Schokkende waarheid staat op het punt onthuld te worden
Het verhaal van wat er staat te gebeuren zal het grootste nieuwsverhaal worden in de menselijke geschiedenis op planeet Aarde.

De Deep State Cabal onderdrukkers met hun criminele marionetten en valse verhalen over schulden, bankieren, inside jobs, massamoorden, massasurveillance, terroristische aanslagen, vliegtuigongelukken en religieus bedrog vallen uit elkaar. Meer dan 13 eeuwen van door de elite geleide desinformatie zal spoedig tot een einde komen. Onthulling betekent LICHT en verandering voor de genezing van de mensheid en onze planeet.

Mensen, binnen en buiten regeringen, beginnen de waarheid te spreken met meer energie, helderheid en minder angst dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis. Hun woorden worden gehoord, bewaard en vermenigvuldigd buiten het bereik van onze onderdrukkers. Veel dingen zullen aan het licht komen om de wereld in een ander licht te zien, de openbaring van deze waarheden zal laten zien hoe de mensheid is misleid.

Veel historische feiten zullen worden onderzocht om de exacte waarheid te vinden. Bijvoorbeeld hoe tsunami’s, abnormale weersomstandigheden en aardbevingen in Japan, Midden-Amerika en Haïti opzettelijk werden veroorzaakt door de cabal via geheime overheidsinstanties. Het lot van duizenden vermiste kinderen over de hele wereld zal bekend worden. Ook hoe en waarom ziekten als kanker, Ebola, AIDS, SARS, MERS, H5N1, Zika en Morgellons opzettelijk zijn gecreëerd.

Om een einde te maken aan de global warming hoax of klimaatverandering charade voor opzettelijke milieuvernietiging zoals armoede, oorlogen, ziekte om de planeet en de mensheid te herstellen naar een optimale gezondheid.
.
Om het begrip te vergroten van hoe opzettelijk bio-terrorisme, inclusief GGO ‘s, chemtrails, voedselvergiftiging, enz. worden uitgevoerd door overheidsinstanties die de wereldbevolking willen decimeren.

De BRICS-alliantie van 188 landen, geleid door China, Rusland, Brazilië, India en Zuid-Afrika, zal een centrale rol gaan spelen in de wereldwijde verspreiding van waarheidsgetrouw nieuws.

Nieuwe “crowd-sourced” mediakanalen zullen worden gelanceerd. Verspreiding van getuigenissen van klokkenluiders. Onthullingen van effectievere en patriottischere manieren om wetenschappelijk onderzoek, bankieren, veiligheid en militaire cultuur te heroriënteren.

Andere belangrijke onthullingen worden verwacht over de endemische professionele corruptie in de gezondheidszorg. Farmaceutische geneeskunde zal een manipulatief instrument blijken te zijn, ontworpen om mensen ziek te maken in plaats van ze te genezen.

De ingrediënten van deze manipulatie zijn geraffineerde vergiften vermomd als dure medicijnen of vaccins. Ze worden voorgeschreven als noodzakelijke medicijn, net als radicale operaties die op hun beurt weer dure medicijnen vereisen.

De strijd om ons bewustzijn
De mensheid heeft nog maar weinig tijd om zich voor te bereiden op wat komen gaat. De Deep State en de Cabal hebben vele lagen en controleren in het geheim alles op onze planeet.

De mensen op deze planeet hebben geen idee wie ze werkelijk zijn. De Cabal is een zeer zorgvuldig gestructureerde organisatie. Het is een hiërarchie van niet-fysieke donkere materie die zich voedt met negatieve energie.

Deze duistere energie heeft geen behoefte aan materiële bezittingen, alleen aan meer negatieve energie en put haar kracht om te heersen en te verdelen door middel van vernietigingen.

Onwerkelijk, onacceptabel en te bizar voor velen. Maar het is een feitelijke realiteit als je de waarheid onder ogen durft te zien.

We ervaren momenteel ongelooflijke turbulentie en chaos op deze planeet, alles is uit balans, maar binnenkort zal er een geleidelijke terugkeer naar balans komen.

De lagere niveaus van de heersende structuur van de cabal op Aarde worden gecontroleerd door ‘niet-mensen’ en menselijke verraders die bereid zijn om de parasieten en hun constante behoefte om negatieve energie te ‘consumeren’ te voeden.

Ze produceren opzettelijk wanhoop, allerlei soorten lijden, creëren ziekten, bevorderen woede, agressie en organiseren conflicten en oorlogen. Dit alles produceert negatieve energie waarmee deze energieparasieten zich voeden.

De Cabal houdt de Aarde in een constante staat van vernietiging, omdat ze bezig is negatieve energie te creëren voor haar roofdieren. Deze anti-menselijke gedrochten zijn geïnfiltreerd in elke belangrijke structuur van organisaties en staten op Aarde.

Ze hebben geheime genootschappen overgenomen en zijn geleidelijk geïnfiltreerd in alle religies, regeringen, grote bedrijven en andere sociale structuren die ze gebruiken om de oppervlaktebevolking te controleren.

Ze zijn meesters in duistere magie en misleiding en verbergen zichzelf en hun bedoelingen voor de ogen van echte mensen. Inclusief hun agenda’s: LGBT, de Covid pandemie, de Green Deal en vele andere zijn gericht tegen de functionaliteit van de hele mensheid en vallen rechtstreeks de essentie ervan aan.

Ze ondermijnen de natuurlijkheid en het vermogen om te handelen. Deze onmenselijke en corrupte verraders van het menselijk ras zijn meesters in het creëren van problemen en bieden dan oplossingen die slechts valse hoop inspireren.

Ze hebben het over positieve doelen en inspanningen, maar vertragen of vernietigen vervolgens voortdurend die hoop door negatieve energieën te creëren. Zo behouden ze hun macht en controle. Ze beoefenen dit verborgen kwaad voortdurend en hun handschrift staat in elke uitzending, toespraak, gebeurtenis, crisis, aankondiging en rapport.

Alles is gericht op het organiseren van het verwerven van laagfrequente en negatieve energie.

De planeet aarde wordt getransformeerd
De aarde wordt nu getransformeerd door de hogere lichtenergie en zal de balans herstellen die ten tijde van de schepping bedoeld was.

Sommigen noemen het de vijfde dimensie, anderen het Watermantijdperk. Iedereen zou zich moeten voorbereiden op deze gebeurtenis, zowel fysiek als spiritueel. We zouden nu in staat moeten zijn om de binnenkomende hogere frequenties te integreren in ons menselijk vat van geest en lichaam.

Mensen die vastzitten in hun oude angsten, blokkeren het binnenkomen van deze hogere frequenties. Zij zijn slachtoffers die onbewust daders worden en dit parasitaire systeem steunen en in leven houden, dat nu kraakt en uit elkaar valt.

Achter de schermen werken veel ontwaakte mensen onvermoeibaar om deze planeet te bevrijden door licht te creëren.

De cabal wil niet dat we deze connecties begrijpen omdat ze zoveel mogelijk mensen willen meenemen wanneer het onvermijdelijke einde komt. Ze weten heel goed dat ze niet langer in de hogere frequenties van de vijfde dimensie zullen kunnen bestaan en ze weten ook dat hun lange heerschappij voorbij is.

Daarom kun je hun ongelooflijke wanhoop voelen. Het is de bedoeling van hun volgelingen om onze frequenties zo veel te verlagen dat ons zelfbeeld, ons vermogen om te vertrouwen en ons intuïtief denken zo beschadigd worden dat velen het extreem moeilijk zullen vinden om alle ongelooflijke en waanzinnige waarheid te accepteren wanneer die volledig aan ons geopenbaard wordt.

We bevinden ons in een psychologische oorlog, de strijd om ons bewustzijn. Mensen hebben duizenden jaren van allerlei soorten bedrog, oorlogen, misbruik en vernietiging op onze planeet moeten doorstaan. Het doel van de komende gebeurtenissen is om na lange tijd volledige transparantie, welvaart, gerechtigheid en vrede voor iedereen op Aarde te bewerkstelligen.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd wordt door

    1. Een massaal ontwaken
    2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
    3. Verwijderd wordt door buitenaardse interventie.

      Onthoud dit en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd als de tijd ons meer zal vertellen …