Bewustzijn is je wachtwoord
Bewustzijn is het wachtwoord om de wereld van de 5e dimensie binnen te gaan. Je bezit deze sleutel op het moment dat je bewustzijn je zegt: doe het of faal! Op dat moment zul je alleen zijn! Niemand zal je beoordelen of belonen. Maar je zult het voelen wanneer het werkelijk gebeurt. Het is het einde van een tijdperk! En het begin van een nieuw.

Alles ziet er heel normaal uit; je buren wonen nog steeds in hun onbetaalbare grote huizen, rijden met hun kinderen van en naar school in gloednieuwe luxe auto’s en niemand denkt aan een opkomende economische ramp.

De waarheid is dat de meeste van deze huizen en auto’s grotendeels gefinancierd zijn met ‘geleend geld’, en dat stort in zodra de economie tegen de klippen slaat. Alle cijfers zijn absoluut alarmerend en geven aan dat de wereldeconomie hard op weg is naar een wereldwijd financieel Armageddon.

Mensen zijn ongeduldig en hun geheugen is erbarmelijk kort. Slechts weinigen zijn in staat om een langetermijnvisie te hebben over wat er gaande is. Iedereen is gewend geraakt om ‘in het nu te leven’ en zich niet te richten op wat komen gaat.

Voor velen voelt het alsof er niets verandert, corrupte parasieten zijn nog steeds de baas en controleren de gebeurtenissen wereldwijd, maar dat lijkt zo omdat niet alles gezien wordt wat er gaande is.

Maar om onze onderdrukkers te verslaan is het essentieel om hun organisatiestructuur en de tactieken die ze gebruiken te kennen. Eerdere FWC artikelen hebben hun structuur en modus operandi beschreven. Zonder deze kennis is het een verloren strijd en de cabal weet dat. Deze eerdere artikelen hebben de structuren van de cabal geschetst en gezien de reacties heeft slechts een minderheid de ins en outs begrepen. https://finalwakeupcall.info/en/?s=structure+en+modus+operandi

Wanneer genoeg wakkere lezers deze unieke artikelen begrijpen en toepassen, zullen de onderdrukkers verliezen. En hebben we onszelf bevrijd van eeuwenlange onderwerping.

Gelukkig sluiten elke dag enkele nieuw ontwaakten zich bij ons aan, ook zij hebben meer dan genoeg van de Nieuwe Wereldorde en de wijze hen verteld wordt hoe ze hun leven moeten leiden.

Niemand kan planeet Aarde verlaten
Planeet Aarde is nu, op dit moment, volledig afgesloten van onze buitenaardse broeders en zusters met hun grote armada van onzichtbare ruimteschepen. Geen enkel wezen kan de Aarde-sfeer verlaten zonder toestemming. Degenen die probeerden te ontsnappen naar Mars zijn teruggestuurd. Alle bases op de Maan en Mars zijn in handen van de Galactische Federatie en ontoegankelijk voor de Diep Staat Cabal elites.

Binnenkort komt onze bevrijding van de schuldslavernij, dat lang en breed achter de schermen is voorbereid. Vertrouw op het plan. Q blijft zeggen ‘we hebben alle informatie’ – onze Alliantie heeft de luxe om te wachten op het perfecte moment van doorbraak om de finale slag toe te dienen aan de Deep State.

  • De Deep State Cabal heeft vele lagen en controleert in het geheim alles op onze planeet.

De mensen op deze planeet hebben geen idee wie en wat ze werkelijk zijn. De Cabal is een zeer zorgvuldig gestructureerde organisatie. Het is een hiërarchie van niet-fysieke donkere materie die zich voedt met negatieve energie. Deze duistere energie heeft geen behoefte aan materiële bezittingen, alleen aan meer negatieve energie en verkrijgt haar kracht om te controleren en te verdelen door middel van vernietiging.

Onwerkelijk, onacceptabel en te bizar voor velen. Maar het is een feitelijke realiteit als je de waarheid onder ogen durft te zien. Op dit moment ervaren we ongelooflijke turbulentie en chaos op onze planeet, alles is uit balans, maar binnenkort zal er een geleidelijke terugkeer naar het evenwicht zijn.

De lagere niveaus van de kabbalistische regeringsstructuur op Aarde wordt gecontroleerd door ‘niet-mensen’ en menselijke verraders die bereid zijn de parasieten en hun constante behoefte aan negatieve energie te ‘consumeren’ te voeden. Ze produceren opzettelijk wanhoop, allerlei soorten van lijden, creëren ziekten, bevorderen woede, agressie en organiseren conflicten en oorlogen. Dit alles produceert negatieve energie waarmee deze energieparasieten zich voeden.

De Cabal houdt de Aarde in een constante staat van vernietiging omdat ze zich bezighoudt met de verkrijging van negatieve energie voor hun roofdieren. Deze anti-menselijke gedrochten zijn geïnfiltreerd in elk belangrijke structuur van organisaties en staten op Aarde. Ze hebben geheime genootschappen overgenomen en zijn geleidelijk geïnfiltreerd in alle religies, regeringen, grote bedrijven en andere sociale structuren die ze gebruiken om de aardse oppervlaktebevolking te controleren.

Ze zijn meesters in duistere magie en misleiding en verbergen zichzelf en hun bedoelingen voor de ogen van wakkere mensen. Inclusief hun agenda’s: LGBT, de Covid pandemie, de Green Deal en vele andere zijn gericht tegen de functionaliteit van de hele mensheid en vernietigen rechtstreeks de essentie ervan.

Ze ondermijnen de natuurlijkheid en het vermogen om te handelen. Deze onmenselijke en corrupte verraders van het menselijk ras zijn meesters in het creëren van problemen en het bieden van oplossingen die je bewust verkeerd informeren om valse hoop te inspireren. Ze spreken over positieve doelen en inspanningen, maar vertragen of vernietigen die hoop vervolgens,  door negatieve energieën te creëren. Zo behouden ze hun macht en controle.

Ze beoefenen voortdurend dit verborgen kwaad en hun handschrift staat in elke uitzending, toespraak, gebeurtenis, crisis, aankondiging en rapport. Alles is gericht op het organiseren en  het verwerven van laagfrequente negatieve energie.

Bevrijding van onze planeet
De aarde wordt nu getransformeerd door de hogere lichtenergie en zal de balans herstellen die ten tijde van de schepping reeds voorzien was. Sommigen noemen het de vijfde dimensie, anderen het Watermantijdperk. Iedereen moet zich voorbereiden op deze gebeurtenis, zowel fysiek als spiritueel.

Wakkere mensen moeten nu in staat zijn de binnenkomende hogere frequenties te integreren in hun menselijk begrip van geest en lichaam.

De meeste mensen die vastzitten in hun oude angsten blokkeren het binnenkomen van deze hogere frequenties. Zij zijn slachtoffers die onbewust ook daders worden en helpen om dit parasitaire systeem, welke nu krakend uit elkaar vallen, in leven te houden.

Achter de schermen werken veel ontwaakte mensen onvermoeibaar om onze planeet te bevrijden door meer Licht te creëren.

De cabal wil niet dat we deze connecties begrijpen omdat ze zoveel mogelijk mensen willen meenemen wanneer hun onvermijdelijk einde komt. Ze weten heel goed dat ze niet langer zullen kunnen bestaan in de frequenties van de vijfde dimensie en ze weten ook dat hun lange heerschappij voorbij is.

Daarom kun je hun ongelooflijke wanhoop voelen. De bedoeling van hun volgelingen is om onze frequenties zodanig te verlagen dat ons zelfbeeld, ons vermogen om te vertrouwen en ons intuïtief denken zodanig te beschadigen dat het voor velen extreem moeilijk wordt om de ongelooflijke en waanzinnige waarheid te accepteren, wanneer deze volledig geopenbaard wordt.

We bevinden ons nu in een psychologische oorlog, de strijd om ons bewustzijn. Mensen hebben duizenden jaren van allerlei soorten bedrog, oorlogen, misbruik en vernietiging van onze planeet moeten doorstaan.

Het doel van de komende gebeurtenissen is om na vele jaren volledige transparantie, welvaart, gerechtigheid en vrede voor iedereen op Aarde te creëren en te verzekeren.

Het is nu of nooit, dus handel ernaar!

Help mee dit nieuws wijd en zijd te verspreiden.

en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf

E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …