Eerste mens die DNA-upgrade kreeg was 300.000 jaar geleden
Op basis van gedocumenteerde fossielen en Soemerische geschriften kan de komst van de mens op aarde gedateerd worden op meer dan vierhonderdvijftigduizend jaar geleden.

Volgens de tijdlijn van Sitchin werd de eerste mens zoals we die nu kennen, de Adamu, ongeveer driehonderdduizend jaar geleden DNA-geüpgraded of verbeterd.

Na verdere genetische manipulatie begonnen Anunnaki mannen zich zo’n 100.000 jaar geleden te vermengen met menselijke vrouwen. Kort daarna begon een nieuwe ijstijd die de bevolking decimeerde. De Neanderthalers verdwenen, terwijl alleen de Cro-Magnon mensen in het Midden-Oosten overleefden.

Ongeveer vierhonderdvijftigduizend jaar geleden, tijdens de tweede ijstijd van de Aarde, reisden de zeer geavanceerde inwoners van Nibiru, Anunnaki genoemd volgens Soemerische teksten,

“zij die vanuit de hemelen naar de Aarde kwamen”

betekent, naar de Aarde op een moment dat de twee planeten dicht bij elkaar in een baan waren.

Volgens de Soemerische beschrijving vonden hun eerste landingen plaats in de wateren van wat nu de Perzische Golf is. Het is duidelijk dat deze astronauten op zoek waren naar een basiskamp met voldoende water en brandstof. Er was maar één optie die aan deze eis voldeed. Dat was Mesopotamië, in het zuidelijke deel van het huidige Irak.

De oppergod van Nibiru heette ‘Anu’, afhankelijk van de bron ook wel ‘An’ genoemd. Twee van de Anunnaki leiders en zonen van Anu, Enki en Enlil, waren halfbroers en zij zagen toe op de systematische kolonisatie van planeet Aarde door de Anunnaki.

Alle Anunnaki leiders namen later de rol aan van “goden” of Nephilim zoals gezien door hun menselijke onderdanen. Vreemd genoeg werd één van deze Nephilim een Nazi genoemd. Je vraagt je af of Duitse occultisten in de twintigste eeuw besef hadden van dit verband?

Vijftienduizend jaar geleden mochten mensen met een Anunnaki vader regeren in geselecteerde steden; dit wekte nog meer irritatie op bij Enlil, die boos was dat sommige Anunnaki te veel seksueel contact hadden met menselijke vrouwen. Enlil nam het besluit om dit tegen te gaan.

De schepping van de mens naar het beeld van de Anunnaki moet niet verward worden met de schepping van een geheel nieuw menselijk wezen, maar slechts met een genetisch gemanipuleerde versie van de bestaande soort.

De bestaande wezens in Afrika kregen in wezen een genetische upgrade die voldoende was om de gewenste taken effectief en efficiënt uit te voeren, terwijl ook genetische barrières werden opgeworpen om te voorkomen dat ze zouden evolueren tot zelfbewuste wezens, legt Sitchin uit.

Volgens Soemerische geschriften was de medische supervisie van deze missie op Aarde in handen van een vrouw genaamd Ninharsag, ook bekend als Ninti, die de genetische experimenten met Enki uitvoerde.

Een Soemerische inscriptie toont Enki en Ninharsag samen, omringd door flessen, buizen, een tafel, planken, een plant en een helper – een tafereel dat sterk lijkt op een laboratorium.

Wat de Soemeriërs beschrijven als de schepping van de eerste mens is volkomen begrijpelijk in het licht van onze huidige kennis over klonen, die voor ons zo’n 50 jaar geleden nog volkomen onbegrijpelijk zou zijn geweest.

Ze namen de voortplantingscel of eicel van een primitief Afrikaans mensachtige vrouw en bevruchtten deze met het sperma van een jonge Anunnaki man. De bevruchte eicel werd vervolgens geïmplanteerd in een Anunnaki-vrouw die het kind ter wereld bracht.

Het is duidelijk dat de herziening van de oude geschiedenis verstrekkende gevolgen en blijvende effecten zal hebben, want met dit nieuwe inzicht blijken de conventionele verklaringen van de oorsprong van de mens en de Aarde onzin te zijn.

Het is duidelijk dat buitenaardsen een complexe rol hebben gespeeld in de evolutie van de mensheid.

Maar helaas bestaat er in de wereld van de wetenschap nog steeds een ‘kennisfilter’ die ongewenst bewijsmateriaal eruit selecteert. Dit proces is al meer dan een eeuw aan de gang en gaat tot op de dag van vandaag door.

Zoals een ontevreden onderzoeker onlangs schreef:

“Vergeet niet dat wetenschappelijke instituten zoals het Smithsonian en de National Geographic Society in de eerste plaats zijn opgericht door wereldwijde elitefacties om alle wetenschappelijke gegevens die mensen informeren over hun ware oorsprong te veroordelen, ze verdraaien het liever of negeren het gewoon.

Volgens Sitchin aanbad de “vroege Bijbelse mens” zijn god niet, hij werkte voor hem. “De Soemerische teksten laten duidelijk zien dat de Anunnaki de slaven die ze creëerden mishandelden en hen gewoon als vee gebruikten.

Slavernij was de norm in de menselijke samenleving, toen en nu.

Menselijk klonen
Het wordt betwijfeld of een gekloonde baby een ziel heeft, omdat het hele idee erover zo beledigend lijkt. God kan weigeren met klonen mee te werken door elk gekloond menselijk embryo een ziel te geven.

Maar in 1978, toen de eerste menselijke baby werd gecreëerd in een petri-schaaltje middels in-vitrofertilisatie, kon men ook argumenteren dat zo’n immorele daad betekent dat God geen ziel zal geven aan een baby die in laboratoriumglaswerk is gecreëerd. We hebben nu meer dan een miljoen baby’s die op deze manier zijn geboren welke allemaal een ziel hebben die door God is geïmplanteerd.

Uiteindelijk is het klonen van mensen gewoon een techniek om een identieke tweeling van iemand te maken, en hoewel we door de jaren heen allemaal verschillende stellen identieke tweelingen hebben ontmoet, heeft niemand van ons ooit een stel ontmoet waarvan één van de tweelingen geen ziel had.

Met dezelfde redenering is het duidelijk dat het idee van een kloon zonder ziel niet veel meer is dan een broodje aap legende. Toch herinnert alleen al de discussie over een kloon zonder ziel ons eraan hoe opvallend immoreel het klonen van mensen eigenlijk is, zelfs nu de massamedia en verschillende wetgevers een vorm van klonen promoten die bekend staat als therapeutisch klonen.

Het concept van klonen is eenvoudig: er wordt een kern, het complete genetische pakket, van een lichaamscel, zoals een huidcel, genomen en overgebracht in een eicel van een vrouw nadat de eigen kern of het halve genetische pakket van de eicel is verwijderd.

De aanwezigheid van het volledige genetische pakket creëert een nieuw menselijk embryo. Dit nieuwe gekloonde embryo kan worden gedood in het laboratorium voor onderzoek, of het kan worden toegestaan om te leven en te groeien door het te implanteren in een baarmoeder, wat resulteert in de geboorte van een gekloonde baby.

Deze baby zou een identieke tweeling zijn van de persoon die de huidcel doneerde, net zoals het schaap Dolly een identieke tweeling was van haar moeder die de borst-cel doneerde waarmee het proces begon.

Beide vormen van klonen, reproductief klonen en zogenaamd therapeutisch klonen, gaan gepaard met ernstige ethische schendingen.

Het voordeel van therapeutisch klonen is dat je een exacte genetische match krijgt en de reële mogelijkheid van afstoting elimineert, wat de sleutel kan zijn tot dit hele onderzoeksgebied.

Het verbieden of het illegaal maken, zou een grote vergissing zijn. Het zou een geweldige kans kunnen zijn. De voordelen van exact genetisch overeenkomen – omdat ze dezelfde genen hebben, kunnen een paar eeneiige tweelingen elkaars organen gebruiken voor transplantaties en ze zullen die transplantaties accepteren zonder dat ze afweer- onderdrukkende medicijnen nodig hebben.

Maar de diepere waarheid is dat bij therapeutisch klonen de gekloonde tweeling niet eens een kans krijgt om te leven, maar specifiek wordt gecreëerd om opzettelijk te worden gedood door onderzoekers ten voordele van zijn of haar oudere genetische evenknie.

Dit sinistere onderzoek is een directe vorm van menselijke uitbuiting, waarbij de machtigen en rijken de jongeren en machtelozen uitbuiten. In feite zou een patiënt die therapeutisch klonen gebruikt een familielid vernietigen, een bloedverwant, zijn eigen identieke tweelingbroer of -zus, om de cellen en weefsels te verkrijgen die hij of zij wil.

Aan de andere kant, als je kloont om een levend geboren baby te produceren, hoe verkeerd dat ook is, overleeft de gekloonde tweeling tenminste, ademt dezelfde lucht in en heeft de kans om van het goede leven te genieten waar de rest van ons elke dag van geniet.

De echte paradox is dus dat onze morele gevoeligheden zo afgestompt zijn dat velen niet kunnen zien dat therapeutisch klonen eigenlijk moreel slechter is dan reproductief klonen.

Therapeutisch klonen produceert geen zielloze klonen, maar het brengt sommige politici en wetenschappers zonder ruggengraat in de verleiding om de opmerkelijke krachten van de wetenschap die God ons heeft gegeven, radicaal te misbruiken.

Zielen incarneren en hebben fysieke ervaringen
Een ziel kan haar biologische omhulsel verliezen, bijvoorbeeld door de dood. Er zijn ook gevallen waarin lichamen zielloos zijn, waar de ziel opzettelijk is opgeheven door middel van mind control. Andere mensen zijn gewoonweg verfrommeld of hebben hun ziel verloren, of liggen in coma, maar zijn biologisch nog steeds functioneel, maar zonder ziel. Ze zijn een leeg zielloos lichaam geworden, waarvan er veel rondlopen door opzettelijke manipulatie met mind control.

Dan zijn er nog lichamen die nooit bewoond zijn geweest door een ziel, omdat er op het moment van hun conceptie demonen klaarstonden om binnen te komen. Dit zijn de negatieve karakters, de duistere wezens. Zij kunnen niet liefhebben. Hun vibraties zijn te laag. In plaats daarvan zijn ze gefascineerd door hun eigen arrogantie. De vernedering van anderen geeft hen plezier en voldoening. Ze hebben geen verbinding met de Bron, met de Schepper, met God, met de oergrond van welzijn.

Het leven zoekt evenwicht, terwijl demonen onevenwichtigheid bevorderen. Blijf kalm en gefocust van binnenuit en duistere wezens zullen niet bij je slagen. Weiger consequent om te gaan met mensen van een lage vibratie. Het is beter om helemaal niet met hen om te gaan, maar in je eigen hoge, beschermende trilling te blijven. Zonnige plaatsen met bloemen en zingende vogels zijn van hoge trilling. Ga gewoon en voel je goed!

  • Daarom hebben de ontwaakten hun bewustzijn geopend, omdat de meeste blokkades zijn verwijderd.

Ons bevrijdingsproces is al zo ver gevorderd dat een terugkeer naar de oude situatie niet meer mogelijk is. Alles is gedaan om de ommekeer voor eens en voor altijd te bezegelen. Wees geduldig en vol vertrouwen, ondersteun dit proces met positieve gedachten en protesten. De grote ommekeer zou in 2024 kunnen komen, als voldoende mensen wakker worden.

Een intelligent wezen dat zij geschapen hebben, de Mens genaamd, heeft geleerd om beschaafd te zijn, maar deze mensen zijn nog steeds de slaven van de Anunnaki!

“Deze mensen weten niet wat er met hen is gebeurd, want de waarheid is voor hen verborgen.

Vraag jezelf na het lezen van deze essay af hoeveel mensen je kent met een ziel.

Je zult verbaasd zijn dat er maar heel weinig aan de criteria voldoen.

In grosse modo gaan de ware zielen door naar de 5D wereld.

Gebruik deze kennis en moedig anderen aan om deze boodschap te lezen.

https://finalwakeupcall.info/wp-content/uploads/2024/07/heart-and-soul.png

Achilleshiel getroffen?

Computers zijn de achilleshiel; breng ze in gevaar en zelfs de rijkste economie ter wereld kan failliet gaan. Verlam ze en ‘s werelds machtigste leger wordt op de knieën gedwongen. Vernietig ze en de vijand is van jou.

https://finalwakeupcall.info/wp-content/uploads/2024/07/Achilles-heel-struck.jpg

Eenmaal geïnfecteerd kunnen computers met één toetsaanslag de hele economie platleggen. Dit omvat het uitschakelen van het elektriciteitsnet, kernreactoren, luchtverkeersleiding, treinen en metro’s, water- en rioleringssystemen, olie- en gaspijpleidingen, fabrieken en nog veel meer. Ze kunnen allemaal eenvoudig “uitgeschakeld” worden.

Evenals het banksysteem en de aandelenmarkt en elke werkgever in het land.

Maar ook de computers die de wapensystemen van Amerika besturen.

Deskundigen hebben toegegeven dat er geen verdediging is. In dit geval;

  • We zijn letterlijk overgeleverd aan de genade van onze vijanden” en worden overrompeld.

Dit alles doet ons geloven dat het slechts een kwestie is van wanneer, niet of, we iets dramatisch gaan zien, want het lijkt erop dat we nu voor zo’n situatie staan?

Vijanden kunnen letterlijk de hele economie naar believen platleggen. Maar hoe beangstigend deze nieuwe realiteit ook is, het is slechts het begin van het verhaal.

Ze kunnen ook de computers manipuleren die de aandelen-, obligatie- en grondstoffenmarkten besturen – net als elke financiële instelling, van de grootste banken en makelaarskantoren tot de plaatselijke geldautomaat.

Ze kunnen het geheugen plunderen van computers die de meest gevoelige nationale veiligheidsgeheimen, intellectueel eigendom en persoonlijke informatie opslaan – zoals gezondheidsdossiers, bankrekeningen, kredietinformatie, leningen, creditcards en belastingaangiften. Ze kunnen de computers saboteren die de overheid en bureaucraten draaiende houden en zelfs het Amerikaanse leger lamleggen.

Denk daarover na en word wakker …

 

 

Referenties FWC Archief en Tadeusz Pacholczyk. “Zielloze klonen en ruggengraatloze mannen”.

Vraag jezelf na het lezen van dit artikel eens af hoeveel mensen je kent met een ziel. Het zal je verbazen dat er maar heel weinig zijn die aan de criteria voldoen. In grosso modo gaan de echte zielen door naar de 5D wereld. Gebruik deze kennis en moedig anderen aan om dit artikel te lezen.

Wat opvalt is dat weinig lezers zich nog verdiepen in onze ware geschiedenis, die minder dan 150 jaar geleden plaatsvond en uiteindelijk werd beëindigd tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1940/45 met de massale vernietiging van oude gebouwen in steden als Berlijn, Dresden, Londen en Rotterdam.

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd omdat de tijd ons meer zal vertellen …