Onderwijs op school leert niets
Na schoon water en voedsel is onderwijs de belangrijkste menselijke behoefte. Onderwijs zou een voordeel moeten zijn voor het individu en de samenleving, toch? Fout. Onderwijs is alleen een voordeel als de vrije markt en de prijzen de waarde ervan bepalen.

Wat je wel ziet, is dat echt onderwijs in schril contrast staat met indoctrinatie, wat, zoals het woord al zegt, neerkomt op het vullen van iemands geest met dogma’s, geloofssystemen of doctrines. Met andere woorden, het is hersenspoeling.

Ons huidig onderwijssysteem is dan ook de verkeerde opvoeding, beter geformuleerd indoctrinatie, gecreëerd door de elite in het begin van de 20e eeuw. Ze baseerden het op het Pruisisch industriële schoolmodel, dat ontworpen was om gehoorzame burgers, arbeiders en soldaten voort te brengen; geen creatieve vrijdenkers die het systeem kunnen uitdagen. Het is in wezen een model van verplicht onderwijs, waarbij alle leden van een samenleving tot een bepaald niveau/leeftijd naar school moeten.
https://www.culturalworld.org/what-is-the-prussian-education-system.htm

Een bedrijf opbouwen bestaat uit het oplossen van problemen. Maar, problemen houden niet op als je geen bedrijf hebt. Een gezin heeft nog steeds problemen. Jij hebt nog steeds problemen. Iedereen heeft problemen. Zelfs als je met pensioen bent, gebruik je je vaardigheden om problemen op te lossen.

“Trouwens, geld krijgen zonder ervoor te werken is waarschijnlijk eerder een nadeel dan een voordeel voor beschaafd gedrag. Het zal een ramp zijn voor onze kinderen als ze geld verdienen waar ze niet voor hoeven te werken.

Het is werk dat uitdaagt en worstelt om zin te geven aan het leven van mensen, niet geld!

Daarom heeft elk oud Grieks drama een held en een soort confrontatie. De held heeft iets om tegen te vechten, zelfs als dat het lot is, of de goden, of zijn eigen karakterfouten. Dat is wat drama betekenisvol maakt. Want, het maakt het leven ook zinvol.

De doorsnee jongere kan beter de echte wereld ingaan en zoveel mogelijk leren door te werken in plaats van op school te blijven. Dat is tenslotte hoe bijna alle grote genieën, uitvinders, wetenschappers en ondernemers ter wereld dit hebben geleerd.

Pas in de laatste 120 jaar is openbaar onderwijs alomtegenwoordig geworden en pas in de laatste halve eeuw vonden gewone mensen dat ze naar de hogeschool of universiteit moesten gaan. Maar naarmate meer mensen naar de universiteit gingen, werd de economie minder dynamisch, minder creatief en minder productief.

Jonge mensen hebben geen idee van of waardering voor het werk dat komt kijken bij het leren van een vak en het verdienen van geld. En de ouderen kennen de diepere waarheid: het doet er nauwelijks toe. Het is meer een kwestie van gevoel en intuïtie.

Sinds de jaren 1960 zijn de inflatie-gecorrigeerde uitgaven per hoofd van de bevolking voor onderwijs enorm gestegen. Ten opzicht van de jaren 1930, toen de eerste zorgvuldige gegevens werden bijgehouden, tot de jaren 1990 zijn de reële uitgaven aan onderwijs per leerling vervijfvoudigd. Sinds de jaren 1960 zijn ze meer dan verdrievoudigd. Dit is waar je leven uit bestaat;

Het omvat opvoeding en onderwijs, de organisatie van je vrije tijd, medische zorg, cultuur en sport, hulp voor armen, gehandicapten en ouderen.

Maar laten we beginnen met onderwijs
Hoe goed voldoen ze aan je verwachtingen: je interesses en behoeften, van kleuterschool, school, hoge school en universiteit?

Als je de afgelopen decennia bekijkt, zie je waarschijnlijk een enorm verschil tussen je eigen ervaring en wat je kunt zien als bijvoorbeeld van je kinderen en kleinkinderen.

In bijna elk land ter wereld hebben onderwijs en opleiding een kolossale degradatie ondergaan, en daarmee ook het bewustzijn van de generaties mensen die ze hebben ontvangen.

Heb je er ooit over nagedacht waarom dit is gebeurd?

Het lijkt erop dat de technologische vooruitgang, die elk aspect van je leven heeft beïnvloed, in het voordeel van de mensheid had moeten zijn. Maar in werkelijkheid is het andersom: niet alleen de ziel van de mens is verhard, maar ook de geestelijke vermogens zijn merkbaar verzwakt.

Dit alles zijn schakels van een ketting waarin de Deep State de mensheid heeft “verstrikt”, met als doel meer precies de degradatie van het menselijk ras in al zijn verschijningsvormen.

De cabal beseft heel goed dat het onmogelijk is om een volledig opgeleid en zeer spiritueel persoon in één gehoorzame kudde te drijven. Daarom is hun belangrijkste taak het onderwijsproces te minimaliseren en de mens af te leren voor zichzelf te denken.

En zoals je misschien al hebt bemerkt, zijn ze hierin zeer succesvol geweest.

Niet alleen hebben de marionetten van de Deep State de onderwijsprogramma’s op scholen, hogescholen en universiteiten geminimaliseerd, ze zijn ook erin geslaagd om wetenschappelijke en historische feiten te verdraaien en leerboeken te herschrijven op een manier die voor hen nuttig en gunstig is.

Echt objectieve en waarheidsgetrouwe informatie over alle kennisgebieden is vandaag de dag alleen te vinden in oude boeken, die slechts toegankelijk zijn voor een paar mensen, en in alternatieve informatiebronnen, die beetje bij beetje verzameld worden door zorgzame mensen, die vaak belachelijk gemaakt en soms bedreigd worden door vertegenwoordigers van de officiële wetenschap.

En toch geven veel mensen er de voorkeur aan dit alles te negeren en met de stroom mee te gaan en zichzelf en hun kinderen over te leveren aan de genade van sociaal georiënteerde onderwijsinstellingen.

Slechts een klein aantal bewust ontwaakte mensen, die het gevaar voelen en zien dat van deze instellingen uitgaat, probeert alternatieve manieren te vinden om hun kinderen en kleinkinderen op te voeden teneinde hun ziel en geest zuiver te houden.

Denk daarover na en schrijf je mening in het commentaar vak.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door

1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijderd door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF- als E-book formaat.

PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf

E-Book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

 

Deel dit met iedereen die je kent!

Close-up of a clock showing the words “Time For Change”. Shallow depth of field.

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is omhoog en de Cabal is omlaag! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd, als de tijd ons meer vertelt …

.