Openbaringen waar velen op hebben gewacht
Final Wakeup Call artikelen zijn grondig onderzocht en geschreven in begrijpelijke taal, maar er wordt geen reclame voor gemaakt. De gepresenteerde waarheid zal alleen worden herkend, begrepen en verspreid door de werkelijk ontwaakten.

Eindelijk is de tijd gekomen om een aantal openbaringen te presenteren waar velen op hebben gewacht. Wachten is een moeilijke beslissing geweest, maar absoluut noodzakelijk, omdat de openbaringen die zullen komen, velen in de bevolking zullen schokken. Vooral degenen die nog in diepe slaap zijn. Wanneer ze uit hun illusie ontwaken, zullen ze de ware realiteit niet eens begrijpen.

Voor degenen die wakker en bewust zijn, zijn er belangrijke veranderingen op komst. Hier is een blik in de nabije toekomst om te bevestigen dat we op de goede weg zijn in ons leven. Wees ervan verzekerd dat alles verloopt zoals oorspronkelijk gepland was door onze hogere buitenaardse helpers, de Galactische Federatie. Deze keer zijn alle parameters op hun plaats om succes te verzekeren. Dit staat nu op het punt te beginnen.

Het brengt ons het licht voor hogere actieniveaus om alle negatieve krachten te verwijderen en planeet Aarde volledig te reinigen. Om daarna de nieuwe positief gepolariseerde wereld binnen te gaan. Dit is een enorme onderneming, maar uiteindelijk zal de triomf aan ons zijn.

De meeste mensen hebben geen idee wat op planeet Aarde is gebeurd en hebben niet begrepen of willen niet begrijpen wat de verwijdering van de Diepe Staat betekent voor het hele universum.

Zij zullen en kunnen de Ascensie niet volgen omdat zij in lagere vibraties zijn gebleven en in ieder geval hun 4de dimensioneel bewustzijn niet hebben ontwikkeld om klaar te zijn voor hun Ascensie naar 5D.

Er zijn ook mensen die niet willen geloven in deze verandering op planeet Aarde en nog steeds in hun comfortzone leven. Het is hun keuze en niemand kan daaraan twijfelen, want het is hun ziel die heeft besloten dat het meer tijd nodig heeft de spiritualiteit te ontwikkelen om naar hogere vibraties te ascenderen.

De Cabal van de Diepe Staat is op alle niveaus ingestort
Phil Schneider, een geoloog en ingenieur van de Amerikaanse overheid met meer dan 17 jaar ervaring in het werken aan zwarte projecten, is ongetwijfeld een van de belangrijkste klokkenluiders in de moderne geschiedenis.

Phil toerde in de jaren 90 door de VS om het publiek voor te lichten over buitenaardse wezens die onder het oppervlak van onze planeet leven. Hij had zelfs een ontmoeting met een 2,15 meter grote alien Grey, die hij ternauwernood overleefde.

Hij heeft een aantal video’s op het internet gezet waarin hij vertelt over het bloedbad van Dulce in 1979, waarbij wij 60 mensen verloren en de Greys 35. Het was toen dat onze machthebbers besloten het op een akkoordje te gooien met deze buitenaardse wezens om een actief programma te starten deze buitenaardse rassen te elimineren en uiteindelijk het volk van hun bestaan op de hoogte te brengen.
https://www.youtube.com/watch?v=Y7pKK4WFYiI

Met de hulp van bevriende buitenaardse wezens zoals de Plejadiers, Arcturians en Andromedans is deze strijd onlangs gewonnen. Een oorlog tegen zo’n 20 miljoen interdimensionale wezens, waarvan sommigen zich vermomden als mensen om zich erin te mengen.

Phil Schneider werd uiteindelijk in 1996 gedood en liet video’s voor ons achter om naar te kijken en van te leren.

De Deep State Cabal is op alle niveaus ingestort, de zuivering is in volle gang. Grote veranderingen zijn op komst om mensen naarmate het Licht vordert in het hogere bewustzijn van de 5e dimensie te brengen.

Er is geen tijd verspild. Eerdere acties waren nodig om alles op zijn plaats te zetten. Om onze planeet naar een hogere resonantiefrequentie te brengen en mensen aan te moedigen door te gaan.

De strijd van de Wereldmaffia tegen het Licht is definitief verloren. Ze zullen zich voor alles moeten verantwoorden. Niemand zal ontsnappen totdat gerechtigheid geschiedt. Ze staan letterlijk met hun rug tegen de muur. Deze keer is de overwinning voor ons.

Er ligt een monumentale taak voor ons om te voorkomen dat verborgen cabal maffia’s een ravage aanrichten als ze hun nederlaag moeten accepteren. Achteraf gezien is de afgelopen jaren veel gedaan. Terwijl, het leven op Aarde tot 2012 ernstig bedreigd is geweest.

We kunnen buitenaardse hulp krijgen, maar we moeten zelf de veranderingen doorvoeren, want het is onze planeet. Er zal geen angstpsychose meer zijn. Planeet Aarde zal een vreedzame, probleemloze wereld worden waar iedereen zich kan ontwikkelen en ontspannen. Wees ervan verzekerd dat ons nieuw tijdperk al begonnen is. Er komen betere dingen aan; onze nieuwe levensstijl zal heel anders worden.

Fundamentele verandering over energie
Er wordt nu gesproken over technologie die klinkt als iets uit een Nikola Tesla koortsdroom, maar het gebeurt op dit moment, en je zult het niet geloven totdat je het allemaal hebt gezien.

Dit is niet zomaar een marginaal idee – dit is het echte werk, iets dat de manier waarop we denken over energie, het milieu en misschien zelfs onze plaats in het universum fundamenteel kan veranderen!

Na het bekijken van onderstaande 20 minuten durende video weet jij er net zoveel vanaf als wij. Als je onderaan de video kijkt, vind je links naar de website.

Van wat je ziet, is deze technologie bijna klaar om van start te gaan en het enige wat nodig is, is dat iemand er geld tegenaan gooit. Dit gaat GROOT worden en jij kunt deel ervan uitmaken door nu op de begane grond in te stappen.

In het verleden werd iedereen die naar voren kwam met onderdrukte technologie gedood, maar dat zal nu anders zijn.

We zullen spoedig na de uiteindelijke onthulling nog veel meer nieuwe technologie zien verschijnen.
https://www.youtube.com/watch?v=Re7FqKh7i_c

Toekomstige verbijsterende projecten
Met behulp van ‘s werelds krachtigste radar in zijn soort hebben Chinese wetenschappers plasmabellen gedetecteerd die bijna gelijktijdig boven de Egyptische piramides en de Midway eilanden verschijnen.

Equatoriale plasmabellen zijn abnormale weersverschijnselen in laaggelegen gebieden die worden veroorzaakt door de plotselinge verdwijning van grote aantallen geladen deeltjes in de ionosfeer, het deel van de bovenste atmosfeer van de aarde.

Dit gebied met een tekort aan elektronen kan een ravage aanrichten in GPS-positiebepalingsapparaten en de satellietcommunicatie verstoren. Ze kunnen zelfs een diameter van honderden kilometers bereiken.

Maar dankzij de vorig jaar gebouwde Long-Range, Low-Latitude ionosfeer Radar (LARID) is China het eerste land ter wereld dat deze plasmabellen op radar kan detecteren.

Op 27 augustus jl. publiceerde het Instituut voor Geologie en Geofysica, een afdeling van de Chinese Academie van Wetenschappen in Beijing, op haar website de resultaten van deze tot dusverre grootste test voor de detectie van plasmabellen op radar.

Deze plasmabellen, veroorzaakt door een zonnestorm, verschenen duidelijk op radarschermen in China tussen 4 en 6 november vorig jaar, waarbij de meest verre radarecho’s die werden gedetecteerd afkomstig waren uit Noord-Afrika en het centrale deel van de Stille Oceaan. Door deze signalen te analyseren, observeerden wetenschappers niet alleen het gedetailleerde vormingsproces van de plasmabellen, maar volgden ze ook hun beweging in real time.

https://www-scmp-com.translate.goog/news/china/science/article/3277286/chinas-super-radar-detects-plasma-bubble-over-pyramids-giza?module=top_story&pgtype=subsection&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=es&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp&_x_tr_hist=true

Help dit bericht wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en in opstand komt om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijdering door buitenaardse interventie
Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

 

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-boek formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-Boek:
https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …