Alles zal worden onthuld
De duistere krachten die honderdduizenden jaren van onbeperkte vrijheid op planeet Aarde hebben genoten, worden nu geconfronteerd met onze behulpzame buitenaardse broeders en zusters, onze lichtkrachten, digitale soldaten en patriotten, die grote vooruitgang hebben geboekt in het voor altijd verwijderen van deze negatieve krachten van planeet Aarde.
Het waren de negatieve krachten die positieve initiatieven saboteerden en het onmogelijk maakten om het negatieve isolement te doorbreken. Maar nu is het ons voor eens en voor altijd gelukt.

Op Aarde hebben we hulp gekregen van onze buitenaardse Palladiaanse broeders en zusters met hun cruciale vermogen om spirituele en mentale krachten in de wereld te activeren. Zij zijn nauw verbonden met onze Lichtwerkerswereld.

De Palladianen stimuleren inspanningen, vreugde, licht en liefde op onze wereld om Ascensie en intrede in de 5D wereld te bevorderen. Buitenaardsen zijn in staat om grote vooruitgang te brengen in het mentale en spirituele bewustzijn van mensen op Aarde. Weet dat Palladianen en aardbewoners in veel opzichten op elkaar lijken.

Palladians leven in en komen uit het sterrenbeeld dat bekend staat als de Plejaden. Er zijn zeven sterren in de Plejaden. Ze komen van een ster die Taygete heet en de thuishaven is van planeet Err.

De Slapers moeten zichzelf overtuigen om te geloven en te zien wie hun ware vijanden en tirannen zijn. Kortom, alle acties van de overheid zijn propagandaleugens die bedoeld zijn om de mensheid op Aarde uit te roeien.

Hoe eerder de mensheid wakker wordt voor de leugens en het bedrog, hoe beter het voor ons allemaal zal zijn. Wees niet bescheiden; laat dit een uitdaging zijn voor iedereen om mee te doen en ons maximale potentieel te bereiken. Onthoud dat onze bevrijding van onderaf moet worden uitgevochten om langdurige vrede op de planeet aarde te garanderen!

Bewustzijn en Eenheid is de grootste vijand van de Deep State Cabal. Hun valse Covid pandemie heeft het menselijk sociaal bewustzijn aangetast. Kennis en begrip zijn nodig om de sociale engineering programma’s van de globale elite te identificeren, om niet het slachtoffer ervan te worden.

Waar mensen echt bang voor zouden moeten zijn is niet de angst om te sterven aan een niet-bestaande Covid-infectie, maar voor de terreur die de wereld regeert en alle mensen angst aanjaagt voor onderwerping aan hun totaal tirannieke controle over de eens vrije planeet Aarde.

Er zullen momenten zijn waarop je ontdekt hoe onbeperkt de wereld is die je dacht te kennen. Nieuwe horizonten zullen zich openbaren naarmate je verder komt. Nieuwe realiteiten verschijnen voor je. Dit is bemoedigend!

Maar het kan ook angst met zich meebrengen dat je nooit eerder hebt gevoeld, vanwege de opwinding van het onbekende die het altijd met zich meebrengt. En nu zelfs nog meer, vanwege de planetaire transitie die tegelijkertijd plaatsvindt met de ascensie van geïncarneerde zielen.

Dit is een unieke gebeurtenis in de Melkweg, die bijdraagt aan de opwinding die dit grote spektakel met zich meebrengt voor elk geïncarneerde op Aarde.

Atlantische technologie op haar hoogtepunt
In de verloop van tijd had de technologie in het Atlantisch Rijk haar hoogtepunt bereikt. De wetenschappers waren begonnen met kernenergie te spelen en lieten atoombommen ontploffen in verlaten gebieden en zelfs in de oceaan, net zoals wij dat in onze moderne tijd ook doen.

Anderen onderzochten de Binnen-aarde en vonden daar oude levende wezens, de meesten overlevenden van oudere experimenten, zowel van voor de oorspronkelijke Terra ontploffing, en anderen meer recent.

De Atlantiërs ontdekten dat de ondergrondse wereld wemelde van intelligente levensvormen, met overal enorme spelonken, tunnelsystemen en zelfs steden.

De Priesters, die nog genoeg psychische krachten hadden om andere realiteiten te verkennen, begrepen ook dat beschavingen in andere dimensies leefden.

Uiteraard braken oorlogen uit en ontstonden conflicten. Sommige van de ‘Deep Staters’ beweerden dat degenen die boven de grond leefden indringers waren en dat hun eigen soort de rechtmatige erfgenamen van planeet Aarde waren, dat sommige mensen amuseerde maar anderen beledigde.

Niemand nam de tijd om uit te zoeken of de ‘Deep Staters’ gelijk hadden of niet. En zelfs als dat zo was, wilde niemand dat uit angst toegeven.

Toen de Diepe Staters niet wilden dat de oppervlakte hun vreedzame gebied binnenviel, gebruikten de Atlantiërs geweld. Troepen werden naar beneden gestuurd om de tegenstanders te doden of met de dood te bedreigen. Hoe dan ook, de Atlantiërs gingen door en verkenden steeds meer ondergrondse werelden.

Tot hun grote verbazing ontdekten ze dat sommige van de Deep Staters een heel andere genetische samenstelling hadden dan zijzelf; sommige waren Reptiliaans en Reptoids, sommige waren reuzen en sommige waren dwergen en gobelinachtig.

De Atlantiërs gebruikten lasers en zelfs kleine kernwapens om elk verzet tegen hun verovering de kop in te drukken.

Niet iedereen in Atlantis was het echter eens met deze gang van zaken. Er waren mensen die verzetsgroepen vormden en zichzelf trainden om sommige Atlantische koningen omver te werpen. Af en toe werden pogingen tot staatsgreep ondernomen, maar deze mislukten altijd en leidden tot kleine burgeroorlogen totdat het verzet werd neergeslagen en de tegenstanders werden geëxecuteerd.

Achter de schermen was echter een nog geheimere operatie gaande. Enkele hoogontwikkelde wezens binnen het priesterschap konden de gevolgen van de dingen zien en ook wat onvermijdelijk was. Deze wezens waren de geïncarneerde Namlú’u en Titanen, die nog enkele herinneringen aan vroegere tijden hadden, omdat ze wisten hoe ze die uit de Akasha Kronieken konden halen, ook al waren ze geboren met geheugenverlies. Tijdens hun opvoeding hadden ze bepaalde manieren, ‘triggers’ genoemd, die hen eraan herinnerden wie ze waren en hoe ze te werk moesten gaan om in het geheim verboden herinneringen op te halen.

In plaats van groepen te vormen om de bloeddorstige regeringen omver te werpen, werkten ze samen met de natuur en voerden ze oude heilige rituelen uit die waren afgeleid van de oorspronkelijke Moedergodinnenreligie. Ze werkten zelfs samen met Moeder Gaia (Aarde) om alles in balans te houden.

Dit gaf de mensheid wat tijd, maar toen ze zich realiseerden wat ENLIL uiteindelijk van plan was, konden ze weinig anders doen dan proberen te ontsnappen via het Raster en bepaalde Sterrenpoorten die ze wisten te openen, net voordat de hel losbrak.

Ze slaagden niet allemaal erin te ontsnappen en sommigen worden nog steeds hier op Aarde gerecycled/gereïncarneerd, maar enkelen van hen lukten dat wel en hebben sindsdien tot op de dag van vandaag de vooruitgang van de mensheid in de gaten gehouden. Ze hebben een of meer groepen gevormd in andere dimensies en dragen veel verschillende namen. Geen van deze namen zijn echter correct, maar ze vertegenwoordigen nog steeds dezelfde groepen te weten de Opgestegen Meesters.

Hoewel het misschien overdreven klinkt, zullen veel mensen overtuigd zijn zodra ze alle voorgaande twintig publicaties over onze ware geschiedenis hebben gelezen, welke populair en wijdverspreid zullen worden in de 5D wereld, en uiteindelijk zullen worden bestudeerd en onderwezen in scholen, universiteiten en wetenschappelijke instellingen.

Denk na over deze werkelijk ware waarheid, bespreek het met anderen om beter te begrijpen hoe we zijn misleid en erger nog, niet eens weten waar we vandaan komen of waar we naartoe gaan. Waarheid die de Deep State het zwijgen probeert op te leggen, zoals de laatste publicatie op FWC opnieuw werd gewijgerd.

Velen van ons rennen rond als een kip zonder kop en hebben geen idee wat werkelijk met ons is gebeurd. Is het niet tijd om wakker te worden en op onderzoek uit te gaan?

Referenties FWC Archief, Het Urantia Boek en De Wes Penre Papers.
Een reis door het Multiversum.

https://www.urantia.org/de
https://www.urantia.org/de/das-urantia-buch/lesen

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk aangebroken! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel
Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!
https://finalwakeupcall.info/wp-content/uploads/2024/06/Town-crier.jpg

Wordt vervolgd omdat de tijd ons meer zal vertellen …