Je bezit deze sleutel op het moment dat je bewustzijn je zegt: doe het of faal! Op dat moment zul je alleen zijn! Niemand zal je beoordelen of belonen. Maar je zult het voelen wanneer het werkelijk gebeurt. Het is het einde van een tijdperk! En het begin van een ander.

Ondertussen ziet alles er heel normaal uit; je buren wonen nog steeds in hun onbetaalbare grote huizen, rijden met hun kinderen van en naar school in gloednieuwe luxe auto’s, en niemand denkt aan een dreigende economische catastrofe.

Planeet Aarde is nu, op dit moment, volledig afgesloten door onze buitenaardse broeders en zusters met hun grote armada van onzichtbare ruimteschepen. Geen enkel wezen kan de Aardse sfeer verlaten zonder toestemming. Degenen die hebben geprobeerd te ontsnappen naar Mars zijn teruggehaald. Alle bases op de Maan en Mars zijn in handen van de Galactische Federatie en ontoegankelijk voor de elites van de Diepe Staat Cabal.

Binnenkort komt onze bevrijding van schuldslavernij, lang en breed voorbereid achter de schermen. Vertrouw op het plan. Q blijft zeggen ‘we hebben alle informatie’ – onze Alliantie heeft de luxe om te wachten op het perfecte moment van doorbraak om de doodsteek toe te dienen aan de Deep State.

De waarheid is dat de meeste huizen en auto’s die je ziet grotendeels gefinancierd zijn met ‘geleend geld’, en dat zal instorten op het moment dat de economie tegen de muur slaat. Alle cijfers zijn absoluut alarmerend en geven aan dat de wereldeconomie hard op weg is naar een wereldwijd financieel Armageddon.

Mensen zijn ongeduldig en hun geheugen is erbarmelijk kort. Slechts weinigen zijn in staat om een langetermijnvisie te hebben op wat er gaande is. Iedereen is eraan gewend geraakt om ‘in het nu te leven’ en zich niet te richten op wat komen gaat.

Voor velen voelt het alsof er niets verandert, corrupte parasieten zijn nog steeds de baas en controleren de gebeurtenissen wereldwijd, maar het lijkt zo omdat niet alles wat er gaande is wordt gezien.

De brug tussen het fysieke en het spirituele
Onze pijnappelklier of 3e oog is deze brug en de meest bekende en vergiftigde klier in het menselijk lichaam.

Inderdaad, de pijnappelklier is de meest aangevallen en vergiftigde klier in het menselijk lichaam. Maar waarom? Omdat deze fungeert als een brug tussen het fysieke en spirituele rijk en de sleutel is naar het hoger bewustzijn. Ga met ons mee op een verhelderende reis terwijl we de mysteries van de pijnappelklier ontrafelen en onderzoeken hoe je deze heilige poort naar ware verlichting kunt reinigen en openen.

De pijnappelklier, ook wel het “Derde Oog” genoemd, is al duizenden jaren een onderwerp van fascinatie en ontzag. Onze oude voorouders geloofden dat het de zetel van de geest of ziel was, een vitaal centrum van innerlijke wijsheid en inzicht.

In het oude Egypte werd deze kleine klier gezien als de poort naar een dieper begrip van het universum. Maar in onze moderne tijd wordt de pijnappelklier belegerd. Ze is het doelwit geworden van verschillende gifstoffen en vervuilende stoffen, waardoor deze bij veel mensen is afgesloten.

In dit artikel wordt ingegaan op het belang van de pijnappelklier, haar rol in het menselijk bewustzijn en vooral hoe je deze krachtige bron van verlichting kunt reinigen en ontsluiten.

De rol van de pijnappelklier in het menselijk bewustzijn
Om het belang van de pijnappelklier echt te begrijpen, moet je eerst haar rol in het menselijk bewustzijn begrijpen. Deze opmerkelijke klier, diep in de hersenen, is niet zomaar een orgaan; het is een portaal naar hogere dimensies van bewustzijn.

Dit is waarom het belangrijk is

  1. Verbinding met de spirituele wereld: De pijnappelklier wordt vaak het “derde oog” genoemd vanwege haar uniek vermogen om realiteiten buiten het fysieke rijk waar te nemen. Ze fungeert als een brug tussen de materiële wereld en de spirituele dimensies, waardoor we onze intuïtie, innerlijke wijsheid en spirituele inzichten kunnen aanboren.
  2. Oude wijsheid: Onze voorouders uit de oudheid erkenden het belang van de pijnappelklier en vereerden het als de zetel van de geest of ziel. Het was een symbool van verlichting en spiritueel ontwaken in culturen zoals het oude Egypte, waar het werd afgebeeld als het Oog van Horus. “”” Wijsheid: Acht Bijbelse kruiden, één supplement, een leven lang welzijn en genade
  3. De woorden van Jezus: Zelfs in de leer van Jezus vinden we verwijzingen naar het belang van de pijnappelklier. Toen hij zei: “Het oog is de lamp van het lichaam, en als het oog helder is, zal je lichaam gevuld zijn met licht,” zinspeelde hij op de pijnappelklier als het oog van intuïtie, de sleutel om dingen helder en in waarheid te zien?

De gesloten pijnappelklier en spirituele dood
In de wereld van vandaag blijft de pijnappelklieren van de meeste mensen gesloten of verkalkt door verschillende factoren. Deze blokkade kan een diepgaand effect hebben op ons spirituele en mentale welzijn:

  1. Misleiding en beperkte waarneming: Een gesloten pijnappelklier beperkt ons vermogen om de waarheid waar te nemen buiten wat ons wordt voorgeschoteld. Het belemmert ons vermogen om werkelijkheid van illusie te onderscheiden, waardoor onze geest kwetsbaar wordt voor manipulatie en misleiding.
    2. Stagnatie van bewustzijn: Zonder een open pijnappelklier blijft ons bewustzijn gevangen in de materiële wereld, verstoken van de diepere inzichten en wijsheid die voortkomen uit de verbinding met het spirituele rijk. Deze stagnatie kan leiden tot een gevoel van spirituele dood, waardoor we los komen te staan van ons ware zelf.

AWAKEN gaat over het ontsluiten van de kracht van je pijnappelklier
De pijnappelklier, ons derde oog, is niet zomaar een mysterieuze klier, maar een poort naar hogere bewustzijnstoestanden en spirituele waarheid. Het is door de geschiedenis heen vereerd als de sleutel tot het ontsluiten van onze innerlijke wijsheid en het verbinding met de spirituele wereld. In een wereld vol afleiding en misleiding kan het belang van de pijnappelklier niet genoeg worden benadrukt.

Door proactief je pijnappelklier te reinigen en te openen, kun je beginnen aan een transformerende reis naar verlichting en spiritueel ontwaking. Het is tijd om los te komen van de ketenen van het materialisme en je opnieuw te verbinden met je ware zelf door de kracht van de pijnappelklier. Omarm de eeuwenoude wijsheid en ontsluit de geheimen van je innerlijke wereld, want het pad naar verlichting ligt in jezelf.

Het ontsluiten van de pijnappelklier is het pad naar verlichting
De pijnappelklier, een klein endocrien orgaan ter grootte van een erwt dat zich diep in de hersenen bevindt, is al eeuwenlang een onderwerp van fascinatie en mysterie. René Descartes, de 17e-eeuwse Franse filosoof, verwees als bekend is ernaar als de “hoofdzetel van de ziel”, terwijl het in een modernere context vaak het “derde oog” wordt genoemd vanwege de vermeende connectie met spirituele ervaringen en intuïtie.

De klier produceert melatonine, een hormoon dat de modulatie van waak-/slaappatronen en seizoen functies beïnvloedt. Deze productie wordt beïnvloed door het licht; de pijnappelklier ontvangt signalen van het oog, via het retina-hypothalamuskanaal, waardoor het weet of het dag of nacht is en past de melatonine afscheiding daarop aan.

Het goede nieuws is dat je stappen kunt ondernemen om je pijnappelklier te reinigen en te openen en je verbinding met hogere bewustzijnstoestanden en spirituele waarheid te herstellen. Hier zijn enkele strategieën om je op weg te helpen;

  1. Dieet en voeding: Begin met het ontgiften van je lichaam. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen, fluoride en andere gifstoffen die zich kunnen ophopen in de pijnappelklier. Eet een dieet dat rijk is aan biologische groenten en fruit, vooral groenten en fruit die rijk zijn aan antioxidanten zoals blauwe bessen en spirulina. Spirulina heeft mogelijk kanker werende eigenschappen en kan de bloeddruk verlagen.
    2. Zonlicht en meditatie: Regelmatige blootstelling aan natuurlijk zonlicht helpt de pijnappelklier te stimuleren. Meditatiepraktijken, vooral die welke zich richten op het derde oog, kunnen ook helpen om deze slapende klier wakker te maken en je intuïtie te verbeteren.
    3. Ontkalking: Overweeg om ontkalkers zoals appelciderazijn, jodium en borax in je routine op te nemen. Deze natuurlijke stoffen kunnen helpen de verkalking af te breken die zich in de loop der jaren in de pijnappelklier heeft opgehoopt.
    4. Technieken om de pijnappelklier te activeren: Ontdek verschillende technieken en praktijken die ontworpen zijn om de pijnappelklier te activeren en te openen. Yoga, zingen en bewustzijn kunnen bijzonder effectief zijn.
    5. Spiritueel ontwaking: Omarm een spirituele praktijk of geloofssysteem dat met je resoneert. Zelfreflectie, gebed of ritueel kunnen de opening van je pijnappelklier vergemakkelijken en je begeleiden op je pad naar het spiritueel ontwaken.

Echter, om onze onderdrukkers te verslaan, is het essentieel hun organisatiestructuur en tactieken die ze gebruiken te begrijpen. Eerdere FWC artikelen hebben hun structuur en modus operandi beschreven. Zonder deze kennis is het een verloren strijd en de cabal weet dat. Deze eerdere artikelen hebben de structuren van de cabal geschetst, de reacties gezien, maar slechts een minderheid is in staat geweest om de ins en outs te begrijpen. https://finalwakeupcall.info/en/?s=structure+en+modus+operandi

Wanneer genoeg wakkere lezers deze unieke artikelen begrijpen en toepassen, zullen de onderdrukkers verliezen. En hebben we onszelf bevrijd van de eeuwenlange onderwerping.

Referentie: https://amg-news.com/attention-the-pineal-gland-or-3rd-eye-is-the-most-heavily-targeted-poisoned-gland-in-the-human-body-2/

 

Help deze boodschap wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en in opstand komt om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijdering door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …