• Het verbreken van 10 van de 12 DNA-strengen verlamt onze vermogens
  • Dit essay is uniek en een echte eyeopener.
  • Bewaar deze informatie en verspreid het bericht.

Je bent een van je soort en veel bekwamer dan je denkt, buitenaardse wezens hielpen het menselijk ras genetisch te manipuleren, terwijl de Anunnaki later de menselijke genetica verlamden door 10 van onze 12 DNA-strengen af te snijden, waardoor de mensheid hun slaven werden.

De afgesneden strengen zijn door reguliere wetenschappers omschreven als junk DNA. In feite verloren we dus bijna al, of in ieder geval de meeste van onze vermogens en werden we genetisch opnieuw afgestemd om meer slaven te produceren, die alleen functioneerden en bestonden op onze twee overgebleven DNA-strengen.

Wanneer al onze 12 DNA-strengen uiteindelijk hersteld zijn, zullen we werkelijk verbazingwekkende vermogens hebben. We zullen weer in staat zijn om 100% van onze hersenen te gebruiken volgens het oorspronkelijk goddelijke ontwerp.

Op dit moment is de meerderheid van de mensheid echter slechts in staat om twaalf procent van hun hersenen te benutten.

Buitenaardse wezens zouden zeker graag ons DNA hebben met onze creatieve en adaptieve vermogens. Ze zijn jaloers op ons vanwege de Godsvonk die we allemaal hebben en die ons geestelijk onsterfelijk maakt. Zoals de Bijbel zegt, zijn we gemaakt naar het beeld van onze Schepper God.

 

Toen Jezus wonderen verrichtte zei hij “en jullie kunnen deze dingen ook”, waarmee hij suggereerde dat de mensheid deze dingen kon doen voordat de Anunnaki ons tot slaaf maakten door 10 van onze 12 DNA-strengen door te knippen.
https://cinemaphile.com/watch?v=qpcfZzx8xY0

Dit is waarom de cabal fluoride in ons drinkwater heeft gedaan om de pijnappelklier in de hersenen te verkalken om onze paranormale vermogens te vernietigen. We hebben in een leugen geleefd, en werden in een ‘geloofssysteem’ gedwongen.

Wanneer we de waarheid leren over ons erfgoed, komen we in een ‘kennissysteem’ dat in gang wordt gezet door de opkomende openbaringen.

Wat kunnen we verwachten en hoe werkt het?
Volgens de huidige wetenschappelijke kennis hebben we 2 strengen DNA. Een populaire hypothese in de alternatieve gemeenschap is, dat mensen echter 12 strengen hebben, maar dat het doel van de andere 10 strengen niet officieel bekend is. Er wordt gezegd dat deze extra strengen een hoger doel hebben, namelijk het bemiddelen van het vermogen tot multidimensionaal bewustzijn, onze natuurlijke spirituele staat. Er wordt gezegd dat het activeren van de andere 10 DNA-strengen het vermogen geeft om multi-dimensioneel bewustzijn en parapsychologische vermogens kunnen doen ontwaken, omdat dit leidt tot de ontwikkeling van een tweede neuraal netwerk dat etherisch van aard is.

Dit tweede neurale netwerk stelt ons in staat in meerdere dimensies tegelijk te leven. We kunnen horen, zien en communiceren met anderen in deze dimensies.

 

10 gedeactiveerde DNA-strengen veroorzaken een gevoel van isolatie van Eenheid en het verblijf op een laag bewustzijnsniveau, een lage energietrilling.

DNA reactivering omvat 9 opeenvolgende niveaus, die elk emotionele reiniging en spirituele groei vereisen.

 

Activering betekent het inschakelen van 44 DNA-codes die voorheen inactief waren. Het proces van geleidelijke activering van het DNA vindt plaats op etherisch niveau, in het gebied van het menselijke lichtlichaam, specifiek in de kruinchakra.

Omdat DNA holografisch is, kan het zelfs tijdens het leven worden veranderd, bevestigd en geactiveerd. De activering van de 12 DNA-strengen vindt plaats in drie stappen:

  1. Activering van de kruinchakra. Je zult dit voelen als een kriebel of druk in de kruinchakra. Het is niet hetzelfde als een jeukende hoofdhuid.
  2. Activeren van de verbinding met de bron, het hogere zelf.
  3. Activering van de pijnappelklier. De pijnappelklier is een universele vertaler, het ontvangt en verzendt Wet als frequentie gedachtevormen, in een universele taal.

De vergevorderde activering van iemands DNA kan gezien worden aan de hand van een foto van zijn aura en de staat van zijn spirituele lichaam, waar geen remmende emotionele of andere destructieve energie aanwezig is.

DNA activering wordt voorgesteld als een spontaan proces dat de hele planeet ondergaat, inclusief dieren. Ons hele Zonnestelsel en de Melkweg zijn nu een zeer geladen deel van het Universum binnengegaan. Met perioden van intens licht bevinden we ons in de fotongordel (menasische straling).

We zijn daar eind jaren 1990 binnengekomen en zullen hier nog 2000 jaar blijven. Gedurende deze opmerkelijke tijd brengen de energieën van de fotonengordel een complete verandering teweeg in het leven op Aarde.

Fotonlicht energie heeft het vermogen om al het leven op Aarde naar een hogere frequentie dimensie te tillen. Onze lichaamsstructuren worden langzaam opnieuw uitgelijnd om bij deze stijgende frequenties aan te passen.

We gaan van een driedimensionaal lichaam, dat overeenkomt met de atoomfrequentie en spin van koolstof, naar een vijf-dimensionaal of hoger kristallijn lichaam, het lichaam van licht. Een lichaam dat overeenkomt met de atoomfrequentie en spin van kristal.

De lichamen van dieren, planten en alles op en in de aarde, evenals onze hele melkweg, gaan door hetzelfde proces.

Terwijl het proces van heropbouw van de lichtlichamen doorgaat, zullen we langzaam beginnen te merken dat we bewuster of multi-dimensionaler worden. Wanneer alle 12 DNA-strengen uiteindelijk volledig geactiveerd zijn, zullen we het leven ervaren in een constant besef van multi-dimensionaliteit.

Op dit niveau van bewustzijn zijn we in staat om in de derde dimensie te leven met behoud van onze verbindingen en relaties met wezens in de hogere rijken. We zullen niet langer afgesneden zijn van andere dimensies zoals we nu zijn en kunnen leven in een staat van mededogen en onvoorwaardelijke liefde.

Op dit moment hebben de meeste mensen twee actieve DNA-strengen, voorgesteld door een verstrengelde dubbele helix. Sommige individuen hebben al drie of meer extra strengen DNA ontwikkeld en geïntegreerd, en een groot aantal pasgeboren kinderen (Kristalkinderen) hebben al vele strengen DNA actief vanaf hun geboorte.

Elk van de twaalf DNA-strengen vertegenwoordigt een van de twaalf aspecten van multi-dimensioneel bewustzijn. Drie DNA-strengen vertegenwoordigen en besturen het fysieke lichaam, nog eens drie hebben te maken met het emotionele lichaam, nog eens drie met het mentale lichaam en de resterende drie met het spirituele lichaam.

Al deze aspecten zijn vertegenwoordigd in ons lichaam en hebben hun eigen energie- en zenuwbanen. Ze zijn met elkaar verbonden en worden gevoed door het endocriene systeem van het lichaam. Deze klieren werken samen met de energiecentra (chakra’s) in ons lichaam.

Wanneer alle zenuwbanen effectief samenwerken met het chakrasysteem, bieden ze toegang tot de hogere sferen, wat leidt tot de kennis van multi-dimensioneel bewustzijn.

Het menselijke energiesysteem
We leven in een universum dat beheerst wordt door de wetten van elektriciteit en magnetisme. Alle driedimensionale levensvormen weerspiegelen dit principe. Onze sterren en planeten (welke geomagnetische levensvormen zijn) hebben allemaal noord- en zuidpolen en daartussen stromen magnetische veldlijnen.

Ons menselijk lichaam (bio-magnetische levensvorm) is uitgelijnd met dit bipolair magnetisch veld, waarbij de bovenzijde van ons hoofd onze lichamelijke noordpool vertegenwoordigt en onze voetzolen de zuidpool.

De energetische krachtlijnen die tussen het hoofd en de voeten bewegen, omgeven het lichaam volledig in de vorm van een etherische structuur of het menselijk torsieveld.

Stel je dit donutvormig energieveld voor dat je hele lichaam omringt. Dit is je aura. Het fungeert als je verlengde antenne voor interactie met de buitenwereld.

Het vermogen om multi-dimensioneel bewustzijn en parapsychologische vermogens te wekken die leiden tot de ontwikkeling van een tweede neuraal netwerk is etherisch van aard.

Dit tweede neurale netwerk stelt ons in staat om in meerdere dimensies tegelijk te leven. We kunnen horen, zien en communiceren met anderen in deze dimensies.

De voortgang van activering op iemands DNA kan gezien worden aan de hand van een foto van hun aura en de staat van hun spirituele lichaam wanneer stagnerende emotionele of andere destructieve energie verdwijnt.

 

DNA activatie is geprojecteerd als een spontaan proces dat de hele planeet doormaakt, inclusief dieren.

 

We gaan nu van een driedimensionaal lichaam – dat overeenkomt met de atoomfrequentie en spin van koolstof – naar een vijfdimensionaal of hoger kristallijn lichaam, dat een lichtlichaam wordt genoemd. Een lichaam dat overeenkomt met de atoomfrequentie en spin van kristal.

 

De lichamen van dieren, planten en al het andere op en in de Aarde, evenals onze hele Melkweg, gaan door hetzelfde proces.

 

Terwijl het proces van heropbouw van de lichamen van licht doorgaat, zullen we langzaam beginnen te merken dat we bewuster en multidimensionaler worden. Wanneer alle 12 DNA-strengen uiteindelijk volledig geactiveerd zijn, zullen we het leven ervaren in een constant besef van multi-dimensionaliteit.

Je kunt bijvoorbeeld merken dat wanneer je een andere persoon voor het eerst ontmoet, je je aangetrokken worden en compassie voelen. Dit gebeurt wanneer beider aura’s in sympathische resonantie trillen.

Hetzelfde geldt wanneer je je ongemakkelijk voelt in iemands aanwezigheid. Dan stoten jullie elektromagnetische velden elkaar af.

In het midden van elk bipolair magnetisch veld bevindt zich een magnetische kern die van noord naar zuid loopt. In het geval van een eenvoudige staafmagneet is dit een gemagnetiseerd stuk metaal. In het geval van het bio-magnetische menselijke lichaam is dat het centrale kanaal dat alleen kan worden waargenomen in het subtiele lichaam. Het is een pranisch kanaal of heersende meridiaan. Het is in deze kern dat de levenskracht van het wezen wordt gekanaliseerd.

Elke spirituele traditie ter wereld identificeert en erkent deze levenskracht, maar geeft er een andere naam aan. In de Chinese spirituele leer wordt het qi of chi genoemd. De Japanners en Koreanen noemen het ki. De Indiase en Tibetaanse tradities noemen het prana. De christelijke traditie noemt deze levenskracht goddelijke genade of zegen. Natuurkundigen noemen het een subatomair of kwantumveld. Spirituele mensen met een ontwikkeld zesde zintuig nemen het waar als licht.

Als je je in een grote stad onder de mensen begeeft, kun je velen opmerken en identificeren die lijden onder een beperkte toegang tot de levenskracht. Dit uit zich in hun verslechterende gezondheid, psychologische ontvankelijkheid, zelfvertrouwen en zelfs in de manier waarop ze met anderen en zichzelf omgaan. We kunnen allemaal volledige toegang hebben tot de levenskracht.

Ons chakrasysteem kan deze energie absorberen en transformeren. Chakra is oorspronkelijk een Sanskriet woord dat vertaald wordt als ‘draaiende schijf’ of ‘wiel’. Het is de biofysische verbinding met onze ziel en ons etherische lichaam. Ieder mens heeft zeven belangrijke energiecentra die zich in het centrum van de heersende meridiaan bevinden.

Ons fysiek lichaam wordt verder bestuurd door uiterst gecompliceerde neuro-elektrische circuits met vele speciale centra waar deze circuits samenkomen. Elk van deze centra wordt bestuurd door zenuwen die verbonden zijn met het centrale zenuwstelsel en de hersenen.

Referenties FWC-archief en https://aluska.org/aktivace-dvanacti-vlaken-dna-pri-pruchodu-planety-fotonovym-pasem-co-ocekavat-a-jak-to-probiha/

 

Het is teleurstellend om te zien dat maar heel weinig lezers de diepere betekenis begrijpen van wat er is gepubliceerd in deze serie van zo’n 20 artikelen over ons spirituele welzijn.

Blijkbaar begrijpen maar weinigen dat we ons alleen kunnen bevrijden van eeuwenlange onderdrukking als we onze ware geschiedenis kennen en goed begrijpen.

De meeste mensen kijken in de verkeerde richting voor de toekomst, terwijl ze juist over ons verleden zouden moeten leren om te begrijpen wat er moet veranderen om onze toekomst te verbeteren.

 

Wat opvalt is dat maar heel weinig lezers zich verdiepen in onze ware recente geschiedenis, die minder dan 150 jaar geleden plaatsvond en uiteindelijk eindigde tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1940/45 met de massale vernietiging van oude gebouwen in steden als Berlijn, Dresden, Londen en Rotterdam.

 

 

Vraag jezelf na het lezen van dit artikel eens af hoeveel ontwaakte mensen je kent. Je zult verbaasd zijn dat er maar heel weinig aan de criteria voldoen.

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd omdat de tijd ons meer zal vertellen …