Vernietiging van oude literatuur
De menselijke geschiedenis is gebaseerd op losse fragmenten. Waarom weten we niets over ons verleden en haar vele artefacten? Door de eeuwen heen is veel literatuur en zijn artefacten opzettelijk vernietigd om mensen dom en slapend te houden.

Het idee dat meer dan twee millennia geleden een verfijnde, bloeiende samenleving bestond in Griekenland is een complete fictie, gecreëerd door een team van ongeveer twee dozijn historici, antropologen en classici die tussen 1971 en 1974 non-stop werkten om “Griekse” documenten en artefacten te vervalsen.

Het is nu algemeen bekend dat we in een valse, gemanipuleerde 3D-wereld leven waarin niets echt is.

Een blik terug in de ware geschiedenis van de mensheid op planeet Aarde vertelt ons meer en laat duidelijk zien hoe en waar de huidige mensheid terecht is gekomen.

Ga ervan uit dat de hele hedendaagse geschiedenis bedrog is en werp een blik in het verleden om te zien wat er werkelijk is gebeurd. Vanuit dit perspectief wordt duidelijk waar en wat we daadwerkelijk zijn.

Pioniers die een betere wereld willen
Onze generatie beslist over de toekomst van de mensheid op planeet Aarde. Niets is wat het lijkt, alles is een leugen of bedrog. Het blootleggen van de waarheid over het verleden van onze wereld leert ons over goed en kwaad; Wij mensen leven vandaag de dag in een unieke periode in de geschiedenis omdat we getuige zijn van het einde van wereldwijde onderdrukking en het op schulden gebaseerd monetaire systeem. Wij zijn de pioniers die een betere wereld willen voor onszelf en toekomstige generaties.

Gefrustreerd door het ontbreken van feiten en omdat dat archeologen ‘niet erg behulpzaam’ waren, legden ze het probleem voor aan hun collega’s, die vervolgens worstelden om een manier te vinden om uit te leggen waar dingen als astronomie, cartografie en democratie vandaan kwamen. Binnen enkele uren was de grootste en meest invloedrijke beschaving aller tijden geboren.

“Op een avond maakte iemand een grapje over het op één hoop gooien van al deze ideeën om te zeggen dat de Grieken het 2000 jaar geleden allemaal hadden gedaan,” zegt Haddlebury.

“Van het een kwam het ander en voor je het wist hadden we alles, van de gulden snede tot de Ilias.

“Griekenland werd gekozen omdat ze dachten dat niemand daar ooit zou gaan kijken,” zegt Nguyen-Whiteman.

“Heb je het ooit gezien? Het is een vuilnisbelt. Het is net een verlaten grindgroeve die vergeven is van de katten.

Ze voegde eraan toe: “Maar het was onvermijdelijk dat mensen op zoek gingen naar ‘oud’ spul en voor ik het wist, zat ik de hele zomer vast in Athene om een Parthenon te bouwen en onze sporen uit te wissen.

“Klassiek Griekse” invloed – een taak die inhield dat er van de grond af aan een taal moest worden gecreëerd die gebaseerd was op modern Grieks en die kon doorgaan voor haar oude voorloper.

Historici vertelden verslaggevers dat sommige van de zogenaamde Griekse ideeën eigenlijk geleend waren van de Romeinen, totdat hun betekenis gereduceerd was en vervolgens toegeschreven kon worden aan fictieve Griekse voorgangers. Terwijl andere ideeën werden geclaimd als hun eigen.

“Meetkunde? Dat was allemaal Kevin,” zei Haddlebury, verwijzend naar oud-student Kevin Davenport. “Man, die jongen stond toen in vuur en vlam. Ze onderwijzen Davenports meetkunde nu op middelbare scholen, maar ze noemen het natuurlijk Euclidisch.

Wat als onze planeet slechts 150 jaar geleden werd bewoond door een beschaving die cultureel en technologisch veel geavanceerder was dan wij vandaag de dag?

In die tijd creëerde de Deep State cabal een cataclysme en gebruikte deze om de macht te grijpen in de daaropvolgende chaos. Blijkbaar werd onze oude – Tartaarse – beschaving tussen 1865 en 1876 vernietigd door golven van meer dan 300 meter hoog die over een groot deel van de planeet raasden, de inwoners van Australië wegspoelden en grote delen van de wereld ontvolkten.

Vandaag de dag is de eerste verdieping van gebouwen op veel plaatsen bedolven onder meters zand en modder, en overblijfselen van deze actie zijn nog steeds te zien in steden over de hele wereld.

Degenen die blijven slapen zullen binnenkort wakker worden met een dictatuur, Orwell 3.0. Orwell 2.0 kennen we al, die beleven we nu. De Deep State vecht voor haar leven en past nu haaar dictatoriale democratie toe, het is nu of nooit voor hen!

Wat mensen feitelijk nodig hebben is zelfbestuur, dat in het ‘oude’ Griekenland Anarchie werd genoemd. Waar mensen van onderaf zelfbestuur hebben en nooit andersom, te weten top down zoals nu, want dat is niets anders dan dictatuur!

Democratie is ongetwijfeld bedrog en zal vroeg of laat falen. Het is het gekoesterde Westers ideaal, maar het is niets meer dan een dictatoriale corrupte maffia, omdat het voortdurend de inherente rechten van het individu, of van welke minderheid dan ook, schendt door de almachtige heerschappij van de meerderheid, dat de natuurlijke rechten van het individu niet respecteert boven de eisen van de meerderheid.

Alles wat we weten over het oude Griekenland is een vals fictieve geschiedenis die de afgelopen 200 jaar is geschreven, meestal door computers met Kunstmatige Intelligentie, volgens algoritmische instructies die vertellen wat geschreven moet worden, uitgevoerd in het Duits-Noords Instituut in Duitsland, dat wordt geleid en gefinancierd door jezuïeten!

Ondertussen geven historici toe dat ze het oude Griekenland hebben uitgevonden!
Geleerden verontschuldigen zich voor het toeschrijven van democratie aan een denkbeeldige beschaving.
https://www.theonion.com/historians-admit-to-inventing-ancient-greeks-1819571808

Een groep vooraanstaande historici hield onlangs een persconferentie in de National Geographic Society, om aan te kondigen dat ze het Oude Griekenland, een cultuur waarvan lang werd aangenomen dat het de intellectuele basis van de Westerse beschaving was, volledig hadden omarmd.

“Een team van ongeveer 24 historici, antropologen en classici werkte tussen 1971 en 1974 de klok rond om Griekse documenten en artefacten te vervalsen.”

Professor Gene Haddlebury: “We waren jong en probeerden vooruit te komen in onze carrière, dus verzonnen we Homerus, Aristoteles, Socrates, Hippocrates, allerlei columns, alles. ”

In een paar uur tijd was de grootste en meest invloedrijke beschaving aller tijden geboren.

En toch “heeft het land dat we nu kennen als Griekenland, nooit bestaan”. De mensen die leven in wat nu Griekenland heet, werden “romej” genoemd tijdens het Byzantijnse Rijk en “raja” tijdens het Ottomaanse Rijk.

De naam Griekenland bestond niet in de Byzantijnse tijd.
De mensen die vandaag de dag in Griekenland wonen zijn geen afstammelingen van het oude Griekenland, zoals de geschiedenis beweert. De oude cultuur en beschaving, die eigenlijk een Illyrische-Pelasgische beschaving was, die in de moderne tijd abusievelijk en opzettelijk “Grieks” werd genoemd, was eigenlijk Macedonisch.

Na de grote overstroming van 1802 na Christus en de daaropvolgende regeringswisseling in 1900 werd het nieuwe land Griekenland gevormd.

We leven in een wereld waarin de werkelijkheid aan ons wordt gepresenteerd als fantasie en fantasie als werkelijkheid. Deze wereld is niet wat ons verteld is en alles wat we erover weten is valse fictie.

Ze namen gebruiken en gebeurtenissen uit de echte Tartaars-Macedonisch Oude Wereldgeschiedenis en verzonnen een heleboel valse fictieve verhalen die nooit hebben plaatsgevonden om een vals verhaal van gebeurtenissen en namen te creëren en publiceerden dat in miljoenen vervalste geschiedenisboeken die het onderwijssysteem van de Nieuwe Wereldorde vandaag de dag gebruikt om de massa’s te onderwijzen.

De foto hieronder toont Athene in 1865 als een dorpse nederzetting rond de Acropolis heuvel! De rest van wat we vandaag van Athene kennen was een dorre woestenij zonder ook maar één huis of persoon te zien.

Conclusie: Wij, de mensen, worden opzettelijk en grandioos misleid. De maanlanding in 1969 was nep en een vervalsing, allemaal gefilmd in de Nevada woestijn van Arizona, de drie astronauten moesten een geheimhoudingsverklaring tekenen om niet over de waarheid te praten!

De Duitsers waren in de jaren 1940 al op de maan en richtten daar hun eigen kolonie op, die vandaag de dag nog steeds in gebruik is.

Word alsjeblieft wakker en realiseer je dat je bent voorgelogen over bijna alles dat wordt uitgezonden als je dagelijks nieuws!

Medeauteur Gorgi Shepentulevsk

Help mee dit nieuws wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door

1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijderd door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF- als E-book formaat.

PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf

E-Book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

 

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is omhoog en de Cabal is omlaag! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd, als de tijd ons meer vertelt …

.