Het is opvallend dat slechts enkelen van ons die echt wakker zijn, geïnformeerde commentaren schrijven. Is de rest nog onvoldoende wakker? Onthoud dat alleen de echt wakkere mensen zullen overgaan naar de 5D wereld. Het is ontmoedigend vast te stellen dat de cabal meer mentale schade heeft aangericht dan oorspronkelijk gedacht.

Kijk hoe de geschiedenis zich al honderdduizenden jaren herhaalt, het draait allemaal om wijn, vrouwen en gokken, zoals het voetbalkampioenschap weer eens bewijst. Iedereen die dit niet ziet, is niet echt wakker!

 

Zonder de angstcampagne en de mediapropaganda hebben de acties van regeringen geen poot om op te staan. “Sociale distantiëring” voorkomt niet dat de financiële elites instructies geven aan corrupte politici. Aan de andere kant wordt “sociale afstand” in combinatie met gevangenisstraf gebruikt als een middel voor sociale onderdrukking. Het verhindert mensen elkaar te ontmoeten en te protesteren tegen de zogenaamde Nieuwe Wereld Orde, dat het in werkelijkheid is.

Niets is spontaan of toevallig. Alle economische recessies zijn en worden georkestreerd op nationaal en/of mondiaal niveau. Op haar beurt is deze crisis geïntegreerd in de militaire en inlichtingenplanning van de NAVO. De bedoeling is niet alleen om China, Rusland en Iran te verzwakken, maar ook om het economisch weefsel van de Europese Unie (EU) te destabiliseren. Deze crisis is ongekend in de wereldgeschiedenis. Het is een oorlogsdaad tegen het eigen volk. Zoals corrupte regeringen ons vertellen, is het om “mensen te beschermen tegen het virus”.

Wat niet wordt vermeld, zijn de onuitgesproken oorzaken: een paniekcampagne namens de crediteuren via corrupte regeringen om de economie stil te leggen, zogenaamd om “levens te redden”, dat een grote leugen is. Er worden geen levens gered en dat weten zij ook.

Waarheid en solidariteit zijn essentieel om dit tij te keren. De eerste stap in een wereldwijde beweging is een goed geoliede “tegenpropaganda” machine.

Het uiteindelijke doel van het grote geld is om natiestaten – met hun eigen instellingen en nationale economieën – te veranderen in “open economische gebieden”. Dit was het lot van Irak en Afghanistan. Maar nu, zonder troepen te sturen, door eenvoudigweg onderdanige proxy-regeringen in combinatie met corrupte politici te bevelen hun economieën stil te leggen op humanitaire gronden, dat de zogenaamde “Responsibility to Protect” (R2P) genaamd, wordt voltooid zonder dat militaire interventie nodig is.

Dit is een imperiale agenda. Wat willen wereldwijd de financiële elites? Alle naties privatiseren? De hele planeet bezitten en privatiseren? Het is de laatste stap in de voltooiing van de Nieuwe Wereld Orde samenleving.

Weinig mensen begrijpen echt wat er gebeurt. Maar het onrecht is voor iedereen zichtbaar. Vervolgens, dankzij lage rentetarieven en het bijdrukken van nepgeld, nam de schuld toe. Zowel bedrijven als huishoudens schakelden over van ‘voor het geval dat’ sparen naar ‘voor het geval dat’ lenen. Het resultaat? De afgelopen 10 jaar is meer dan 23 biljoen dollar/euro aan nieuwe schulden aan de economie toegevoegd en de mond-op-mond economie is nu kwetsbaarder dan ooit.

Angst is iets waar de Sirianen zich mee voedden en het werd belangrijk om dit soort overlevingsemotie te creëren bij onwetende mensen die niet de wijsheid van sjamanen en hogepriesters bezitten.

Het probleem met elitarisme is dat macht corrumpeert, dus de Lemurische culturen, of veel ervan, waren vrij uniek in de zin dat ze nog steeds een goede relatie tussen het priesterschap en het volk konden handhaven.

Niet zo in vele andere delen van de wereld; daar was het eerder uitzondering dan regel dat deze unieke relatie overheerste. Al snel, en als onderdeel van het plan, begon het sjamanistische leiderschap de macht te gebruiken die ze dachten te hebben vanwege de kennis en wijsheid die ze bezaten en begonnen ze campagnes om de mensen dommer te maken.

Dit was een deel van EA ‘s genialiteit; hij begreep de menselijke geest omdat hij die had geschapen. Hij hoefde er dus niet bij te zijn om dit elitisme te ontwikkelen; het werd grotendeels een natuurlijk proces. Door een select groepje geheimen in te fluisteren, kregen ze automatisch het gevoel dat ze ‘Gods uitverkoren volk’ waren en daardoor boven de rest van de mensheid stonden.

Toen dit eenmaal was bereikt, kon angst, onzekerheid en verwarring worden gezaaid in deze samenlevingen. De priesters vertelden de mensen dat er gevaren waren in de bossen; dat andere stammen vijandig waren en ze elk moment je konden doden of ontvoeren; dat overal monsters en onzichtbare krachten waren die je konden verslinden, en zo zijn er nog meer.

De mensen werden erg bijgelovig en gaven hun macht aan het priesterschap, die zo hun ‘beschermers tegen het kwaad’ werden. Het priesterschap werd machtiger en deze macht werd op haar beurt gebruikt door de Sirianen, die het van het priesterschap stalen, zich voedden met de angstvibraties van de bevolking in het algemeen, en zo energie aan het priesterschap onttrokken, net een beetje mer om hen het gevoel te geven dat ze meer waren dan de mens.

Toen deze basisstructuur er eenmaal was, was de rest eenvoudig. De koningen, of ze nu directe hybride zonen van EA waren of hybriden van de tweede of derde generatie, konden de massa gemakkelijk manipuleren.

De beste manier om angst en terreur te voeden is door oorlog en verovering. Oorlogen en conflicten waren dus aan de orde van de dag. In het Atlantisch Rijk, met zijn tien grote koninkrijken, en ook in andere delen van de wereld begonnen ze te veroveren om hun rijk uit te breiden.

Delen van het huidig Egypte en West-Europa werden veroverd en vielen onder het vaandel van de Atlantische koningen. Bestaande steden of koninkrijken werden volledig verwoest en iedereen werd gedood of verdreven, of gaven zich over en werden onderdeel van Atlantis, waarbij veel van de veroverde mensen slaven werden onder de Atlantische Koningen.

Grotesk en gruwelijke rituelen werden uitgevoerd door de Sirianen, vaak als wraak wanneer een Siriaanse familie een geschil had met een andere familie, of gewoon om te pronken met hun macht.

Toen mensen hier voor het eerst over lazen in Sitchin ‘s boek ‘The Wars of Gods and Men’, waren ze stomverbaasd over hun wreedheid en totale gebrek aan liefde en mededogen.

Heer ENLIL vond het niet erg dat de Atlantiërs zich naar het oosten uitbreidden, want hij en zijn volk waren voornamelijk gevestigd in Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Zijn eigen hoofdverblijf was in Mesopotamië, het huidig Irak. Hij profiteerde ook van al het bloedvergieten en voedde zich ermee, net als alle andere goden. Tot hij op een dag werd bedreigd…

Shuruppak was een stad ongeveer 35 mijl ten zuiden van Nippoer aan de oevers van de Eufraat in het huidige Irak. Het werd later, na de zondvloed, geheiligd aan NINLIL, de Arische vrouw van ENLIL. Hoewel geen van beiden daar veel woonde in de dagen van Atlantis, was het heel dicht bij ENLIL ‘s hoofdverblijf.

Dus toen EA op een dag, rond 49.000 voor Christus, besloot om een van zijn hybride koningen op de troon van Shuruppak te zetten omdat het strategisch gelegen was en een perfecte buitenpost zou zijn in het spelletje dat hij ‘oorlog’ noemde, was ENLIL woedend.

Ten eerste was het veel te dicht bij huis en ten tweede vond hij dat EA zijn hybriden veel te veel macht en kennis had gegeven. Met andere woorden, hij voelde zich bedreigd dat de mensheid steeds meer op de goden gingen lijken.

Hij had ook veel te zeggen over het Plejadisch experiment, dat hij zag als een besmetting van het oorspronkelijk Arische/Sirische experiment dat hij en EA hadden gepland en gestart.

Hij vertelde EA dat de Giganten ‘monsterlijke wilden’ waren die de genetische bibliotheek hadden vernield. Hij beschuldigde zijn broer ervan dat zij hun plan hadden laten varen en met de Plejadiers hadden samengewerkt ten gunste van de Siriërs, waarom hij zijn eigen experiment was begonnen omdat het originele plan was besmet.

EA verdedigde zichzelf door te zeggen dat het oorspronkelijke plan nog steeds van kracht was en dat de creatie van de Nephilim hun gemeenschappelijk doel niet in de weg stond.

ENLIL dacht echter dat EA het mis had en begon samen te spannen tegen de mensheid. Hij liet zijn eigen plannen in zijn hoofd vorm krijgen, plannen die uiteindelijk zouden leiden tot de ondergang van de mensheid. Dus begon hij zijn eigen oorlog tegen de Atlantiërs, waarbij hij zwaardere uitrusting gebruikte in zijn oorlogsvoering.

Zo creëerde hij het conflict tussen de ENLILITES en de ENKIITES – respectievelijk de Ram en de Slangenclan. Een van ENLIL ‘s doelen was de mensheid als zijn voetsoldaten te gebruiken om zo elkaar af te slachten.

EA zag wat ENLIL probeerde te doen, maar de Heer van het Commando was vastbesloten. EA ‘s zoon, Marduk, die zijn vader steunde, die rond die tijd koning van Babylon was, niet ver van ENLIL ‘s domeinen.

Marduk, half Sirisch van zijn moeders kant en half Arisch van zijn vaders kant, was agressiever dan zijn vader en begon heviger terug te vechten dan EA had verwacht; in feite wilde EA de vrede tussen de clans herstellen om zijn creaties te redden.

Oorlogen en gevechten kwamen en gingen, maar de oorlogen doodden niet genoeg mensen om een einde te maken aan zijn experiment, zo realiseerde ENLIL zich. EA had mensen toegestaan zich onbeperkt voort te planten en de wereldbevolking groeide exponentieel. Tenzij ENLIL kernwapens zou gebruiken, zou de mensheid zich als een virus verspreiden en de planeet besmetten. Om nog maar te zwijgen van de reuzen. ENLIL moest zich herbezinnen.

Voor een tijdje waren de oorlogen minder intens, alhoewel ze nooit helemaal stopten, omdat ze zelf voortgedreven werden door ideeën van mensen over elkaar en wie van hen superieur was over wie.

Marduk, die nog steeds in Babylon was, verzamelde veel mensen om zich heen en hield ervan dat hij werd aanbeden, zo regeerde hij Babylon met ijzeren vuist.

Ondertussen had EA vele affaires, van wie bekend was dat hij nogal promiscue was met menselijke vrouwen, zowel voor seks in het algemeen om macht te krijgen door middel van heilige seksuele rituelen.

Eén van die escapades resulteerde in de geboorte van een menselijk hybride. Zijn naam was Oetnapishtim, beter bekend als Noach. Hij werd een van EA ‘s favorieten en bracht zijn volwassen jaren door met EA ‘s zoon Marduk in Babylon.

ENLIL vond het niet leuk dat Marduk zoveel mensen om zich heen verzamelde, hij vertrouwde z’n bedoelingen niet en verwachtte een toekomstige aanval van Marduk.

Dus toen Marduk op een missie was in een ander deel van de wereld, gebruikte ENLIL zijn autoriteit als Heer der Bevelen en besloot de Babyloniërs uit te hongeren door hun communicatiesystemen af te snijden en te voorkomen dat voedselvoorraden hen zouden bereiken.

Hij weigerde ook de zieken in Babylon te helpen. Het lukte Oetnapishtim echter om een boodschap aan zijn vader, EA, over te brengen over wat er in Babylon gebeurde. Het koninkrijk was nu in principe bezet door ENLIL.

Oetnapishtim probeerde de mensen ook te vertellen dat ze moesten stoppen met het aanbidden van de ‘goden’ en dat ze zichzelf meer macht over hun eigen leven moesten geven. Dit had echter geen succes, want slechts weinigen durfden het gezag van ENLIL uit te dagen.

EA begon echter, zonder dat ENLIL het wist, water, medicijnen en voedsel naar de Babyloniërs te smokkelen en leerde hen ook vissen en zelfvoorzienend te worden.

Toen de commandant merkte dat niemand honger leed, gaf hij EA meteen de schuld, omdat Marduk van EA de opdracht had gekregen zijn missie elders af te maken voordat hij terugkeerde naar Babylon. Hij was waarschijnlijk bang dat Marduk boos zou worden en ENLIL opnieuw zou aanvallen als hij in Babylon zou blijven.

EA loog en zei dat de Babyloniërs uit zichzelf hadden leren vissen en zo zelfvoorzienend waren geworden. ENLIL geloofde hem geen seconde, en werd weer boos, hij besloot dat er iets moest gebeuren. Het experiment moest worden gestopt en opnieuw worden begonnen; deze keer onder zijn gezag!

Wordt vervolgd. Hoe dan ook, het laat ons zien dat in het verleden dezelfde onderdrukkingsstructuur bestond als nu. Een goede les om van te leren!

Referenties FWC Archief, Het Urantia Boek en De Wes Penre Papers.

Een reis door het Multiversum.

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk aangebroken! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel
Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!
https://finalwakeupcall.info/wp-content/uploads/2024/06/Town-crier.jpg

Wordt vervolgd als de tijd ons meer vertelt …