Archon Nieuwe Wereld Orde
Totale regimeverandering, het stoppen van milieuvernietiging en het inluiden van een nieuw tijdperk is ons doel, maar er is nog steeds de dreiging dat de Archon Bloedlijn fascistische Nieuwe Wereld Orde de planeet Aarde overneemt om er hun Archon Wereld van te maken.

Bijvoorbeeld, hun argument over de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, is een fantasie die door de fanatici van de opwarming van de aarde zelf is verzonnen. Klimaatverandering gebeurt – zoals altijd – en het is onschadelijk… https://finalwakeupcall.info/en/2014/11/05/climate-change-and-carbon-dioxide-swindle/

Als wij, de mensen, toestaan dat deze paar (minder dan 1%) elites hun kwaad opleggen aan de rest van ons, dan zal het “leven” niet meer menselijk zijn, noch iets dat “leven” genoemd zou kunnen worden. – Mensen zullen alleen nog bestaan, niet leven, opeengepakt in piepkleine hoogbouwconstructies in megasteden binnen de menselijke nederzettingszones van de megaregio’s zoals geregeld in Agenda 2030.

De bevolking zal een fractie zijn van wat het nu is en mensen zal de toegang tot 95% van het aardoppervlak ontzegd worden. Iedereen wordt gechipt en verbonden met een computersysteem dat hun gedachten, emoties en gezondheid, of beter gezegd, het gebrek daaraan, dicteert.

Surveillance zal 24/7 zijn via microchips, draadloze systemen zoals smart netwerken, in elk gebouw, elke locatie en elk vervoermiddel binnen en tussen megasteden. Elke gedachte zal in real time worden bekeken en vastgelegd. Mensen zullen in de gaten worden gehouden door camera’s in hun eigen ‘thuiskastje’ via verplichte televisie. De ‘tele-schermen van Orwell’.

De omschakeling van analoge naar digitale televisie hing hiermee samen en werd daarom zo snel geïntroduceerd. Het omvat alle aspecten van uitzendingen – zelfs autoradio’s en telefoons tegen extra kosten voor de gebruiker.

Daarom bracht het ons ook smartphones, televisies, enz. HAARP en andere communicatienetwerken zijn in staat om dezelfde berichten door een land te sturen en uiteindelijk over de hele planeet, als het hele netwerksysteem compleet is. De eerste volledig geïntegreerde slimme stad ter wereld heet ‘Songdo’ en ligt op een kunstmatig eiland in Zuid-Korea.

In deze Archon-wereld worden voedsel en water gecontroleerd door de autoriteiten en alleen verstrekt aan degenen die gehoorzamen. Zelfs dan zal er net genoeg zijn om te overleven en te dienen. Eten en drinken zal besmet zijn met GMO’s, vaccins en chemicaliën om gedachten van verzet te blokkeren en te voorkomen dat mensen wakker worden en zich bewust worden.

Er zal geen biologisch voedsel meer zijn, geen privéteelt van voedsel van welke soort dan ook zal worden toegestaan, geen alternatieve geneeskunde en geen gezondheidssupplementen zullen bestaan in een Archon samenleving.

Iedereen die de moeite neemt om rond te kijken zal zien dat we al heel ver in deze richting zijn gegaan.

J

Verplichte medicijnen zullen er ook voor zorgen dat mensen van hun slavernij gaan houden, zoals Aldous Huxley (Rothschild Zionist) het zei, met stoffen als lithium in het water. Huxley zei in 1962;

Er zal, in de volgende generatie of zo, een farmacologische methode zijn om mensen van hun slavernij te laten houden, en een dictatuur zonder tranen te produceren, om het zo te zeggen, een soort pijnloos concentratiekamp voor hele samenlevingen te produceren, zodat mensen feitelijk van hun vrijheden kunnen worden beroofd, maar er echt van zullen genieten, omdat ze zullen worden afgeleid van elk verlangen om in opstand te komen door propaganda van hersenspoeling, of hersenspoeling versterkt door farmacologische methoden. En dit lijkt de nieuwste revolutie te zijn.

Dit is de wereld van Agenda 2030. Mensen zullen bestaan, niet leven, in cash loze armoede onder Agenda 2030, terwijl de weinigen die hen controleren zullen leven in onvoorstelbare hightech luxe. Kinderen worden eigendom van de staat en geslagen op de manier die Aldous Huxley voorzag vanuit zijn voorkennis in Brave New World. Hij schreef;

Ouders waren vader en moeder… Dit zijn onplezierige feiten zoals ik ze ken. Maar de meeste historische feiten zijn onplezierig… In die tijd… werden kinderen opgevoed door hun ouders, niet in conditioneringscentra van de staat.

De mensheid is zo diep gehersenspoeld dat positief negatief is geworden. Deze schapen leven in een wereld van illusie, waar democratie wordt gepromoot als vrijheid, terwijl het in werkelijkheid dictatuur is; waar 51% heerst over de andere 49%. Daarom is de betekenis van anarchie veranderd in rebellie, omdat het eigenlijk zelfbestuur betekent!

Hoe sneller de mensheid wakker wordt voor de leugens en het bedrog van hun autoriteiten, des te beter het voor ons allemaal zal zijn. Wees niet bang; laat het een uitdaging voor je zijn om samen met ons, ons maximale potentieel te bereiken.

Onze wereld is gevuld met een enorme hoeveelheid giftigheid, leugens, bedrog, desinformatie, vervorming, nepnieuws, halve waarheden, fraude, onware voorstellingen, bedrieglijke luchtspiegelingen, propaganda en opdringerige hersenspoeling.

Planeet Aarde ondergaat nu een gigantische tijdlijnverschuiving die haar in de nieuwe 5D positie brengt. De 5e dimensie orkestreert de redding en reiniging van de Planeet Aarde, inclusief het herstel van het milieu, voedsel en geluk.

Planeet Aarde is de mooiste planeet in ons Universum en heeft daarom een speciale plaats in de Kosmos, want er is geen andere planeet zoals de onze!

Het waren de Pléiadiens die duizenden jaren geleden de bedenkers waren van dit goddelijke plan voor de planeet Aarde!

Een buitenaardse tussenpersoon genaamd Martha stuurt het volgende deel.

Onecht menselijke wezens
Vandaag wil ik terugkomen op het onderwerp van de zogenaamde “kunstmatig” menselijke wezens, om meer in detail te praten over de realiteit waarin zij leven.

Beroofd van de Goddelijke Ziel zijn ze niet in staat om iets buiten de materiële wereld te begrijpen. En dit kan heel eenvoudig worden verklaard:

Deze wezens zijn volledig verstoken van subtiele zintuigen omdat ze alleen een fysiek lichaam hebben. Hun bewustzijn is alleen geprogrammeerd om te overleven in de driedimensionale wereld.

Als een spons absorberen deze wezens alles wat met deze wereld te maken heeft: hoe erin te slagen, hoe er zoveel mogelijk plezier aan te beleven, hoe bij te blijven bij anderen, wat te doen om aan de algemeen aanvaarde criteria voor succes te voldoen.

Zij zijn degenen die de consumptiemaatschappij vormen, die gehoorzaam het aas “slikken” dat de officiële media, reclame, films, mode en andere attributen van de driedimensionale wereld naar hen “gooien”.

Ze zijn heel tevreden met deze realiteit, waarin ze zich als een vis in het water voelen en alles wat verder gaat dan hun gebruikelijke ideeën over het leven, leidt tot veroordeling, irritatie en soms agressie.

Zelfs de plannen van de globalisten om hun vrijheid in te perken door hen “op te sluiten” in de zogenaamde “kwartiersteden” stuiten niet op verzet bij hen, omdat deze “steden” hen niet beroven van hun gebruikelijke manier van leven en de primitieve vermaken waarmee ze al tevreden zijn.

Daarom zijn ze, zoals ik al eerder zei, de “locomotief” voor alle ideeën die de globalisten propageren.

Bovendien zijn ze, omdat ze zelf kunstmatig gecreëerd zijn, enthousiast over zulke “progressieve” dingen als kunstmatige intelligentie, digitalisering, gechipt worden en andere technologische “voordelen” die hen beloofd worden door de marionetten van de diepe staat.

Het is ook niet mogelijk om hen te overtuigen of hen de ware aard van de aan hen beloofde “voordelen” uit te leggen, omdat dit precies is waar hun bewustzijn vanaf het allereerste begin voor geprogrammeerd is.

Daarom, mijn geliefden, heb ik jullie meditaties aangeboden die gericht zijn op het neutraliseren van de invloed van bio-robots en klonen tegen het proces van de Ascensie van de Aarde.

Wanneer jullie de meditaties doen, zal de energieachtergrond van jullie planeet worden genivelleerd, waardoor de vibraties van de Aarde en het collectieve bewustzijn van de mensheid gaan stijgen.

Ik vraag jullie: verwaarloos deze meditaties niet, ze zullen niet veel van je tijd in beslag nemen, maar de effectiviteit van hun invloed zal werkelijk van onschatbare waarde zijn.

Dit is waar we vandaag zullen stoppen.

Tot jullie heeft gesproken Vader en Moeder Absolute, die onmetelijk veel van jullie houden.
https://vozrojdeniesveta.com/dve-realnosti-lishennye-bozhestvennoj-dushi/

“De energetische achtergrond van jullie planeet zal beginnen te nivelleren, waardoor de vibraties van de Aarde en het collectieve bewustzijn van de mensheid zullen toenemen. Zeiden Vader/Moeder Absoluut.

Verhoging van Vibratie trillingen 
door Vladis Koelakov

Wat betekent dit voor het leven? Een verhoging van vibraties die het lot bepalen;
van Leven of niet leven?

Het is goed een geweten te hebben, je kunt er tenminste niet van eten.

Op de aarde, die vernieuwd wordt, kun je alleen nog vergiftigd worden door het kwaad.

Als je liegt, zul je stikken. Veroordeling is een noodgeval! Ik praat niet over roddels,
Ik draai gewoon met mijn vinger…

In de vierde dimensie kunnen koppige mensen niets doen.

Er is zo’n spirituele hitte, zoals hete stoom in een badhuis. Zonden gloeien als de gedachten slecht zijn.

Als je niet om je ziel geeft, zul je een berg verdriet binnenhalen. Het is dus beter om te sterven als je niet met je hart kunt zien. Er is geen intimiteit in de vierde dimensie, maar wel spirituele broederschap.

Maar de deuren van de nieuwe wereld staan open, waar geen behoefte is aan een afgod, behalve God alleen, die al heel lang in jou woont.

God is onze Absolute Vader en Moeder.

En de zielen – groeten Hen!

Echt wakker zijn
Nog te veel internetrijders zijn niet echt wakker. Zij zijn de volgelingen die anderen imiteren en nog niet geleerd hebben voor zichzelf te denken.

Het gaat erom de echte puntjes met elkaar te verbinden. Veel zogenaamd positieve informatie wordt door de cabal naar buiten gebracht om wakkere volgelingen te misleiden.

Als je dit in gedachten houdt, ben je een kritische denker geworden en weiger je informatie door te geven zonder je eigen onderzoek te doen.

Het is duidelijk dat NU de tijd is om de wereld te bevrijden van de cabal die met de rug tegen de muur staat.

Maar zoals altijd is de laatste kilometer het moeilijkst, dus het is nu een kwestie van volhouden en vooral niet achter de verkeerde vlag aanrennen.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of, dat het fiat geldsysteem instort en de cabal ruiters te voet gaan.

Onthoud dit en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

https://finalwakeupcall.info/wp-content/uploads/2024/07/Being-truly-awake.jpg

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd omdat de tijd ons meer zal vertellen …