Een ontwaakt bewustzijn is de volgende evolutionaire stap voor de mensheid
Ontwaakt bewustzijn wordt niet begrepen door slapende geesten die onder collectieve MSM-hypnose leven. Er zijn geen onderwerpen of argumenten die iemand kunnen helpen te ontwaken. Deze taal kan alleen begrepen worden door ontwaakte zielen onder elkaar.
De mensheid heeft zijn verstand en verantwoordelijkheid massaal overgegeven aan corrupte regeringen. Realiseer je de verstrekkende gevolgen van dit gedrag voor het menselijk bestaan. Wanneer we ons gezonde verstand en onze verantwoordelijkheid opgeven, geven we ook onze vrijheid op en daarmee in wezen ook ons leven.

Sinds het uitroepen van de Covid pandemie leven we in een gevaarlijke wereld. De satanisch Luciferianen en hun duurbetaalde volgelingen zullen je niet gemakkelijk laten gaan, ze hebben de hele wereld misleid met een nep pandemie om hun eugenetische agenda te vervullen; d.w.z. de uitroeiing van 90% van de mensheid.

De Cabal haat de mensheid omdat ze er bang voor zijn, ze kennen de ware capaciteiten van de mensheid en daarom zetten ze alles op alles om ons te vernietigen. Door middel van giftige covid injecties, giftige pillen, maffia gezondheidszorg die genezing tegenwerkt, vergiftiging door gefluorideerd water, voorgekookt voedsel met schadelijke conserveringsmiddelen, frisdrank met schadelijke suikers, chemtrails die het milieu vernietigen, onderwijs gebaseerd op leugens, om maar een paar feiten te noemen. Ze willen volgelingen, geen onafhankelijke denkers. Ze willen niet dat mensen iets in twijfel trekken, terwijl we juist alles in twijfel zouden moeten trekken!

Ontwaken is verlicht worden! Laat het licht niet alleen je kamer binnenkomen, maar in elke cel van je lichaam. Het proces is veel diepgaander dan je denkt. Het is zo diepgaand dat het feitelijk het bewustzijn van elk ontwaakt persoon zal veranderen. In feite is al veel veranderd! En het is deze verandering die de niet-ontwaakten verstoort.

Jullie geduld en standvastigheid in het Licht zal goed beloond worden met welkome veranderingen aan de horizon en vele wonderbaarlijke veranderingen in de verte! Alle Lichtwezens van dit Universum moedigen ons aan om vooruit te gaan en steunen ons met een ongeëvenaarde kracht en onvoorwaardelijke liefde.

De Aarde is een waar strijdtoneel geworden voor elke ontwaakt persoon
Jullie aandacht wordt nu getrokken door een andere manifestatie van nieuwe energieën die een duidelijk bewijs is van de verandering in de energieachtergrond van de Aarde.
Velen van jullie hebben waarschijnlijk gemerkt hoe jullie slaappatronen zijn veranderd.

Waar vroeger de meeste mensen de hele nacht doorsliepen tot in de ochtend zonder wakker te worden, is de slaap van veel mensen nu onderbroken en onrustig geworden. Dit is geen toeval. Het punt is dat ‘s nachts het belangrijkste energiewerk aan jullie wordt gedaan.

Want op het subtiele vlak is een ware strijd gaande voor elk menselijke ziel. En omdat het niet gemakkelijk is dit overdag te doen, wanneer er te veel afleiding is, worden iemands ziel en bewustzijn ‘s nachts, wanneer ze gescheiden zijn van hun fysiek lichaam, deel van de subtiele wereld en kunnen ze gemakkelijk communiceren met de inwoners ervan.

Waarom is het zo belangrijk om aan energiebescherming te doen voordat je naar bed gaat?
Omdat het de enige manier is om jezelf te beschermen tegen de invloed van lagere astrale wezens en andere vertegenwoordigers van de duistere krachten.

Voor de boodschappers van de lichtkrachten zal je bescherming geen obstakel zijn – integendeel, je wordt “zichtbaar” voor hen, waardoor ze hun energiewerk met jou effectiever kunnen doen.

Waarom falen je verdedigingen soms en wordt je slaap een nachtmerrie?
Overigens gebeurt dit zelfs bij mensen met een vrij hoog trillingsniveau.
Meestal wordt dit verklaard door astrale gevechten tussen degenen die veel hinder ondervinden van jullie licht en degenen die jullie steunen op het spirituele pad.

Op dit moment is het symbolisch vlak van de aarde een echt strijdtoneel geworden voor elk ontwaakt individu. En hoewel deze gevechten onzichtbaar blijven voor jullie, zijn ze niet minder belangrijk voor de verlossing van de mensheid als de strijd op het fysieke vlak tegen de Deep State en hun marionetten aan de macht.

Er wordt aangenomen dat velen van jullie bij het ontwaken intuïtief zullen voelen wie deze nacht in je persoonlijke energieruimte gewonnen heeft en, afhankelijk van je gevoelens, zullen proberen je toestand op het fysieke vlak te corrigeren.

Dit kan op verschillende manieren: door reiniging, meditatie, situationeel bewustzijn of door knopen in je relaties met geliefden, familieleden en vrienden te ‘ontwarren’.

Probeer de aanwijzingen van je nachtelijke ‘gasten’ op te pikken – zowel de lichte als de donkere – zodat zelfs je slaap je assistent wordt op het pad naar Ascensie.

Hier volgt een uitleg over hoe het bewustzijn en de lichamen van mensen wiens trillingen te ver uit de toon vallen, interageren met de hoge trilling energieën die nu naar de Aarde komen.

Dit omvat zowel ingeënte als niet-ingeënte inwoners van de planeet Aarde. De ingeënte kunnen klonen zijn, bio-robots, jonge menselijke zielen, wezens met een lage vibratie belichaamd in menselijke lichamen. Met andere woorden, allen die nog volledig ondergedompeld zijn in de driedimensionale wereld en uitsluitend leven volgens deze wetten, normen en patronen.

Het onbewust zijn van deze bewoners van jullie planeet is niet in staat zichzelf in zo’n korte tijd te herstructureren, om het fysieke lichaam naar een nieuw trillingsniveau te verhogen. Als gevolg daarvan worden ze gijzelaars van hun oude gewoonten en ervaren ze pieken van hoge trilling energieën als vijandig: noch hun bewustzijn, noch hun fysieke lichamen accepteren deze hogere trillingen.

Dit is grotendeels de reden waarom het gedrag van zulke mensen zo dramatisch ten kwade verandert: ze worden agressiever, prikkelbaarder en vatbaarder voor allerlei soorten angst. Ze zoeken gewoonlijk bescherming en redding bij de leiders van hun land, blind gelovend dat die in het belang van het volk handelen. Opdat de emoties van deze mensen meestal negatief van aard zijn, worden hun subtiele lichamen steeds meer vernietigd, wat verschillende soorten ziekten in hun fysieke lichamen veroorzaakt.

  • Zo zullen mensen die de trillingsfrequenties van de vernieuwde Aarde niet kunnen verdragen vreemde lichamen worden in hun energieruimte.

Een dergelijke energetische verdeeldheid zal onvermijdelijk leiden tot de verwijdering van deze categorie bewoners van planeet aarde, dat een natuurlijk en logisch proces is dat niet kan worden beïnvloed. En gewoon filosofisch moet worden benaderd!

Dit zijn de wetten van de natuur: elk levend wezen gedijt in de omstandigheden die gunstig voor hen zijn en sterft in omstandigheden die onnatuurlijk voor ze zijn.

Dit is precies wat nu op Aarde gebeurt.
Zij die erin geslaagd zijn zich hun ware oorsprong en doel te herinneren, vinden de nieuwe energieën een zegen, terwijl degenen die ver verwijderd er van zijn, het destructief vinden.

Hoogfrequente energieën
De ingeënte bewoners van Planeet Aarde ervaren deze hoog vibrerende energieën die van binnen en buiten naar de Aarde komen als onnatuurlijk.

Als gevolg daarvan creëert het vreemde genoom dat door het experimentele medicijn Covid in hun lichaam wordt gebracht, soms meer dan eens, energetische chaos in hun fysieke lichamen, dat een schadelijk effect heeft op al hun interne organen.

Dit kan vergeleken worden met een giftige vloeistof die een vat met kristalhelder water binnenkomt, de structuur van het water dat verandert in een giftig mengsel. Dit is precies wat gebeurt met gevaccineerden, eerst op energetisch niveau en daarna op fysiek niveau.

Iets anders is dat het menselijk lichaam enorme natuurlijke reserves heeft dat het zelfs zulke onnatuurlijke omstandigheden gedurende een behoorlijk lange tijd kan weerstaan. Maar hoe dan ook, wanneer het zogenaamde “vaccin” het menselijk lichaam binnendringt, begint het vernietigingsproces.

Deze “tijdbom” kan elk moment “ontploffen” en dat is wat meestal gebeurt. Dit verklaart waarom er zoveel plotselinge en onverwachte sterfgevallen zijn, zelfs onder jonge, ogenschijnlijk gezonde mensen.

Stel je nu eens voor wat gebeurt met een gevaccineerd persoon wanneer deze, naast zijn “interne problemen” die geassocieerd worden met een vreemd genoom, langzaam zijn lichaam vernietigt, ook nog getroffen wordt door volledig onbekende energieën met hoge vibraties waarmee noch zijn bewustzijn noch zijn fysiek lichaam resoneert.

Het resultaat is dat zo iemand in een energetische “trechter” terechtkomt die hem naar beneden trekt – naar nog lagere trillingen. Met andere woorden, zijn energetische mismatch met de nieuwe hogere vibraties van de Aarde, die vele malen hoger zijn, zijn fysiek lichaam, treft dat nu in een constante modus van vibratieverlaging zit. Om uit deze vicieuze cirkel te geraken, moet een persoon enorme inspanningen leveren, vooral van spirituele aard, om zich volledig bewust te worden van de situatie waarin het zich bevindt.

Vaak vindt dit proces onbewust plaats – op het niveau van de ziel, die, in tegenstelling tot de menselijke geest, energieën voelt die perfect en gemakkelijk resoneren met die welke overeenkomen met het huidig trillingsniveau van de aardse ‘drager’.

Vader Absolute, die onmetelijk veel van jullie houdt, heeft tot jullie gesproken.
Ontvangen door Marta op 29 augustus 2024

Help dit bericht wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covide injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijderd door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-Boek:
https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …

Toekomstige Energieprojecten – Een aanrader om te bekijken
“Ik stel het hele verdomde ding bloot!” (MIND BLOWING!!!!) | Randall Carlson
“Ik ben de grootste scepticus die er is en wat ik zag kan niet gebeuren. Wat ik zag is onmogelijk, maar ik zag het.”
Ik heb het over technologie die klinkt alsof het rechtstreeks uit een Nikola Tesla koortsdroom komt, maar toch gebeurt het op dit moment, en je zult het niet geloven totdat je het allemaal gehoord hebt.
Dit is niet zomaar een marginaal idee, dit is het echte werk, iets dat onze manier van denken over energie, het milieu en misschien zelfs onze plaats in het universum fundamenteel kan veranderen!
Na het bekijken van deze 20 minuten durende video… zul je er net zoveel over weten als ik. Als je onder de video kijkt, vind je links naar hun website.

Van wat er te zien is, staat deze technologie op het punt om van de grond te komen en het enige wat nodig is, is dat iemand er geld tegenaan gooit. Dit wordt GROOT…en jij kunt er deel van uitmaken en aan de basis instappen.

In het verleden doodden ze iedereen die naar voren kwam/publiceerde met onderdrukte technologie … maar nu zijn de dingen misschien anders.
We zullen spoedig na de onthulling nog veel meer nieuwe technologie zien verschijnen.