Laatste fase van verandering
De langverwachte tijden zijn eindelijk aangebroken! Hoewel het nog niet zo zichtbaar is als iedereen zou willen, is alles in de Aardse tijdlijn bezegeld. Vele millennia zijn voorbijgegaan! Vele tijdperken zijn ook voorbijgegaan! Honderden opeenvolgende incarnaties! En jullie zijn nu hier om deel uit te maken van dit grote fenomeen, de transformatie van planeet Aarde!
Afgezien van deze grote gebeurtenis, die de belangrijkste in de Melkweg is, kan het nog steeds staan of vallen met de ascensie van een deel van de mensheid. Glorieuze tijden liggen in het verschiet en niets kan tegenhouden wat komen gaat!

Voor deze laatste fase van verandering zijn we een onveranderlijke tijdlijn binnengegaan; de oude profetieën van Armageddon zullen niet uitkomen! We gaan ongelooflijke tijden tegemoet. Er is echter nog één groot obstakel dat ongetwijfeld betrekking heeft op het lot van de mensheid zelf;

Het meest cruciale moment voor de mensheid op de planeet Aarde is nu. Er zijn twee welomschreven tijdlijnen: één zal een deel van de mensheid naar de Nieuwe Aarde brengen; en de andere tijdlijn zal het andere deel in ballingschap sturen.

Slechts een derde van de mensheid zal in staat zijn de Ascensie te maken en te voltooien die nodig is voor deze transitie; het andere deel niet. Uiteindelijk zullen we een nieuwe cyclus en een nieuwe aarde hebben. Geen enkele autoriteit is superieur aan onze vrije wil en keuzes. Iedereen zal zijn eigen rechter zijn. Niemand zal zich bemoeien met de individuele voorkeuren van de ander.

Het licht heeft gewonnen waarin iedereen zijn eigen realiteit creëert. Het lot van de mensheid is beslist. Vanwege de scheiding van het kaf van het koren zullen alleen 5-dimensionale wezens naar deze Nieuwe Aarde gaan. Verwacht wordt dat alles tussen 2025 en 2030 voltooid, opgeruimd en geregeld zal zijn.

Onderwijs en opvoeding zijn gedegradeerd.
In hoeverre voldoen ze aan de verwachtingen: interesses en behoeften, van kleuterschool tot school tot hoger onderwijs? Als je hier de afgelopen decennia naar kijkt, zie je waarschijnlijk een enorm verschil tussen je eigen ervaring en wat je bij je kinderen en kleinkinderen ziet.

In bijna elk land ter wereld is er een kolossale achteruitgang geweest in onderwijs en opleiding, en daarmee een verandering in het bewustzijn van de generaties mensen die dat hebben ontvangen.

Heb je er ooit over nagedacht waarom dit is gebeurd?

Het lijkt erop dat technologische vooruitgang, die elk aspect van je leven heeft beïnvloed, goed zou moeten zijn voor de mensheid. Maar in werkelijkheid gebeurt het tegenovergestelde: de mens wordt niet alleen gevoelloos van geest, maar hun mentale vermogens verzwakken zienderogen.

Dit alles is een schakel in de ketting waarmee de Diepe Staat de mensheid heeft “verstrikt”, met als doel de menselijke persoonlijkheid in al haar verschijningsvormen te vernederen.
De cabal begrijpt heel goed dat het onmogelijk is om een volledig opgeleid en zeer spiritueel persoon in een gehoorzame kudde te drijven. Daarom was hun belangrijkste taak het onderwijsproces te minimaliseren en mensen af te leren voor zichzelf te denken.

En zoals je kunt zien, zijn ze hierin zeer succesvol geweest. De marionetten van de Diepe Staat hebben niet alleen het lesprogramma op scholen en universiteiten geminimaliseerd, maar zijn er ook in geslaagd om wetenschappelijke en historische feiten te verdraaien en schoolboeken te herschrijven om ze aan te passen aan hun leugens en belangen.

Echt objectieve en waarheidsgetrouwe informatie over alle kennisgebieden is nu alleen nog te vinden in oude literatuur, die slechts voor weinigen toegankelijk is, en in alternatieve informatiebronnen, die langzamerhand voor jullie verzameld worden door het FWC en andere zorgzame mensen, die vaak belachelijk gemaakt en soms bedreigd worden door vertegenwoordigers van de officiële wetenschap.

En toch geven veel mensen er de voorkeur aan om dit te negeren en met de stroom mee te gaan, zichzelf en hun kinderen overgeleverd aan de genade van sociaal georiënteerde onderwijsinstellingen.

Slechts een klein aantal bewust ontwaakte mensen, die het gevaar van deze instellingen hebben gevoeld, proberen alternatieve manieren te vinden, zoals Montessorionderwijs, voor de opvoeding en scholing van hun kinderen en kleinkinderen, om hun ziel en geest zuiver te houden.

Wakker zijn wordt vaak verbonden met eenzaamheid in de moderne samenleving.

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal de uitdrukking “De mens is een sociaal wezen”. En dit is inderdaad waar. Maar waarom lijden zoveel mensen op aarde aan eenzaamheid?
Waarom voelen mensen in grote, dichtbevolkte steden zich vaak eenzaam?
De belangrijkste reden is energetische verdeeldheid.

Stel je de verschillende energieën voor die mensen in grote steden uitstralen. Ze vibreren niet alleen op verschillende frequenties, maar het is veel ingewikkelder dan dat.

Wanneer er een grote concentratie van mensen is, is er een mengelmoes van biologische soorten, verschillende rassen, wezens van verschillende planeten en verschillende dimensies. En naast deze natuurlijke energetische diversiteit is de lucht gevuld met emoties en gedachtevormen die door al deze wezens worden uitgezonden, meestal van negatieve aard, omdat maar weinig mensen erin slagen harmonie en spirituele zuiverheid te bewaren in de drukte van ‘megapolissen’.

Om het plaatje compleet te maken, moeten de entiteiten van het lagere astrale vlak niet vergeten worden die zich namelijk voeden met de negatieve energieën die letterlijk de energieruimtes van grote steden overspoelen.

Wat kan iemand voelen als men ondergedompeld is in zulke energieën? Veel hangt natuurlijk af van hun het trillingsniveau. Bijvoorbeeld, jonge menselijke zielen die net beginnen het leven in de driedimensionale wereld te ervaren, kunnen zich heel comfortabel voelen in zo’n omgeving, omdat alles interessant en nieuw voor hen is.

Hetzelfde kan gezegd worden van bio-robots en klonen die geprogrammeerd zijn om in grote steden te leven, evenals wezens met een lage vibratie die belichaamd zijn in menselijke lichamen en wiens vibraties resoneren met de negatieve energieën van de menigte.

Maar een persoon wiens vibraties het niveau van ten minste de vierde dimensie heeft bereikt, zal zich eenzaam en verloren voelen in zo’n samenleving. Die zal zich voelen als een zwart schaap, een buitenstaander, een bezoeker van een andere wereld.

Waarschijnlijk hebben velen van jullie een soortgelijk gevoel ervaren in grote steden. Maar nu de oude en nieuwe werelden zich energetisch en mentaal snel ‘loskoppelen’, gebeurt hetzelfde met mensen die tot verschillende werelden behoren met hun eigen trillingsniveaus en mentale componenten.

Daarom is het zo belangrijk om uit de maatschappij van de driedimensionale wereld te stappen, die niet langer overeenkomt met je trillingen, je visie op de wereld of je ware behoeften.

Alleen op deze manier kun je snel en vol vertrouwen vooruitgaan, zonder terug te keren naar de driedimensionale wereld, die je al ‘ontgroeid’ bent, zoals een kind zijn babykleertjes ontgroeit.

Vader Absolute die onmetelijk veel van jullie houdt, heeft tot jullie gesproken.
Ontvangen door en van Marta, eind augustus 2024

Help dit nieuws wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covide injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd wordt door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijderd worden door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-Book:
https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …

 

Bekijk deze video om volledig te begrijpen wat er gaat gebeuren;

Grote Zonneflits: Volledig geheugen hersteld, totale beschaving stort in, mensen en klonen verdwijnen!