Periode voor bezinning

Enorme woekerfraude
Het wereldwijde financiële systeem is een gigantische fraude waar de bankiers al meer dan tweehonderd jaar mee wegkomen. Als gevolg van deze financiële macht heeft de elite de regeringen, industrie en de media ‘gekocht’. De macht van het geld, ook al is het volkomen nep, geeft hen de volledige controle over het hele systeem, zo niet over de hele wereld.

De volgende strijd zal gaan over wie precies het proces van het creëren en distribueren van geld controleert, en wat de echte bron is van de macht van de cabal op deze planeet. Hun bankiers leerden al vroeg dat ze door de regel van ‘verdeel en heers’ toe te passen gemakkelijk oorlog, terreur en lijden over de planeet konden zaaien, wat een geweldige manier bleek te zijn om hun geld in korte tijd te verdubbelen door nep geld uit te lenen aan beide strijdende partijen, die na de oorlog nog meer geld moesten lenen om weer op te bouwen wat verwoest was. Teneinde de terugbetaling van deze schulden te garanderen, lieten ze echter ‘illegale’ belastingwetten aannemen die werden gebruikt om terugbetaling af te dwingen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de cabal Duitsland volledig vernietigde zodat na de Eerste Wereldoorlog er niets overbleef, waardoor een vacuüm ontstond voor het fascisme. Toen Duitsland weer was opgebouwd, werd het nazisme gecreëerd met als doel Hitler te installeren als tegenkracht voor het Russisch bolsjewisme dat was ontstaan.

Uiteindelijk werd Hitler een probleem voor de cabal nadat hij losbrak en begon te handelen in het belang van de Duitsers en de vrije mensen van de wereld door zijn eigen banksysteem te ontwikkelen zonder banden met het Rothschild systeem.

Hitler introduceerde een financieel systeem dat vrij was van woekerrente en gunstig was voor de arbeidersklasse. Dit mandateerde de totale vernietiging van Duitsland en het Duitse volk, omdat de cabal nooit een economisch systeem kon laten bestaan dat niet afhankelijk was van hun woekerzwendel.

Een soortgelijke aanval zien we vandaag de dag in hun oorlog tegen de Islam, omdat de Islam woeker verbiedt. Dit is de reden waarom Israëls Bibi Netanyahu, het operationele hoofd van de cabal, zo luidruchtig en agressief is over de vernietiging van het islamitisch volk van de wereld.

Iedereen zou moeten weten dat het onmogelijk is om rijkdom te creëren voor een heel land of de hele wereld door simpelweg stukjes papier te drukken. Het werkt goed voor de cabal en hun maatjes, de mensen die het dichtst bij de drukpers staan, omdat ze het geld kunnen gebruiken voordat het zijn waarde verliest door de inherente inflatiediefstal.

Het trieste is dat veel ongeïnformeerde mensen de indruk hebben dat ook zij beter af zijn als ze in dit systeem blijven. Degenen die een hoge levensstandaard hebben bereikt, realiseren zich niet dat dit niet te danken is aan een echte verbetering van de productiviteit, maar vooral aan de wereldwijde schuld, die is gestegen van vrijwel nul honderd jaar geleden tot 1000 biljoen dollar nu. Dit astronomische cijfer omvat persoonlijke schulden die niet kunnen worden terugbetaald en overheidsschulden die niet zullen worden terugbetaald. Naast deze enorme schuld zijn er ongedekte verplichtingen en derivaten die in de biljoenen lopen.

De ark van de mensheid van Noach
Door de Maagd Maria

Onrecht, hebzucht, agressie, wreedheid, menselijke pijn en lijden, allerlei perversiteiten – dit alles is de laatste tijd zo toegenomen dat het lijkt alsof er geen einde aan komt.

  • Maar het einde is nabij, geliefden.

Alles wat nu op jullie planeet gebeurt is daar het bewijs van. Zoals jullie kunnen zien, verbergen de Satanisten die nog in veel landen van de wereld aan de macht zijn niet langer hun gezichten en hun ware bedoelingen. Ze hebben er de tijd niet meer voor.

Als ze in het verleden geleidelijk hun programma’s introduceerden die vernietigend zijn voor de menselijke ziel – opdat de meerderheid van de mensen het addertje onder het gras niet zouden opmerken – spelen ze het nu openlijk.

Iedereen met een zuiver menselijke ziel ziet al de hele achtergrond van deze programma’s en wat de mensen te wachten staat in het geval van de uiteindelijke introductie van principes en wetten die onnatuurlijk zijn voor de mens in onze samenleving.

Als gevolg daarvan is verzet tegen de acties van de marionetten van de Diepe Staat het verenigend principe dat de mensheid in staat zal stellen haar “schip” in de tegenovergestelde richting van de inspanningen van de cabal te draaien. Dit is in veel landen over de hele wereld al begonnen.

Het “roer” van dit “schip” wordt al in handen genomen van Rusland – het enige land dat haar diepe wortels en puur morele principes heeft weten te behouden, ondanks de jarenlange pogingen van de globalisten het land van binnenuit te vernietigen.

Het is Rusland dat het toevluchtsoord zal worden van alle zuivere menselijke zielen op Aarde – de “Ark van Noach” die ons zal redden van fysieke en morele vernietiging, dat zijn zij die de vonk van God in zichzelf bewaard hebben en bereid zijn, zelfs ten koste van hun leven, hun menselijke waardigheid en het recht om hun eigen lot te bepalen te verdedigen.

Nu wordt ieder mens meer dan ooit getest op de kracht van zijn geest en zijn vermogen om de krachten van het kwaad te weerstaan. Dit geldt in het bijzonder voor hen die zich aan beide kanten van militaire acties bevinden welke dood en lijden onder de mens hebben gebracht.

Ik wil dat je weet, mijn geliefden, dat alle menselijke zielen die hun leven hebben gegeven in de strijd tegen de krachten van het kwaad voor een betere toekomst op Aarde in vrede rusten.

Alle Krijgers van het Licht, alle burgers die geleden hebben onder de handen van de Satanisten – mannen, vrouwen, ouderen en kinderen – staan nu onder onze bescherming en zijn zich bewust van de grote missie die voor hen op Aarde is voorbereid.

Al deze zielen hebben zichzelf opgeofferd in hun fysieke incarnatie om miljoenen anderen te redden – degenen die, dankzij hen, tot het Licht zullen komen en de Waarheid zullen beseffen die de marionetten van de Diepe Staat zo ijverig verbergen achter die valse toespraken die overal vandaan worden uitgestort over goedgelovige en politiek onervaren mensen.

Binnenkort zal alles worden onthuld, mijn geliefden, alles zal tot het uiterste worden onthuld – tot op de bodem.

Net zoals de zon de Aarde verlicht – elke hoek ervan – zo zal de waarheid zegevieren op jullie planeet en de eeuwenlange leugens ontmaskeren die de Draco Reptielen en alle andere Reptielen na hen, die de mensheid tot slaaf hebben gemaakt, hebben gebruikt om hun ware duistere aard te verbergen.

Vrees niets en niemand, mijn geliefden, en weet dat het kostbaarste in het universum zelfrespect en liefde voor jezelf en je naasten is: Ware liefde is grenzeloos en onvoorwaardelijk.

Jullie huidige incarnatie geeft jullie een unieke kans: door wijsheid, liefde en mededogen te tonen, jezelf te verplaatsen naar de nieuwe Aarde van de Vijfde Dimensie en om duizenden andere zuivere en heldere zielen te leiden.

Dit is precies waarom jullie op dit noodlottig moment naar de Aarde zijn gekomen.
Ik zegen jullie en ik hou heel veel van jullie!

De Maagd Maria heeft tot jullie gesproken
Ontvangen van Marta op 13 september 2024

Help mee deze boodschap wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en in opstand komt om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijdering door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …