Het vaccinatieprogramma tegen covid maakt ongetwijfeld deel uit van de gevaarlijkste aanval op de menselijke gezondheid.

Er zijn nog andere aanvallers waar we voor moeten waarschuwen. Dit zijn chemtrails – ‘condens sporen’ achter vliegtuigen – en straling van 5G mobiele telefoons, magnetrons, slimme meters voor water en elektriciteit, internet WIFI en anderen, die allemaal, net als vaccins, massale ziekteverspreiders zijn.

Als mensen eenmaal wanhopig zijn, laten ze zich leiden door paniekverhalen en accepteren ze intraveneuze medicijnen als zogenaamde hulp om zichzelf te beschermen. Ze gaan vrijwillig in de rij staan om hun injecties te krijgen. Op dit punt heeft de cabal het perfecte controlesysteem om mensen te sturen, te controleren en te vernietigen.

De bevolking wordt gebombardeerd met drugs, gemanipuleerd voedsel, lucht en water vermengd met dodelijke chemicaliën en krijgt schadelijke stoffen toegediend waaronder fluor.

Erger nog, mensen worden besmet met ziekten die al lang zijn uitgeroeid en andere genetisch gemodificeerde virussen om ze te reactiveren, versterkt met nieuw ontwikkelde virulente stammen.

Zoals AIDS, SARS, Mexicaanse griep, vogelgriep, ebola en nu Covid, waarvan vele, zoals de Mexicaanse griep, minder infectiegevallen hebben veroorzaakt dan bijvoorbeeld een gewone seizoen griep. De statistieken hiervan zijn ondergesneeuwd in de mediahype.

De Covid-epidemie, die wereldwijd in de media werd gepromoot en gelanceerd, heeft geleid tot miljarden angstige volgelingen van de gratis meest giftige vaccinaties aller tijden. Dit heeft geresulteerd in miljoenen slachtoffers ongepubliceerd door de MSM.

Gezond eten en leven maakt het immuunsysteem onverwoestbaar

Balanced nutrition concept for clean eating alkaline diet. Assortment of healthy food ingredients for cooking on a kitchen table

Uitgebalanceerd voedingsconcept voor een zuiver alkalisch dieet. Assortiment gezonde voedingsingrediënten voor op de keukentafel.

In de meeste gevallen lijkt het menselijk immuunsysteem zich redelijk te verdedigen tegen deze ultraviolette invasies. De cabal zal niet stoppen en zal nieuwe mRNA-vaccins introduceren met meer giftige ingrediënten. Hetzelfde geldt voor de geest en het eeuwig bewustzijn.

Het is verbazingwekkend hoe het menselijk lichaam adaptief blijft voor zelfgenezing, als er tenminste normaal en gezond voedsel wordt geconsumeerd, kunnen de meeste aanvallers minstens tijdelijk nog steeds worden teruggeslagen.

Regeringen liegen over de veiligheid van vaccins en fluoride in drinkwater. Hun enig doel is de vernietiging van het immuunsysteem, dat ze met alle mogelijke middelen proberen te verzwakken. Sterk versneden en genetisch gemanipuleerd voedsel, gefluorideerd water, chemtrails met dodelijke stoffen in de lucht, straling, met als meest directe aanval van allemaal vaccins vol kwik en andere gifstoffen. Vooral farmaceutische en immunologische middelen belasten het immuunsysteem overmatig.

Een gepensioneerde professor in de scheikunde sprak zich uit over de aanwezigheid van kwik in vaccins. Hij bevestigde de informatie die was vrijgegeven door een topwetenschapper-klokkenluider, William Thompson van het Amerikaanse Centre for Disease Control and Prevention (CDC), die onlangs een onderzoek publiceerde waarin het verband tussen vaccins en autisme werd bevestigd.

Thompson zei dat thimerosal, een conserveermiddel op basis van ethylkwik in vaccins, dodelijk is voor alle vormen van leven en nooit bij een mens zou mogen worden geïnjecteerd, vooral niet bij een baby in ontwikkeling. Zelfs in zeer lage doses blijkt thimerosal zenuwcellen te doden, zowel in vitro als bij dieren.

Wanneer zich een infectie ontwikkelt, identificeert het immuunsysteem uiteindelijk de specifieke kenmerken ervan en bestrijdt het lichaam de infectie.

Vaccins zijn een aanval op de gezondheid, dus geen geneesmiddel!

Borax, het reinigingsmiddel dat geneest, opzettelijk verzwegen.

Dit is het wondermiddel dat Big Pharma voor je verborgen houdt!
Het is tijd om te schrijven over een huishoudelijk product dat waarschijnlijk op dit moment in je garage staat – een wondermiddel vermomd als schoonmaakmiddel. Het heet Borax en geloof maar dat het veel meer is dan een kakkerlakkenverdelger. Het is een revolutie op het gebied van gezondheid.

In de jaren 60 deed Dr. Rex Newnham, bij een bodemonderzoeker in Australië, een opmerkelijke ontdekking. Omdat hij aan artritis leed en wanhopig op zoek was naar verlichting, wendde hij zich niet tot Big Pharma. In plaats daarvan wendde hij zich tot de natuur. Dit is het verhaal van hoe een eenvoudige verbinding, borium, zijn leven veranderde – en zeer mogelijk ook het jouwe.

De verborgen kracht van borax: een verhaal van ontdekking
Laten we bij het begin beginnen. Rex Newnham, PhD, D.O., N.D., was geen doorsnee wetenschapper. Hij was niet bereid om het onvermogen van de conventionele geneeskunde te accepteren om zijn slopende artritis te behandelen. Als iemand die bodem- en plantchemie bestudeerde, kende hij het belang van mineralen voor de algehele gezondheid. Hij begon te onderzoeken: wat het tekort aan mineralen was dat aan de basis lag van zijn problemen.

Newnham woonde in Perth, West-Australië, waar de bodem zeer arm is aan mineralen en speculeerde dat dit tekort een belangrijke factor kon zijn bij zijn artritis. Zijn kennis van planten leidde hem naar borium, een spoormineraal dat het calciummetabolisme in planten ondersteunt. Zou het hetzelfde kunnen doen bij mensen?

Met niets te verliezen begon hij op zichzelf te experimenteren. Hij begon met het innemen van 30 mg borax per dag. De resultaten waren bijna onmiddellijk merkbaar. Binnen drie weken was alle pijn, zwelling en stijfheid verdwenen. Zijn leven was veranderd.

Maar hier wordt het verhaal interessant. Toen Dr. Newnham zijn bevindingen aan de gezondheidsautoriteiten en medische faculteiten voorlegde, veegden ze die van tafel. Het kon ze niets schelen. Waarom zouden ze ook, als artritismedicijnen miljoenen opleverden?

Dit was geen toeval. Dit was onderdrukking.

Borax: een middel dat in de schaduw bleef
Ondanks dat het genegeerd werd door de medisch gevestigde orde, begon het nieuws zich te verspreiden. Mensen die aan artritis leden hoorden over borax. Degenen die dapper genoeg waren om het te proberen, stonden versteld van de resultaten. Artritis, gewrichtspijn en ontstekingen maakten niet langer deel uit van hun leven. Ze hadden verlichting gevonden in een eenvoudig schoonmaakmiddel.

Maar angst is een krachtig wapen en Big Pharma gebruikte het in hun voordeel. Mensen waren bang om borax te gebruiken vanwege het gevreesde etiket: “vergif”. Borax wordt immers verkocht als schoonmaakmiddel. Het wordt gebruikt om kakkerlakken en mieren te doden. Hoe kan het dan veilig zijn?

Borax en zijn ongelooflijke helende krachten
Dr. Newnham vond uiteindelijk een manier om borax tabletten te maken met een veilige en effectieve dosering, maar de wereld was er nog niet klaar voor. Echter de feiten bleven. Borax was niet alleen een remedie voor artritis. Het heeft de potentie om een breed scala aan aandoeningen te behandelen waar miljoenen mensen elke dag last van hebben.

Hier is een lijst van aandoeningen waarbij borax kan helpen:

  • Artritis: Zowel reumatoïde als artrosepatiënten hebben verlichting gevonden door boraxsupplementen.
  • Osteoporose: Borax helpt bij het reguleren van calcium, wat essentieel is voor sterke botten.
  • Botsporen: Door de calciumstofwisseling te reguleren kan borax botsporen voorkomen en verminderen.
  • Calciumafzettingen: Net als bij botsporen voorkomt borax abnormale calciumafzettingen in het lichaam.
  • Lupus: Deze auto-immuunziekte gekenmerkt door ontstekingen heeft ook gereageerd op behandeling met borax.
  • Hormonaal onbalans: Borax speelt een rol bij het in balans brengen van hormonen, wat belangrijk is voor de algehele gezondheid.
  • Candida: Borax helpt bij het bestrijden van schimmelinfecties, waaronder Candida overgroei.
  • Slapeloosheid: door mineralen in het lichaam te reguleren kan borax slaappatronen verbeteren.
  • Impotentie: Het heeft zelfs potentiële voordelen voor mannen die lijden aan erectiestoornissen.

Klinkt dit niet als het wondermiddel waar we allemaal op hebben gewacht?
Maar daar houdt het niet mee op.

Borax detox: Spoelt de gifstoffen weg en herwint je gezondheid
In de wereld van vandaag worden we constant gebombardeerd met gifstoffen – pesticiden, zware metalen, fluoride en nog veel meer. Ons lichaam wordt aangevallen en dat heeft invloed op alles, van ons immuunsysteem tot onze geestelijke helderheid. Gelukkig kan borax helpen het lichaam te ontgiften.

Een van de meest effectieve manieren om dit te doen is met een borax detox bad. Zo maak je dit:

  • 1 kopje borax
  • 1 kopje Epsomzout
  • ½ kopje zuiveringszout

Voeg deze ingrediënten toe aan een heet bad, zo heet als je kunt verdragen, en laat je minstens 30 minuten weken. Hierdoor kunnen de mineralen in je huid dringen, gifstoffen uit je lichaam verwijderen en je verfrist en verjongd voelen.
Door dit slechts één keer per week te doen, kun je schadelijke chemicaliën wegspoelen, je huid verbeteren en zelfs je immuunsysteem een boost geven.

Borax: het mineraal dat je lichaam nodig heeft
De kern van de helende eigenschappen van borax is het vermogen om calcium en magnesium in het lichaam te reguleren. Deze twee mineralen zijn essentieel voor alles van gezonde botten tot zenuwfuncties, maar ze moeten in de juiste balans zijn.
Te veel calcium en je kunt botsporen, nierstenen en andere pijnlijke aandoeningen krijgen. Te weinig magnesium en je lichaam functioneert niet goed.

Borax helpt dit delicate evenwicht te bewaren door te reguleren hoe je lichaam calcium en magnesium gebruikt. Daarom is het zo effectief bij de behandeling van artritis en osteoporose. Het gaat niet alleen om meer calcium aan je dieet toe te voegen; het gaat erom dat je ervoor zorgt dat je lichaam het op de juiste manier gebruikt.

Maar dat is nog maar het begin. Borax heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen, wat betekent dat het zwelling, pijn en stijfheid in de gewrichten kan verminderen. Het is een effectieve behandeling voor auto-immuunziekten zoals lupus, waarbij ontstekingen welig tieren en gezond weefsel aanvallen.

Een verborgen voordeel: Borax en hormoonbalans
Een van de minder bekende voordelen van borax is het effect op de hormoonbalans. Zowel bij mannen als bij vrouwen blijkt borax te helpen bij het reguleren van hormonen, waardoor alles verbetert, van energieniveau tot zin in seks.

Bij vrouwen kan borax de oestrogeenspiegel in balans helpen brengen, wat cruciaal is voor alles van menstruele gezondheid tot botdichtheid.
Bij mannen kan borax het testosteronniveau verhogen, wat een directe invloed heeft op de spiermassa, het libido en de algehele energie.

Het beste van alles? In tegenstelling tot synthetische hormoonbehandelingen werkt borax samen met de natuurlijke systemen van je lichaam om alles weer in balans te brengen.

Hoe gebruik je borax veilig? Dosering en richtlijnen
Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe je moet beginnen met borax. Het gebeurt tenslotte niet elke dag dat je iets inneemt dat gelabeld is als schoonmaakmiddel. De sleutel is dosering. Hier is een eenvoudige richtlijn die je kunt volgen:

  • Begin met het oplossen van ⅛ theelepel borax in 1 liter water.
  • Drink deze oplossing de hele dag door.
  • Dit is de hoeveelheid waarmee de meeste mensen beginnen om de voordelen van borax te ervaren zonder hun systeem over te belasten. Naarmate je lichaam eraan gewend raakt, kun je de dosering geleidelijk verhogen, maar nooit meer dan ¼ theelepel per dag.

En onthoud, zoals met elk supplement, dat het altijd een goed idee is om een arts of apotheker te raadplegen voordat je met iets nieuws begint, vooral als je medicijnen gebruikt.

Waar het op neerkomt: Big Pharma wil niet dat je het weet
Het is geen verrassing dat borax geen begrip is in de wereld van de gezondheid. Het is goedkoop, het is effectief en het bedreigt de enorme winsten van de farmaceutische industrie.

Artritismedicijnen, hormoonbehandelingen en schimmelwerende middelen brengen elk jaar miljarden op. Borax? Dat kost stuivers.

Maar het punt is; Borax is een natuurlijk, betaalbare oplossing voor een reeks gezondheidsproblemen die de moderne geneeskunde niet kan genezen.

Het bewijs is er, ook al wil de reguliere medische gemeenschap het niet toegeven.
Als je het zat bent om te horen dat je enige optie een leven lang pillen met bijwerkingen zijn, is het misschien tijd om iets anders te overwegen.

Misschien is het tijd om borax te proberen.

Lees hier meer over https://amg-news.com/borax-the-super-cure-they-dont-want-you-to-know-about-the-miracle-cure-big-pharma-is-hiding-from-you/

Help mee deze boodschap wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en in opstand komt om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijdering door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …