Het goddelijk proces is begonnen en niet meer te stoppen
Tegenwoordig is transformatie eigenlijk een tijdschema van gebeurtenissen en opeenvolgingen van gebeurtenissen die een tijdlijn wordt genoemd. De mensheid bevindt zich nu op een tijdlijn waar iets belangrijks staat te gebeuren; dat wil zeggen dat er nu belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden in dit Universum Tijdperk, dat kan worden omschreven als een historisch keerpunt.

Planeet Aarde maakt haar overgang van 3D naar 5D, veel van de huidige geïncarneerde zielen op Aarde maken nu ook hun Ascensie. Het is het belangrijkste moment in de hele planetaire of zelfs universumgeschiedenis, maar bovenal is dit het grootste moment op Aarde met de ontwaking van de mensheid.

De oude profetieën van Armageddon zullen niet uitkomen! We gaan ongelooflijke tijden tegemoet. Er is echter nog een groot obstakel dat ongetwijfeld het lot van de mensheid zelf betreft; maar op dit moment is dit het meest beslissende moment voor de mensheid op planeet Aarde.

Twee nieuwe welomlijnde tijdlijnen zullen de toekomst bepalen: de ene zal een deel van de mensheid meenemen naar de nieuwe 5D Aarde; de andere zal de rest in ballingschap brengen op een andere 3D planeet.

Slechts een derde van de mensheid is in staat om de ascensie te maken en te voltooien die nodig is voor deze overgang; het andere deel is dat niet. Uiteindelijk zal er een nieuwe cyclus en een nieuwe aarde ontstaan. Waar geen autoriteit of meerdere is om onze vrije wil en keuzes te beïnvloeden. Iedereen zal zijn eigen rechter zijn. Niemand zal zich bemoeien met de individuele voorkeuren van anderen.

Het licht heeft gewonnen. Waar iedereen zijn eigen realiteit creëert. Het lot van de mensheid is nu definitief beslist. Het kaf van het koren is gescheiden. Alleen 5-dimensionale wezens zullen naar de Nieuwe 5-D Aarde gaan. Dit proces zal naar verwachting rond 2025 voltooid, opgeruimd en afgewikkeld zijn.

Het licht wordt intenser, waardoor het voor de slapers onmogelijk wordt om door te slapen. Het is zeker dat velen, zelfs als ze wakker worden door de hoge intensiteit van het licht, een andere donkere planeet zullen verkiezen om daar hun diepe zielenslaap voort te zetten. Daarom is dit artikel alleen voor diegenen die ook werkelijk wakker zijn en het pad van de Nieuwe 5D Aarde hebben gekozen.

Een buitenaardse lezer voegt hieraan toe;

Deze informatie komt van hogere en meer geavanceerde rijken met betrekking tot deze gebeurtenissen die nu op planeet Aarde aanbreken. Speciale capaciteiten zullen de norm worden wanneer alle 12 DNA-strengen aan de mensheid worden teruggegeven.

“Wanneer alle 12 strengen van het DNA geactiveerd zijn, is wat niet meer zal gebeuren even diepgaand als wat jullie zullen kunnen doen.

Wanneer je bereikt wat velen beschouwen als de bloei van het leven, de jaren ’30, zul je in die staat blijven en oudere mensen zullen jonger beginnen te worden totdat ze dit bereiken omdat de volledige aanvulling van DNA-strengen niet de programmering bevat voor veroudering naar ouderdom of dood.

Er is geen 12-strengs DNA programmering voor fysieke misvormingen, mentale ziektes, tijdelijke of chronische ziektes, allergische reacties, verslavingen, defecte organen, verminderde energieniveaus, verlies van tanden of ledematen, blindheid, doofheid of andere zintuiglijke beperkingen. Het leven in de vijfde en hogere dichtheden kent geen van deze condities. Alle denkpatronen, ideologieën en overtuigingen zijn afgestemd op de goddelijke soevereiniteit van de zielen.

De vermogens die geleidelijk naar boven zullen komen zijn je geboorterecht, ingrediënten van de samenstelling van het Liefdeslicht, de energie van de ziel. Deze omvatten telepathische communicatie, manifestatie door gerichte gedachten, levitatie, teleportatie, dematerialisatie, astraal reizen en reizen met de snelheid van gedachten, kijken op afstand en herinneringen van verschillende geloof beginsels, in hoeveelheid en helderheid.

Mensen zullen nieuwe ledematen, tanden, organen en botten kunnen laten groeien ter vervanging van mechanische implantaten, kunstgebitten en prothesen. En wanneer je voelt dat je spiritueel en bewust zover bent gegroeid als het leven op Aarde je kan brengen, kun je je lichaam dematerialiseren en opnieuw materialiseren op een wijze die past bij de geavanceerde wereld waarin je je volgend fysieke leven wilt doorbrengen.

Dit goddelijke proces van evolutie is al begonnen en kan niet worden gestopt.

Verandering hangt af van onze keuzes
Hieronder staat een geweldige video waarvan een kort samenvatting is gemaakt.

Dr. Sam Mugzzi legt uit wat we op dit moment doormaken. Ze legt uit welke kant we op gaan op onze tijdlijn, die volledig afhankelijk is van onze keuzes en frequentie. https://www.drsammugzzi.com/

Ze snijdt een moeilijk onderwerp aan omdat het gaat over de manier waarop we zouden kunnen reïncarneren – of we UP gaan naar 4D & 5D, of we ‘gerecycled’ worden of verder gaan op een 3D pad op een andere planeet om verder te leren evolueren.

Deze gedachten van haar worden met je gedeeld. Dr. Sam heeft het over ‘reïncarnatie’ dat zou kunnen plaatsvinden wanneer we geraakt worden door de volgende zonnevlam en misschien de poolverschuiving van de planeet Aarde, wat impliceert dat we kunnen ‘sterven’ of verhuizen naar een ander bestaansniveau.

Sommige mensen noemen het “het volgen van een bepaalde tijdlijn”. Anderen noemen het ‘dood’ of ‘evolutie’, terwijl weer anderen het ‘Armageddon’ of ‘vervoering’ noemen.

Maar blijkbaar naderen we een echte en “echt grote” astronomische gebeurtenis waarbij de Aarde de fotongordel binnengaat.

Dr. Sam informeert ons dat onze Aartsengel Michaël eigenlijk het Yeshua van het Christusbewustzijn is waarin Yeshua gereïncarneerd is om ons te inspireren en te leiden door deze ongewone tijden.

We moeten heel dicht bij een tijd zijn die “Hemelvaart” heet. Deze gebeurtenis of oorzaak lijkt een zonneflits te zijn die in de nabije toekomst zal plaatsvinden. Wanneer we het Fotonisch rijk binnengaan. De video hieronder legt dit heel goed uit.

Wat is de Fotonenband? — Alexander Quinn – Starseed legt uit https://www.youtube.com/watch?v=GU5xhJLALA0

Wees dankbaar voor al het delen en de hulp van andere Galactische Engelen, Beschermers en Goddelijke Vonken die ons al die tijd hebben geholpen, inclusief Val Thor en een oneindig aantal zielen die willen helpen onze wereld te verlichten.

Je zult ontdekken dat de walvissen nu iets fantastisch gaan doen! Je hoeft alleen maar de video te volgen om iets absoluut subliems te zien!

Op welke tijdlijn zitten we nu?” https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=h9U0YY7vomY

Dr. Sam legt in deze video de scheiding van de twee tijdlijnen uit.

Alleen jij kunt beslissen over je volgende stappen in een gelaagd wonderland van mogelijkheden. Het is allemaal aan jou.

Je kunt ervoor kiezen om uit het meer van de onderwereld tevoorschijn te komen. Er is een Satan tijdlijn, een frequentie tijdlijn en een God tijdlijn die elk een andere frequentie tijdlijn heeft. Het draait allemaal om frequentie en energie en de 963 frequentie waar Tesla het over had. Het heeft te maken met de frequentie van licht. Vanuit de basistijdlijn van vandaag splitsen we ons op in een Satanische tijdlijn of een Godstijdlijn; negatief of positief, afhankelijk van waar je bent met je lessen en het leren en je spirituele persoonlijkheidsontwikkeling. Dat zal bepalen waar je naartoe gaat. Wees je ervan bewust dat je het niet kunt tegenhouden.

Niemand anders kan je tegenhouden. Je staat er alleen voor, niemand kan je begeleiden, zelfs niet als ze iemand anders willen begeleiden. Iedereen moet voor zichzelf beslissen wat, wanneer, waar en hoe. Het enige wat wij kunnen doen is het goede voorbeeld geven. En misschien naar jou kijken en zeggen: ‘Ja, dat is degene die ik wil zijn.

Wat de Satanische tijdlijn wordt genoemd zijn mensen die energetisch zijn afgestemd op deze eigenschappen zoals onwetendheid. Onwetendheid is de grootste kwaal, want als je onwetend bent, weet je niet hoe je bepaalde dingen moet doen. Dan kun je heel gemakkelijk misleid worden in je leven, of het nu gaat om het laten repareren van je auto, het bestellen van een pizza, het bouwen van een huis, enzovoort.

Als je niet over enige basiskennis van deze dingen beschikt, dan is het heel gemakkelijk om misleid te worden, het is heel gemakkelijk om misleid te worden door te denken dat iets een wet is terwijl het niet echt een wet is.

Dus hoe meer je weet, hoe meer je jezelf afstemt op de God Tijdlijn. Integendeel, hoe minder je weet, hoe meer je je afstemt op het lagere niveau omdat je in slachtoffermodus bent en mensen je pijn doen en dat maakt je boos. Omdat je niet beter wist, omdat je het jezelf niet hebt geleerd.

Onthoud, hoe meer ongelukkigheid, hoe meer stress – hoe meer het lichaam zichzelf zal vernietigen. Omdat je je leven niet leeft volgens de hogere tijdlijn die je als spiritueel wezen nastreeft.

We danken Jane Yust voor haar bijdrage aan deze informatie.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covide injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of, dat het fiat geldsysteem instort en de cabal ridders te voet wordt.

Onthoud dit en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd als de tijd ons meer vertelt …