Boodschap aan alle Nieuwe Aardse Sterrenzaden
De Pléiadiens zijn de Meesters van Licht, Bewustzijn en Ascensie en zijn inderdaad de welwillende beschermers van de evolutie van de mensheid op Aarde! Zij spreken duidelijk op een nuchtere manier hogere waarheden tot de mensen op Aarde, in een gemakkelijk te begrijpen taal!

De informatie die zij brengen is puur Licht en is gecodeerd om slapende DNA strengen te activeren en bewustzijnsniveaus te verhogen!

Er is niets meer waar dan ‘wat is’ en dit hogere Licht waarover we spreken zijn de eeuwige universele Akasha kronieken en is de Ultieme Waarheid!

Wanneer dit Licht het lichaam binnenkomt, beginnen dingen te activeren en te veranderen! Deze nieuwe lichtgegevens activeren het cellulaire DNA en zorgen ervoor dat veel grotere of complexere stromen informatie van kosmisch niveau door de DNA-strengen en op andere manieren door het lichaam beginnen te stromen!

Deze nieuwe hogere gegevens worden dan beschikbaar voor het bewustzijn, waardoor het besef en de niveaus van weten massaal toenemen!

Bovendien, wanneer deze hoog-vibrerende Kosmische Lichtgegevens door het lichaam beginnen te stromen, ontsluit het de herinneringen die opgeslagen liggen in de cellen van het lichaam, zelfs oude herinneringen!

Wanneer dit alles gebeurt, zal men een verbazingwekkend, gelukzalig ‘aha’-moment ervaren waarop alles voor het eerst volledig duidelijk begint te worden!

Op dit punt worden alle belemmeringen aan geheugenverlies en onwetendheid van ‘wat is’ verwijderd en dwingt het Licht van Waarheid alle dingen zichzelf te laten zien zoals ze werkelijk zijn!

Dit is het grote ontwaken en het grote proces van Ascensie dat nu plaatsvindt op Planeet Aarde!

De Grote Meesters hebben gezegd: “Nu is de tijd om volledig te Ascenderen zodat jullie alle dingen kunnen weten!

Later zullen we jullie de rest van het verhaal van de mensheid, de Aarde en de Kosmos vertellen! We zullen jullie vertellen wat echt gebeurd is in het oude verleden van de Aarde en we zullen licht werpen op de huidige staat van de evolutie van de mensheid en de grote ascensie naar de Vijfde Tijdelijk Nieuwe Aarde.

De gegevens in deze stream zijn lang en moeten twee keer gelezen worden om geïntegreerd te worden. Lees het de tweede keer langzaam en maak aantekeningen bij de gegevenspunten hieronder. Sommige feiten zijn echte eyeopeners en het wordt aanbevolen dat je het hele plaatje met een open geest bekijkt! Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet en de waarheid over deze kwesties ontdekt.

Deze boodschap wordt gepresenteerd uit intense liefde voor de hele mensheid! Hier is de verbazingwekkende inhoud van deze zeer belangrijkste nieuwe boodschap van de Force of Light ….

Het plan was om een prachtige wereld op Aarde te creëren die zou fungeren als een ervaringscentrum, een ascensie trainingsveld, om te zien hoe de wezens die hier kwamen bewust hun weg terug konden evolueren naar waar ze vandaan kwamen!

Alle informatie over het spel zelf, en de verzamelde gegevens van de ervaringen op Aarde, werd opgeslagen in de Aarde zelf en verborgen in het lichaam van elke speler; zo werd de Aarde al snel een letterlijk levende bibliotheek voor de hele kosmos!

De Aarde werd al vroeg bekend als de belangrijkste plek in het Universum voor de ontwikkeling van zielen, en hoewel je wist dat het een hele uitdaging zou zijn om hier te komen, was het toch de opwinding om van de Hemel naar de Aarde te gaan.

Jullie en miljarden andere hogere wezens die alleen hogere dimensionale perfectie kenden, begonnen op het aardse vlak te incarneren zodat jullie het contrast van fysiek zijn konden ervaren!

Jullie kwamen naar de Aarde met de intentie van vrije wil en jullie kwamen met een plan! Je plande alles wat je hier zou ervaren en je projecteerde hoe je op een dag zou terugkeren naar je hogere staat van perfectie!

Omdat je al perfect was voordat je naar de Aarde kwam, moest je een manier vinden om je niet zo bewust te zijn van je perfectie en je moest het zo maken dat je, tenminste in het begin, niet zoveel wist!

Jij en de anderen bedachten een manier om de toegang tot je hogere zelf en zelfs tot de meeste van je herinneringen te beperken! Jullie hebben je bewustzijn in wezen teruggebracht tot een heel laag niveau. Je vergat wie en wat je werkelijk bent en je vergat hoe je toegang kon krijgen tot de goddelijke vermogens die je hebt!

Op dit punt kwam je in een lange onbewuste staat van geheugenverlies en werd je in duisternis gedompeld zonder informatie over wat er was gebeurd of wat dan ook! Dit was het uitgangspunt en de allereerste dag van jullie grote spirituele reis naar planeet Aarde, die in lineaire tijd miljoenen jaren geleden plaatsvond!

Toen de beschaving in de oudheid op Aarde begon, was deze heel eenvoudig, maar uiteindelijk ontwikkelde deze zich tot een complexere en meer geavanceerde beschaving!

Die eerste aardwezens leerden toen dat het proces van natuurlijke fysieke evolutie op Aarde heel lang duurt. Het proces van ziel-evolutie is anders en duurt veel langer!

Het evolutionaire project van de planeet Aarde vorderde succesvol en het leek erop dat welke uitdaging de mensheid ook tegenkwam, het op de een of andere manier altijd in slaagde om deze te overwinnen en verder te evolueren!
Vijf grote beschavingen die voor de zondvloed bestonden, stegen in hun tijd op tot ongelooflijke niveaus van technologie en wijsheid, maar al deze vijf geëvolueerde Aardse rassen hadden één tragisch ding gemeen:

Net toen al deze beschavingen het hoogtepunt van hun evolutie hadden bereikt, kwam een catastrofale gebeurtenis die hen volledig wegvaagde.

Alle vooruitgang, 99% van de beschaving, alle schatten en kennis werden onmiddellijk en volledig van de planeet weggevaagd!

Wat meer is, elke keer dat deze planetaire uitsterving gebeurde, werd de geheugenverliesfactor erger! Natuurlijk, omdat deze beschavingen werden weggevaagd door cataclysmen, werd hun evolutionaire werk om naar de volgende hogere dimensie te gaan onderbroken en, volgens de regels van hun missie op Aarde, moesten ze meerdere keren terugkeren en opnieuw beginnen!

Het is belangrijk om op te merken dat elk van deze grote beschavingen die op verschillende tijden bestonden dezelfde wezens waren, en uiteindelijk was er slechts één grote beschaving met verschillende namen door de prehistorie en de latere geschiedenis heen gegaan!

Ze waren zeker elke keer erbij, en elke gedetailleerde herinnering aan dit alles zit nog steeds binnenin het geheugen, wachtend om herinnerd te worden!

In die oude tijden, ook al was de mensheid zeer geavanceerd in elk van deze beschavingen, leek het erop dat ze niet het vermogen hadden om hun eigen vernietiging en uitsterven te voorkomen!

De regels van het aardse spel zeggen dat als je uit het spel wordt gehaald, je moet
opstaan en verder spelen! Natuurlijk heeft de veerkracht van de grote wezens die naar de Aarde kwamen altijd gezegevierd, zelfs na ontelbare keren verslagen te zijn!

We herinneren jullie eraan dat jullie hier vandaag nog steeds zijn om af te maken waar jullie lang geleden aan begonnen zijn! Deze keer zijn jullie eindelijk over de finish gekomen, dus wees bemoedigd!

Wanneer de archeologen van vandaag proberen vast te stellen wat er met deze oude culturen is gebeurd, zullen ze naar het bewijs kijken en zeggen: “Het lijkt wel of deze oude rassen in één nacht verdwenen zijn! – Het is alsof ze in één dag spoorloos verdwenen zijn!”

Het is op Aarde bekend dat de meeste stenen bouwwerken, geschriften en creaties van deze oude culturen bedolven werden onder 10 km sediment van de Aarde door de intense wereldwijde overstromingen van elk cataclysme!

Vader Absolute vertelt ons verder over deze veranderingen

Hallo mijn lieve geliefde kinderen!
Ik wil jullie aandacht vestigen op een andere manifestatie van nieuwe energieën die een duidelijk bewijs is van de verandering in de energieachtergrond op planeet Aarde.

Jullie hebben waarschijnlijk gemerkt hoe jullie slaappatronen zijn veranderd.
Waar vroeger de meeste mensen de hele nacht doorsliepen tot in de ochtend zonder wakker te worden, is de slaap van veel mensen nu onderbroken en onrustig geworden. Dit is natuurlijk geen toeval.

Het punt is dat ‘s nachts het belangrijkste energiewerk aan je wordt gedaan. Op het subtiele vlak is er nu een echte strijd voor elke menselijke ziel. En omdat het overdag, wanneer te veel afleiding is, het niet gemakkelijk is dit te doen, wordt iemands ziel en bewustzijn ‘s nachts, wanneer ze gescheiden zijn van hun fysieke lichaam, deel van de subtiele wereld en gaan ze gemakkelijk een interactie aan met de inwoner ervan.

Waarom is het zo belangrijk om aan energiebescherming te doen voordat je naar bed gaat?
Ten eerste omdat dit de enige manier is jezelf te beschermen tegen de invloed van lagere astrale wezens en andere vertegenwoordigers van de duistere krachten.

Voor de boodschappers van de lichtkrachten zal je bescherming geen obstakel zijn – integendeel, je wordt “zichtbaar” voor hen, waardoor ze hun energiewerk met jou effectiever kunnen doen.

Waarom falen je verdedigingen soms en wordt je slaap een nachtmerrie?
Overigens gebeurt dit zelfs bij mensen met een vrij hoog trillingsniveau.
Meestal wordt dit verklaard door astrale gevechten tussen degenen die veel hinder ondervinden van jullie licht en degenen die jullie steunen op het spirituele pad.
Op dit moment is het subtiele vlak van de aarde een echt strijdtoneel geworden voor elk ontwaakt persoon.

En hoewel deze gevechten onzichtbaar blijven voor jullie, zijn ze niet minder belangrijk voor de verlossing van de mensheid dan de strijd op het fysieke vlak tegen de Deep State en hun marionetten aan de macht.

Ik geloof dat velen van jullie bij het ontwaken intuïtief voelen wie deze nacht in je persoonlijke energieruimte gewonnen heeft, en afhankelijk van je gevoelens proberen je toestand op het fysieke vlak te corrigeren.

Dit kan op verschillende manieren: door reiniging, meditatie, besef van situaties of het ‘losmaken’ van knopen in je relaties met geliefden, familieleden en kennissen.

Geliefden probeer de aanwijzingen van je nachtelijke ‘gasten’ op te pikken – zowel de lichte als de donkere, zodat zelfs je slaap je assistent wordt op het pad van Ascensie.

De Absolute Vader, die jullie onmetelijk liefheeft, heeft tot jullie gesproken.
Eind augustus 2024 werd deze boodschap van Marta ontvangen

Het DNA van de mensheid zal rond 21 december voor altijd veranderen! De komende zonnegolf in eenvoudige bewoordingen uitgelegd

Dus eigenlijk zijn we momenten verwijderd van krachtige DNA en andere veranderingen die ons voor altijd zullen veranderen? Het is een ‘ja’ van FWC.
https://www.youtube.com/watch?v=kPC-2HYzvSo

Help mee dit goede nieuws wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en opstaat om te protesteren tegen, onder andere, de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covid injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijderd door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als E-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …

Met koperdraad spoel Magnetisch vrije energiegenerator
https://www.youtube.com/watch?v=hvJfl1HBv4c