De geschiedenis is vervalst
Het is inmiddels algemeen bekend dat we in een gemanipuleerde 3D-wereld leven waarin niets echt is. Een blik terug in de ware geschiedenis van de mensheid op planeet Aarde vertelt ons meer en laat duidelijk zien hoe en waar de huidige mensheid terecht is gekomen. Ga ervan uit dat de hele hedendaagse geschiedenis bedrog is en kijk in het verleden om te zien wat er werkelijk is gebeurd. Vanuit dit perspectief wordt duidelijk waar en wat we werkelijk zijn.

Onze generatie bepaalt de toekomst van de mensheid op planeet Aarde. Niets is wat het lijkt, alles is een leugen of een illusie. Het blootleggen van de waarheid over het verleden van onze wereld leert ons over goed en kwaad; wij mensen van nu leven in een unieke tijd in de geschiedenis omdat we getuige zijn van het einde van wereldwijde onderdrukking en het op schulden gebaseerde monetaire systeem. Wij zijn pioniers die een betere wereld willen voor onszelf en toekomstige generaties.

Een verbazingwekkende toekomst is reëel en al onderweg. Verwacht vrije energie, natuurlijke geneeswijzen, interstellair reizen, tijdreizen, een op goud gebaseerd monetair systeem, het einde van fraude en chronische ziekten, om maar een paar dingen te noemen.

Minder dan 500 jaar geleden was Tartaria de Goliath van technologisch superieure wezens die op planeet Aarde leefden. Voordat onze zielen opzettelijk vereenvoudigd werden door op twee na al onze DNA strengen uit te schakelen.

De “Grote Modderstroom” was verantwoordelijk voor het wegvagen van briljante architecturen van imposante bouwwerken op onze planeet om ze te begraven onder een gigantische modderlaag, waarvan alleen hier en daar nog restanten zichtbaar zijn.

De technologische innovaties van toen zijn nu schimmen aan de horizon. Vergelijk oude gebouwen zoals de Notre-Dame kathedraal in Parijs of de Domtoren in Utrecht met de huidige bouwwerken van glas, staal en beton. Dit is een duidelijk bewijs van het verval van onze huidige cultuur en beschaving!

De Khazaren hebben een puur kwaadaardig karakter. Oorspronkelijk stammen ze af van de Anunnaki, ze kwamen van planeet Nibiru en landden in Summer, vanwaar ze noordwaarts migreerden. Ze zijn altijd een vreemd ras geweest van dieven, bedriegers en moordenaars, gekenmerkt door buitengewone wreedheid en seksuele perversie.

Ze hielden zich nooit aan wetten of regels. Ze waren meesters in misleiding. Zes niet-bestaande eeuwen werden aan de geschiedenis toegevoegd door het Duits-Noordse Instituut, dat de hele nepgeschiedenis verzon.

Al snel na de oprichting van dit instituut in de tweede helft van de 19e eeuw, had het Duits-Noords Instituut meer dan 700 hogescholen en universiteiten opgericht, alleen al in Europa, en nog eens 100 over de hele wereld, niet alleen om de hele geschiedenis te vervalsen, maar ook om nieuwe talen, nieuwe quasi-wetenschappen en al het andere in het curriculum van scholen en universiteiten te creëren.

Dit aantal hogescholen en universiteiten groeide exponentieel in de loop der jaren en bereikte uiteindelijk het aantal van 25.000 universiteiten, plus een onbekend aantal hogescholen in de wereld van vandaag, allemaal gerund door het Duits-Noords Instituut in vermomming.

Na de Grote Overstroming van 1802, opzettelijk veroorzaakt door een paar reusachtige opeenvolgingen van Tsunami’s, waarvan de tweede de grootste en 600 meter hoog was die de hele aarde verwoestte en overspoelde. Gevolgd door een verschuiving van de grond op haar bolwerk tijdens de voortdurende Trojaanse oorlogen, waren alle steden in de wereld verlaten en leeg, met de overlevende bevolking, beschut in de ondergrondse steden voor de vloed. Ze vestigden zich in dorpen en op het platteland om te overleven met hun eigen producten.

Er is veel bewijs van spooksteden over de hele wereld in de periode 1840 – 1860, met lege straten bedekt met modder. In 1840-60 waren er geen mensen te zien in de straten van grote steden! Moskou, Sint Petersburg, Edinburgh, Kopenhagen, Dresden, Rio, Toronto, Parijs, Londen, Rome, Kiev, San Francisco, Chicago, en Skopje, om maar een paar te noemen.

Tot 1860 waren er helemaal geen mensen in de grote steden, en toen verschenen plotseling mensen, eerst in Londen en toen in Parijs!

De heersers van de Nieuwe Wereldorde hadden achter de schermen de opkomende gebeurtenissen al tot in detail gepland en waren zeer goed voorbereid, gefinancierd en georganiseerd.

Voor dit doel had de Nieuwe Wereldorde, als bestuurders, de belangrijkste instelling gefinancierd, opgericht en macht gegeven met de specifieke taak om de Oude Wereld te transformeren in een gloednieuwe oppervlakkige wereld.

Deze instelling heette de Duits-Noordse Instelling, gevestigd in Duitsland, en het was haar taak om de hele manier van leven van de Oude Wereld te veranderen, van wat mensen eten – tot wat mensen denken, praktisch en wetenschappelijk op alle niveaus van wetenschap en natuur.

Toen de klus geklaard was en de structuur van de wereld met succes was veranderd, sloot het instituut zijn deuren in 2012 en transformeerde het zichzelf naar scholen en universiteiten over de hele wereld om het toekomstig wereldonderwijssysteem te overzien en te leiden.

Alle gegevens over het eerder bestaan zijn volledig gewist en als je ernaar zoekt op het internet, kom je niets tegen.

Valse geschiedenis verzonnen door Duits-Noords Instituut
Dit geheimzinnige verhaal van Dr. Petar Popovski werd ontdekt in een van zijn interviews op YouTube, waar hij sprak over valse geschiedenisboeken geschreven door dit instituut.

Toen het Duits-Noords Instituut, gevestigd in Duitsland, zijn deuren sloot, nam het Smithsonian Instituut, gevestigd in Washington DC, Verenigde Staten, het over en runt vandaag de dag de show!

Elke keer dat iemand per ongeluk een archeologische vondst opgraaft, stuurt het Smithsonian Instituut onmiddellijk zijn agenten naar de vindplaats om alle nieuw ontdekte artefacten te verzamelen en te verstoppen voordat ze de kans krijgen om het publiek te bereiken.

Er bestaat vandaag de dag dus geen enkel ORIGINEEL BOEK dat ouder is dan 200 jaar, en elk openbaar boek dat bestaat is een fictief verhaal geschreven door Kunstmatige Intelligentie (AI) aan het Duits-Noords Instituut, dat in 2012 werd gesloten nadat het elk vak dat we leren op scholen en universiteiten over de hele wereld had verzonnen.

De AI-bot gebruikt algoritmen voor natuurlijke taalverwerking (NLP) en modellen voor machinaal leren om enorme hoeveelheden gegevens te analyseren, waaronder teksten, artikelen en documenten. Door deze analyse leert de AI-schrijver de patronen, syntaxis en context van menselijke taal en schrijft wat je hem vraagt te schrijven.

6476 niet-bestaande jaren toegevoegd aan de geschiedenis!
Mr. Gorgi Shepentulevski  verklaart; Ze hebben 6476 niet-bestaande jaren aan de geschiedenis toegevoegd door het zogenaamde niet-bestaande uit te vinden en te verzinnen: Het Oude Egypte, het Oude Griekenland, het Oude Rome, de Oude Griekse filosofen, de Oude Hebreeën, de Oude Arameeërs, de Oude Palestijnen, de Oude Chinezen, het Oude India, enz. enz. enz.!

De hele geschiedenis is veranderd en vervalst en alle beschavingen, beginnend bij de oudste Ubaid Vincha beschaving, naar verluidt 8500 jaar oud, die 2000 jaar lang bestond tussen 8500 – 6500 jaar geleden, vonden in werkelijkheid gelijktijdig plaats met de witte reus mensen gedurende een paar honderd jaar tussen de periode van 1200 AD – 1637 AD.

Deze periode van het Draco-Reptiliaans ras staat in de valse geschiedenisboeken bekend als de Ubaid (Vincha) periode.

Het zogenaamde oude Soemerië, Akkad, Babylonië, Assyrië en Perzië zijn helemaal niet oud, maar ze bestonden slechts korte tijd gedurende ongeveer 100 jaar tegelijkertijd met de witte reuzenmensen in de periode tussen 1700 AD – 1802 AD.

Mr. Gorgi Shepentulevski  concludeert; Dus al met al is de hele geschiedenis van de mensheid. sinds de eerste mens in engelengedaante werden geschapen, slechts 2024 jaar oud, dus ook onze hele chronologie van de ware geschiedenis is slechts 2024 jaar oud. De mensheid is niet duizenden of miljoenen jaren oud, maar slechts 2024 jaar oud, tot aan het huidig jaar 2024.

De huidige generatie mensen die vandaag op Aarde leeft is een gloednieuwe Root Race generatie, gecreëerd op zijn hoogst in de laatste 200 jaar, direct na de Grote Zondvloed van 1802 AD, die alles op het oppervlak van de Aarde vernietigde en de voorwaarden creëerde voor een gloednieuw begin!

Inheemse Amerikanen, Aboriginals in Australië, Mauies in Nieuw-Zeeland en de rest van de mensen van de naties in de Stille Oceaan werden 300 jaar geleden gecreëerd, naast bestaande inheemse werden 350 jaar geleden nieuwe Wortelrassen van blanke mensen gecreëerd. Iets groter dan wij zijn, Blanke reuzen van mensen tussen 5m – 8m lang die de eerste creatie waren van de oorspronkelijke kolonisten op aarde werden ongeveer 700 jaar geleden gecreëerd. Dit was het Wortel-ras van Alexander de Grote!

Ze schuilden in de ondergrondse steden gedurende de zondvloed en werden naar de oppervlakte gebracht na de zondvloed, en waren hier iets eerder dan wij mensen van vandaag.

Met dank aan Gorgi Shepentulevski voor zijn bijdrage aan dit artikel.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of. dat de cabal wordt verlamd door

1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijderd door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is omhoog en de Cabal is omlaag! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd als de tijd ons meer gaat vertellen ..