Energieverspilling

Japan, de EU en de VS hebben allemaal een falende economie. En ze falen allemaal op hetzelfde moment om dezelfde reden: consumenten in deze landen zijn terughoudend om te lenen. En zonder te lenen, kunnen ze hun consumptie niet verhogen. Huishoudens bezuinigen om drie redenen.

    • Ten eerste worden ze ouder.
    • Twee, hun reële inkomens stagneren of dalen; en
    • Drie: ze hebben al te veel schulden.

Dit maakt de neergang in al deze landen vergelijkbaar; ze worden allemaal geleid door consumenten die hun balans proberen te herstellen.

De meeste mensen op het westelijk halfrond en in Japan hebben te maken met een aanzienlijke inflatie van voedsel- en energieprijzen. De werkelijke, niet-gemanipuleerde voedselinflatie ligt in veel gevallen tussen 10% en 20%. Nauwkeurige cijfers worden echter niet gepubliceerd omdat de waarheid voor het publiek verborgen wordt gehouden.

De tientallen biljoenen dollars, euro’s en yen die gedrukt zijn, hebben voor het grootste deel de reële economie niet bereikt. Ze zijn gebruikt om de aandelen- en vastgoedmarkten en bankbalansen op te krikken, zodat het geld in de banken blijft.

Het is belangrijk om te begrijpen dat activamarkten zoals aandelen, onroerend goed en obligaties niet gemeten worden in inflatiecijfers. Toch zijn er triljoenen dollars/euro’s/ en yen in deze markten gepompt.

Dus om te zeggen dat het nieuw gedrukte geld bedoeld is om de economie te ondersteunen, is een complete leugen.

In werkelijkheid wordt dit geld alleen gebruikt om de banken te redden en ten goede te komen aan de elite en de banksters. De meeste activa worden in enorme zeepbellen geduwd, maar twee categorieën activa goud en zilver bevinden zich niet in een zeepbel.

Als alle activa in de inflatiecijfers zouden worden opgenomen, zouden de gerapporteerde inflatiecijfers veel nauwkeuriger en opmerkelijker zijn.

Een kleine minderheid heeft geprofiteerd van deze vervalsing van de cijfers door zeepbellen te creëren in aandelen, onroerend goed en obligaties, maar dit is onhoudbaar omdat de echte wereldeconomie er niet van heeft geprofiteerd.

Volgens gegevens die nauwkeuriger en representatiever zijn voor de realiteit van vandaag, zijn er meer werklozen dan werkenden.

De levensstandaard van de gemiddelde burger daalt al jaren. Het gemiddelde gezin kan niet aan 1000 dollar komen. Er was recent een onderzoek dat zei dat als je $1000 contant moest bemachtigen in 30 dagen, 40% van de mensen dat niet zouden kunnen.

Het is dus behoorlijk krap en als de economie weer instort, wat eerlijk gezegd snel zou kunnen gebeuren, zullen er veel werklozen zijn zonder geld en met veel schulden. Er is niets wat de overheid op dit moment kan doen behalve meer geld drukken.

De reguliere media zullen niet veel melden dat echt of accuraat is, maar het is duidelijk. De waarheid is dat de inflatie voor voedsel en diensten al veel, veel hoger is dan dat wat de afgelopen tien jaar is gemeld.

Mensen weten dit uit eigen ervaring. Ze hebben geen professor nodig om hen dit te vertellen.

Misbruik van energie

Wat wordt bedoeld met misbruik van energie? Wel, in Atlantis, net als vandaag, gebeurt het op veel verschillende manieren, maar meestal door middel van geavanceerde technologieën en het misbruik van seksuele energieën.

Er is niets mis met technologie; als we in een geavanceerde samenleving willen blijven die op de een of andere manier ondersteund wordt om op een comfortabel niveau in de eerste levensbehoeften te voorzien, dan kan een bepaalde technologie nuttig zijn. Sommige mensen zeggen dat de wasmachine de grootste uitvinding van de mensheid is.

Het was zeker een geweldige uitvinding. Maar er zijn andere grote uitvindingen waar de mensheid van zou kunnen profiteren; veel ervan zijn opnieuw uitgevonden door Nikola Tesla, wiens uitvindingen werden overgenomen en misbruikt door de overheid.

Sommige onderzoekers zijn zich echter wat meer in Tesla gaan verdiepen en zijn begonnen met het opheffen van de “Godspeed” van deze man door aan te tonen dat Tesla in meer of mindere mate opnieuw uitvond wat al beschikbaar was in eerdere beschavingen op onze planeet. De tijd zal echter leren in hoeverre dit het geval is geweest.

Wanneer technologie wordt gebruikt om anderen te controleren, voor oorlogvoering, spionage en mind control etc., of alleen toegankelijk is voor een paar geselecteerde groepen, dan wordt misbruik ervan gemaakt. Bij de Siriërs was dit de tendentie en vele malen gebeurd. Het is aan ons deze manipulatie te doorzien, anders komen we in een veel slechtere situatie terecht dan de Atlantiërs.

Zij werden tenminste tegengehouden door de Zondvloed, anders waren wij hier misschien niet eens meer. Het was ENLIL die de gebeurtenissen manipuleerde om de Zondvloed te veroorzaken, dus als de Siriërs een vinger in de pap hebben, loopt het na een tijdje echt uit de hand. Het lijkt altijd onvermijdelijk. Dit maakt hen onbetrouwbaar, wat anderen ook zeggen.

De technologie van Atlantis was anders dan die van tegenwoordig, maar er zijn overeenkomsten. Het gebruik van computers is al genoemd. Maar ze hadden natuurlijk ook ruimtetechnologie en een schat aan kennis over de sterren en het heelal in het algemeen. Ze vlogen naar de maan en Mars, en waarschijnlijk ook naar andere planeten binnen het zonnestelsel. In veel opzichten waren ze geavanceerder dan wij vandaag de dag zijn.

De Siriaanse Opperheren en hun volgelingen voedden zich met angst, zoals de Cabal dat nu met ons doet, en naast het opzetten van het Raster en het Valstrikkensysteem gebruikten ze ook technologie om de gedachten van mensen te controleren en te sturen.

Een relatief kleine bevolking, minder dan een miljard in die tijd, was veel gemakkelijker te controleren dan de acht miljard mensen van nu. Ze onderwezen mensen over oorlogvoering en zetten oorlogen in gang om massale gebeurtenissen te creëren waarmee de Siriërs zich energetisch konden voeden.

Soms waren de oorlogen alleen voor dat doel, soms gingen ze over onroerend goed of een klein conflict tussen Siriaanse autoriteiten. Dit was niets nieuws; de Sirianen konden, net als wij mensen van nu, niet eens vreedzaam met elkaar leven, conflicten en oorlogen waren heel gewoon.

Zoals Zecharia Sitchin zo goed beschrijft in zijn boek ‘The Wars of Gods and Men’, gebruikten ze menselijke soldaten als kanonnenvoer voor hun dwaze oorlogen, die soms konden beginnen vanwege jaloezie tussen ‘goden’, of gewoon als ‘show-off’; van wie was de machtigste en onverschrokkenste?

De jaloezie tussen de goden van Sirius is goed gedocumenteerd, dus het is niet nodig om hier in detail te treden. Kristallen hadden er veel mee te maken, want kristallen, vooral die ze Meš noemden, uitgesproken als ‘maas’, bevatten geheugen en kennis. Ze waren ook een communicatiemiddel tussen de goden, bijna zoals de mobiele telefoons van tegenwoordig, maar ze werkten over grotere afstanden.

Overigens is de huidige mobiele telefoontechnologie een verwaterde versie van de Atlantische technologie, maar als we beseffen hoe snel onze mobiele telefoons geavanceerder worden, alsof iemand de ene na de andere Epifanie heeft en wekelijks nieuwe technologie uitvindt.

Dat is natuurlijk niet het geval; de technologie van mobiele telefoons, zoals die in de toekomst gebruikt zal worden, is al heel lang volledig ontwikkeld. In feite is het geen menselijke uitvinding, het is gekomen door programma’s voor technologieoverdracht.

In de Atlantische tijd vochten de goden om deze apparaten om kennis van elkaar te stelen en toegang te krijgen tot elkaars geheimen. Het was zo’n grote zaak dat mensen ervoor werden gedood.

Referenties Het Urantia Boek

Deel dit met iedereen die je kent!

De Nieuwe Tijd is eindelijk aangebroken! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidig cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd omdat de tijd ons meer zal vertellen …