, zal het voldoende zijn om de schaal van het wereldgoudbezit naar Amerika te tippen. Dit teruggevorderde goud zal het globalisme van het huidige monetaire systeem uitroeien dat wordt bestuurd door aandeelhouders die de meerderheid van aandelen bezitten in de top defensiebedrijven, en alle grote multinationals – die de globalisten bankiers zijn die geld lenen en wapens verkopen aan de vijanden die ze bevechten.

 

De waanzinnige hoeveelheid in biljoenen tot zelfs meer dan anderhalve biljard aan dollars/euro’s in derivatenmarkten die beheerd worden door de Bank for International Settlements – BIS, dat de meest corrupte bank ter wereld is, zullen waardeloos worden. De BIS moet eenvoudig worden afgeschaft samen met alle derivaten en hedgefondsen weddenschappen.

 

De volgende stap is de afschaffing van de Council on Foreign Relations CFR. De patriotten moeten blijven eisen dat de transnationale, internationale, Globalistische, door de Jezuïeten gecontroleerde, gefinancierde oorlogsmachine met kapitaal van de Rockefellers, genaamd de CFR, wordt ontbonden en vernietigd. Deze anti-Amerikaanse groep heeft decennialang het buitenlandse beleid van de Verenigde Staten bepaald, en presidenten verteld wat ze wel en niet mogen doen.

 

De reset

In 1871 werd het valse Amerikaanse monetaire systeem gevormd onder US Inc. en via hun Federal Reserve welke geïntegreerd werd met de meeste centrale banken over de rest van de wereld, die allemaal eigendom zijn van de Rothschild Cabal.

 

Van het oude cabal-systeem was de Bank of England met de Vaticaan Bank de belangrijkste bank waar alle belastinginkomsten heen vloeiden voordat het terugkeerde, waarna overheden werden gedwongen het geld te lenen voordat ze het door hen geïnde belastinggeld konden gebruiken.

Tegen 1932 had de Federal Reserve zoveel fiat-valuta gedrukt dat de VS Inc. failliet was en van de goudstandaard afging.

Het fiat-systeem duurde van 1913 tot 2012 toen de VS in gebreke bleef bij de Chinezen als hun primaire crediteur.

 

De nieuwe Amerikaanse Republiek neemt Amerika terug naar de oorspronkelijke grondwet en hun eigen door activa ondersteunde valuta, gecontroleerd door een welwillend AIIB-systeem van de Chinese Ouderlingen – WDS.

 

De mondiale currency revaluatie is een essentieel onderdeel voor de toekomst van deze planeet. De uitvoering ervan is gebaseerd op een level playing field dat wordt geïnstalleerd als het RV-proces plaatsvindt. Elk land moet financieel stabiel worden binnen de eigen economie en handelsmogelijkheden met andere landen. Dit wordt bereikt, door de RV die daarin de katalysator voor deze verandering is.

 

Zelfs de cabal-maffia was geschokt toen ze achter de ware omvang van de beveiligingsstructuur kwamen die in het RV-proces is ingebouwd. De WDS heeft vergaande controles over het geld geïnstalleerd, en volgens details die tot nu toe bekend zijn is er geen manier dat hiervan misbruik kan worden gemaakt.

Wij mensen zullen uit het slijk van het moeras herrijzen om de dingen op het goede spoor te zetten en ons huis op orde te brengen.

 

Zodra het nieuwe financiële systeem is ingevoerd, zijn alle valuta’s automatisch gedekt door goud, dus een mondiale invoering van de goudstandaard.

 

 

Alle RV-fondsen zijn beschermd in het nieuwe financiële systeem dat wordt gehost op een kwantumcomputer. Deze kwantumcomputer werd voornamelijk gebouwd door Chinese engineeringteams in samenwerking met andere technische teams van Alliance-leden. Bankiers zullen zonder toestemming van de Collateraal Account Manager geen toegang krijgen tot deze fondsen.

 

Tegen de Illuminati zullen geen civiele processen worden gevoerd, het zijn uitsluitend militaire tribunalen. Hier enkele excerpten van Alliance Intel.

 

“Er zal geen civiele rechtspraak zijn voor de Illuminati. Het wordt een militair tribunaal zodra we eraan toekomen. De algemene houding van de Alliance is op dit moment dat als je een bedreiging voor de nationale veiligheid bent, heb je geen recht op een civiele rechtszaak.”

 

“De Alliance heeft een beveiliging opgezet, met het kabinet van vijf Generaals en twee Admiraals. Het leger zal ons land terugkrijgen. Ze laten de oude Schatkist en de Federal Reserve instorten.”

 

“Nou, hier is wat gaat komen. Er wordt door de FCC – Federal Communications Commissie – een waarheid wet ingevoerd, en als je wat publiceert dat niet waarheidsgetrouw is, verlies je je licentie omdat je dan een bedreiging bent voor de nationale veiligheid.”

 

Het verschil in Presidentschappen

Trump ontving Henry Kissinger, de machtigste en gemeenste politieke krijgsheer in de CFR, die in meerdere landen gezocht wordt voor misdaden tegen de mensheid, en hem botweg “nee” verkocht op zijn verzoek om clementie. Trump luistert niet naar dit stelletje Globalistische hebzuchtige bankiers, makelaars en krijgsheren.

 

Obama creëerde een politiestaat die illegale surveillance gebruikte tegen Trump en het Amerikaanse volk. Nu is het tijd voor Trump om de confrontatie aan te gaan met de echte vijanden van Amerika – de corporate intelligentie-instanties en de corporate warlords.

 

Terugtrekking uit de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie

Een sleutelfactor actie in de ontmanteling van de New World Order van George H. W. Bush, is de terugtrekking uit de NAVO, de Atlantische Raad en alle verdragen of akkoorden die Amerika verplicht om andere naties te verdedigen. Trump heeft reeds talloze keren gezinspeeld dat de NAVO verouderd is, en de lidstaten hun aandeel niet betalen.

 

Sluit de New York Stock Exchange

Ontkoppel de kettingen ​​met de New York Stock Exchange en haar eigenaar de Intercontinentale Exchange Inc. (ICE). Het is de krachtigste speler in aandelen, obligaties, mortgage-backed securities, futures en derivatenmarkten. Fundamenteel is ICE het grootste “gok-casino” ter wereld waar fractionele investeringen, hoge snelheidshandel en de totale controle over de zogenaamde “markten” t.b.v. investeringen en pensioenkapitaal plaatsvindt.

 

Het aantal transacties op de New York Stock Exchange bedraagt één biljard per jaar, die in principe het hele jaar door belastingvrij zijn. Het zijn fraudulente markten vanwege het ICE-gokcasino. Deze markten zijn overbodig. Elk van de ongeveer 12.000 bedrijven op de NY Stock Exchange kan haar eigen kapitaal in privébezit verhogen en dan zijn de ‘longs en shorts’, ‘puts and calls’, futures, hedging, derivaten of andere ‘legale vormen van gokken nutteloos.

 

Zowel de aandelenmarkten als alle centrale banken kunnen gewoon sluiten. Het zijn privéondernemingen die hard werken om te stelen van het publiek.

 

Verder nog enkele zaken die moeten eindigen of worden veranderd

  • Beëindig het elektronische hypotheekregistratiesysteem
  • Verander bankregels en stop de Glass-Steagall Act die commerciële bankiers in staat stelt om ook investment bankier te zijn, dat in feite handel met voorkennis is.
  • Beëindig derivaten swaps, fractioneel bankieren, investment banking en vervang ze door staatsbanken, grondbanken, gemeenschapsbanken en postbanken. Trump heeft deze kwesties herhaaldelijk rechtstreeks aangesproken dat de criminele activiteiten van banken en brokers echt zal moeten veranderen.
  • Beëindig de corporate controle over de Food and Drug Administration. Stop Monsanto c.s. met haar giftige glyfosaten; farmaceutische vergiften; farmaceutische controle van vaccins; immuniteit voor farmaceutische bedrijven en stop verplichte vaccinaties.
  • Verbiedt lobbyisten en werknemers van Monsanto, Big Pharma de toegang naar de overheid.
  • Beveilig de grenzen om de eigen burgers te beschermen, d.m.v. immigratiewetten en –regels. Stuur alle illegalen het land uit en respecteer alle eigen immigratiewetten.
  • Bepaal diensttermijnen voor het parlement.
  • Creëer diensttermijnen voor alle leden van alle overheid- en semioverheid besturen.
  • Hervorm de verkiezingsregels zodanig dat alleen publiek geld kandidaten kan ondersteunen en geen Super-pacten met ondernemingen worden getolereerd gedreven door zakelijke donaties.
  • Trump heeft gezegd dat hij termijnlimieten en politieke hervormingen ondersteunt die de controle van Washington DC door loopbaanpolitici beëindigt.

 

Er is geen behoefte aan vooringenomen, gevestigde belangen om “controle te kopen” in de overheid, behalve om deze te ondermijnen, manipuleren en controleren door corrupte ondernemingen. Trump heeft reeds actie ondernomen tegen lobbyisten en heeft zelfs regels opgesteld over de beperking van deelname aan het lobbyen na het uitoefenen van een openbaar ambt.

Veranderingen die komen

Q Anon: “Jullie staan op het punt getuige te zijn van iets dat als een onmogelijkheid werd beschouwd. Vele tientallen vooraanstaande lieden gaan naar de gevangenis. En de meeste namen zijn bekend. Als Trump en Sessions klaar zijn, zal niemand ooit dit soort verraad opnieuw proberen.”

 

Henry Kissinger, de onderhandelaar en powerbroker van de cabal, had op zijn verzoek een ‘ontmoeting’ met Trump, in een poging een deal te sluiten, maar er zijn geen deals. En een topman in de mondiale cabal Carlyle Group is in Shanghai gearresteerd – Q Anon plaatste foto’s van de arrestatie die live werden genomen.

 

De aandelenmarkt keldert. Zodra de val van de markt een bepaald punt bereikt, is het ‘game on’. Als je de Intel nauwlettend volgt, zal je niet beïnvloed worden door de illusie van chaos, je zult alleen de magnifieke orde van het goddelijke plan perfect zien uitspelen.

 

The Border Wall:

De “grensmuur” gaat niet zo zeer over het bouwen van de muur. Het is meer een boodschap dat soevereine landen voor zichzelf dienen te zorgen en dat jongeren hun eigen erfgoed en uitgebreide families moeten kennen. Dan hebben ze de mogelijkheid om naar een ander land te emigreren, maar alleen op legale wijze, als ze zich aanpassen aan de ontvangende cultuur zoals anderen in het verleden dat ook deden, vooral vanuit Europa in de jaren 1800 en begin 1900. Ze moeten de cultuur van het ontvangende land begrijpen en er deel van uitmaken. Eenvoudigweg, door zich aan te passen aan het land dat zij hebben gekozen. Zich niet isoleren in hun eigen conclaven, alsof ze niet eens in de nieuwe omgeving leven.

 

Het Vaticaan

Paus Francis werd ingezet als een goeie jongen om de rommel op te ruimen, om daarna het Vaticaan te sluiten, en de daar opgeslagen rijkdom aan het volk terug te geven. Maar de Diepe Staat was het daar niet mee eens. Francis begon goed maar maakte vervolgens een 180º-draai. Als alles is uitgekomen zal Francis heel veel berouw hebben en enorme spijt, onbehagen dat hij zich heeft laten omkopen. Duidelijk een gebrek aan lef van hem.

 

Aan alle mensen die wakker zijn en meehelpen deze puinhoop op te ruimen!

 

Tsunami’s van waarheidsgolven komen eraan,

dan zullen arrestaties en vervolgingen volgen.

 

Knallende Getuigenis van een FBI-informant die velen beschuldigt van hoogverraad

William Campbell was zes jaar undercoveragent voor de FBI en de CIA en verzamelde bewijs van het groots Russisch plan om de uraniumindustrie te “beheersen”. Er zijn beschuldigingen van spionage, omkoping en afpersing, om er maar enkele te noemen, afkomstig van Russische agenten die proberen de belangen van de Oeral uranium te beheersen. Wie weet? Het is duidelijk dat de FBI en de CIA hiervan op de hoogte waren, samen met het ministerie van Justitie, het ministerie van Buitenlandse Zaken en, hoogstwaarschijnlijk, de IRS, omdat de Clinton Foundation tenslotte een wereldwijde liefdadigheidsfraude was.

 

Campbell documenteert naar waarheid het Russische complot en verraad in de regering-Obama, met implicerende connecties naar president Obama. Dit verhaal is net begonnen. Er wordt voorspeld dat velen zullen worden beschuldigd van meerdere misdaden, waaronder verraad, voordat dit allemaal is voltooid. Ergens in maart zal de DOJ-inspecteur-generaal, Michael Horowitz, zijn rapport uitbrengen over de FBI/DOJ-afhandeling van de Clinton privé e-mailserver waarin Clinton achter de schermen werd vrijgesproken maanden voordat het FBI-onderzoek was afgerond.