Wees je bewust van de volgende bevindingen die je nergens anders zult vinden

Een wetenschappelijk onderzoek naar de Aura en het Biofield, het Kirlian Effect genoemd

Onbeperkt energie

Een zeer geavanceerde beschaving die vandaag de dag bekend staat als Groot Tartarije verdween minder dan een eeuw geleden uit onze geschiedenisboeken. De overblijfselen ervan zijn nog steeds overal te zien. Deze beschaving beheerste technologieën die geavanceerder waren dan de onze van vandaag.

 

Hun geopolymeerbeton was bijvoorbeeld eeuwig en werd met de tijd sterker. Hun gigantische ijzer- en glasstructuren, met daarop koepels en metalen naalden, waren op elk continent te vinden.

 

In combinatie met kwik verspreidden ze gratis draadloze energie over de hele wereld, zelfs naar de meest afgelegen gebieden. Hun torens en stations zijn vandaag de dag nog steeds in gebruik. Helaas heeft de cabal de gratis energie uit de ether ‘opgesloten’ en vervangen door de zeer oude technologie van kabels en draden om er mooie winsten mee te maken.

 

Het verhaal gaat dat Nikola Tesla de technologie ‘ontdekte’ om verbinding te maken met de ether en onbeperkte energie te leveren aan iedereen, overal, op elk moment. Je zou gratis per boot, auto of vliegtuig kunnen reizen, gewoon door de alomtegenwoordige magnetische energie van de natuur aan te boren.

 

Deze gratis energie, opgewekt uit de magnetische velden rond de planeet Aarde, zou de uitstoot van koolstof en de opwarming van de aarde hebben geëlimineerd!

 

Nog interessanter;

 

De mens overstijgt de grenzen van het lichaam in de vorm van fysieke velden die in verschillende kleuren verschijnen en “de lichtgevende aura” worden genoemd.

 

In 1939 ontdekten de Russische wetenschapper Semjon Davidovich Kirlian en zijn vrouw Valentina een mysterieuze luminescentie rond menselijke vingers. Ze richtten een laboratorium in hun huis op en perfectioneerden in de loop van vijfentwintig jaar apparatuur waarmee ze de flikkerende luminescentie van plantenbladeren, acupunctuurpunten of gewrichten op handen en voeten konden observeren en fotograferen.

 

Ze ontdekten dat de elektrische corona rond de vingers van kleur en dimensie veranderde afhankelijk van de psychologische en emotionele toestand van het individu. Het was deze eigenschap van de lichtgevende aura die de aandacht van onderzoekers trok, tot een reeks publicaties leidde en de twee uitvinders uit Krasnodar wereldberoemd maakte.

 

De naam Kirlian is onlosmakelijk verbonden met vibrerende blauwachtige aura’s en heeft het concept van het Kirlian Effect stevig in de wereld gevestigd. Helaas stierf SD Kirlian, na uitgebreid onderzoek en dertig patenten voor uitvindingen, zelf aan een longziekte, omdat hij niet de middelen had om voor behandeling naar het buitenland te reizen.

 

De afgelopen twintig jaar hebben onderzoekers een enorme hoeveelheid wetenschappelijk materiaal over dit effect verzameld. Ze hebben een aantal interessante gevallen ontdekt, zoals de verandering in de luminescentie van bladeren wanneer er verontreinigende stoffen in de omgeving verschijnen.

 

Er zijn Kirlianfoto’s gebruikt om de interactie tussen planten te demonstreren; op de foto’s is duidelijk te zien hoe de aura van de ene de aura van de andere onderdrukt, hoe de afmetingen en kleur veranderen in de buurt van het blad van een actievere buur.

 

Het is nu begrijpelijk dat de meest interessante en veelbelovende resultaten betrekking hebben op de luminescentie van de menselijke huid.

 

In 1961 slaagde het echtpaar erin om de huid van het menselijk lichaam onder hoogfrequente stromen te observeren en te fotograferen. Ze lijken op corona-ontladingen en hebben verschillende tinten. De kleur en intensiteit van deze luminescentie is afhankelijk van de psychologische en emotionele toestand van het individu. Onder normale omstandigheden is de straling in evenwicht, terwijl ze bijvoorbeeld bij het oplossen van zelfs de eenvoudigste taak intens begint te bewegen.

 

Het Kirlian echtpaar merkte dat wanneer ze mensen op kleurenfilm fotografeerden, verschillende delen van het lichaam er anders uitzagen: de hartstreek werd blauw, de onderarmen groen, de dijen olijfkleurig. Plotselinge emotionele ervaringen en ziekte werden ook weerspiegeld in de resulterende kleur.

 

Uit al deze feiten trokken de wetenschappers enkele belangrijke conclusies:

  1. De energie die door het organisme wordt gebruikt, wordt uitgezonden door hoogfrequente stromen.
  2. Elk orgaan, weefsel en cel zendt stromen uit in een specifiek spectrum dat kenmerkend is voor het orgaan onder natuurlijke omstandigheden.
  3. Bij plotselinge, onverwachte veranderingen verandert het spectrum van frequenties abrupt, er kan een verschuiving naar de ene of de andere kant van het spectrum worden waargenomen (afhankelijk van of de activiteit van het uitstralende orgaan wordt geactiveerd of onderdrukt).

 

Een persoon vol kracht en gezondheid straalt scherp en regelmatig, terwijl verstoringen in de energiebalans of ontstekingsprocessen scheuren, gaten en blokkades in de straling veroorzaken.

 

De toekomstige ziekte, die zich nog niet heeft gemanifesteerd op het niveau van het fysieke lichaam, maakt zich kenbaar door een vervagende, ongelijkmatige en intermitterende uitstraling.

De Duitse arts P. Mandel creëerde modellen op basis van een enorme hoeveelheid statistische gegevens, die duidelijk maakten hoe verschillende soorten luminescentie verband houden met een specifieke fysiologische toestand.

 

Deze gecomputeriseerde methode maakt een vroege diagnose van de ziekte mogelijk en wordt nu op grote schaal gebruikt in de klinische praktijk.

 

Professor KG Korotkov, doctor in de technische wetenschappen, zegt hierover:

“De geregistreerde karakteristieken bepalen niet alleen de toestand van het fysieke lichaam, maar in de eerste plaats de toestand van het energie-informatiepakket. De structuur van de Kirlian-straling van de vingers weerspiegelt een breed spectrum van energetische, psychologische en emotionele eigenaardigheden. In verband met de opkomst van een nieuwe generatie computerapparaten van het Kirlian-type is de mogelijkheid ontstaan om “veel dieper door te dringen in het mysterie van het menselijk wezen”.

 

Uitstraling komt niet alleen van de buitenkant, de oude Indiase wijzen wisten al dat elk orgaan straalt, net als elke druppel bloed, en dat er in het hart een punt is dat als eerste begint te leven en als laatste sterft. Dit punt gloeit met een kleine paarse vlam.

 

In 1981 gebruikte de Sovjetwetenschapper PJ Jegorov hoogfrequente fotosondes om de aura van de inwendige organen van een persoon te fotograferen.

 

Professor KG Korotkov perfectioneerde de instrumenten van Kirlian door het apparaat te digitaliseren en een nieuwe onderzoeksmethode te ontwikkelen genaamd visualisatie van elektrische ontlading in gas.

 

Hij slaagde erin een apparaat te maken dat de volledige menselijke aura kon weergeven.

“De complexe aard van de gevisualiseerde beelden, d.w.z. de gelaagde aard van de informatie die ze bevatten, maakt het mogelijk om deze beelden te verbinden met ideeën over de menselijke aura als de meest algemene kaart van de verdeling van de velden van een biologisch object in de ruimte”.

 

Het apparaat van Korotkov werd gebruikt door de groep van professor in de geneeskunde E. Muldashev tijdens een van de expedities naar de Himalaya.

 

In 1999 werd een artikel gepubliceerd met de titel “Waarom leven yogi’s honderden jaren?” en werden twee foto’s van de aura van professor Muldashev gemaakt met het apparaat van Korotkov.

 

In esoterische en occulte literatuur staan vaak afbeeldingen van de menselijke aura zoals gezien door bepaalde persoonlijkheden die paranormale krachten bezitten. De perfecte overeenkomst tussen de getekende aura en het beeld op de foto is letterlijk schokkend.

 

Het Kirlian Effect heeft onweerlegbaar het bestaan bewezen van een onzichtbare innerlijke gloed van een individu, die zich onder het oppervlak van het fysieke omhulsel bevindt.

 

AN Perevozchikov stelt in zijn boek Sensibilova – Mythe of Werkelijkheid het volgende:

“Recent onderzoek heeft aangetoond dat de fysieke velden van een persoon, gelegen in ruimte en tijd, schakeringen van alle kleuren van de regenboog hebben, waardoor ze informatie kunnen verschaffen over de biochemische processen van een bepaald organisme. Daardoor overstijgt een persoon de grenzen van zijn lichaam in de vorm van fysieke velden die in verschillende kleuren schijnen”.

 

Doctor in de filologie AK Manějev karakteriseert in de publicatie Philosophical analysis of scientific contradictions het verschil tussen de fysiologie en de psyché van het menselijk organisme als volgt:

 

“Fysiologie vertegenwoordigt functionele structuren die in principe kunnen worden uitgeput als een systeem van fysicochemische processen die plaatsvinden in de aanwezigheid van een Biofield; psyché omvat de functies van een ander niveau van het organisme, d.w.z. de taken van het eigen niveau van het Biofield, en vertegenwoordigt een systeem van niet-antropische processen van het reflectie-informatieplan. Het is daarom geen fysisch-chemisch of fysiologisch plan”.

 

Op basis van dit alles rijzen er twee vragen:

  1. Is het bestaan van een eiwit-nucleus levensvorm mogelijk zonder de werking van een Biofield (energie-informatieveld)?
  2. Kan een Biofield op zichzelf bestaan, zonder verbonden te zijn met een fysiek lichaam?

 

De onderzoekers voerden een reeks experimenten uit om de eerste vraag te beantwoorden.

 

Op basis van de bevindingen van PP Garyaev, een lid van de Russische Academie voor Medische en Technische Wetenschappen, traden chromosoomafwijkingen op in geïsoleerde embryo’s, erfelijke moleculen werden vervormd en vielen uiteen, ontwikkeling werd verhinderd en organismen stierven.

 

Eendagskuikens en muizen, die de onderzoekers in speciale afgeschermde kooien plaatsten die het externe veld niet doorlieten, ongeacht optimale leefomstandigheden, stierven binnen enkele dagen. Hun organismen konden zich niet ontwikkelen zonder de invloed van het energie- en informatieveld van de aarde.

 

Vergelijkbare experimenten met hypo-magnetische kamers werden uitgevoerd door onderzoekers onder leiding van VP Kaznacheev, een lid van de Russische Academie voor Medische Wetenschappen en de Russische Academie voor Natuurwetenschappen.

 

Op basis van gedetailleerd onderzoek kwamen de wetenschappers tot de volgende conclusie:

 

“De eiwit-nucleus levensvorm kan niet bestaan zonder een normale elektromagnetische omgeving.

 

Dit essay herinnert ons eraan hoeveel al beschikbaar is voor een gezond leven!

 

 

Help mee deze belangrijke boodschap wijd en zijd te verspreiden.

 

 

Voor de goede orde;

Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en in opstand komt om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

 

Of dat de cabal verlamd is door

  1. Een massaal ontwaken
  2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
  3. Verwijdering door buitenaardse interventie

 

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

 

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.

PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf

E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

 

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd als de tijd ons meer vertelt …