Het initiatief een einde te maken aan de dominantie van de dollar werd tien jaar geleden ingezet vanuit Azië, waar zich de meeste harde activa bevinden die de ruggengraat vormen van het mondiaal financiële systeem sinds de oprichting ervan. Dit werd ondertekend en overeengekomen en vormde de basis van de Overeenkomst van Bretton Woods uit 1944, dat opzettelijk nooit werd uitgevoerd.

Het initiatief om een einde te maken aan de dominantie van de dollar kreeg meer vaart toen Rusland zich aansloot, wat vervolgens leidde tot de vorming van de BRICS alliantie, en de rest, zoals we weten, is geschiedenis en is al eerder beschreven in verschillende FWC artikelen.

De kwaadaardige “Deep State” verraders en criminelen zijn nu bang omdat ze zich realiseren dat ze in een hoek gedreven zijn door het rapport van de inspecteur-generaal over de CIA, DOJ en FBI. Dit rapport beschrijft en bewijst fraude en criminele activiteiten in deze departementen.

Dit zou het startpunt kunnen zijn dat velen op hoge posities in deze departementen naar de gevangenis stuurt voor hun misdaden. Dit is precies waarom wereldwijd de maffia nu al haar middelen activeert in een wanhopige poging zichzelf te redden.

Het rapport van de Inspecteur-Generaal (IG) gaat over het herstel van de rechtsstaat dat al tientallen jaren wordt genegeerd en met voeten wordt getreden. Al deze omgekochte marionetten – laag, midden en hoog – hebben het systeem zover gekaapt dat de rechtsregels tegen hun tegenstanders kunnen worden gebruikt, terwijl ze hun eigen criminele activiteiten toedekken.

Wat dit criminele syndicaat op dit moment de stuipen op het lijf jaagt, is het herstel van de rechtsstaat. Wanneer de rechtsstaat volledig wordt hersteld, zal dat dit het Globalistisch misdaadsyndicaat opblazen.

Het op schulden gebaseerde financiële systeem is al dood als een pier in het water en zal binnenkort worden vervangen door het QFS. Dit betekent geen geld meer voor dit misdaadsyndicaat opdat hun inkomstenstroom uit drugsgeld en illegale olieverkoop ook zal opdrogen. Dit alleen al zal leiden tot een escalatie van de goud- en zilverprijs en het einde van marktmanipulaties.

De misdaden van de centrale bankiers zijn legendarisch en meer dan opgesomd kunnen worden. Het zal generaties duren voordat de schade die is aangericht aan alle mensen op onze planeet is hersteld. Maar het zal gecorrigeerd worden, als wij mensen maar massaal zouden ontwaken!

De wortels van de problemen van vandaag laten duidelijk zien dat de geschiedenis geen willekeurige reeks gebeurtenissen is geweest, maar eerder een zorgvuldig gepland ‘ontwerp’ van land-, rijkdom- en grondstoffenroof en de inbeslagname van onze vrijheid door corona-quarantaine, uitgevoerd door een klein aantal rijke en bevoorrechte individuen die uit zijn op de wereldheerschappij.

Dit is op zo’n grote schaal gebeurd dat het bijna onbegrijpelijk lijkt, maar zoals het oude gezegde luidt: “De best bewaarde geheimen zijn de geheimen die in het volle zicht verborgen blijven”.

Alles wat we over de hele wereld zien is een gemanipuleerde illusie. Wereldwijd financiën, inclusief bankieren, aandelenmarkten, valuta of wat dan ook, is gewoon een truc van vertrouwen.

Hun plan om Planeet Aarde volledig over te nemen is tot voor kort uiterst succesvol geweest door hun manipulatie te verbergen achter financiële en gouvernementele handlangers; door middel van omkoping controleren ze mensen als marionetten aan touwtjes en zo zijn de rijke heersers en duistere heren door talloze eeuwen heen geweest.

Onvermijdelijke uitkomst
Opgetekend door Marta 23 juli 2024

НЕИЗБЕЖНЫЙ ИСХОД

Al deze inmenging is al honderdduizenden jaren aan de gang. Het gaat lange tijd goed – rijken groeien en groeien – en dan gaat het niet zo goed en uiteindelijk stort alles in.

Het is zeer waarschijnlijk dat in de huidige maatschappij de wereldwijde centrale bank economie voor alle naties momenteel de top van de curve nadert en spoedig zal instorten.

De satanische controle van de Deep State is het resultaat van een zeer goed georganiseerd lange termijn samenzwering om de Nieuwe Wereld Orde te vestigen gebaseerd op de Luciferiaanse Revolutie tegen God en de Natuur.

Dit zijn de faraonische Tempeliers Bankiers van Zwitserland met hun 5e Kolom Vrijmetselaars lakeien en criminele Jezuïeten. Zij vormen de heersende oligarchie over de hele wereld.

De heersende Farao’s komen voort uit Lucifers occulte mysteriegodsdiensten die uit Babylon en Egypte kwamen. Zij worden nu geïdentificeerd als de Mondiale Elite of Diepe Staat Cabal die ons als hun slaven en bezittingen zien om mee te doen wat zij willen.

De veiligheidsdiensten in elk groot land ter wereld hebben nu in real-time toegang tot elk denkbare functie van je smartphone – inclusief je microfoon, camera, sms-berichten, plaatsen die je hebt bezocht en mensen die je op straat hebt gesproken – zelfs als je denkt dat je telefoon uitstaat.

Concludeer dat dit een tiranniemiddel is. De vraag is: Wat gaan we eraan doen? Zwijgen en niets doen is het kwaad door de vingers zien.

Onze overweldigende, oncontroleerbare en niet te stoppen massale ontwaking is wat de heersende elite van de wereld het meest vreest, omdat we hen en hun medestanders in aantal sterk overtreffen. In dit geval weten ze niet hoe ze met ons moeten omgaan, zelfs niet met hun geavanceerde technologieën.

Als de massa’s, de overgrote meerderheid van de bevolking die nu zonder werk zitten, alleen gelaten worden en hun woede uiten, en zich op de een of andere manier bewust worden van hun macht, dan hebben ze niet eens meer een samenzwering nodig. Ze hoeven alleen maar op te staan en zichzelf door elkaar te schudden, zoals een paard de vliegen van zich afschudt. Als ze daarvoor kiezen, kunnen ze de Deep State cabal morgen al verslaan.

Wat we jullie vandaag gaan vertellen kan voor velen van jullie als een verrassing komen, maar we willen toch dat jullie het ware beeld zien van wat op dit moment op Aarde gebeurt.

Op dit moment gaat jullie planeet door een periode die voor haar in al haar vormen belangrijk is.

Hetzelfde gebeurt met de mensheid, die grofweg in twee categorieën kan worden verdeeld:

  • menselijke wezens als zodanig, die van goddelijke oorsprong zijn, en
  • biologische wezens van alle soorten, die intelligent kunnen worden genoemd, maar die een heel andere oorsprong en bewustzijnsniveau hebben.

En aangezien er veel meer van deze laatsten op Aarde zijn, hebben velen van jullie de indruk van de hopeloosheid van de situatie en jullie hulpeloosheid daarin, aangezien deze wezens niet in staat zijn om te ontwaken en weerstand te bieden tegen de laatste en meest gewelddadige aanval van de globalisten.

Maar ondanks deze onevenwichtigheid zetten de puur menselijke zielen nog steeds de toon in deze laatste strijd tussen Licht en Duisternis, en ze doen dat met veel succes.

Velen van jullie hebben zeker gemerkt dat het arsenaal van de globalisten al is uitgeput  en dat ze dezelfde “complotten” afspelen als een kapotte grammofoonplaat, in een poging om de bevolking van de Aarde te intimideren met niet-bestaande dreigingen: of het nu een ander “dodelijk” virus is, of vergezochte militaire dreigingen en klimaatverandering, zonder enige echte basis.

En omdat je ziet dat veel “mensen” nog steeds in deze trucs trappen, lijkt het alsof er geen einde aan komt.

In feite is het einde al nabij, en dit treft in de eerste plaats alle niet-goddelijke wezens die op Aarde leven.

De energiecomponent van jullie planeet verandert nu zo snel dat zeer binnenkort alleen puur goddelijke zielen die erin geslaagd zijn hun bewustzijn en subtiele lichamen naar het niveau van de vierde dimensie te brengen, in staat zullen zijn dit te weerstaan en hun fysieke en mentale staat hieraan aan te passen.

Alle anderen zullen jullie planeet vrij snel beginnen te verlaten door fysieke dood, waarop jullie moeten voorbereid zijn.

Deze uitkomst is onvermijdelijk.

Net zoals een fysiek onvoorbereid persoon niet naar grote dieptes kan duiken, zo kan een spiritueel onvoorbereid persoon, en vooral een wezen zonder Goddelijke Ziel, niet opstijgen naar een hoog trillingsniveau.

Jullie hebben allemaal evenveel kans en tijd gehad om te beseffen wie en met welk doel waanzinnige daden en onmenselijke experimenten op de mens uitvoert.

En we weten ook dat de meest puur en oude zielen die naar de Aarde kwamen om de unieke ervaring van Ascensie met haar te delen, deze kans hebben gegrepen.

Wat de rest betreft; hun lot ligt vast en daar kan niets aan veranderd worden.

Wees daarom kalm en wijs over wat komen gaat, en weet dat degenen die erin slagen de overgang te maken een werkelijk prachtig en gelukkig leven zullen hebben in de kring van de Galactische familie die oprecht van je houdt, die je effectief zal steunen op alle gebieden van je leven, en die je zal helpen je aan te passen aan de nieuwe realiteiten.

Vertegenwoordigers van de Intergalactische Confederatie hebben via Marta tot jullie gesproken.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of, dat het fiat geldsysteem instort en de cabal ridders te voet wordt.

Onthoud dit en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd als de tijd ons meer zal vertellen …