Deze keer komt de doorbraak die Jezus Christus 2000 jaar geleden aankondigde er echt aan.

Dat is de reden voor de versnelde veranderingen die de meesten van jullie vandaag de dag kunnen waarnemen.

 

Hoe de mens haar vrijheid verloor

Openbaring brengt licht, verandering en genezing. Nergens in de opgetekende geschiedenis was de kunst om geld te verdienen uit het niets meer ontwikkeld dan in het oude Khazarenrijk, dat ontstond uit nomadische roversclans die opereerden op de westelijke karavaanroutes in het Kaukasusgebergte, ten noorden van Irak en tussen de Zwarte Zee en de Kaspische Zee.

 

In de tiende eeuw hadden de Khazaren een rijk opgebouwd dat zich uitstrekte van het noorden van de Zwarte Zee tot aan de Oeral en van het westen van de Kaspische Zee tot aan de Dnjepr.

 

De Khazaarse krijgsheren besloten dat ruilhandel en het uitlenen van geld winstgevender en minder gevaarlijk zou zijn dan het plunderen van karavanen. Er was één probleem. Het Khazaarse Rijk was bijna gelijk verdeeld tussen christenen, moslims en joden. Zowel Christenen als Moslims geloofden dat het heffen van rente op een lening, toen woeker genoemd, een zonde was. Alleen Joden mochten openlijk rente vragen over leningen. Of ze het nu om praktische redenen deden of uit echte religiositeit, de Khazariaanse aristocratie beweerde zich tot het Jodendom te hebben bekeerd.

 

Het verhaal van wat er staat te gebeuren zal het grootste nieuwsverhaal worden in de geschiedenis van de mensheid op planeet Aarde en zelfs in ons universum. De Khazaarse rovers bende met hun criminele zwendel van schuldbankieren, inside jobs, massamoorden, massasurveillance, terroristische aanvallen, vliegtuigongelukken en religieus bedrog brokkelen nu af. Er komt een einde aan meer dan dertien eeuwen van door de elite geleide misinformatie.

 

De controlemethoden van de Rothschild bankiersdynastie worden al eeuwenlang nagevolgd door Globalistische financiers, al dan niet joods. Een belangrijk onderdeel van deze controle is totale geheimhouding. Het gebruik van omgekochte of gechanteerde politici als marionetten, die onderhevig zijn aan publieke woede en controle, stelt de globalisten in staat om straffeloos buiten het publieke oog te opereren.

 

Met hun nepgeld en nepoorlogen beroven ze de werkende klasse van echte rijkdom om triljoenen van de Main Street-economie naar hun eigen zakken te sluizen. En dan, nadat ze de grootste diefstal in de geschiedenis hebben gepleegd, lezen ze hun arme slachtoffers de les over de opwarming van de aarde, racisme en genderkwesties.

 

Let op: de Globalistische parasietocraten worden beschreven en gekwalificeerd met de naam Illuminati, Insiders, Deep State, meer specifiek Rothschild Khazariaanse Maffia, Elite, Establishment of Powers That Be.

 

Dit zijn degenen die het vrijmetselaars joodse centrale bankkartel, de CIA, MI-6 en Mossad leiden; ze destabiliseren de overheid, bedrijven, wetshandhaving, onderwijs en de media in een complot om de mensheid te onteigenen en tot slaaf te maken.

 

De uitvinding van de drukpers, waarmee geld gedrukt kon worden, en de Bijbel leidden tot het tijdperk van de Verlichting en de ondergang van de Roomse Kerk.

 

Geld verving religie als het nieuwe controlemechanisme van de rijke elite. Rijkdom staat gelijk aan macht door de uitgifte van vals geld, dat het echte geld uit de handen van het volk neemt en in de handen van de internationale bankiers brengt.

 

Dit is het belangrijkste instrument van onderdrukking, te weten het creëren van rijke overheersers en arme mensen. Door de toepassing van deze verborgen instrumenten van onderdrukking hebben de mensen hun vrijheid verloren.

 

Om onze vrijheid terug te krijgen, moeten de mensen de macht van de cabal breken, omdat deze het eigen geldsysteem van de mensen buiten de wet heeft gesteld volgens het koloniale script.

 

De mensen zwoegen als slaven om voorwaarts te strompelen, doen wat hen gezegd wordt, zonder echt te weten waar het allemaal toe leidt, want deze woekeraars zijn eenvoudigweg niet van deze wereld, ook al is het op dit moment moeilijk te begrijpen en te accepteren!

 

Een groep Satanaanbidders – Luciferians/Satanisten/Baal aanbidders – is erin geslaagd te infiltreren in de hoogste financiële kringen – het Vaticaan – regeringen – het leger – religies en zelfs in oude geheime genootschappen zoals de Tempeliers, Jezuïeten, Vrijmetselaars en de Ridders van Malta.

 

Hun leugen is zo groot geworden dat deze bijna niet meer van de waarheid te onderscheiden is! Het is allemaal één groot bedrog, van boven naar beneden en overal daar tussenin. De leugen is op elk niveau anders!

 

Het resultaat is wereldwijd corruptie, waaronder omkoping, afpersing, moord, drugshandel, witwassen van geld, wereldwijd wapenverkoop, mind control, mensenhandel in seks, pedofilie en uiteindelijk zelfs de satanische rituele bloedoffers van jonge kinderen, zoals naar voren kwam in het PizzaGate onderzoek en op grotere schaal via PedoGate.

 

“De hele menselijke geschiedenis draait om Messiaans Satanisch Jodendom (“Chassidisme”); zij maken geschiedenis, terwijl politiek één grote film is, en zij zijn de regisseurs, die profetieën uit het Oude Testament in werkelijkheid brengen.

Ze veroverden de Vrijmetselarij door de Illuminati-gedachte op te bouwen (via Rothschild/Jacob Frank/Weishaupt); ze sloten een pact met de Britse monarchie toen ze Willem III financierden om koning te worden; ze plaatsten de Britse Royals aan het hoofd van de Vrijmetselaars; ze vervaardigden het moderne banksysteem en de Fed (via Rothschild); ze creëerden het Zionisme, de wereldoorlogen, de Europese Unie enzovoort. Ze regeren via hun marionetten. Rothschild (wiens voorouders deel uitmaakten van de Chassidische cultus) en Rockefeller, zijn de leidende kracht achter de CFR, de Bilderberg Groep, de Trilaterale Commissie, etc.

We bevinden ons nu in het “einde der tijden”; ze proberen een “voorspelde” derde wereldoorlog aan te wakkeren.

 

Oordeel niet over jezelf

Waarom mensen zo gemakkelijk misleid worden door de cabal, ligt het antwoord in de vraagstelling zelf; omdat het MENSEN zijn.

 

Onthoud dat de uitdrukking “Oordeel niet over jezelf” een zeer diepe betekenis heeft die veel verklaart.

 

Zuiver menselijke zielen verschillen van wezens met een lage vibratie die belichaamd zijn in menselijke lichamen.

 

Ten eerste door hun subtiele materiële structuur. Dus als een mens zeven chakra’s heeft, heeft een reptielachtige bijvoorbeeld er maar drie.

 

Dit verklaart het ongelooflijke verschil in mentale en emotionele perceptie van het leven en de mensen om ons heen.

 

Als mensen worden gekenmerkt door empathie, en dus onbaatzuchtige spirituele impulsen, dan zijn reptielachtigen daar volledig van verstoken. Ze zijn niet in staat om ze te ervaren, simpelweg vanwege hun afkomst.

 

Het is precies deze ‘discrepantie’ in het menselijk leven dat verklaart waarom de mens het slachtoffer is geworden van wezens met lage vibratie die zich op een veel lager ontwikkelingsniveau bevinden dan zijzelf.

 

Het punt is dat de mens zichzelf altijd beoordeelt.

  • Als ze niet in staat zijn om gemeen te zijn, verwachten ze niet dat anderen dat wel zijn.
  • Als ze niet sluw en bedrieglijk kunnen zijn, denken ze dat anderen dat ook niet kunnen zijn.
  • Als ze onbaatzuchtig kunnen liefhebben, denken ze dat dit ook het kenmerkend is van anderen.
  • Als ze altijd klaarstaan om te helpen, wat hen van nature gegeven is, verwachten ze hetzelfde gedrag van anderen.
  • Gekenmerkt door vriendelijkheid en openheid, denken ze dat dit ook kenmerkend is bij anderen.

 

Er zijn nog veel meer soortgelijke voorbeelden te geven, maar de essentie van wat hierboven gezegd is, is dat een zuiver menselijke ziel zich niet eens kan voorstellen tot wat voor gemeenheid, wreedheid en verraad andere wezens in staat zijn, die uiterlijk op hen lijken, maar een heel andere “inhoud” hebben.

Het is precies deze zwakte van de mens – zijn grenzeloze goedgelovigheid en zijn verlangen om voor zichzelf te oordelen – die de Draco-reptielen en anderen ze altijd hebben uitgebuit, door vleierij, bedrog en verraad te gebruiken om hun doelen te bereiken, wat uiteindelijk leidde tot hun volledige overname van onze planeet Aarde.

 

Vader Absolute, die onmetelijk veel van jullie houdt, heeft tot jullie gesproken

Aanvaard door Marta

 

Help mee deze belangrijke boodschap wijd en zijd te verspreiden.

 

 

Voor de goede orde;

Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en in opstand komt om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

 

Of dat de cabal verlamd wordt door

  1. Een massaal ontwaking
  2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
  3. Verwijdering door buitenaardse interventie

 

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

 

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als

E-book formaat.

PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf

E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

 

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos door te gaan met het huidig cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt.

Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

 

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de grote verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug meer, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …