Let goed op: Dit is onze ware geschiedenis

Het oude Griekenland was er nooit, en dat is nu ontdekt. Het oude Rome en Egypte zijn ook ficties!

Doorbraken in de astronomie, antropologie, archeologie en egyptologie ondersteunen de volgende stellingen, die voornamelijk gebaseerd zijn op vertalingen van Soemerische geschriften.

De kennis van het bestaan van de Ene God die de Anunnaki stichters moet hebben geschapen, samen met het besef dat het leven niet meer omvat dan een louter materieel bestaansvlak waarin we ons nu bevinden, is allemaal heimelijk georkestreerd en beschermd door geheime genootschappen.

De Soemerische verklaring van de oorsprong en schepping van de mens is buitengewoon fascinerend. Hoe je het ook bekijkt, het is veel rationeler en passender dan veel van de bekende theorieën van de wetenschap van vandaag en in het verleden.

In elk geval bestaat de mensheid in eenzaamheid in het universum.

De wereldarchitectuur voor het winnen van elektromagnetische energie is volledig afkomstig van de Tartaars-Arische Hoge Beschaving. Ze wordt gekenmerkt door het gebruik van boogopeningen, zuilen, koepels en torens. Naast details als roosvensters en muqarnas zijn alle driedimensionale architectonische decoratieve elementen symbolen van de vibratie van elektromagnetische energie die inwerkt op moleculen en het gedrag van cellen verandert.

In ons recente verleden werden deze golven gebruikt om te genezen, te tillen, te transporteren en gevoelens van harmonie en euforie te creëren.

Onthoud dat alle piramides, theaters en Colosseums waterkanalen onder zich hadden, die aangaven waar de geluidsenergie naartoe werd geleid.

De sterrenforten lijken ontworpen te zijn om microkoepels te creëren om de inwoners te beschermen en in harmonie te laten resoneren.

Na de ontdekking dat het oude Griekenland nooit heeft bestaan, is nu ontdekt dat het oude Rome en Egypte ook verzonnen zijn, en zeer waarschijnlijk is al het andere dat je leert en leest over de geschiedenis een grote leugen.

Je zou denken dat zo’n groot en machtig rijk vele malen in de Bijbel genoemd zou worden, net als het Macedonische Rijk dat 39 keer in de Bijbel genoemd wordt, maar verrassend genoeg komt de enige vermelding van Rome uit Timotheüs, Handelingen en de Romeinen, die gemakkelijk recent toegevoegd zouden kunnen zijn!

Niet alleen dat, maar het oude Romeinse Rijk wordt niet genoemd in de Bijbel, noch komt het voor op sommige zogenaamde valse oude kaarten! Op Ortelius’ kaart van het oude Europa uit 1595 staat geen Romeins Rijk, en vergeet niet dat het jaartal 1595 ook niet klopt, maar op de grens van Gallië staan wel Scythië en Sarmatië. Heeft de cartograaf echt een enorm Romeins Rijk gemist, of was er nooit een Romeins Rijk om op de kaart te tekenen?

Zelfs in de valse kaarten van het zogenaamde oude Europa hebben ze een dubbele vervalsing gecreëerd, en zoals het gezegde luidt: leugens hebben korte benen.

Inconsistenties leiden ook tot het belangrijkste symbool van Rome – het beeld van de Capitoolwolf, een bronzen beeld dat een scène uitbeeldt uit de legende van de stichting van Rome. Het beeld toont een wolvin die de mythische tweelingstichters van Rome, Romulus en Remus, zoogt. Het werd genoemd en beschreven door Plinius en Cicero in de 1e eeuw.

Tijdens de restauratie in 2006 werd ontdekt dat het beeld is gemaakt in de 11e-12e eeuw, wat betekent dat het niet is gemaakt op 21 april 753 voor Christus, toen Rome zou zijn gesticht, maar in de 11e-12e eeuw, 1753 jaar later. Hoe kunnen Plinius en Cicero dit beeld van de Capitoolwolf hebben gezien in de 1e eeuw, als het beeld is gemaakt in de 11e-12e eeuw? Het antwoord is dat de data van het beeld allebei niet kloppen, omdat het oude Rome nooit heeft bestaan!

Een ander interessant detail is dat het standbeeld werd verplaatst in opdracht van paus Sixtus 4 in de 15e eeuw. Dit betekent dat sinds de vermeende stichting van Rome op 21 april 753 voor Christus, het standbeeld onverwacht “opdook” in de 15e eeuw tijdens de Middeleeuwen! Was er dan een Romeins Rijk zoals ze het afschilderen?

Niets over Rome klopt als je echt begint te graven.
Wanneer de geschiedenis is vervalst met behulp van Kunstmatige Intelligentie, zijn er altijd onopgemerkte aanwijzingen achtergelaten die de AI-machines niet hadden kunnen zien en verklaren, maar alleen een onderzoeker van echte geschiedenis is in staat om ze te ontdekken en de puzzelstukjes in elkaar te passen om de waarheid te onthullen!

Conclusie;
Het Oude Romeinse Rijk heeft nooit bestaan, er waren nooit oude oorlogen tussen het Macedonische Rijk en het Romeinse Rijk! Het Oude Romeinse Rijk werd uitgevonden in de 20e eeuw en er werden 6476 niet-bestaande jaren aan de geschiedenis toegevoegd om het enorme historische gat te dichten!

Er staat geen Romeins Rijk op de kaart van het Oude Europa van Ortelius!
Verwijzing https://www.facebook.com/starceedM13/posts/pfbid0ocyJiiMsztKMDWj1Kw5cXt5EcmfiUiigpanyf8sxUpgrWrnA6nUou6DcpSB48obJl

Als je zo’n tempel in Egypte ziet, is het enige dat echt is op deze foto de versmolten trap in de gang. Al het andere is min of meer aangepast en veranderd om het oorspronkelijke uiterlijk te veranderen en te laten passen in het valse verhaal van het zogenaamde Oude Egypte.

Dit was een gebruikelijke praktijk, niet alleen in Egypte met de tempels en de Sfinx, maar met alles over de hele wereld, om een hele nieuwe wereld van virtuele realiteit en nepverhalen te creëren, om ons af te snijden van onze ware wortels van oorsprong.

Het zogenaamde ‘Oude Egypte’ is nep, net zoals de Egyptische zogenaamde Pharos, en wat we op deze foto op de muur zien is niet de originele afbeelding, maar aangepast in de 20e eeuw, na de grote reset toen de machtswisseling op Aarde plaatsvond en de Nieuwe Wereld Orde werd geïnitieerd!

De zogenaamde Egyptische Tempel op de foto was oorspronkelijk een graan maal-, zeef- en opslagfaciliteit.

Het werd veranderd, vervalst en nagemaakt van oude faciliteiten die ze overnamen en ‘oud’ lieten lijken. Het was alleen maar een graanmaal-, zeef- en opslagfaciliteit.

Het oude Egypte afgedrukt door laserprinters in de 20e eeuw
Oude Egyptische hiërogliefen zijn 20e-eeuwse laser-geprinte cryptografie voor verzonnen, niet-bestaande verhalen, ontworpen om een oud Egyptische beschaving te creëren door graanmolens, zifters en opslagfaciliteiten zoals de afbeelding na te maken en te veranderen in oud Egyptische tempels!

De foto hieronder toont de inscriptie van de Hongersnood Stele die in Egyptische hiërogliefen geschreven zou zijn op het Sahel-eiland in de Nijl bij Aswan in Egypte, en die vertelt over een zeven jaar durende periode van droogte en hongersnood tijdens het bewind van farao Djoser van de Derde Dynastie.

De videolink hieronder laat zien hoe ‘Ancient Egypt’ werd geprint en vervalst met behulp van laserprintercryptografie een verborgen technologie gestolen uit de Oude Wereld.

Cryptografie is de wetenschap van het versleutelen en ont-sleutelen van codes en alfabetten, waarbij kwantumcomputers miljoenen combinaties kunnen maken in enkele seconden.

Hiërogliefen zijn niet uitgevonden in het zogenaamd Oude Egypte, want het Oude Egypte heeft nooit bestaan. Hiërogliefen werden uitgevonden in de Mesopotamische regio in de periode tussen 1700ad – 1802ad voor de behoeften van de nieuw gecreëerde klonen van Soemerië, Akkadische, Babylonië, Assyrië en Perzië.

Hiërogliefen of pictogrammen waren de enige geschreven taal die de klonen konden begrijpen, omdat ze een kloon-ras waren dat als volwassen mannen uit een incubatormachine was gehaald. Hun geschreven vorm van communicatie was in hiërogliefentekens omdat hun intellectuele en mentale hersenkennis zich op het niveau van een pasgeboren baby bevond en ze alleen afbeeldingen konden herkennen.
Hiëroglyfen maken deel uit van een systeem van beeldschrift dat hiërogliefen wordt genoemd. Toen het beeldschrift begon, vertegenwoordigden de afbeeldingen het werkelijke object dat ze afbeeldden. Deze werden pictogrammen genoemd. Een afbeelding van een zon in een familiescène betekende bijvoorbeeld dat de zon deel uitmaakte van de scène.

Het zogenaamde spijkerschrift, een logo-lettergreep schrift hetwelk voor het eerst ontwikkeld zou zijn door de oude Soemeriërs in Mesopotamië, werd in de 20e eeuw heruitgevonden en gecodificeerd door het Oriëntaal Instituut van de Universiteit van Chicago, VS, onder de titel “Chicago Assyrian Dictionary”, kortweg CAD.
Meer hierover in een volgende aflevering!

Conclusie: het Oude Egypte heeft nooit bestaan en de zogenaamde Egyptische farao’s zijn verzonnen in de 20e eeuw.

Erger nog, archeologie is nep, net als geschiedenis, terwijl archeologie en geschiedenis hand in hand gaan, en als geschiedenis nep is, is het noodzakelijk om ook archeologie te vervalsen, want nepgeschiedenis en echte archeologie zullen elkaar tegenspreken en zijn niet verenigbaar. https://www.facebook.com/gorgi.shepentulevski/posts/pfbid02my8mvXvaNL8upswpRMUtuYzt8QyHzH8fL1PyAJxcKe4iZgZwq4DSxJQK3fB1BoM8l

Mede auteur: Gorgi Shepentulevsk

Help dit nieuws wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covide injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijderd door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …