Echte Joden zijn wijze mensen
Lezers hebben gevraagd wat het verschil is tussen de echte Joden en de Joden aan de macht.
Om dit kort en eenvoudig uit te leggen: de zeer machtige Khazaren die vele landen in de wereld hebben geïnfiltreerd en geregeerd, doen alsof ze Joden zijn en noemen zichzelf Zionisten. Een echte Jood is echter geen Zionist.

De Khazaren zijn een Turks-Mongools volk dat in de 8e eeuw het Joodse geloof aannam en zo infiltreerde onder de Joden. De echte Joden zijn de Sefardische Joden, ook Aziatische Joden, Mizrahi. Dit zijn de mensen die de echte Joden zijn, er zijn ook Ethiopische Joden die zwart zijn, zij worden Falasha genoemd.

Dus niet alle Joden zijn echte Joden. Geloof creëert geen natie, behalve voor degenen die het opzettelijk creëren om ervan te profiteren. De echte Joden zijn wijze mensen, de Khazaren daarentegen zijn zeer corrupt en oneerlijk.

De Khazaarse maffia heeft de geschiedenisboeken veranderd om hun afkomst te verbergen voor een wereld die onwetend is gemaakt van de aanwezigheid van hun verborgen hand. Ze hebben spreekwoordelijke bergen verzet om ervoor te zorgen dat de geschiedenis door hen wordt geschreven, zodat ze ongezien in de schaduwen achter de poppenspelers kunnen blijven.

Als gevolg daarvan zullen de mensen van de wereld nooit weten wie hun controleurs zijn of wat ze doen.

Een treffend voorbeeld van het bestaan van de Khazaren is het feit dat toen de Verenigde Staten op haar kwetsbaarst waren, Amerika’s trouwste bondgenoot tussenbeide kwam met zijn marine en Amerika redde van een verraad dat het zou hebben vernietigd. Er zouden nu geen Verenigde Staten van Amerika zijn als haar beste vriend, Rusland, haar land niet had gered.

Toch geloven veel Amerikanen, vanwege de leugens van de Khazaren, dat Rusland hun vijand is geworden. Dit is de alomtegenwoordige misleiding van de Khazaren, zwart is wit en wit is zwart, zoals omhoog omlaag is en omlaag omhoog.

Het is de People’s Clown World waar we nu getuige van zijn en die al heel lang geleden begon. Dit is waarom de MSM bijna nooit de waarheid vertelt, maar leugens verspreidt.

Vladimir Poetin is tegen de Nieuwe Wereldorde:
Khazaarse Rijk ontmaskerd, verborgen geschiedenis blootgelegd hoe Rusland de VS redde.
Bekijk deze zeer aanbevolen, informatieve en educatieve video.
https://www.bitchute.com/video/UK8026M75HHl/

Het Mongoolse Rijk heeft nooit bestaan
Tot het einde van de 19e eeuw bestond er in de geschiedenisboeken niet zoiets als een zogenaamd “Mongools Rijk” of “Gouden Horde”. Deze mythe werd recent uitgevonden in het Duits-Noords Instituut door sciencefictionschrijvers in opdracht van de walgelijk corrupte Romanov-dynastie om de Scalergiaanse Chronologie te valideren, de valse historische tijdlijn die we vandaag de dag onderwezen krijgen.

Alle Khans van het zogenaamde Mongoolse Rijk waren verzonnen fictieve personages!

Als je dit aan een willekeurige Rus vraagt, zullen de meesten je vertellen dat Rusland nooit is binnengevallen of veroverd door een Mongools rijk.

Hoe zijn de Mongolen van een relatief kleine groep veehoeders die af en toe wat jaagden en verzamelden uitgegroeid tot een van de meest formidabele strijdmachten ter wereld? Vermoedelijk had een figuur genaamd Genghis Khan er veel mee te maken, maar dat wist je waarschijnlijk al.

Het Mongoolse Rijk heeft eenvoudigweg nooit bestaan, en wat wij kennen als het Mongoolse Rijk waren in feite herders en jager-verzamelaars die geen middelen hadden om het grootste rijk ter wereld te worden, zoals de valse geschiedenis het wil.

Tot slot, hebben de moderne Mongolen zichzelf in de geschiedenis nooit “Mongolen” genoemd. Wat mensen vandaag de dag kennen als de Mongolen zijn mensen die zichzelf altijd hebben genoemd bij hun stamnamen zoals Oirat / Khalka en hebben nimmer enige folklore gehad die hen linkt aan de fictieve figuur van Genghis Khan of aan welk rijk dan ook.

De reden dat de naam Batu Khan voor sommigen niet Russisch klinkt, is dat het een oude Russische heidense titel/bijnaam is.

Als de Mongolen een groot deel van Azië en een deel van Europa veroverden, waarom is er dan bijna nergens ter wereld een spoor van hun cultuur terug te vinden? Niet alleen dat, maar er is nergens ter wereld een spoor van Mongoolse architectuur of archeologische overblijfselen.

Het is zelfs nog tragischer om in een mythe te geloven dat een groep nomaden hun schaapherderslevenswijze in de steek lieten om het grootste en meest formidabele rijk in de wereldgeschiedenis te vormen, maar op wonderbaarlijke wijze geen enkel archeologisch of cultureel spoor van hun bestaan achterlieten.

De reden waarom er vandaag de dag geen culturele of archeologische sporen zijn van het Mongoolse Rijk is omdat het Mongoolse Rijk nooit heeft bestaan, maar werd uitgevonden in het Duits-Noordse Instituut voor Vervalsing in de 20e eeuw!
https://www.youtube.com/watch?v=eTE7z8DVY1M

Heeft het Mongoolse Rijk echt bestaan?
Onlangs kwam ik een blogpost tegen waarin werd beweerd dat het Mongoolse Rijk nooit heeft bestaan. Aangezien ik geen historicus ben, klonk het erg overtuigend en logisch. Helaas is het originele bericht in het Russisch, maar ik zal de belangrijkste punten vertalen. Eigenlijk geeft google translate een leesbare vertaling.
Hier is het bericht: http://kungurov.livejournal.com/69966.html

Punten:
1. Geen Mongoolse geschreven bronnen. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de Mongolen pas in de 20e eeuw hun eigen schrift kregen (daarvoor leenden ze verschillende alfabetten van meer ontwikkelde landen). De Mongolen worden echter niet vermeld in de Russische kronieken.
2. Geen architecturaal erfgoed
3. Geen taalkundige ontlening: er zijn geen Mongoolse woorden in de Russische taal en omgekeerd, van vóór de 20e eeuw.
4. Geen culturele en juridische ontleningen: Russische tradities laten niets zien dat ontleend zou kunnen zijn aan deze regio en Vice versa.
5. Geen economische overblijfselen: De Mongolen hebben 2/3 van Eurazië geplunderd, ze hadden iets mee naar huis moeten nemen. Op zijn minst goud van de tempels die ze verwoestten. Maar nee, niets.
6. Geen numismatische sporen: de wereld kent geen Mongoolse munten.
7. Geen wapenfeiten.
8. Geen folklore: Mongolen hebben geen enkele vermelding van hun “grote” verleden in hun folklore.
9. Bevolkingsgenetica vindt geen bewijs voor de aanwezigheid van Aziatische nomaden in de Euraziatische gebieden die ze zogenaamd hebben veroverd.

In principe wordt beweerd dat al het huidig bewijs indirect is of gebaseerd op bekende vervalsingen. Maar de discussies in commentaren eindigen meestal met schelden zonder zinnige argumenten. Mensen moeten hun eigen onderzoek doen om overtuigd te raken.

Mede auteur: Gorgi Shepentulevsk

Help dit nieuws wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd wordt door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijderd worden door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-Book:
https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit bericht met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …