Tijdperk van Wijsheid, Liefde en Vrede
Je bestemming ligt niet in de toekomst, maar in het verleden. De meeste mensen kijken in de verkeerde richting, je toekomst ligt in het verleden, niet in de toekomst! Hoe je het ook bekijkt, het is veel rationeler en passender dan veel van de bekende theorieën van de wetenschap.

Kijk naar de oude architectuur en let op de apparaten voor het onttrekken van elektromagnetische energie die meer dan 700 jaar geleden al in gebruik waren tijdens de Tartaars-Arische Hoge Beschaving. Naast details zoals roosvensters en muqarnas, zijn alle driedimensionale architectonische decoratieve elementen symbolen van de vibratie van elektromagnetische energie die inwerkt op moleculen en het gedrag van cellen verandert.

In ons recente verleden, ruim tachtig jaar geleden, werden deze golven gebruikt om te genezen, te tillen, te transporteren en gevoelens van harmonie en euforie te creëren.

Religies zijn gebruikt om de echte antwoorden te verbergen op wie en wat we werkelijk zijn, om de controle van de cabal over ons te verscherpen, om ons te plunderen en uit te buiten, om onze rijkdom te stelen en hun macht te vergroten.

Open je drie ogen, stroop je mouwen op en vraag iedereen die je kent of ze gratis energie aan hun deur geleverd willen krijgen op het moment dat tweederde van de bevolking wakker is.

Een gouden tijdperk van wijsheid, liefde en vrede staat voor de deur. Als de mensheid niet evolueert, zal ze imploderen in een wereldwijde catastrofe. Maar als het bewustzijn van de mensheid evolueert, zal een gouden tijdperk van wijsheid, liefde en vrede aanbreken. Want ons zonnestelsel is een domein van de ruimte binnengegaan dat een galactische anomalie heeft die de ruimte van de derde dichtheid sterk beïnvloedt.

Al in 2014 bevestigden wetenschappers dat ons zonnestelsel op het punt stond een grote interstellaire wolk binnen te gaan die ‘the local fluff’ wordt genoemd, die ongeveer 30 lichtjaar breed is en bijeen wordt gehouden door een zeer groot magnetisch veld.
https://theeventchronicle.com/explain-mysterious-photon-belt/

De beweging van ons zonnestelsel in de ‘fotongordel’ is niet iets dat een fysieke vernietiging inluidt, maar eerder een versnelling van bewustzijn.

Zij die emotioneel en mentaal voorbereid zijn, zullen in staat zijn om op de komende galactische golven te surfen en een nieuwe realiteit te manifesteren; het spreekwoordelijke koninkrijk van de hemel op aarde.

Zij die onvoorbereid zijn zullen het tegenovergestelde doen en grotere stress en onrust ervaren in hun persoonlijke en collectieve levens. De cabal heeft echter enige tijd gekregen om zich voor te bereiden op het opgeven van de macht zonder dat het financiële wereldsysteem instort.

De brug tussen de fysieke en spirituele rijken
Je pijnappelklier, vaak het ‘derde oog’ genoemd, is de klier in het menselijk lichaam die het meest wordt aangevallen en vergiftigd. Maar waarom? Omdat het fungeert als een brug tussen het fysieke en spirituele rijk en de sleutel bevat tot hogere bewustzijnstoestanden. Volg deze verhelderende reis terwijl de geheimen van de pijnappelklier worden onthuld en wordt uitgelegd hoe je deze heilige poort naar ware verlichting kunt reinigen en openen.

De pijnappelklier is al duizenden jaren een onderwerp van fascinatie en ontzag. Onze voorouders uit de oudheid geloofden dat het de zetel van de geest of ziel was, een vitaal centrum van innerlijke wijsheid en inzicht. In het oude Egypte werd deze kleine klier gezien als de poort naar een dieper begrip van het universum.

Maar vandaag de dag wordt de pijnappelklier bedreigd. Deze is het doelwit geworden van verschillende gifstoffen en vervuilende stoffen, waardoor ze voor veel mensen gesloten blijft. De pijnappelklier is belangrijk voor het menselijk bewustzijn en hier lees je hoe je deze krachtige bron van verlichting kunt reinigen en ontsluiten.

Deze opmerkelijke klier, diep in de hersenen, is niet zomaar een orgaan; het is een portaal naar hogere dimensies van bewustzijn. Dit is waarom het belangrijk is:

  1. Het is je link naar de spirituele wereld, want het unieke vermogen is om realiteiten voorbij het fysieke rijk waar te nemen. Het fungeert als een brug tussen de materiële wereld en de spirituele dimensies, waardoor we onze intuïtie, innerlijke wijsheid en spirituele inzichten kunnen aanboren.
    2. Oude wijsheid: Onze voorouders uit de oudheid erkenden het belang van de pijnappelklier en vereerden het als de zetel van de geest of ziel. Het was een symbool van verlichting en spiritueel ontwaken in culturen zoals het oude Egypte, waar het werd afgebeeld als het Oog van Horus.
    3. De woorden van Jezus: verwijst naar het belang van de pijnappelklier. Toen hij zei,

“Het derde oog is de lamp van het lichaam, en als het oog helder is, zal je lichaam gevuld zijn met licht”, is het oog van intuïtie de sleutel om dingen helder en in waarheid te zien.

Gesloten pijnappelklier en spirituele dood
In de wereld van vandaag blijft de pijnappelklier van de meeste mensen gesloten of verkalkt door verschillende factoren. Deze blokkade kan een diepgaand effect hebben op ons spirituele en mentale welzijn:

  1. Misleiding en beperkte waarneming beperken het vermogen om de waarheid waar te nemen die verder gaat dan wat wordt gepresenteerd. Het belemmert je vermogen om werkelijkheid van illusie te onderscheiden, waardoor je geest kwetsbaar wordt voor manipulatie en misleiding.
    2. Stagnatie van bewustzijn: Zonder een open pijnappelklier blijft je bewustzijn gevangen in de materiële wereld, verstoken van de diepere inzichten en wijsheid die voortkomen uit de verbinding met het spirituele rijk.

Deze stagnatie kan leiden tot een gevoel van spirituele dood, waardoor je afgesloten blijft van je ware zelf.

Het ontsluiten van de pijnappelklier is je pad naar verlichting
Het goede nieuws is dat je stappen kunt ondernemen om je pijnappelklier te reinigen en te openen, waardoor je verbinding met hogere bewustzijnstoestanden en spirituele waarheid weer ontwaakt.
Hier zijn enkele strategieën om je op weg te helpen:

  1. Dieet en voeding: Begin met het ontgiften van je lichaam. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen, fluoride en andere gifstoffen die zich kunnen ophopen in de pijnappelklier. Eet een dieet dat rijk is aan biologische groenten en fruit, vooral groenten en fruit die rijk zijn aan antioxidanten zoals blauwe bessen en spirulina.
    2. Zonlicht en meditatie: Regelmatige blootstelling aan natuurlijk zonlicht helpt de pijnappelklier te stimuleren. Meditatiepraktijken, vooral die welke gericht zijn op het derde oog, kunnen ook helpen om deze slapende klier wakker te maken en je intuïtie te verbeteren.
    3. Ontkalking, overweeg om ontkalkers zoals appelciderazijn, jodium en borax in je routine op te nemen. Deze natuurlijke stoffen kunnen helpen de verkalking af te breken die zich in de loop der jaren in de pijnappelklier heeft opgehoopt.
    4. Technieken om de pijnappelklier te activeren Er zijn verschillende technieken en praktijken om de pijnappelklier te activeren en te openen. Yoga, zingen en geestvervulling oefeningen kunnen bijzonder effectief zijn.
    5. Omarm een spirituele gewoonte of geloofssysteem dat met je resoneert. Zelfreflectie, gebed of ritueel kan het openen van je pijnappelklier vergemakkelijken en je begeleiden op je pad naar spiritueel ontwaken.

De pijnappelklier is je derde oog, niet zomaar een mysterieuze klier, maar een poort naar hogere staten van bewustzijn en spirituele waarheid. Het is door de geschiedenis heen vereerd als de sleutel tot het ontsluiten van innerlijke wijsheid en het verbinden met de spirituele wereld. In een wereld vol afleiding en misleiding kan het belang van de pijnappelklier niet genoeg worden benadrukt.

Door proactief je pijnappelklier te reinigen en te openen, kun je beginnen aan een transformerende reis naar verlichting en spiritueel ontwaken. Het is tijd om los te komen van de ketenen van het materialisme en je opnieuw te verbinden met je ware zelf door de kracht van de pijnappelklier.

Omarm eeuwenoude wijsheden en ontgrendel de geheimen van je innerlijke wereld.

De geheimen van de pijnappelklier
De pijnappelklier, een klein endocrien orgaan ter grootte van een erwt dat zich diep in de hersenen bevindt, is al eeuwenlang een onderwerp van fascinatie en mysterie. René Descartes, de 17e-eeuwse Franse beroemde filosoof, verwees ernaar als de ‘zetel van de ziel’, terwijl het in modernere contexten vaak het ‘derde oog’ wordt genoemd vanwege de vermeende connectie met spirituele ervaring en intuïtie.

De pijnappelklier zit bijna in het midden van de hersenen, genesteld tussen de twee hersenhelften in een gebied dat de epi thalamus wordt genoemd. Hoewel ze zo groot is als een erwt, speelt zej verschillende belangrijke rollen in het lichaam, waarvan de belangrijkste het reguleren van je circadiaans ritme is. – Een circadiaans ritme, of circadiaanse cyclus, is een natuurlijke oscillatie die zich ongeveer elke 24 uur herhaalt.

De klier produceert melatonine, een hormoon dat betrokken is bij de modulatie van slaap-waakpatronen en seizoensgebonden functies. Deze productie wordt beïnvloed door licht; de pijnappelklier ontvangt signalen van het oog, via het tracé retina-hypothalamus, die aangeven of het dag of nacht is en past de melatonine afscheiding hierop aan.

Naast de bekende fysiologische functies heeft de pijnappelklier een zekere fascinatie die zich uitstrekt tot het gebied van metafysica en spiritualiteit, wat leidt tot de bijnaam ‘het derde oog’.

Verkalking van de pijnappelklier.
Een ander mysterie rond de pijnappelklier is het fenomeen van verkalking. Autopsiestudies hebben aangetoond dat de pijnappelklier, meer dan enig ander orgaan in het menselijk lichaam, vaak is verkalkt, door opeenhoping van kalkafzettingen in de loop van de tijd. De oorzaak en de gevolgen van deze verkalking zijn grotendeels onbekend. Sommige onderzoeken suggereren echter een verband tussen verkalking van de pijnappelklier en neurodegeneratieve ziekten zoals Alzheimer, hoewel er meer onderzoek nodig is om dit mogelijke verband te bevestigen en te begrijpen.

Het effect van fluoride op de pijnappelklier.
Een van de meest intrigerende gebieden van onderzoek naar de pijnappelklier is het effect van fluoride, een veelgebruikt additief in openbare watersystemen en tandheelkundige producten vanwege het beschermende effect op het tandglazuur. Fluoride is een natuurlijk voorkomend mineraal, maar wordt een gezondheidsprobleem wanneer het niveau in het lichaam te hoog wordt. Een punt van zorg is dat de pijnappelklier bijzonder gevoelig kan zijn voor fluorideophoping, waardoor de werking ervan wordt aangetast.

Verkalking van de pijnappelklier komt van nature voor en wordt vaak geassocieerd met veroudering. Onderzoek suggereert echter dat blootstelling aan hoge fluoridegehaltes kan bijdragen aan een eerdere en sterkere verkalking. Dit is zorgwekkend omdat verkalking van de pijnappelklier het vermogen om melatonine te produceren kan beïnvloeden.

Hoewel de pijnappelklier fysiek klein is, neemt deze zowel in de wetenschap als in de spiritualiteit een belangrijke plaats in. Te weten de cruciale rol in het reguleren van onze biologische ritmes spreekt voor het fundamentele belang, terwijl de metaforische interpretatie als ‘derde oog’ diepgaande vragen over bewustzijn en spiritualiteit aanboort.

Als we de diepten van het menselijk brein onderzoeken, blijkt de pijnappelklier een fascinerend en mysterieus middelpunt. Misschien is dit artikel het topje van de ijsberg als het gaat om het begrijpen van de volledige omvang van de functies van deze klier en de implicaties voor het begrijpen van bewustzijn, gezondheid en onze plaats in het universum?
https://amg-news.com/attention-the-pineal-gland-or-3rd-eye-is-the-most-heavily-targeted-poisoned-gland-in-the-human-body-2/

 

Net binnen; het laatste belangrijke nieuws

De strijd van de duistere krachten tegen het licht is eindelijk verloren. Uiteindelijk zullen alle vragen beantwoord moeten worden. Niemand zal ontsnappen totdat gerechtigheid is geschied. Ze staan letterlijk met hun rug tegen de muur. Deze keer is de overwinning voor ons.

We hebben allemaal een monumentale taak voor de boeg om te voorkomen dat de verborgen krachten van de duisternis een ravage aanrichten wanneer ze allemaal hun nederlaag moeten accepteren.

Als we terugkijken, is er de afgelopen jaren veel gedaan.

Tot 2012 was het leven op Aarde ernstig bedreigd.

– We kunnen hulp krijgen, maar we moeten zelf de veranderingen doorvoeren, want het is onze planeet.

– Er zal geen angstpsychose meer zijn.

– Planeet Aarde zal een vredige, probleemloze wereld worden waar iedereen zich kan ontspannen.

– Wees ervan verzekerd dat ons nieuwe tijdperk al begonnen is.

Er komen betere tijden aan; onze nieuwe levensstijl zal heel anders zijn dan die van vandaag. Het leven zal gevarieerder en meer ontspannen zijn, we zullen meer tijd voor onszelf hebben, het zal een geheel nieuwe manier van leven zijn met zeer opwindende veranderingen in het verschiet.

Innovaties die al bestaan zijn ons opzettelijk onthouden door de duistere machten die ze zelf hebben gebruikt.

Tot nu toe is ons leven een strijd om te overleven geweest, maar het wordt geleidelijk beter.

Nieuwe ontdekkingen en manieren van leven zullen ons leven heel opwindend maken. Alle komende veranderingen zijn fascinerend en zullen een bepaald pad volgen.

Zie voor meer details onze Telegram-pagina van afgelopen donderdag.

Help mee deze belangrijke boodschap wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en in opstand komt om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covide injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijdering door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …