QFS-geldsysteem veiliggesteld

Het continent Antarctica bevat een portaal dat geselecteerde wereldelites kan transporteren naar verre werelden in andere sterrenstelsels van het universum, waar ze goed verzorgd zullen worden maar voor altijd verbannen van de planeet Aarde.

Deze paar uitverkoren wereldelites zijn Claus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum, en Christine Lagarde, president van de ECB, die afgelopen juli een geheime bijeenkomst op Antarctica bijwoonden. Twee andere deelnemers waren Brad Garlinghouse en David Schwartz, respectievelijk president en chief technical officer van Ripple Labs, een computersoftwarebedrijf dat gespecialiseerd is in online betaalsystemen.

Op basis van oog om oog, tand om tand zullen ze gespaard worden als ze helpen om het bestaande Deep State geldsysteem te ontmantelen om een soepele overgang mogelijk te maken naar het nieuwe QFS geldsysteem dat door het volk zelf beheerd wordt.

Voordat ze naar hun nieuwe wereld kunnen vertrekken, moeten ze eerst helpen met de overgang van het wereldwijde financiële systeem naar het QFS en alle zwarte magie ongedaan maken die is gebruikt om de mensheid en de Aarde zelf tot slaaf te maken. Lees hier meer.
https://finalwakeupcall.info/en/2021/12/22/antarctica-and-agenda-2030/

Zij zijn de enigen die het duistere web dat ze hebben gecreëerd kunnen ontmantelen. Ontworpen om samenlevingen te vernietigen op basis van onvoorstelbare pathologische criminaliteit.

Het was de beslissing van de hogere hiërarchie van de Aarde en de Earth Alliance dat door deze machtsoverdracht geen grote chaos mocht ontstaan. Een economische ineenstorting zou nog meer lijden en ellende hebben veroorzaakt voor de bevolking in deze toch al moeilijke tijden op Aarde.

Wij mensen hebben al te veel geleden. Daarom zorgen de Galactische Federatie en de Aardse Alliantie ervoor dat deze overgang zo min mogelijk schade veroorzaakt.

Deze transitie is direct gekoppeld aan de introductie van het Quantum Financieel Systeem (QFS), waarover veel is gespeculeerd. Lees er hier meer over.
https://finalwakeupcall.info/en/?s=QFS

QFS systeem geavanceerd zonder equivalent
Weinig bekend is dat dit nieuwe systeem is uitgevonden en ontwikkeld als voorbereiding op de overname van het Centrale Bank Schuldsysteem om een einde te maken aan financiële slavernij en controle over de bevolking. De Alliantie gaf president Trump het toverstokje om het oude banksysteem over te nemen zonder dit te veranderen.

Het Quantum Financieel Systeem – QFS is anders dan alles wat ooit eerder in de wereld is geïntroduceerd. Het heeft geen gelijke; het heeft geen equivalent in geavanceerde technologie van enig ander eerder systeem. Het is gloednieuw. Het is superieur in de technologie die het gebruikt om honderd procent financiële veiligheid en transparantie te waarborgen die alle houders van valutarekeningen vereisen. Met het QFS kan het monetaire systeem van de wereld gemakkelijk veranderd worden naar goud/zilver-ondersteunde valuta’s die de noodzaak voor de transfers van het oude cabal centrale banksysteem volledig elimineren.

Helaas is er geen gelijkwaardige technologie om de geavanceerde QFS structuur volledig uit te leggen en te begrijpen.

Politici en bankiers op heterdaad betrapt in real time
Niemand heeft ooit gedacht dat dit krachtig kwantumcomputersysteem een digitaal nummer kan toekennen aan elke fiatdollar/euro/yen op elke bankrekening ter wereld en dat in real time kan volgen; precies wetend waar het geld naartoe ging, wanneer het werd overgemaakt, wie het stuurde met alle inloggegevens en welke rekening het ontving.

Stel je de frustratie eens voor van een bankier die net geld heeft gestolen en het illegaal naar een andere rekening heeft overgemaakt, om vervolgens in real time te worden gearresteerd voor diefstal.

Gelooft iemand dat dit zal gebeuren zonder dat de Deep State gecontroleerde bankiers er alles aan doen om het te stoppen? Zouden ze niet elke criminele truc, elke walgelijke valse vlag, alles en nog wat gebruiken om het tegen te houden?

Natuurlijk hebben ze het geprobeerd en proberen ze het nog steeds te stoppen. Ze hebben alle mogelijkheden onderzocht om dit systeem te hacken en te vernietigen, maar het mocht niet baten! De cabal snakt naar hun laatste adem, maar wees gerust, ze zijn zeker op hun weg naar buiten. Hun strijd is verloren; onze overwinning is nabij.

QFS stopt de Deep State in zijn spoor
De Alliantie moest tussenbeide komen met de off-wereld, of liever gezegd andere dimensionale technologieën, om ons aardbewoners dit super-technologisch geavanceerde monetaire systeem te brengen. Het is verankerd in kwantum computer intelligentie, die zonder enige vorm van derde dimensionale creatie komt. Er komt geen 3D-creatie met een alwetend ‘herkenningssysteem’ dat de creatie van een levend wezen nabootst. Het is gewoon Kunstmatige Intelligentie (AI) dat komt met iets dat in staat is om bewust menselijke wezens te vervangen.

De Deep State is in paniek geraakt nu mensen wakker worden en zich realiseren dat ze het niet kunnen tegenhouden. Ze proberen deze ontwikkeling voortdurend te voorkomen of te onderdrukken, maar de waarheid blijft naar buitenkomen.

Nu is het tijd voor mensen om voor zichzelf te leren denken, door weg te gaan van de hypes, waardoor bijvoorbeeld veel mensen tot de conclusie komt dat iets waardevol is geworden vanwege een hersenloos soort groepsdenken, terwijl als ze logisch zouden nadenken tot de conclusie kunnen komen dat dit niet het geval is.

Veel op de wereld wordt opzettelijk verkeerd geïnterpreteerd en voorgesteld door de media. Er is een groot tekort aan onafhankelijke, kritische denkers. Dit tekort kan eenvoudig verholpen worden door het lezen en bestuderen van mijn boek THE GREAT AWAKENING, gratis verkrijgbaar in twee versies – zie hieronder, om daardoor vreugdevol de komende ontwikkelingen te ervaren en bewust te begrijpen.

De Heerser van alle Leugens
De werkelijke verandering ligt in de verschuiving van het bewustzijn en denken. Wanneer vrije energie, transport en replicators onder iedereen worden verspreid, zullen we gelijk worden. Niemand zal tot slaaf gemaakt worden, mensen zullen gewoon doen wat ze willen doen, vrije tijd hebben, tijd om na te denken en creatief te zijn. Het is niet nodig om iets te hamsteren.

Maar fundamenteel ligt de echte verandering in jullie verschuiving van bewustzijn en denken. Nu de tijd voor de grote verandering in onze samenleving nadert, is het tijd om de pijn en het lijden van ervaringen uit het verleden om te zetten in vreugde, vrede en welvaart! Er breekt een nieuwe dag aan die een zorgzaam en respectvol tijdperk voor de mensheid zal inluiden!

Het is de moeite waard om te onthouden dat op dit moment meer dan 6000 patenten onder nationale veiligheidsorders worden onderdrukt die zijn opgelegd door inlichtingendiensten. De meerderheid van deze onderdrukte patenten heeft betrekking op alternatieve energie en genezingstechnologieën.

Geavanceerde beschavingen maken zich geen zorgen over waar hun volgende maaltijd vandaan komt, hoe ze hun huur gaan betalen of hoe ze van A naar B komen.

Samenvatting

Het bestaande monetaire systeem wordt beschermd door geheime codes. Deze codes zijn essentieel voor een soepele overgang van het oude frauduleuze geldsysteem van de cabal naar het nieuwe op waarden gebaseerde QFS-systeem. Zonder deze codes is de overgang langer en ingewikkelder, ook al is het QFS systeem volledig functioneel. Door deze codes te gebruiken zal de overgang van het oude naar het nieuwe systeem gestroomlijnd worden en zijn onverwachte obstakels volledig uit de weg geruimd. Dit voorkomt onnodig tijdverlies en ongemak voor consumenten.

Antarctica

De laatste overlevende van admiraal Byrd onthult de waarheid over Antarctica. Als een man met de Medal of Honour, het Navy Cross, twee Navy Distinguished Service Medals, twee Legion of Merit Medals en een Distinguished Flying Cross Congressional Gold Medal je vertelt dat 1 niet gelijk is aan 1, dan laat je alles vallen en luister je.

In het geval van deze man vertelt hij ons dat Antarctica niet is wat we denken dat het is; Antarctica is juist een bloeiend continent waar al generaties lang mensen wonen. Als hij gelijk heeft, betekent dit dat alles wat onze overheid ooit heeft gezegd een leugen is. We weten dat ze liegen, maar deze leugen zal de kroon van alle leugens zijn. En dan begin je je te realiseren dat de leugens niet het probleem zijn, het is wat ze over Antarctica in de doofpot stoppen waarom ze in de eerste plaats hebben gelogen.

https://www.youtube.com/watch?v=a1T-f7usCiI

Help mee dit positieve nieuws wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door

1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijderd door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF- als E-book formaat.

PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf

E-Book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

 

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is omhoog en de Cabal is omlaag! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd, als de tijd ons meer vertelt …

.