Globalisme geregeerd door een paar dictators

Alles verandert, zowel op eigen niveau als in de wereld in het algemeen. Alles gebeurt in cycli. De tijd voor positief wereldwijde verandering is aangebroken. De Grote Experimenten zijn opnieuw mislukt, zoals het behoort.

De huidige vorm van ‘globalisme’, de grootste machtsconsolidatie die de wereld ooit heeft gezien, is allesbehalve vrij. In plaats van markten te openen en vrije handel voor iedereen te bevorderen, heeft het globalisme de besluitvorming in de wereld gecentraliseerd in een paar handen.

Gewone mensen over de hele wereld hebben het punt bereikt waarop vragen over zelfbeschikking te acuut zijn geworden om te negeren. Zeker, veel mensen worden wakker en hangen hun handboeien aan de kapstok.

In de kern heeft globalisme altijd geregeerd door dictatoriale elites onder het mom van massademocratie. Het is altijd uitgesproken antidemocratisch en antivrij geweest. Maak jezelf vertrouwd met de trucs die politici gebruiken om je daar te krijgen waar ze je hebben willen.

Globalisering is wereldwijde tirannie. Het is niet, zoals de voorstanders beweren, simpelweg het onvermijdelijke resultaat van moderne technologie die wordt toegepast op communicatie, handel en reizen. De wereld wordt niet kleiner. In werkelijkheid is het een ideologie en een wereldbeeld dat alleen met tirannieke middelen kan worden opgelegd.

Globalisering heeft de financiële elite, die doneert aan politici, heel erg rijk gemaakt, maar het heeft miljoenen van onze arbeiders achtergelaten met niets anders dan armoede en hartzeer.

De massa’s zijn bestolen en bedrogen
Er is geen behoefte aan armoede. Geen oorlog is nodig. Geen behoefte aan schulden. Geen behoefte aan onteigeningen. Geen behoefte aan ziekte. Geen behoefte aan ongeluk of slechte tanden of honger. Niets van dat alles.

Je hoeft niet arm te zijn of schulden te hebben. Je bent beroofd. Zo simpel is het. Je hoeft niet ongezond te zijn. Je bent vergiftigd. Opzettelijk. Uit winstbejag.

Je hoeft niet werkloos te zijn. Je bent aan je lot overgelaten omdat de slavenmeesters een andere arme stakker in Azië konden dwingen om voor minder te werken.

Je bent niet alleen beroofd, je bent op een totaal opzettelijke en doelbewuste manier uitgeschud, door een geautomatiseerd en geïnstitutionaliseerd proces dat volledig is beschreven, van handelsmerk is voorzien en gepatenteerd als het ‘materiaal’ dat je hele leven werkt, je substantie, je levenscyclus, je energie, je opleiding, alles is gepatenteerd door de cabal.

Het is allemaal tot in beschamend detail beschreven, precies hoe ze je als grondstof verwerken om in hun machine in te voeren vanaf het moment dat je geboren wordt tot het moment dat je sterft, en hoe ze profiteren van elk aspect van alles wat je nodig hebt en alles wat je doet en alles wat je bereikt op elk punt daartussenin.

Ze hebben het zelfs zo ingesteld dat ze voor altijd profiteren van de levensverzekeringen die op je zijn afgesloten en van je nalatenschap, zelfs nadat je bent gestorven. Het is allemaal te zien in de openbare registers van het US Patent and Trademark Office.

De toekomst kennen door het verleden te bestuderen
Verschillende episodes in de geschiedenis van de mensheid op aarde werden gekenmerkt door buitenaardse kolonies die hun territoriale en culturele invloed op de planeet uitoefenden.

De historische archieven bevatten veel antwoorden op de veel gestelde vragen ‘wie we zijn’, ‘waar we vandaan komen’ en ‘hoe we zijn geëvolueerd’ tot de wezens die we nu zijn.

De oorsprong van het leven gaat veel verder terug in de tijd dan algemeen bekend is – en zelfs verder terug dan de episodes vastgelegd in de menselijke geschiedenis.

Daden van heldendom beginnen buiten de grenzen van deze planeet, met als oorsprong Sterrenrijken, Galactische Federaties en de buitenaardse beschavingen van Atlantis, Lemurië, Mu en recentelijk de Tartaren, die nu pas worden ontdekt.
https://www.youtube.com/watch?v=I3vYjBxAl1M&t=11s

Totale verandering van regime is noodzakelijk om de vernietiging van het milieu te stoppen en een nieuw tijdperk in te luiden, dat ons doel is. Maar er is nog steeds de dreiging van de Deep State bloedlijn fascistische Nieuwe Wereld Orde die de planeet Aarde wil overnemen om er hun Archon Wereld van te maken.

Als wij, de mensen, deze weinigen, minder dan 1% elite toestaan hun kwaad aan de rest van ons op te leggen, zal het ‘leven’ niet langer menselijk zijn, noch iets dat ‘leven’ genoemd kan worden.

Mensen zullen alleen maar bestaan, niet leven, opeengepakt in piepkleine hoogbouwhokjes zoals die welke vandaag de dag overal worden gebouwd in megasteden, binnen de menselijke nederzettingszones van de megaregio’s die worden gereguleerd door Agenda 2030.

Deels als gevolg van de valse Covid-injecties zal de bevolking een fractie zijn van wat ze nu nog is, opdat mensen in de nabije toekomst de toegang tot 95% van het wereldoppervlak zal worden ontzegd.

Iedereen wordt gechipt en is verbonden met een computersysteem dat hun gedachten, emoties en gezondheid, of beter gezegd het gebrek daaraan, kan dicteren.

Er zullen geen auto’s meer zijn in deze Archon-wereld en de enige transportmiddelen zijn lokale spoorwegsystemen die huizen en werkplekken met elkaar verbinden en hogesnelheidstreinen tussen megaregio’s. Mensen hebben toestemming nodig om te reizen en zelfs dan zitten ze in rijtuigen die omgeven zijn door draadloze breincontrolevelden en bewaakt worden door de geüniformeerde misdadigers van de staat.

Mensen moeten werken waar ze gezegd wordt, zonder keuze. Het woord ‘keuze’ wordt uit het vocabulaire verwijderd, samen met andere woorden zoals vrijheid, precies zoals Orwell zich voorstelde vanuit zijn voorkennis.
https://www.youtube.com/watch?v=gYUJjpIxkCU

Op grote schaal wordt geprobeerd mensen te programmeren zodat ze gemakkelijker te controleren zijn en om een einde te maken aan elk overblijfsel van de spirituele, religieuze, bewuste mens. Het zogenaamde ‘postmenselijke ras’ wordt ontwikkeld als slaven in de wereld van Agenda 2030.

Er wordt al mind-meddling technologie ontwikkeld om hersenen te verbinden tot een multifunctionele eenheid en gedachten en percepties aan hen over te brengen om te downloaden.

Als dit vooruitzicht je bevalt, blijf dan slapen, anders wordt wakker en bundel je krachten om de Deep State voor eens en voor altijd van onze planeet te verwijderen!

Hieronder volgt het ware beeld van gebeurtenissen zoals nu op Aarde zich ontvouwen.

Onvermijdelijke uitkomst
Onze planeet gaat momenteel door een periode die in al haar vormen noodlottig is.
Hetzelfde gebeurt met de mensheid, die grofweg in twee categorieën kan worden verdeeld:

  • Menselijke wezens als zodanig, die van goddelijke oorsprong zijn, en
  • Biologische wezens van alle soorten, die intelligent genoemd kunnen worden, maar die een heel andere oorsprong en bewustzijnsniveau hebben.

 

En omdat er veel meer van deze laatste wezens op Aarde zijn, krijgen velen de perceptie van de hopeloosheid van de situatie met daarin op grote schaal onze hulpeloosheid, aangezien deze wezens niet in staat zijn te ontwaken en weerstand te bieden tegen de laatste en zwaarste aanval van de globalisten.

  • Maar ondanks deze onevenwichtigheid zetten pure menselijke zielen nog steeds de toon in deze laatste strijd tussen Licht en Duisternis, en ze doen dat zeer succesvol.

Velen hebben zeker gemerkt dat het arsenaal van de globalisten al is uitgeput, en ze spelen dezelfde “complotten” als een kapotte grammofoonplaat, en proberen zo de bevolking van de Aarde te intimideren met niet-bestaande dreigingen: of het nu een ander “dodelijk” virus is, of vergezochte militaire dreigingen en klimaatverandering, zonder enige echte basis.

En omdat veel ‘mensen’ nog steeds in deze trucs trappen, lijkt het einde niet in zicht.

Maar in feite is het einde al nabij, vooral letterlijk voor alle niet-goddelijke wezens die op Aarde leven.

De energiecomponent van onze planeet is nu snel aan het veranderen en zeer binnenkort zullen alleen puur goddelijke zielen, die erin geslaagd zijn hun bewustzijn en subtiele lichamen naar het niveau van de vierde dimensie te brengen, in staat zijn dit te weerstaan en hun fysieke en mentale toestand aan te passen.

Alle anderen zullen vrij snel de planeet beginnen te verlaten door fysieke dood, waarop we voorbereid moeten zijn.

Iedereen heeft dezelfde kans en tijd gehad om te beseffen wie op ons mensen gekke daden en onmenselijke experimenten hebben uitgevoerd en met welk doel.

De meest zuivere en oude zielen die naar de Aarde kwamen om de unieke ervaring van Ascensie te hebben, hebben deze kans aangegrepen. Hun lot ligt vast en er kan niets aan worden veranderd.

Wees kalm en wijs over wat komen gaat en weet dat degenen die erin slagen de overgang te maken een werkelijk prachtig en gelukkig leven zullen hebben in de cirkel van hun galactische familie welke oprecht van ons houdt en ons effectief zal steunen op alle gebieden van ons leven en ons zal helpen ons aan te passen aan de nieuwe realiteiten die gaan komen.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de massa wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat het fiatgeldsysteem instort en de cabal ridders te voet worden.

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.
https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd als de tijd ons meer verteld …