Mythologie
Mythologie is een genre van folklore of theologie dat voornamelijk bestaat uit verhalen die een fundamentele rol spelen in een samenleving, zoals basisverhalen of oorsprongsmythen. Voor historici, filosofen of theologen is dit iets heel anders dan het woord “mythe”, dat simpelweg iets betekent dat niet waar is. In plaats daarvan is de waarheidswaarde van een mythe geen bepalend criterium.

Veel samenlevingen groeperen hun mythen, legenden en geschiedenis, en beschouwen mythen en legenden als ware verslagen van hun verre verleden.
De onsterfelijke tovenaar Rodamir: De man die in een sarcofaag werd gevonden is na 850 jaar winterslaap weer tot leven gekomen om de mensheid te helpen, volgens zijn eigen woorden.

Nog een geheime vondst, dit keer van een man van wie gezegd wordt dat hij de prins van Iran is of bekend staat als de tovenaar Rodamir. Informatie over hem is overvloedig te vinden op het internet, en de informatie die kan worden opgespoord verwijst meestal naar de getuigenis en het onderzoek van de academicus V. A. Chudinov, een van die wetenschappers die het officiële wereldbeeld fundamenteel veranderen.

Valerij Aleksejevitsj Tsjoedinov is professor aan de afdeling Cultuurgeschiedenis van de Staatsacademie van Slavische Culturen, doctor in de filosofie en kandidaat in de natuurkundige en wiskundige wetenschappen. Hij is de enige persoon ter wereld die het Slavische pre-cyrillische schrift – het runisch fonetisch alfabet – heeft ontcijferd.

Door meer dan 2000 inscripties te ontcijferen, heeft hij bewijs gevonden voor de aanwezigheid van de Slavische cultuur in het gebied van Portugal tot Trans-Oraal Arkaim, van het neolithicum tot halverwege de 17e eeuw – zo’n 7000 jaar. Op basis hiervan gelooft hij dat het Proto-Slavisch een van de oudste talen ter wereld is en een van de pijlers van alle talen in het algemeen.

.https://finalwakeupcall.info/en/2024/01/08/the-immortal-magician-rodamir/

Alles wat we weten over het oude Griekenland is een verhaal dat de afgelopen 200 jaar door AI is uitgevonden aan het Duits-Noords Instituut in Duitsland, dat wordt geleid en gefinancierd door de Jezuïeten!

Historici geven toe dat ze het Oude Griekenland hebben uitgevonden! Historici verontschuldigen zich voor het toeschrijven van democratie aan een denkbeeldige beschaving genaamd het Oude Griekenland!

Wat ze deden was namen en gebeurtenissen uit de echte geschiedenis van de Oude Wereld te nemen en veel denkbeeldige verhalen te verzinnen die nooit hebben bestaan, om valse verhalen van feiten en namen te creëren en deze te publiceren in miljoenen valse geschiedenisboeken die de Nieuwe Wereld Orde als onderwijssysteem gebruikt om de massa’s te onderwijzen en te misleiden.

Dit is de reden waarom vandaag de dag geen enkel boek meer bestaat dat ouder is dan 200 jaar, en elk openbaar boek dat bestaat is een denkbeeldige geschiedenis geschreven door de AI van het Duits-Noords Instituut, dat werd gesloten in 2012. Elk onderwerp dat geleerd wordt op scholen en universiteiten over de hele wereld werd uitgevonden door dit instituut.

Alle literatuur van de zogenaamde ‘oude klassieke filosofen’ die het onderwijssysteem van de moderne klassikale geschiedenis hebben gevormd, zijn van A tot Z leugens, illusies en verzonnen verhalen geschreven door de AI teneinde niet-bestaande kunstmatige geschiedenisverhalen te creëren die als lokaas en vermomming dienen voor de echte geschiedenis.

Dit zijn enkele van de zogenaamde ‘oude klassieke filosofen’ die de valse geschiedenis van een niet-bestaand denkbeeldige oude wereld creëerden:

Homerus, Euripides, Sophocles, Vergilius, Aeschylus, Aristophanes, Sappho, S. E. Paces, Aristoteles, Hesiod, Plutarch, Ovidius, Menander, Thucydides, Herodotos, Apollonius van Rhodos, Pindar, Polybius, Petronius, Xenophon, Socrates, Catullus, Callimachus, Livy, Apuleius, Theocritus, Plautus, Julius Ceasar, Achillies Tatius, Arrianus, Terence, Cicero, Alcaeus van Mytilene, Archilochus, Lucianus, Dionysius van Halicarnassus, Tacitus, Strabo, Stesichorus, Diogenes Laertius, Diodorus Siculus, Alcman, Demosthenes, Pericles, Plinius de Oudere, Appianus, Ptolemaeus, Mimnermus, Longus, Juvenal, Athenaeus, enzovoort.

Van al deze zogenaamde oude klassieke filosofen worden Socrates, Plato en Aristoteles over het algemeen beschouwd als de belangrijkste en invloedrijkste in het onderwijzen van valse geschiedenis.

In 1863 was Athene een dorp van 7000 mensen en niet één van hen was Grieks!

Het dorp Athene had 7000 inwoners in 1863 en geen van hen was Grieks maar Arvanites, die een mengeling waren van Arnauts, Epirus, Tuscans, Arameeërs en Gegianen.

Met andere woorden, in 1863 waren geen Grieken in Athene, Griekenland of waar dan ook ter wereld!

Arvani zijn Arnauts (Shiptari), Orthodoxe Epirus, Toscanen, Arameeërs, die in de Westelijke Balkan wonen, dit gebied werd in 1912 Albanië genoemd, toen de kunstmatige Albanese natie werd gevormd uit een andere mix van mensen! De Albanese natie bestaat uit verschillende nieuw aangekomen stammen, terwijl de oorspronkelijke bevolking van Albanië de Macedoniërs zijn.

Er werd een speciale school geopend voor de Arvanieten om hen de kunstmatige moderne Griekse taal Katareusa te leren. In 1863 kon niemand Katareusa spreken. Toen de eerste Griekse koning Othon 1, oorspronkelijk uit Beieren, Duitsland, in 1863 met zijn gevolg naar Griekenland kwam, was hij verbaasd om te zien dat niemand in Griekenland de moderne Griekse taal het Katareusa kon spreken. Daarom opende hij scholen voor hen om de nieuw uitgevonden moderne Griekse taal te leren.

De dorpelingen in Athene in 1863 identificeerden zichzelf als Arbanauten, niet als Grieken.

Later werden de Arbanauten, die een mengeling van Grieks, Albanees en Walachensch (vulgair Latijn) spraken, moderne Grieken.

In 1863 waren er geen Grieken, maar een minderheid van Arbanauten en een meerderheid van inheemse Macedoniërs. De taal van de Arbanauten was een mengeling van 50% Vlachisch (Vulgair Latijn) en 50% modern Albanees en Katareusa Grieks.

Er waren dus geen Grieken in 1863, geen oude Griekse klassieke filosofen, en alles wat we weten over oude Griekse klassieke filosofen is een valse geschiedenis die de AI in het Duits-Noords Instituut de afgelopen 200 jaar heeft gegenereerd!

Medeauteur: Gorgi Shepentulevsk

Help mee dit nieuws wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijderd door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als E-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.
https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …

De documentaire die Griekenland schokte.

Hier is een mooie documentaire video om te bekijken, gemaakt door de Griekse TV: SKAI ‘1821’:
https://www.youtube.com/watch?v=M99ze151HvA&t=789s